Allmänt

4 händelser jag aldrig glömmer

När Leonore fick Rota virus i Thailand. Allt som kom in, gick ut. Drack hon vatten tog det 60 sekunder innan det kom ut igen. Detta gjorde att Leonore förlorade mycket vikt och blev uttorkad. Nu är oftast inte detta något som är livshotande, men att se min lilla tjej förtvina bort var inge roligt.

Man ser på bilderna hur skruttig hon var:

När Leonore ramlade i duschen och Paula ropar på mig i panik och säger att det blöder från huvudet. Jag kommer ihåg att jag tänkte att jag skulle vara lugn, samtidigt som jag tänkte att blod från huvudet inte är något bra. Det hade gått hål, men det såg värre ut än vad det var.

När jag visade Leonore att pappa också hade sytt ett par gånger så blev hon lugnare:

Näre jag fick det briljanta iden att jag och Molly skulle köra spa med ansiktsmask. Problemet var bara att ansiktsmasken satt som klister och när man drog av den så hängde halva ansiktet med. Paniken när jag skulle dra av den från Mollys ansikte och den inte lossnade. Tillslut fick jag köra klassiska vaxningsmetoden. 1-2-3 boom. Molly har inte velat köra ansiktsmask med mig efter det, haha.

När Molly kom bort på vattenland i Spanien. Jag gick 10 meter före, vände mig om och Molly var inte bakom längre. Paniken. Vi var i barndelen och Molly var simkunnig vid denna tidpunkt, men jag tänkte på kidnappning och all möjlig skit som kan hända. Wow, vilket trauma. Allt slutade bra och en vuxen hade följt med Molly till receptionen där vi blev återförenade.

Kommentarer

  1. Moa

    Usch de skär in i mitt mammahjärta när jag ser dom bilderna på Leonore när hon är sjuk😔 Stackars liten barn är så sköra❤

  2. S

    <3 min dotter knallade iväg med sin pulka på en stor skidort när hon var 1.5-2.. mina föräldrar hade gått i förväg (till en affär) vi såg pulkspåren och tog förgivet att hon var med dom. Paniken när vi kom till affären och dom frågar vart dottern är. Har aldrig sprungit så for i hela mitt liv! Lyckligtvis hade hon bars vandrat iväg en liten bit från boendet och allt hade gått bra.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.