AllmäntOutfits

Äntligen är min webshop up & running

Jag har hela mitt liv varit intresserad av skor, mode och design och nu kan jag stolt säga att jag har gått in i skobranschen och det har jag gjort tillsammans med min far som redan är där sedan 40 år tillbaka. Vi har tillsammans byggt upp en webshop med några utav världens bästa kvalitets skor. Pappa som är utbildad teknisk ortoped har jobbat med några utvalda märken i många år och nu har vi valt att jobba större med ett av märkena som vi verkligen tror på. Märket heter Mephisto och vår nya webshop heter Mephisto.se. Gå gärna in och kika. Öppningserbjudande för alla läsare är 15% och rabattkoden är ”hugo” med små bokstäver. Erbjudandet gäller fram till 1a maj.

Mephisto säljer 1,5 miljoner par skor runt om i världen varje år och nu vill vi att även Sverige får upp ögona för dessa handgjorda skor från Frankrike. Främst riktar sig våra skor till personer som är måna om sin hälsa och är rädda om sina fötter. Jag själv använder inga andra skor än våra och det kommer förmodligen inte ni heller göra när ni har köpt era första par. Har ni dessutom mor och farföräldrar så är dessa skor perfekta!

Jag skall ta lite bättre bilder framöver men såhär ser mina favoriter ut just nu:

Mephist0– Paolino Hazelnut hittar ni här (LÄNK)

Mephisto – Florian Navy hittar ni här (LÄNK)

Mephisto – Fernio hittar ni här (LÄNK)

Sedan kommer detta bli mina favoriter till i sommar. Mephisto – Algoras. Dom hittar ni här (LÄNK)

Kommentarer

 1. Molly

  Vad kul att se att andra också vet om detta märke 🙂 Grattis till dig och din pappa!

  Undrar dock om ni kommer få in afra loafersen i orange? Har redan dem i blått och de är sjukt sköna.

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Jon: Skicka gärna länk på det! och sedan måste du ha i åtanke att vi har fri frakt och fri retur. Beställer du från Tyskland tillkommer frakt med flera hundralappar och leverans tiden är 14 dagar.

   Kram

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.