Uncategorized

Alla är helt inne

IMG_5834.JPG

I Pippi

IMG_5836.JPG

Kommentarer

  1. Em

    håller också med Emma och Louise! är fantastiskt att följa din personliga utveckling och mognad och vilken förändring du gjorde sedan Paula blev gravid! det ger hopp att det finns fler killar där ute som kanske kommer ta sig i kragen när det blir allvar. och håll hårt i Paula, hon verkar vara en fantastisk mamma och person. plus sveriges vackraste kvinna! 🙂

  2. Louise

    Jag måste bara säga Hugo, jag följt din blogg i flera år och det är så kul att se vilken fantastik individ du har blivit.( inte för att du var en dålig person innan men du fattar ) Driven, sambo och från vad jag kan se, underbar pappa. Det ska bli kul att fortsätta följa dig och se hur långt du kan gå, i karriär, träning och livet i övrigt 🙂 Du har inspirerat mig att börja träna mer och tro mer på mig själv!

    Tack för en bra blogg!

    // trogna läsaren Louise

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.