Allmänt

4 frågor, 4 svar

Värsta smärtan du varit med om i ditt liv?
Det var nog när jag antingen fick en tackling under en hockeymatch och vred av fotleden. Min skena på skridskon fastnade alltså i isen, medan resten av kroppen snurrade runt. Pang sa de och först försökte jag ställa mig upp och åka vidare, insåg dock ganska snabbt att foten satt löst. Sen kom smärtan och tänk er när dom skulle ta av skridskon och alla andra skydd. Hade jag inte varit i morfinhimlen hade jag nog dött haha.

En annan brutal smärta jag kan komma på var när jag fick Rhabdomyolos i låret efter upprepade sparkar mot lårmuskeln under thaiboxningsträning. Låret svullnade upp så mycket och gjorde så ont att jag svimmade två gånger, sedan bad jag Paula ringa ambulansen. Väl inne på sjukhuset var dom inne på att skära upp låret för att tömma svullnaden så blodet kunde fortsätta ner i benet. Det slutade med att jag fick ligga under observation ett par timmar.

Hur många gånger har du gjort illa dig allvarligt?
Haha, Ibland när jag berättar om hur många gånger jag har gjort illa mig så tänker jag att det jag berättar verkar för sjukt så dom som lyssnar måste tro att jag står och myttar. Jag har verkligen gjort illa mig mycket i mitt liv. Jag tror jag har sytt typ 10 gånger? Några av gångerna pga min maximala tur. Som när jag hoppade i vattnet från en brygga och landade med foten på en glasflaska, eller som när jag ramlade in i en taggbuske och slizade upp halva handflatan, eller som när jag sprang rakt in i en byrå.

Är du orolig som förälder?
Är jag med barnen så är jag aldrig orolig. Jag vill att dom ska utmana sig själva och göra sig illa, så dom lär sig. Alltså lär sig vart gränsen går hela tiden. Ramlar man aldrig, gör man sig aldrig illa. Då utmanar man inte sig själv tillräckligt.
Är jag inte med barnen är jag väldigt orolig. Jag är konstant rädd att det ska hända mina fina tjejer något. Jag fruktar för när dom blir äldre och jag ska behöva låta dom gå ut själv. Sticka till grönan med kompis osv. Det kommer nog sluta med att jag köper guldkort till hela familjen 😂

Vad irriterar sig Paula mest på med dig?
Haha, kanske att mitt minne är lika fyllt som en tom plastpåse? Eller att jag är väldigt disträ? Eller att jag har ett kraftigt mobilberoende?

Kommentarer

  1. Sandra Augustinson

    Jag har en brorson på 1.5 år som jag leker med att jag springer och gömmer mig sen springer han efter och så säger jag buuu när han hittar mig, sen går vi tillbaka och så springer jag och gömmer mig igen etc. Han skrattar så han smäller av, men den senaste gången så fick han lite för snabb fart och sprang rakt in i ett hörn på en byrå så det liksom tog stopp och han svängde runt och ramlade. Fy jag hade sådan ångest och bara grät, men brorsan sade att det var lugnt och att det var en del av att växa upp. Efter en stund så kom min brorson och tog mig i handen och skulle visa mig var han slog sig. Det gick som tur var bra men fy var rädd man blir när de slår sig men samtidigt så är det ju en del av livet och han kommer ju göra illa sig fler gånger när han leker.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.