Uncategorized

5 tankar och status

1. Jävligt kul att Sverige tog sig till VM. Det trodde jag inte. Nu blir sommaren på något sätt lite roligare. VM är alltid VM som min mamma en gång sa. Hon har aldrig varit särskilt sportintresserad (en gång när hon var och tittade på mig så frågade hon pappa vilket lag jag spelade för). VM tycker man är kul oavsett om man är sportintresserad eller inte, är det inte så? Det är så mycket mer än bara sport på något sätt.

2. Den absolut bästa prylen jag äger just nu är fjärrkontrollen till min bil som gör att jag kan sätta på värmen i bilen hemifrån. Att sätta sig i en varm bil på morgonen och slippa skrapa rutorna är fan livet. Ni kan fråga hur Paula känner som har tappat bort sin fjärrkontroll 😂😂

3. Det bästa som finns är när ungarna somnar på kvällen och man har lite tid över för att göra vad f•n man vill. Det är ett pussel att få ihop vardagen med barn och när dom väl somnar så kan man äntligen andas ut. Ändå vill jag väcka dom när jag går in och tittar till dom. Jag har även tagit steget och gjort det någon gång och har aldrig ångrat mig så mycket som dom gånger jag gjort de 😂😂.

4. Idag ska jag plåta utomhus vid Tyresö slott. 09-11 är tiderna. Det kommer bli ruggigt skönt känner jag. Typ lika skönt som att dra på sig vinterjackan en varm sommardag.

5. Jag kommer nog åka utomlands nästa vecka. Jag vill komma bort med familjen, jag vill ge oss det. En vecka i värmen. Vart kan man mer åka än Dubai? Jag vill ha värme och inte 12 timmars flygtid.

Status

Mår: Idag är livet på topp igen

Sovit: Jag somnade med kläderna på, annars mycket bra.

Annars: Två ungar som kör maraton i hostning, antar att det är en sån period. Det är lättare att få tag på en hare i skogen än att ge Leonore hostmedicin också. Inte jättelätt att förklara att det är för hennes skull heller.

Paula: Det finns få jag beundrar så mycket som henne. Igår var hon på årets mama. Hade jag fått välja skulle hon ha tagit hem alla priser <3

Nu: Kaffe och lite tidning:

Kommentarer

 1. Vega

  Hej Hugo!! Kan inte du snälla snälla länka till fjärrkontrollen som startar igång din bil. Försöker hitta online och köpa till pappa i julklapp men hittar 0! Tack snälla

 2. Thomas

  Japp, håller med ovanstående: Puerto Rico, Gran Canaria har fantastiskt klimat – stor skillnad mot övriga ställen på Kanarieöarna. 5 h flygning.

 3. Nathalie

  Angående hostan! Har själv en omöjlig 2 åring som hostar (& således förstör nätterna för sina föräldrar). Jag stoppar in en matsked honung i munnen på min son innan läggdags (som han försöker spotta ut) men eftersom honungen är så klibbig så lyckas han aldrig spotta ut allt… Honung lindrar natthosta, finns flera studier som bevisar det..Värt ett försök!

   1. Emma

    Min dotter får varmt vatten med honung i varje kväll. Hon älskar det och vi vuxna (och hon) sover mycket bättre! Tänkte att det kanske är ett alternativ till en matsked direkt in i munnen om barnet inte gillar det 🙂

 4. Åsa Norberg

  Hej!
  Lite tips ang. hosta….mina barn har haft förkylningsastma och när jag upptäckte det och fick inhaleringsmedicin till dom så gick deras hosta och förkylningar över mycket fortare.
  Ring och kolla om ni kan få komma och göra ett test.

 5. M

  Blåser som f-n på Kap Verde nu, jättefint men hade inte åkt dit vid denna tid på året. Dubai är livet, t.o.m varmt i vattnet :))

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.