Allmänt

5 frågor 5 svar

Kommer du starta en ny podd, eller är du klar med det? Jag tyckte att du var härlig att lyssna på dig.

Som det känns just nu är jag rätt klar med poddandet. Jag provade på det och kände att det inte var något för mig. Eller det är något för mig, men inte i familjekategorin tror ja. Jag tyckte det var svårt att motivera mig när samtalsämnena började ta slut efter några månader. Då blev det istället ett stort stressmoment för mig. Samtidigt var det stundtals väldigt kul att få sitta ner och prata med Paula.

Vad är dina tankar och mål för 2018?

Jag har stora förhoppningar för 2018 och mitt mål karriärsmässigt är att bli grön ekonomiskt. Vissa saker måste självklart falla på plats, men det är mitt mål. Annars vill jag resa mycket, vara med familjen mycket och träna mycket. En annan plan jag har som jag vill ta tag i detta år är att bygga en ytterligare våning på vårt hus.

Träningsmässigt är mitt mål att ta mig till EM i crossfit som individuell atlet

Som pappa är mitt mål att bli ännu bättre. Bli mycket bättre på att säga ja och låta mina barn testa på allt dom vill.

Vilket var ditt lyckligaste ögonblick under 2017?

Garanterat när Molly lärde sig cykla. Det var bättre än förlossningarna. Så mycket känslor hos en pappa som mig. Det är speciellt när man kämpar för något och det stundtals verkar omöjligt, men sedan en dag så släpper allt. Precis så var det. Jag sprang efter Molly och höll i balanspinnen, sedan kände jag att hon hade balansen så jag släppte. Du cyklar själv skrek jag och Molly skrek tillbaka ”JAG CYKLAR SJÄLV PAPPA”. Början tjura nu. Vi går vidare till nästa fråga.

Något du tycker om väldigt mycket att göra?

Haha, det finns mycket. Att gå upp på en lördag, ha frukosten serverad och lägga mig i soffan och titta på sport. Det är inte mycket som slår det. Jag ligger gärna i soffan till klockan 11. Paula får panik av bara tanken.

Hur ser du på bantning och dieter?

Jag tycker det är idioti. Det värsta jag vet är kortvariga lösningar och det är precis vad en diet och bantning är. Med bantning och diet menar jag då grova kaloriunderskott. Det finns inga genvägar. Käka ett äpple om dagen och du kommer garanterat rasa i vikt, men vad händer sen? När du slutar med att äta ett äpple om dagen?. Är man inte nöjd med sin kropp och hälsa så sätter man en långvarig plan som innefattar motion och sunt levande. Jag berättade tidigare att jag behövde gå ner 2 kg till min tävling. Jag har nått det nu och det har jag gjort genom att endast minska mina portioner, struntat i socker och dragit ner kaloriintaget på dagar då jag inte tränar.

Kommentarer

  1. Anilorak

    Skulle du kunna tänka dig att starta en podd om träning? Om du skulle vilja börja podda igen that is =) Skulle vara roligt att lyssna på!

  2. Tessan

    Hugo! Ditt sätt hur du tänker kring dina flickor är jag mäkta imponerad av. Att du är medveten och kommer försättningsvis säga ja oftare till dina barn kommer att skapa ett öppnare sinne för dem, att våga prova och att våga misslyckas. Jag har förstått när jag läser din blogg att du är en framgångsrik entreprenör. Du är en ung framgångsrik man i modern tid och ditt sätt hur du uttrycker dig har enorm genomslagskraft. Fortsätt så!! Av en händelse genom att mina barn satt och pratade om din blogg ( de är allt mellan 18-29) blev jag nyfiken. Jag kommer försätta att läsa din blogg med stor förundran och nyfikenhet.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.