Dagens fråga

6 frågor 6 svar

Hur går det med din träning? Kommer du satsa på crossfit igen eller kanske något annat? Är det svårt att ”bara träna för hälsans skull” när man tidigare haft ett tydligt mål?
Träningen går bra, legat stabilt under sommaren även om jag inte tryckt upp mig till maxnivåer direkt. Jag vet inte riktigt hur jag kommer göra med träningen framöver när det kommer till satsningar. Ibland blir jag sugen på crossfit, ibland på att bli golfproffs 😂 Just nu har jag dock inte tiden att elitsatsa på träningen dock, det är väldigt stora block av tid som krävs och det har jag inte i dagsläget att undvara. Jag skulle inte säga att det är svårt att träna bara för hälsans skull, jag behöver träningen för att fokusera och komma ner i varv så det kommer jag nog aldrig tappa. Men lika kul och utmanande är det ju inte, helt klart.

Vad har Molly & Leonore för likheter & olikheter med dig respektive Paula?
Överlag skulle jag säga att Molly är en tjejvariant på mig och Leonore är mini-Pulkan helt enkelt. Svårt att säga vad som är olikheter beroende på personlighet och inte på att dom är ja, små barn som är som små barn är mest 😜

Vad tycker du om Bloggbevakningen? Läser du den?
Jag vet inte riktigt vad jag tycker, typ inte så mycket alls? I början tyckte jag Bloggbevakning var piss för det kändes bara som att det var hat mot alla där. Sen är det aldrig kul att få kritik och jag fick min beskärda del om vi säger så. I dagsläget tycker jag väl på ett plan att det är rimligt att det finns någon/några som granskar den stora bransch som sociala medier är. Men det är också en plats där det känns som många flashback-tomtar samlas just för att dom får möjlighet att bara spy galla i kommentarerna. En grogrund för rätt mycket hat även om det inte är direkt från blogginnehavaren det kommer. Svårt det där. Jag har inget personligt emot Camilla bakom bloggen och jag är inte emot bloggen i sig även om jag tycker den har vissa problem som följer med hela modellen och riktigt är min typ av blogg. Jag läser den inte i bemärkelsen att jag går in och scrollar men självklart inläggen om mig 😜  Och inlägg som rör Paula såklart eller om jag blir tipsad om specifika inlägg.

Hur delar du & din bror upp arbetet med Clean. Vem är vass på vad?
Jag är idésprutan och nätverkaren, Sebbe är den som gör det som kräver lite mer struktur, planering, admin osv. Vi kompletterar varandra väldigt bra!

När du startade dina olika företag, hade du idéer från början hur du ville göra allting eller tog du hjälp av någon för att komma igång?
Jag har alltid haft lätt för att komma på bra idéer och sen hitta rätt person att göra det med. Jag tror på att man inte kan vara bäst på allt så man ska omge sig med dom som är bäst på det du är mindre bra. Det har varit lite olika från gång till gång men jag har nästan alltid teamat ihop mig med någon.

Kan du inte skriva mer om hur en typisk dag i ditt liv ser ut nu när du kommit igång och jobbar igen? Vad tror ni om att köra på old school upplägget med ”min dag timme för timme” när ni får hänga med under en dag där jag fotar varje timslag?

 

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.