Resor

5 snabba tankar från Spanien

Jag tänkte att vi säkert skulle behöva sitta med koftor, yllestrumpor och mössa på stranden igen med tanke på den tidiga säsongen. 
Vi fick till en fullträff med vädret; 25 grader och sol varje dag. Lite chockartat och ledde till en å annan bränna redan första dagen men fan vad härligt och glad man blev ändå! Livet som kräfta är ett underbart liv.

Jag tänkte att det skulle bli lugnt och skönt med en liten familjesemester. 
I själva verket är vi 25 pers och en bebis och dagarna är allt annat än lugna, det är som Sune-filmerna gånger 1000 ungefär 😂 Alltid någon att hänga med och alltid mycket som händer, fullt tempo!

Jag tänkte att en vecka vid poolen skulle bli lite långtråkigt. 
Dagarna går fortare än Pulkan när hon är i behov av att ”pudra näsan”. Trots att det bara gått typ en kvart är det redan torsdag?

Jag tänkte att jag skulle kunna jobba nån timme varje kväll när barnen somnat. 
Det enda som går fortare än dagarna är kvällarna, visst ja, jag har en blogg och grejer att uppdatera, oops!

Jag tänkte att Molly gillar när vi lattjar i vattnet.
I själva verket skapade jag barndomstrauman 😂

Kommentarer

  1. Julle

    Hej hopp, helt orelaterat till inlägget men måste kommentera för reklamen på bloggen är så irri! Läser genom Safari iOS och när man skrollar mellan inläggen eller öppnar ny sida så hänger reklamen med och överlappar texten varje gång. Blir så irriterande att jag inte ens kollar vad reklamen är, om funktionen är medveten och del av din annonsplats så får det motsatt effekt. Kan vara värt att se över 😉

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.