Allmänt

Årsresumé – april

April började med att jag meddelade mitt avslut från sociala medier, dom flesta av er hajade att det var ett aprilskämt dock. Blir trist den dagen jag gör min sorti på riktigt men det kommer inte vara den 1 april.

Mitt pappahjärta svällde av stolthet, glädje och kärlek när Molly ville följa med mig ut på en löptur en kall morgon. Kl 6 på morgonen var uppe, snoret rann, vi sprang och det var en stund jag kommer minnas för alltid. Snackade vidare om hur man skapar rörelseglädje hos barn i ett eget inlägg som ni hittar här.

Jag och Paula drog en veva till Berlin på tu man hand. Resans roligaste minne var våra försök att komma in på fetishklubben KitKat Club – blev hårt nekade 2 ggr trots att vi införskaffat kinky kläder för 200 euro…

Konstaterade att jag har ett problem med kepsar och det är mitt huvud som är för litet och med öronen för långt upp. Resultatet med keps:
Insåg att Molly börjar bli stor när hon hade sin första middagsdejt hos en kompis.
Dammade av två resor i april, efter min och Pulkans ensamresa till Berlin drog hela familjen till Spanien och hade en vecka i solen tillsammans. Vi var fullt gäng som vanligt och hade det kaosigt men kul i vanlig ordning. Vädret låg på runt 25 grader och strålande sol vilket ändå känns lagom när man reser med barn.
Sen så innebar april också att Paulas nya podd, Drömbröllop, fick smaka på ett riktigt fint gästspel av herr Rosas i avsnitt 7. Fick äntligen ge min sida av saken på alla Paulas påståenden =)
En helg följde vi med vänner till ett riktigt blygsamt landställe utanför Enköping. Det var fint och så men lite för rustikt och enkelt för min smak 😜
Bäst med april är alltid att Molly fyller år. 5 år blev hon i april och nu är det inte lång tid kvar tills hon fyller 6 år. Då firar jag 6 år som pappa också. Stort. Tiden går så fort.
Läs också: 
Årsresumé – januari 
Årsresumé – februari
Årsresume – mars 

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.