Stil

9 midsommarskjortor

Fick en kommentar som önskade tips på skjortor till midsommar. Eftersom jag är lika vass när det kommer till styling som Trinny och Susanna så är det klart jag levererar. Hoppa in i omklädningsrummet fullt av speglar, dra in magen och känn dig tapper – här kommer skjortor till midsommar!

Kortarmade skjortor

Midsommar är ett ypperligt tillfälle att vara lite wild and crazy och köra på färg och mönster som kanske inte känns så lockande på bankmötet. Är det fint väder (antagligen inte) och du har schyssta biceps – kör på kortärmat! Först ut en blommig Robo SS från Matinique. För den riktigt vågade en färgexplosion i Eggstavaganza från Nikben och den tredje skjortan har lite hawaii-känsla, också från Nikben och heter Big Kahuna

Inget säger sommar som linne. Ger en schysst avslappnad känsla och är extra skönt om det är varmt. Passar utmärkt med uppkavlade brallor, en gitarr och att sitta vid en lägereld. Även om du inte kör dom grejerna funkar linneskortor.
Linneskjorta
Den första är ett riktigt kap för billig peng, Ellos Men, i blandning av bomull och linne. Den andra är Ryan Linen Shirt från Lexington om du vill ha ett lyxigare alternativ. Den tredje är från Selected Homme och på rea till ett pangpris!

Sen tänker jag att jeansskjorta kan vara rätt nice på midsommar också. Lite skönare om det är klassiskt midsommarväder (läs: kallt så bröstvårtorna skär igenom både bomull och linne) och riktigt snyggt trots att det är avslappnat.
jeansskjorta

Till vänster en ljus och fräsch Sunset 1 Pocket Shirt från Levi’s. I mitten en kortärmad Cubano Shirt som också är från Levi’s (är man bäst på denim så är man) med en flat finish så den inte är sådär grov som jeansskjortor kan vara. Sist ut Pure NP från Tiger som är vintagetvättad och lite rakare modell.

Gillar ni såna här inlägg? Gilla gärna inlägget om ni vill ha mer av den typen eller kommentera med vad ni vill ha tips om =) Så vet jag ifall jag just bränt typ 1h på skräp eller om det är vettiga grejer att pyssla med. 

Kommentarer

 1. P

  Jag vill gärna ha tips på vad jag ska skaffa till mitt hemmagym!! Just flyttat till hus så har altan + gräsmatta att vara på. Vad ska jag satsa på för basic allroundträning?

 2. Veronica

  Gillar allt du skriver, du gör så varje inlägg blir rolig vad den än handlar om, gillar hur du tänker och formulerar dig. Keep the good work up 🙂 PS. Har inte hittat er senaste clean i Malmö ännu – vet du vilken butik i Malmö som har drycken inne?

    1. Veronica

     Tack för svar, ska kolla in i butikerna 😊 ICA Maxi i västra hamnen har inte köpt in den senaste drycken. Inte när jag var där senaste gången vilket var förrigår.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.