Allmänt

After summerparty msr

Igår hade vi ”summer-party” med Myshowroom. Tanken var att vi skulle vara på en riktigt fin båt som vi hade hyrt, med med minusgrader i luften så var vi tvungna att planera om, ställa in båtturen och istället bege vi oss till Ballbreaker på kungsholmen där vi körde 5-kamp med bowling som avslutning. Att mitt team tog hem förstaplatsen kanske jag inte ens behöver nämna?

Efter en riktigt bra eftermiddag på Ballbreaker begav vi oss till Bankomat Seaside och åt god mat. Därefter gick några ut, jag åkte hem eftersom jag skulle upp tidigt idag och träna.

Vi blev inte så många då många avbokade i sista sek, men det blev grymt trevligt och stämningen var på topp. Lite familjär känsla på våra portaler. Som Daniel Paris skulle sagt – Love it!

Alex, Jenny och Cornelia

Alex är till vardags programledare och är omåttligt populär bland kidsen.

Lina och Karusellen

Storlek 50

Jag och Fanny M

Bankomat Seaside: Alex och Stephanie

Dava

David och Pischa

Stina och Alex

Kommentarer

  1. claudia

    Ahh Pischa, när jag låg däckad med halsfluss och feber så glodde jag på ”djungelns drottning” och tyckte hon var så jäkla bra alltså!!
    Cool brud.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.