Uncategorized

Alla mår bra

Ordningen är återställd och nu njuter vi av livet i Puerto Rico. Grymt hotell, grymt område, grym strand och en grym beach club som vi käkade lunch på idag. Där skulle man ha hängt varje dag om man inte hade haft kidsen med sig.

Vi bor högst uppe på ett berg, så morgonpasset blev löpningen ner till stranden och sedan upp igen. Totalt tog det 43 minuter och uppför var ett skämt, trodde jag skulle svimma varannan minut. Imorgon är det revansch. Jag älskar att springa när jag kommer till nya ställen, perfekt för att se saker man annars inte skulle sett.

Leonore: Är typ återställd, såret ser bra ut och hon kan bada. Vi får bara hålla koll så det inte blir infekterat. Paula har aldrig sytt, jag sydde första gången när jag var ett år. Med andra ord antar jag att det var Leonores första stygn, men inte sista.

Molly: Vi ville få in lite vardagsmotion, så efter lunch bestämde vi oss för att promenera upp till hotellet. Jag trodde aldrig att Molly skulle palla, men hon ville vara yolo sa hon och orkade hela vägen upp utan att klaga. 😅

Paula: Kan redan Gran Canaria i huvudet och vet exakt vad vi ska se och göra. 😂

Hotellet: Mycket bra, kan rekommendera. Bra mat, stort, modernt, bra för barnen och trevlig personal. Att utsikten är som ett vykort gör ingenting sämre.

Kommentarer

  1. Sandra

    Åh kom hem från Puerto Rico i förrgår. Ett tips på fredagar är att åka till Puerto de Mogán som har en svinstor marknad. 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.