Allmänt

Aldrig mer hungrig med en hund som Flynn

I samarbete med Burger King

Ni som läser min blogg känner ju mig hyfsat bra vid det här laget och då vet ni att jag går runt och är hungrig konstant, haha. Det värsta med att vara hungrig konstant är nog att sällan kunna äta sin favoritmat. Pga hungern har jag sällan tid att vänta tills favoritrestaurangen dyker upp.

Så hur soft vore det inte att ha en ledarhund som alltid snappar upp doften av ens favoritmat? Den här videon är det bästa jag sett på länge, haha. 29 årige Nathan från Oxford försöker alltså lära sin ledarhund att söka upp doften av nygrillade Whopper-burgare. Geni!

Nathan, som är en riktigt Whopper älskare, kom själv på iden och skickade ett mail till Burger King och de blev taggade på iden. Efter en tids träning lärde sig ledarhunden Flynn att lära känna doften av nygrillade Whopper-burgare. Helt fantastiskt! Nu kan Nathan få tag i sin älskade Whopper-burgare vart han och Flynn än i världen befinner sig.

Vem skulle vilja ha en hund som Flynn? Och vad hade ni velat att hunden skulle känna doft efter?

Se videon här:

Kommentarer

  1. Isabelle

    Hej Hugo! Jag efterfrågar din träningsexpertis!!
    – Hur kan jag göra för att balansera upp styrkeskillnaden i mina armar? Vänster är så mycket mindre stark än höger?
    – Hur kan jag gå från att vara en powerwalk-människa (ser till att gå minst 10 000 steg om dagen , varje dag, och ger mig gärna ut på långpromenader) till att börja jogga? Jag kör styrketräning 2-3ggr/v med 1-2 cardiopass på det samt 2 avancerade (högintensivt) danspass/v. Men skulle så gärna börja jogga!

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.