Allmänt

Årsresumé – augusti

Vi hängde kvar i Spanien i början av augusti och det trillade in kommentarer på min blogg om hur Paula mår ”egentligen”. Några månader tidigare hade Paula lagt in en ny växel i sin träning och nu började kommentarerna hitta in till mig också. Jag bemötte det hela i ett inlägg.

(bildreklam för Clean Drink) 

Vi diskuterade också det här med om det är rätt att influencers tjänar mer än vad riktiga yrken som sjuksköterskor eller lärare gör här. Så här några månader senare har jag samma ställning till det hela som jag hade då.

I Spanien hängde vi mycket i en skejtramp som jag själv hängt i när jag var liten. Vilka minnen =)
Hemma i Sverige igen hann vi bland annat med en å annan dejt jag och Paula (och Jonas).
Käkade en hel del god mat, typ på Brödernas.
Var på bröllop där klädkoden var ”otraditionellt”.

Hade det trevligt i regnet efter århundradets varmaste och torraste sommar
Drog till Tyskland och bunkrade alkohol inför bröllopet. Fyllde bilen och i slutändan hade vi kunnat nöja oss med typ hälften. Men skadar ju inte att ha ett lager.
Kom hem och spenderade lite tid med 2 av mina 3 favoriter i livet
Var på trädgårdsdop vilket jag verkligen kan rekommendera, att ha dop i trädgården alltså. Cirka 100 gånger mer avslappnat än i kyrkan.
Kom hem till bra utsikt en kväll
Löste smokings till bröllopet
Sist men inte minst så skickade jag iväg Paula på möhippa. Eller skickade iväg, fick order om att se till att hon skulle vara hemma en viss tid vilket är lättare sagt än gjort om man känner Pulkan… Fick lite panik, om man säger så.

Kommentarer

 1. JLB

  Åh Paulas ben är så snygga på bilden med klackarna! Blev värsta motiverad av den, sen bläddrade jag ner till burgaren och pizzan.. och ja.. motivationen ändrades lite hahah 😉

 2. L

  Snälla Hugo…Nyår är passerat sen länge och dessutom läser vi ju era bloggar=vi vet vad ni har gjort under året, vi har redan läst om det!

  1. Jeanette

   Jag har bara läst Hugos (och Paulas) bloggar sen november så jag uppskattar dessa recaps! Bara att scrolla förbi till nästa inlägg tänker jag om man inte vill läsa?
   Tack iaf för en bra blogg Hugo! Fortsätt gärna inspirera ännu mer med kost och träning. Ha en fortsatt fin vecka!

  2. Sandra Augustinson

   Jag älskar resumèer från tidigare månader vad folk haft för sig 😍👏 Och just inlägget om bröllopet är så roliga! Kör på Hugo det är ändå din blogg.

  3. Jo

   Det är ju folk som du som gör att bloggare slutar att blogga och förstör för oss andra som faktiskt tycker om att läsa bloggar. Sluta vara så negativ och känn hela tiden att man måste kommentera om precis allt ! Hur hade du känt om någon hade kommenterat precis allt som du gör, har på dig eller skriver? Sluta vara så kritiskt. Alla bloggar tillhör till dem som faktiskt är bloggare! Om det inte passar dig som läsare, men gå vidare då med ditt eget liv. Du BEHÖVER inte läsa alla inlägg, ingen tvingar dig precis. Så till alla negativa hatare, skärp er. Livet är för kort för att vara så negativ. Le och skratta nån gång istället!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.