AllmäntCrossfitFamiljeliv

Answers

Hur ser du på alkohol?
Det skulle kännas löjligt om jag satt här och skrev att man inte skall dricka alkohol, att det är ohälsosamt och skadar våra kroppar.

Man kan säga såhär istället: jag har gjort mitt med alkohol. Jag har delat många minnen med alkohol, jag och alkohol har umgåtts mycket under perioder och alkohol har fått mig att göra många saker jag inte skulle ha gjort om jag inte hade haft alkohol i kroppen. Alkohol har gjort att jag har sytt, sårat andra, slagits, tappat moral osv, alkohol har också givit mig många roliga historier att dela med mig av.

Alkohol är inte bra för någon och det vet alla men alla vet också att man bara lever en gång och man måste få vara full och göra bort sig. Det är en del av livet. Den delen har jag dock passerat nu och eftersom jag har levt som jag har gjort så känner jag mig klar. Jag tror jag har druckit en gång det senaste halvåret och det beror inte bara på att jag tränar som en dåre, det beror också på att jag har något viktigare i mitt liv nu: En familj. För en sak kan nog alla konstatera: Familj och alkhol är ingen bra kombo.Har dina känslor för Molly blivit starkare sedan hon föddes eller har dom alltid varit lika starka?

När jag fick Molly i famnen på BB så kommer jag ihåg att jag tänkte ”är det här verkligen mitt barn?” Kladdigt och deformerat och inte alls som jag tänkte. Jag tror jag skrev i mina kanaler om hur underbart det var att få barn, jag ljög. Hela första halvåret var jag ett 3e hjul som inte fick uppmärksamhet av någon. Molly ville bara käka, sova och skita och Paula ville bara vara med Molly. Med tanke på att dom hade levt med varandra i 9 månader så var det förståeligt att dom hade ett band när Molly föddes. Jag tror att det är många pappor som känner samma sak. Första perioden i barnets liv är inte roligt men man håller ut och det blir bättre.

Nu för tiden börjar jag gråta om jag tänker för länge på Molly. Hon är fan det finaste jag har och när hon blir äldre så kommer jag säga till henne hur jävla tråkig hon var mellan 0-6 månader men efter det så blev hon min bff.

Jag vill komma igång med träningen. Kan jag få 3 tips till motivation?
1. Köp nya träningskläder. Det är bevisat att nya träningskläder gör en taggad på att träna.
2. Gör klart en veckas träningschema och bestäm vad du ska träna, när du ska träna och var du ska träna.
3. När du har kört 2 träningspass och allt känns värdelöst, kroppen värker och du vill lägga ner. Tänk på varför du började!!

Kommentarer

  1. Jackie

    Åh Hugo varför ljög du?? Jag var så sur på min karl som tog över ett år att knyta an till vår pärla, jag var ju medveten om att det kan ta tid, så läste jag din blogg och blev så avis på att ”vilda Hugge” knöt minsann an omedelbart.. Inget jag belastade min karl för men ändå.. 🙂 Du hade säkert dina orsaker. Slutet gott allting gott. Trevlig Valborg!

  2. c

    Hej Hugo! Älskar din blogg och har följt den i några år nu. På senare tid har de blivit allt mer om träning (förståeligt såklart) men kan inte du försöka skriva lite mer inlägg om typ Molly, paula eller annat? Det vore toppen!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.