AllmäntCrossfit

Det finns en del starka människor på Nordic. En del är bara starka och en del är faktiskt både gravida och starka.

Elaine som jag lärt känna på senare år är imponerande, hon har haft som mål att kunna göra en pull-up genom hela graviditeten. Sist jag träffade henne så hade hon en något lägre matchvikt och fixade fortfarande en pull-up. Idag var såklart min första fråga om hon fortfarande fixar en pull-up. Svaret blev tyvärr nej men det är inte fyskam med tanke på vikten hon glider omkring med this days. Att bara kunna göra en pull-up är klurigt.

Dom här tjejerna är bara overkliga. Skulle jag vara tillsammans med någon av dom så skulle jag verkligen ha en t-shirt där det stod ”My girlfriend squat more than you”.

Sist men inte minst: Jag har också tränat. Det var ben med stort B idag. Benböj, frontböj, dra slädar, marklyft, utfallsgång med vikt osv osv.

Bra workout. Inte för jobbig men ändå utmanande.

5 varv med 60 sekunders vila mellan varven:

– 10 utfallssteg med utmanade vikt
– 10 marklyft med utmanande vikt
– 15 meters farmarswalk med utamande vikter eller slädpush

Kommentarer

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.