Thailand 2012Uncategorized

Ameeen

Snart så är man hemma i Sverige igen. Drar härifrån på Söndag och då drar jag till Bangkok, ska träffa en kompis där lite snabbt och sen på måndag så flyger jag hem till Stockholm och min älskling igen. Flygresan kommer att bli riktigt skön. Restiden hem är på 28 timmar med en skön mellanlandning i Peking på 18 timmar, kommer kunna jobba som guide där efter den mellanlandningen.

Idag så har jag tränat två pass och varit på playan. Nu är det kväll här och vi ska strax dra och käka och efter det gå på pingpong show. Kanske smäller i mig några bira också. Har bara druckit alkohol en gång sen jag kom hit. Mest koncentrerat mig på träning.

Slänger in en ordentlig bildbomd från igår och idag så att vi blir mätta.

Lilyyyyyyyyy

Dom börjar tidigt här 🙂

Kärlek/ Thaien

 

Kommentarer

  1. Megumi

    Klonopin Online stuff been is new its Great definitely find about to topic want just on I that HaHa wants acllauty not This much for realize right the argue almost about who you You this put blog hard with anyone topic to written great You years a for a would spin so

  2. Emelie

    Hej Hugo! Var inte längesen alls jag själv mellanlandade i Peking. Dock inte i 18 timmar… Men 6 😉 Tänkte bara tipsa dej om att det är svinkallt på flygplatsen!! Så va inte lättklädd 😛

  3. issa

    hur vågar du träna sånt där med tanke på att du har slitit av korsbandet? Skulle inte du opereras och grejer?

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.