Allmänt

5 frågor, 5 svar

Varför bloggar jag så dåligt? 
För att mitt liv känns så trist nu. Händer liksom ingenting ”nytt” utan jag kör samma samma med Clean all in typ. Tränar, demar, har möten, försöker hinna med familjen.

Vilken stad skulle jag vilja bo i om vi flyttade från Stockholm? 
Nu har jag ju fått komma ut och spana in lite fler städer i Sverige mer men jag säger fortfarande Malmö, vet inte riktigt varför men är en bra vibe i Malmö. Lite mer Europa på något sätt.

Vad älskar jag mest med Paula just nu? 
Att hon blivit så deffad.

Hur många barn vill jag ha egentligen? 
Nöjd med dom två vi har men om det nu ska till några fler i framtiden så känner jag att en till räcker gott och väl. Gärna en pojke för att jämna ut det här hemma men om det blir en flicka till är hon lika välkommen. Trevligt med en egen tjejliga här hemma.

Kommer jag sluta flyga?
Nja, svårt att se det faktiskt men ska tänka mer över tillfällena kanske. Nu körde vi tåg till GBG och det är rätt trevligt att sitta och jobba på tåget. Något jag dock börjar med för mina kommande flygresor är att klimatkompensera. Tar ju inte bort det dåliga med flyg såklart men är i alla fall något.

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.