Uncategorized

Äntligen måndag

Jag känner mig laddad för en ny vecka. På g till möte med Reitan group för att diskutera 2019. Ett 2019 som kan bli väldigt spännande. Om det hände mycket roligt under 2018 så tror jag redan nu att 2019 kommer toppa det. Kanske ett till barn också?

En liten Nico? Eller Marlon?

Annars: Mår jag bra, sovit gott och vaknade med gott humör. Barnen sparkcyklade till förskolan, jag och Paula gick bakom och tog en power walk tillbaka.

Helgen: Har varit fantastisk. I fredags firade jag med Paula och vänner. I lördags åkte vi till strägnes och hängde med barnens morfar. I söndags var barnen på ff kalas så jag och Paula körde gymdejt.

Glöm inte: Det är första 5 dagarna efter helgen som är jobbigast 🤪

Kommentarer

  1. Sandra Augustinson

    En kanske lite annorlunda fråga men är så nyfiken, du har ju tatueringar flera stycken, hur förhåller du dig till om Molly och Leonore vill tatuera sig när de blir tonåringar och piercing? Det är ju så olika det där hur man förhåller sig som förälder. ☺

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.