April 2019
Uncategorized

Bästa starten

Ungarna är lämnade och vad passar bättre än en PW då?

Hur har ni startat er valborg?

Kommentera

 1. Rakelspektakel

  På tal om något helt annat så vill jag bara nämna att jag testade clean passionsfrukt igår och den utklassar alla energidrycker jag smakat innan. Bra jobbat!!

Tankar

Det där med tid

En grej jag älskar med Paula är att hon tar sig tid. Tänkte på det senast idag vid lunchen. Då tog vi oss tid för varandra och jag vet att det är extremt viktigt för henne. Det är inte det att det är oviktigt för mig men jag har dels inte samma initiativförmåga och sen inte samma fokus när man väl gör saker. Jag försvinner lätt in i telefonen, tv:n, datorn eller bara en tom punkt någonstans. Jag är mycket i mitt egna planerande och tänker ofta på hur saker ska bli ”sen”. Paula är med ”här och nu” än vad jag är helt enkelt.

Hon tar också hårt på traditioner, som typ påskandet på äldreboende hon kör med barnen varje år. Jag har nog inte hajat poängen med det helt tidigare men tänkt att det är väl trevligt att barnen får köra sitt påskrace där också. Men så berättade Paula om hur en äldre, sängliggande dam hade velat hålla Nåe i handen och hon hade gått med på det. Damen började gråta av hela grejen. Gjorde mig lite blödig av att höra. Insåg nog först då hur fint det är att Paula och hennes mamma tar sig tiden att köra lussetåg och påskande med barnen där. Visst är det kul för barnen men det handlar mer om att dom gamla uppskattar gesten och det blir en riktig happening som det pratas om länge. Tid är ju typ det finaste vi kan ge varandra. Jag ska försöka bli bättre på att ge av min tid men jag är riktigt tacksam att jag har Paula som har det i sig naturligt och liksom tvingar med mig i det. Hon projektleder och det kan man tycka vad man vill om när det kommer tills könsroller och allt det där men det jag ville komma till är att jag är tacksam för att Paula projektleder, för att hon ger sin tid och för att hon lär våra barn att göra samma sak. Det är bra grejer dom får med sig i livet.

 

Kommentera

 1. The Non stranger Emily

  Hon verkar så fin, Paula. Jag är en främling (eller har läst och kommenterat i flera år så dags att uppgradera min titel kanske😜) jag är glad att ni har varandra och att ni är så olika! Hon har ett gott hjärta! ❤️❤️

Allmänt

Viktig lunch

Hade ett viktigt lunchmöte på Nytorgsgatan 6 idag, ingen mindre än storbloggaren Paula Rosas. Vet inte om ni känner till henne sen tidigare men hon har en liten blogg ni hittar här. Käkade en baconlindad kalvfärslimpa och till efterrätt blev det en slabbig puss. Bra möte ändå.

Kommentera

Allmänt

Helgstatus

Helgen: Har varit bra. Jag har tävlat lördag och söndag i Linköping. Det gick bra och slutade med förstaplats. Min träning har ju varit sisådär senaste året, så jag hade inga större förhoppningar kring denna tävling. Men det verkar som att det sitter i. Roligt att tävla i vilket fall och nu har jag fått mersmak. Vi får se hur det blir framöver. Jag lär börja träna ordentligt om jag ska in och kötta i finrummet igen.

Mår: Som jag förtjänar. Återhämtningen är inte riktigt där den ska och det känns idag. Kroppen gör ont och jag är helt klart inte 20 år längre.

Det bästa: Att få ligga och snosa med tjejerna imorse:

Veckan: Mkt jobb som avbryts med 1a maj på onsdag. Eventuellt en tripp till Oslo för lite möten och våra nya lokaler i stan skall börja renoveras.

Annars: Taggad för en ny vecka. Jag känner mig på topp när det kommer till energi och glädje.

Bilder från tävlingen tagna av @albinsidasphoto

Kommentera

 1. Sandra Augustinson

  Fina fina, Hugo! 🙂 Idag på Willys så såg jag att era Clean har kommit in 😀 jag blev hur glad som helst och köpte hallon/smultron två stycken, de står nu i kylen och gottar sig, tänkte smaka imorgon efter jobbet. Jag är så förväntansfull!

Allmäntsuperkroppen

Daddy tummy day

Såg på Paulas blogg att det var ”mummy tummy day” häromdagen. Blev lite sotis och tänkte därför införa manligt dito – daddy tummy day ❤️

13 veckor in med guldklimpen Molly var det inte bara Paulas kropp som genomgick förändringar. Graviditeten innebar ökat sug på kvällsmackor och oboy för mig och mina humörsvängningar stillades med marabou. Snart syntes det att familjen skulle gå från 2 till 3 ❤️

Min väg till pappakroppen var lång och hård och jag fick kämpa en hel del. Svettades med thaiboxning och drog in på oboyen. Min lilla pappamage höll sig dock kvar – kanske var det för att jag fortsatte smygäta rostisar när Paula ammade Molly.

Sex år efter att jag blev pappa ser jag ut såhär. Älskar min daddy tummy. Den har stått bredvid och sympatikäkat när Paula burit våra barn i magen. Den har fungerat som slagpåse när Paulas hormoner blev alltför galna och den har varit stabil i lyften när jag kånkat runt på våra ungar dom här åren. Tack pappamagen för att du är med mig varje dag.

Kommentera

Uncategorized

Familjetid

Paula har varit på Island i veckan, kom hem sent igår och plåtade för Sportamore/Nike idag. Galet stolt över min fru som gått från mjuk spaghetti som aldrig tränat till hårdkokt träningsprofil. Hon är grym. Jag ska iväg och tävla i helgen så vi såg till att ha en riktigt trevlig familjemiddag ihop ikväll innan det blev hem till soffan. Bra fredagskväll med mina tjejer ❤️

Kommentera

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Helen! Clean finns centralt på alla Ica så det bästa är om du som kund frågar ditt Ica Nära om dom inte kan ta in Clean. Oftast funkar efterfrågan från kund hundra gånger bättre än införsäljning från leverantör =) Kul att du gillar!

Skoj

11 fredagsvitsar

Det är fredag, solen skiner, lönen har landat på kontot och sommaren närmar sig. Håller det glada humöret uppe med lite torra skämt. Är du en småtöntig farsa eller har kass humor är dom här perfekta att dra till fredagsölen.

 • Det finns dom som tar löprundor i skogen men ni vet väl vilka det är som är mest aktiva i skogen? Träna.
 • Något jag nyligen fick lära mig är att det finns en motsats till en redig pungspark och det är cross-fitt.
 • Så här i efterhand borde vi gett Paula en glödlampa att käka i Thailand – då hade hon blivit lös i magen istället.
 • Hörde ni om snubben som stal ett JAS-plan från Försvaret? Han blev rätt snabbt Gripen.
 • Sociala medier har slagit hårt på folkhälsan, många utbrända twittrare åker nu på lyxiga retweets.
 • Vet ni vad man kallar en kinesisk film som utspelar sig i mars/april? Vårrulle.
 • Nu har jag ju råkat ut för lite olyckor senaste tiden så jag har varit på en del sjukhus, har snabbt lärt mig hur man tar reda på om dom är något att ha eller inte. När jag kommer dit tar jag upp mobilen och kollar hur bra mottagningen är.
 • Många runtomkring mig har blivit föräldrar första gången och råkat ut för plötslig spädbarnsnörd, nu är bebisar allt dom tänker på.
 • Svängde förbi spermabanken häromdagen, vet ni vad det stod när man gick ut? Tack för att du kom.
 • Älskar låga priser så mycket att jag ibland brukar flytta min snus från överläppen till underläppen bara för att det blir en prissänkning.
 • Sociala medier har kommit stort i Marocko nu, nyss lanserade dom Fez-book.
 • Om man är ute på krogen kan man räkna med att det nog finns mycket ljus öllager.

 

 

Kommentera

 1. Lina Franzén

  Älskar när du lägger ut sånthär! Vitsar, skämt och era konversationer är en av de större anledningarna till att jag följer din blogg! Sen tycker jag att det är ascoolt att du och din bror kickade igång Clean och att det blivit så stort! Way to go Hugo 💪

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.