Oktober 2018
Allmänt

Snart en yogi

Jag har ett samarbete med Tradera på gång som kommer pågå en tid framöver. Igår blev alla som är med i kampanjen inbjudna till Kasai för yoga, information och middag. Med tanke på att jag är ungefär lika vig som en djupfryst fiskpinne blev jag tveksam när jag såg instruktören Hanna köra sina poser innan passet:

Tror till och med jag sa högt att jag aldrig varit så nervös inför en fysisk aktivitet som denna. Men det gick hyfsat ändå tycker jag. Mitt största problem med yoga är egentligen att hitta den där stillheten inuti som man ska fokusera på. Jag har svårt att varva ner och tänka på andningen och ”se inåt”. Då börjar jag fundera på middag, vad jag ska hitta på till helgen eller vad meningen med livet egentligen är. Ni fattar. Men jag höll ut och gjorde mitt bästa i alla fall. 

Efter passet var det något jag är betydligt bättre på; drinkar, mingel och middag. Där känner jag mig betydligt mer bekväm. Ruggigt goda ginger cocktails serverades och vi fick höra mer om Tradera. Jag kommer ha en egen pop-up store och nu funderar jag kring något riktigt fett jag kan sälja. Vad skulle ni vilja buda på? En helgs barnvaktande av Molly och Leo? Att vara en fluga på väggen när jag och Paula tjafsar? Har ni några bra idéer lyssnar jag gärna =) Middagen var god men när jag tömt min skål var jag fortfarande lika hungrig. Löste det helt skamlöst genom att be om en portion till 🙈 Bra tisdagskväll!

Kommentera

 1. Sofia jz

  Hej Hugo ett tips från mig som hälsoutvecklare och massageterapeut är att ge yogan en chans sen finns det olika typer av yoga som fokuserar på olika saker sen finns de även muskelavslappning och mentalavslappning. Både med yoga och muskelavslappning och mentalavslappning så får man ge det väldigt många gånger innan man känner att man är med i de och kan slappna av och vara här och nu. Så är de ju med all träning ju mer man utövar de ju bättre blir man. Ett tips är att i början kör korta yoga pass typ 10 till 20 min sedan öka. För de är klurigt att hålla fokuset och släppa av i början. Och hjärnan vill gärna springa iväg men låt de ta tid och ge inte upp i början bara för att de är svårt med att hålla fokuset. För de är jättebra för alla att hålla på med någon typ av rörelseträning och avslappning oavsett om man har ADHD eller inte. Jag själv har koncentrstions svårigheter men tack vare att ja jag yougar så har jag funnit mitt mentala rum där jag kan ladda om och få ny kraft.

 2. Sour

  Hej Hugo!
  Jag har ett tips. Jag brukar också vandra iväg i mina tankar när jag ska köra yoga. Jag känner att jag har ADHD just där och då, för jag tänker på allt annat än att bara vara i nuet och andas. Förstod inte hur alla andra lyckades. Det är fantastiskt för hjärnan och jag hittade ett knep för att klara det.

  Börja med att titta runt i rummet och fokusera på 3 saker i rummet, så när du sen ska blunda, så fokuserar du på dem 3 sakerna du har sett. Exempelvis såhär ”mattan på golvet, klockan i hörnet och högtalaren” tänk på dem sakerna i några minuter (detta kommer gå fortare när du lärt dig metoden), därefter när de faktiskt är det enda du tänker på efter att ha repeterat dem orden och ser dem sakerna när du blundar kan du gå vidare.
  Fokusera på 3 saker om dig själv, exempelvis ”jag känner min rumpa mot mattan, jag känner handen mot golvet och jag hör mina andetag” så upprepar du dem sakerna och verkligen känner dem. Till slut kommer de enda du gör vara att fokusera på din andning. Och bli rätt slö. Man börjar inse när man slappnar av och kopplar bort alla andra tankar hur tankspridd man är hela tiden, istället för at bara fokusera på nuet.

  Detta gör jag även hemma eller på jobbet. Arbetar som läkare och detta var en metod jag använde mig av i studierna också för att kunna läsa och slappna av.

  Testa, de brukar funka.

  Lycka till 😀
  /Sour

 3. Cornelia

  Ett träningspass med dig och Paula såklart! Inte för att jag kommer ha råd med det men kan ju tipsa så andra kan buda på det 🙂

Visa alla 6 kommentarer
Uncategorized

Kämpar

Åker runt med min lilla bag och demar. Så trött på att leta parkering, så idag åker jag kommunalt.

Livet som influencer 🤪

Kommentera

 1. Sandra Augustinson

  Jag och min bästa kompis från Falun var i Sthlm i helgen och bodde på hotell i Skärholmen, hon hade pendelkort så vi kunde åka pendeln och tunnelbanan överallt i 24h. Det var så skönt 🙂 Vi åkte in till stan, vi åkte också till Mall Of Scandinavia utan problem. Det var tur att hon hittade den röda linjen, det är galet hur många linjer ni har i tunnelbanan.

Uncategorized

Kostym up

På Lifestyleawards i torsdag så bar jag en kostym från Rose & Born. Jag tänkte att jag ändå behövde köpa en kostym, så lika bra att göra det inför galan.

Det största problemet jag har när det kommer till kostym är att jag typ har 54 över rumpa, lår och 50 i midja och längd. Annars brukar dom flesta kostymer sitta bra på min kropp.

Jag gillar att bära kostym. Det är snyggt och det är lätt att matcha. Bara plocka fram skjorta och skor så är man klar.

Annars kan man ju fasta i timmar inför en fest, iaf jag.

Skorna: Köpte jag av Manne Forssberg på sin privata auktion. Haha. Svindyrt!!

Kommentera

EkonomiSamarbete

4 tips för att bli värdig

I samarbete med UC

För drygt en månad sen var jag konferencier för The Bill Meetup 2018 – ett event anordnat för unga av UC. Syftet med eventet var att unga ska få lite bättre koll på det där med ekonomi – vad är kreditvärdighet, hur ska man tänka med investeringar och sparande och allmänt när det kommer till ekonomi. Ett bra tillfälle för den som ville få lite koll helt enkelt. Vi höll till på Downtown Camper och var ett strongt gäng som käkade veganska tacos och drack finfina alkoholfria drinkar. Mitt fokus för kvällen var det där med kreditvärdighet så det snackade jag och Richard om. 

Det här med kreditvärdighet handlar om hur bra du antas vara på att kunna betala tillbaka pengar till banken när du tar ett eventuellt lån. Om du har mycket lån och skulder så drar det ner din poäng hos banken och det kan göra att du antingen inte får något lån överhuvudtaget eller att du får en taskig ränta. Något du vill undvika alltså.

Vad kan jag ge er för tips när det kommer till det där med kreditvärdighet då?

 1. Betala dina räkningar i tid. Räkningar ju inte direkt den roligaste posten man får hem men det bästa är att betala av dom direkt när lönen landat på kontot och räkningen i brevlådan. Har du fasta kostnader som telefonabonnemang, hyra eller träningskort exempelvis kan det vara bra att ställa in autogiro så det dras automatiskt varje månad. Då blir du inte sen med en räkning som gömt sig under dörrmattan eller liknande.
 2. Ta inte för många olika krediter. När man placerar pengar snackar man ofta om att inte lägga alla ägg i samma korg utan sprida ut det i olika korgar. Precis tvärtom är det med kreditvärdigheten. Istället för att ha lån och krediter hos flera olika aktörer är det bra att samla ihop dom på ett ställe. När du gör det kan du dessutom ofta pressa ner räntan på lånen.
 3. Övertrassera aldrig kreditkorten. Säg att du har ett kreditkort med 20 lax i kredit. Då ska du aldrig gå över den summan helt enkelt. Håll dig till den gräns du fått och bli inte lockad av att tanken på att du kan köra lite extra.
 4. Stoppa inte huvudet i sanden. Är det så att du dragit på dig lite för höga kostnader du inte kunnat stå för så du hamnat hos inkasso? Ingen kul känsla och instinktivt kanske du vill blunda för problemet. Men det blir aldrig bra. Istället kan du lösa problemet genom att ta en dialog med inkassoföretaget. Dom är oftast samarbetsvilliga om du själv är det. Ni kan göra upp om en vettig betalningsplan så att du slipper gå vidare till Kronofogden. Äg problemet och gör ditt bästa för att lösa det.

Det är aldrig för sent eller för tidigt för att sätta sig in i sin ekonomi. På UC kan du läsa en hel del om hur det funkar. Jag vet att många kanske tycker det känns motigt med ekonomi för det känns som omständligt och svårt. Men det behöver inte vara det och när man väl har koll på det är det riktigt kul – lovar. Förbättra din ekonomi med Kreditkollen – klicka här och läs mer!

Kommentera

 1. Stina

  Jag skulle gärna vilja veta mer om HUR man kan deala med inkassoföretag, liksom hur får man till de där lösningarna som de får i Lyxfällan ex? Om man själv inte har koll på ekonomi så värst :/

 2. Emelie

  Jag är verkligen glad att du har detta samarbete Hugo! De flesta influencers inspirerar ju till ökad konsumtion (det är väl en väldigt stor del av hela influencer-rollen…) och därför tycker jag att det är så bra att du tar upp den andra biten, dvs hållbar konsumtion och att inte göra något förhastat som kan påverka resten av ditt liv när det gäller privatekonomi. Toppen!

Allmänt

Hur tänkte jag egentligen?

Känns som att det blev en hel del sura miner och arga känslor av mitt inlägg om botox. Visst förstod jag innan att det var något som skulle bli väldigt negativt hos vissa och uppskattat hos vissa. Botox och liknande är ju ett kontroversiellt ämne men jag känner ändå att jag kan stå för det och kanske nyansera debatten lite.

Något jag har svårt att förstå är dock varför det är mer kontroversiellt än hårförlängningar, gå och fixa naglarna, ansiktsbehandlingar, smink där man knappt känner igen personen före/efter eller, bleka tänder eller konsumera nya kläder och liknande? Allt spelar på att optimera sitt utseende utifrån olika skönhetsideal. Ingen behöver färga håret eller använda extensions, man är bra som man är. Ingen behöver gå på djuprengörande ansiktsbehandlingar, man är bra även om man har stora pormaskar eller finnar. Ingen behöver köpa massa smink för att höja sina drag, man är bra i sitt naturliga utseende.

Vi gör massor av saker i syfte att se ”bättre” ut. Det har vi gjort i alla tider. Var det inte på typ 1700-talet man pudrade sig med arsenik för att vara snyggare? Trist bieffekt att dö efter festkvällen bara. Självklart flyttas gränserna i och med att möjligheterna blir större. Botox är visserligen en nål i ansiktet men det är inget permanent utan försvinner i sinom tid. Blir man lika upprörd om det var sån där ansiktsbehandling med nålar som alla influencers går på kliniker och gör? Det verkar också finnas nån bild av att om man kör botox blir man helt uttryckslös och kan inte visa känslor – jag har behandlat en rynka i pannan och har fortfarande kvar all mimik i ansiktet. Vad jag förstått är det så de flesta använder sånt här, det är ett litet fåtal som kör skyltdockefacet och den utövaren som hakar på det är nog inte den man ska gå till =)

Som jag skrev i mitt inlägg så tycker jag inte man ska göra botox bara för att om man aldrig tänkt på det sen tidigare. Jag tycker inte någon behöver göra botox (eller jo, rätt många behöver det ju faktiskt rent medicinskt, det är där största konsumtionen ligger) men jag tycker inte heller det är fel att göra det. Jag är öppen med att jag gjort det och jag fick en bra rabattkod till mina följare. Jag kommer aldrig skamma någon för vad den väljer att göra med sin kropp och jag kommer inte heller hetsa någon att göra samma saker som jag gör. Det jag dock vill trycka på är just att gå till någon medicinskt kunnig när man gör såna grejer. Vet att det finns utövare som inte har en utbildning inom sjukvård innan som kör och det tycker jag känns osäkert. Om man nu ska göra något ska man se till att utföraren är seriös, har bra kunskap om muskler, blodkärl, eventuella biverkningar etc. ❤️

 

Kommentera

 1. Mia

  Håller med dig till 100%! Låt alla göra som dom vill, och om man inte vill läsa reklaminlägg eller inlägg om skönhet så får man klicka bort.

 2. A

  Jag håller med dig. Är samma som när bloggare ger rabatter på hårförlängning, fransar eller nå annat. De borde i så fall bidra till minst lika mycket hets. Men som du säger, ingen behöver göra det.
  Personligen blev jag inte det minsta påverkad av att du gjorde botox, eller kände att jag måste göra samma för å passa in. Även om du hade en rabatt om man ville.

 3. P

  Fast att göra reklam för något är ju att uppmuntra andra att göra det .. nja det här var ett taffligt försök att ”nyansera debatten” faktiskt. Blir ju en himla dubbelmoral att du vill förespråka hälsa framför utseende när det gäller träning, men du har inget emot att pracka på (vilket ju syftet med reklam är, rent krasst) skönhetsingrepp. Du sjunker lite på trovärdighetsmätaren nu, hoppas att du vänder tillbaka!

  1. S

   Håller med. Som grejen med bröstförstoring hos Paula. Svårare att relatera till dem tycker jag när det blir för mycket om att polera det yttre.

 4. Martina

  Ja, tänk vad bra allt skulle vara om man just ”dög och är bra precis som man är”, . Då skulle inte sociala medier finnas eller att alla känner mer eller mindre för att framhäva sig själv. Visa upp en bättre version av sig själv ständigt. Men jag kan inte klandra er som fokusera mer på ytliga ting så som utseende, visa upp sig själv på sociala medier för varse sig man vill eller inte blir man ständigt bedömd.

 5. M

  ”Och jag kommer inte hetsa någon till att göra samma saker som jag gör”
  Jag kan tycka att det känns rätt hetsigt att dedikera ett helt reklaminlägg till detta skönhetsingrepp och där du samtidigt även delar ut 30% rabatt…

Visa alla 8 kommentarer
Allmänt

Livet

Hyfsad dag ändå. Jag vaknade med frossa, åkte och demade (med frossa). Demade klart och kom till bilen = p-bot. Jag hade visserligen ställt mig som en åsna, men ändå.

Annars: Mår jag bra, ska på yogaevent i eftermiddag tillsammans med tradera. Med tanke på att jag har träningsvärk från helvetet och är stel som kvast sedan innan så kommer det helt klart bli intressant.

Natten: Ibland undrar jag om Leonore driver med mig och Paula. Imorse 05:00 vaknar jag av att Leonore ropar pappa. Efter 10e ropet skriker jag tillbaka ”vad vill du, det är natt. Sov”. Jag måste kissa svarar hon. Men gå och kissa då skriker jag tillbaka. ”Okej, pappa” så går hon och kissar och sedan lägger sig igen.

Paula: Och jag och tjafsat dom senaste dagarna. Yes, vi gör sånt också. Jag tyckte Paula kom hem med tråkigt humör från Spanien och hon tyckte inte jag vill umgås. Ni vet, livet. På något sätt är det lite skönt att tjafsa, eller inte just tjafset, men att bli vänner igen. Det är som man blir lite starkare tillsammans efter varje tjafs och tjafsen får iaf mig att påminnas över hur kär jag är. Just under tjafset så vill jag helst aldrig mer se Paula igen, men jag menar när utbrottet har lagt sig och man börjar tänka sunda tankar igen. Oklart konstaterande kanske?

Suget just nu: Ett till barn. Nu börjar jag skratta FÖR det är så långt borta. Att inte ha ett helt hem fullt av barnvagnar, blöjor, välling, sopor som luktar barnbajs och barnmat är livet. För att inte prata om sömnen. Vi är tillbaka, jag och Paula har fått tillbaka våra liv lite grann. Det lär dröja innan jag känner sug efter en till.

TB Molly:

Nu: In mot stan för lite yoga och middag med Tradera

Glöm inte: Det finns ingen annan som du. Härligt va?

Kommentera

Dagens fråga

Frusna ungar

Måste bara fråga en sak som är så typiskt för män… 😎 Om det nu snöade, regnade och var jättekallt, var är barnens halsdukar, vantar och överdragsbyxor? Sitta på kalla karuseller utan ordentliga brallor? Själv har du halsduk men inte dom? Det du gjort är ju att sätta på dom jackor o en varsin tunn mössa… 

Som jag ser det ska ungarna härdas. Jag vill inte ha bortklemade barn som inte pallar kyla så därför utsätter jag dom gärna för obehag redan i ung ålder. Hehe, nej skämt åsido. Barnen frös inte. Leo var bestämd över att ha klänning så hon hade strumpbyxor och klänning och sen fick jag på henne en mjuk overall också. Svinvarma skor, ullmössa och fodrad jacka. Molly körde t-shirt, mjuk overall, svinvarma skor, fodrad jacka och ullmössa hon också. Vantar hade vi med oss men barnen vill inte ha på dom. Jag tror att om dom hade börjat frysa om fingrarna hade dom gett med sig och tagit på dom också. Barnen blir varma lättare och springer runt och har sig till skillnad från oss vuxna som står och fryser i rock och jeans.

Om det hade varit Paula som varit på Liseberg med ungarna hade som säkert haft underställ och skalplagg. Det kan jag erkänna och ja det kanske är typiskt män att inte vara så planerande 🤷‍♂️ Men om det varit så att min påklädning hade lett till att barnen frös hade det varit noll konstigheter för mig att gå till närmsta affär och köpa det som krävdes för att dom ska vara varma. Barnen hade det finemang hela dagen och har inte drabbats av lunginflammation eller behövt amputera förfrusna fingrar =)

Kommentera

 1. Sandra Augustinson

  Jag tycker så som du klätt på dem så har de ändå fått frihet att röra sig bättre än att ha en massa overaller 🙂 och underbyxorna ser jättemysiga ut. Och de ser ju otroligt glada ut ändå på bilderna, vad kul med Liseberg!

Uncategorized

En favorit

Detta är en favorit outfit hos mig just nu. Polotröja, chinos och ett par snygga sneakers.

Det jag gillar här är att allting är bekvämt, men ändå dressat. Vad tycker ni om denna outfit??

Skorna: Daniel Kenneth (köpte dom på bestsecret för typ 700kr (nedsatta från 2000kr)

Byxorna: Bläck MQ

Tröjan: Bläck MQ

Skärpet: Dobber (också MQ tror ja?)

Kommentera

 1. C

  Bra att du verkat ta bort inlägget om botox! Men du får gärna skriva om hur du tänkte med det när du la upp det och varför du tog bort det. Tycker det är intressant när du resonerar om saker.

  1. Krille

   Alltså det är ju ett samarbete han gör, han tjänar ju pengar på det. Varför skulle man inte försöka dra in lite mer pengar om man nu kan? Jag skulle gladeligen marknadsföra skräpet överallt på nätet om jag fick bra pröjs för det. Jag vill nog inte botaxa mig själv men kanske kan jag bara slå mig själv i pannan med något hårt så den ser lite svullen ut och sen hävda botox.

Visa alla 8 kommentarer
Allmänt

Paula hemma och helgen är slut

Stökigt med måndag igen, det känns som jag hann blinka och sen var helgen över.

Mår: Mycket bra, jag är full med kärlek och energi efter ett par dagar med tjejerna. Man märker att dom börjar bli äldre, Molly tar mer ansvar och Leonore börjar lyssna (lite grann). Detta betyder att det inte är några problem att hitta på saker. Det känns t.om som att barnvagnen är ett avslutat kapitel, halleluja.

Vi: Har umgåtts konstant. Tagit det lugnt, men också hittat på massa roliga saker .

Fredags: Var vi hemma och tog det lugnt, sedan fick vi det här superbudet från Viaplay, tror ni tjejerna var i extas?

Lördags: Var vi bjudna till Liseberg med SJs halloweentåg. På tåget fick man ansiktsmålningar, godis och personalen var utklädda. Fantastiskt.

Väl: På Liseberg var allting perfekt, förutom vädret. Det snöade, regnade och var kallt som fan. Som tur var hade jag satt på tjejerna varma kläder, men jag och min pappa frös in i benmärgen, hyfsat orutinerat. Efter någon timme anslöt ett par vänner och dom hade med sig en mössa och en tröja till mig, perfekt.

Leonore var halvtrött på tåget hem ❤️:

Tips: Besök Liseberg, dom har gjort det bra!

Annars: Kom Paula hem igår, hon har haft det bra i Spanien. Skönt att hon är hemma nu och familjen är samlad. Absolut, det var det mysigt att ha tjejerna själv ett par dagar, men Paula saknades. Jag kan inte ens tänka hur det skulle vara att ha ett liv utan henne. Jag tänkte på såna här småsaker. Typ som när tjejerna gjorde något som jag skrattade åt, jag hade helt plötsligt ingen att dela det med?. Nu är ordning återställd!

Idag: Demo Hemköp fruängen och träna.

Kommentera

 1. F

  Alltså ni som kommenterar, bry er om erat eget och skit i vad andra gör. Helt otroligt att ni är vuxna människor? Det skrämmer mig.

 2. JLB

  Hur gammal är Leonore? Vi försöker klä på vår treåring vantar men han vägrar! varje dag på dagis är han ute utan vantar så jag förstår om barnen inte vill ha det faktiskt, ibland kan man inte tvinga dom, speciellt inte på ett nöjesfält då vantarna lätt försvinner. Överdragsbyxor kanske hade vart bra att ha dock men rätt bökigt när man ska åka tåg en lång väg och allt ska släpas med.. så förstår honom lite 😉

 3. Kat

  hehe måste hålla med Nadja under i det här.. ser lite kallt ut att åka blöta karuseller utan överdragsbyxor och kallt utan vantar på speciellt lilla tjejen. Min karl är likadan, verkar vara genomgående bland karlar, att missa lite i klädseln he he.. men ser ut som en kul dag. Tänk om SJ jämt kunde ha ett barntåg som körde mellan stora städerna, skulle underlätta tågresorna en hel del!

 4. Nadja

  Måste bara fråga en sak som är så typiskt för män… 😎 Om det nu snöade, regnade och var jättekallt, var är barnens halsdukar, vantar och överdragsbyxor? Sitta på kalla karuseller utan ordentliga brallor? Själv har du halsduk men inte dom? Det du gjort är ju att sätta på dom jackor o en varsin tunn mössa…

  1. Mikaela

   De tunna mössorna råkar vara ullmössor så de värmde nog alldeles utmärkt.De kanske inte hade på sig vantar/halsduk/överdragsbyxor på bilden,ville inte ha dem på eller så glömde Hugo helt henkelt dem.De verkar ha överlevt i alla fall.

   1. Nadja

    Ja det var många som överlevde finska vinterkriget med. Huruvida barnen överlever eller ej hör ju inte till den här diskussionen direkt, tror alla är överens om att barnen inte riskerade att frysa ihjäl direkt. Och min ulloverall är också varm, om den sitter på kroppen och inte utanför :)!

    Struntar i hur han klär sina barn egentligen, men för att svara dig så är det ointressant vad barnen VILL när det är kallt ute. Min 3- åring vill inte ha bälte när han åker bil.. ska han få slippa? Reagerade bara på att Hugo tyckte han klätt barnen så bra och varmt 🙂 Sen har inte jag varit i sthlm, så jag vet inte hur kallt och rått det egentligen var och inte var, är bara typiskt för män att ”glömma” sätta på barnen ordentliga kläder för vädret 🙂 Ha en bra dag!

    1. Mikaela

     Att dra in finska vinterkriget är väl att ta i.Det är väl en väsentlig skillnad på om barnen inte vill ha vantar jämfört med bilbälte.Nu satt ju ullmössorna på huvudet och inte utanför.Nu va de ju i Göteborg och inte i Stockholm men hursomhaver så har du ju fått svar i ett eget inlägg.Hoppas att dina barn har en pappa som klär dem rätt.

  2. Filippa

   Nadja, måste bara fråga en sak som är så märklig… Hur kommer det sig att du skriver ”en varsin”? Man skriver/säger aldrig en varsin, bara ”jackor och varsin mössa” eller ”jackor och en mössa var”. En varsin blir tårta på tårta.

   1. Nadja

    Filippa tack för att du påpekade detta, väldigt viktigt att man inte skriver talspråk i diskussionen, kan bli missförstånd!

Visa alla 10 kommentarer
AllmäntSamarbete

Botox, inte bara för brudar

I samarbete med Skin Nurse Uppsala

Nu tänkte jag snacka lite med er om ett kontroversiellt ämne här. Det pratas mycket om utseendefixering och influencers och främst då hos dom kvinnliga. Att göra samarbeten kopplade till olika behandlingar går sällan obemärkt förbi har jag märkt och det är lätt att få kritik för. Nu bjuckar jag på en lite ny (?) vinkel här då jag som snubbe kört med botox och älskar resultatet.

Så här, jag tror det var någon gång i våras det började trilla in kommentarer på DM när jag kört instastorys om att jag hade så grov rynka som skulle behöva lite muskelavslappnande. Jag bryr mig om mitt utseende och är dessutom väldigt öppen för att testa det mesta. I alla fall saker som inte är permanenta. Sen så har jag en vän vars mamma driver en egen klinik med inriktning på avancerad hudvård och injektionsbehandlingar. Min vän sa att vi kunde lösa det där om jag var intresserad så vi körde.

Kerstin, som driver Skin Nurse Uppsala, kom hem till oss så körde vi på behandling med Azzalure (botox) i min panna. För min del kändes det väldigt praktiskt och skönt att få hemleverans så att säga. Jag fyllde på senast inför bröllopet och känner att mina rynkor i pannan minskat kraftigt. Dom har inte försvunnit helt men jag vill gärna ha mimiken kvar i ansiktet även om jag inte vill ha dom där kraftiga linjerna. Även om skyltdockor är snygga i butiken vill man ju helst inte se ut så själv i ansiktet. Jag har märkt av att jag inte alls spänner musklerna lika mycket som förut – bra exempelvis mot spänningshuvudvärk. Eftersom jag vänjer mig av lite vid att dra ihop pannan så mycket blir jag mer avslappnad överlag och resultatet håller längre nu också.

botox uppsala

restylane uppsalabotox uppsala botox uppsala

Att spruta in grejer i ansiktet kan kännas främmande för många, speciellt för snubbar, men för egen del tycker jag det är en bra lösning om man vill åtgärda något som stör en utan att behöva ta till permanenta lösningar. Viktiga saker att tänka på enligt mig är dock: gå till någon medicinsk kunnig person. Jag skulle nog inte våga köra med någon som inte är ordentligt utbildad. Kerstin på Skin Nurse har varit sjuksköterska i över 30 år och vidareutbildat sig efter det, hon är certifierad av Estetiska Injektionsrådet också så det känns safe. Sen självklart att det används nya förpackningar och att allt är sterilt. Men det tror jag alla är med på. Sen att det används kvalitativa märken som man verkligen kan ha koll på vad det är i. Och sist men inte minst att man känner förtroende för den som gör det, man får ju ändå in en nål inkörd i ansiktet så man måste ju ha viss tillit för personen 😅

Nu så är det ju så att botox och fillers är saker man bara ska pyssla med om det är för att man själv vill. Det är inget någon behöver eller ska känna hets kring. MEN om du nu är intresserad och vill testa på så har jag fått en riktigt fin rabatt till er. Om ni använder koden hugo30 får ni 30% rabatt på alla behandlingar Skin Nurse Uppsala erbjuder. Koden är giltig för behandlingar som bokas in innan den 11 november (själva behandlingen kan dock göras efter det datumet). Gäller även på presentkort köpta innan den 11 november och då har presentkortet giltighet i 1 år från inköpsdagen. Bra julklapp eller om ni vill ge farsan lite ansiktsbehandling i fars dag present 😉

Skin Nurse Uppsala har ju inte bara botox och fillers utan du kan även ta bort hår permanent, minska ärr, ta bort ytliga kärl osv. Ni får gå in och läsa på hemsidan helt enkelt!

Själva kliniken ligger i Uppsala men för den som vill göra just injektionsbehandlingar erbjuder Kerstin behandling i Stockholm vid förfrågan – riktigt bra kundservice i alla lägen.

Sist men inte minst –
Den 4 november klockan 13-16 kommer Kerstin ha ett event här i Stockholm för er som är intresserade av Azzalure botox eller Restylane fillers. Ni kommer kunna bli behandlade på plats (med min rabattkod såklart), få mer info, lite snittar och bubbel och en trevlig goodiebag och så kommer en person kunna vinna en gratis behandling. Det är först till kvarn och max 15 platser så om ni är intresserade är det bara att maila skinnurseuppsala@gmail.com, märk mailet med ”OSA 4 nov”

Vill ni boka gör ni det HÄR och anger koden hugo30 som notering för 30% rabatt på er behandling.  Ni kan också maila direkt till skinnurseuppsala@gmail.com för bokning.

Kommentera

 1. anna

  folk måste chilla lite, han gjorde en rynka, han har inte möblerat om hela sitt ansikte. Jag har själv aldrig gjort något ingrepp men skulle aldrig döma någon som väljer att göra det. Tycker det däremot är grymt att man står för det istället för att förnekar att man gjort det.

 2. Ellinor

  Men herregud man skulle ju kunna tro att kommentarerna är från 30 år bak i tiden. Vakna upp, Botox och andra skönhetsingrepp är vardag 2018. Vem bryr sig om vad människor väljer att göra med sin kropp? Vem bryr sig om vad människor inte väljer att göra med sin kropp? Vi har friheten att bestämma över sig vår egen kropp. Klanka inte ner på andra människors val bara för att du själv har en annan åsikt.

 3. Rätt eller fel?

  Kom igen, ni som läser och blir påverkade för minsta lilla skyll inte er brist på karaktär eller självförtroende på någon annan. Då borde ni inte läsa bloggar, titta på tv eller läsa tidningar. Tänk vad ni kan komma att hitta på efter att ha läst allt eländigt?! Så kan ni inte resonera. Man kan inte gilla allt hos en person och detta är Hugos blogg, han skriver om saker han gillar och tycker man inte om allt så fine. Tycker själv inte botox är något intressant och skulle inte göra det om det vore gratis men gillar andra det och det får dem att må bättre, go for it! Man kan inte alltid förvänta sig att alla ska tycka som en själv eller att mitt rätta är det enda rätta. Alla har sitt sätt och ingen har rätt att tala om för andra hur dem ska leva, tänka eller tycka. Ni som hakar upp er på en sak och det får hela er värld/bild av en person att rasa borde tänk till..hur ska ni ta er igenom livet med en sån inställning?

 4. Kim

  Detta inlägg gav mig skeva tankar , måste verkligen tacka var och en som kommenterade , för det var precis vad jag behövde höra , att botox är skit. Är lättpåverkad som fan , behövde era kommentarer som sa emot detta inlägg , tack <3

 5. Sofie

  Fan vad snygg du är! Strunta i resten landet lagom kommentarerna. Var och en gör som man själv vill 🙂
  Älskar era bloggar!

 6. Madde

  Hugo! Jag brukar bli glad av att kika in här, men det här inlägget gjorde så ont i magen att läsa. Inte främst för att det är ytligt och sponsrat, utan för att det finns såå mycket lidande i form av djurförsök som ligger bakom exempelvis botox. Tycker man kan förvänta sig lite mer eftertanke och bakgrundskoll innan man gör ett sånt här inlägg/samarbete. Många av våra skönhetsprylar och ingrepp har en lång historia av djurförsök och jag tycker det är sjukt ledsamt att vårt driv efter ett bättre utseende innebär att djur får betala priset 🙁 Är det här något du tänkt på inför samarbetet? Att spruta in grejer i ansiktet kanske inte känns främmande för dig och många andra, men jag är rätt säker på att de tusentals möss som utsätts för detta inte jublar riktigt lika högt som du och de som nappat på erbjudandet här!

   1. Madde

    Tyvärr är det nog inte riktigt så enkelt. Utifrån allt jag läst (ja, tro det eller ej Mia!) så har andra testmetoder, precis som du säger, utvecklats och godkänts de senaste åren. MEN, företagen du nämner har tyvärr ännu inte helt ersatt djurförsöken med de nya testerna. Det går absolut framåt, men det betyder inte att man är i mål än. Men fint att du också verkar bry dig om frågan Mia!

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Tja Madde! Tråkigt att du fick den känslan 🙁
   Om jag ska vara ärlig så nej – det har jag inte tänkt på. Men vad jag förstått utvecklas botox främst i medicinskt syfte och används i majoriteten av fallen som det, det är samma medel som sen används i mindre doser estetiskt. I och med att det är framtaget främst medicinskt tycker jag ändå det känns rimligt att man har genomgått djurförsök innan man testar på människor. Förstår att djurförsök känns hemskt men jag har svårt att se hur vi skulle ta fram läkemedel och sånt utan dom…

 7. Alexandra

  Wow Hugo, vilket bra resultat! Uppfriskande att se en snubbe som vågar gå ut med att han använder botox! Själv testade jag första gången för några månader sen efter lång tids tvekan och har bl.a. blivit av med min markerade ”argrynka” som störde mig. Jag är toppennöjd och tycker att det är upp till var och en vilka ingrepp en utsätter sin kropp för! Trist att läsa alla dryga kommentarer.

  PS. Trevligt med rabattkod eftersom många kanske inte har den ekonomiska möjligheten annars.

 8. Anna

  Håller verkligen med om den negativa kritiken. Tycker typ att du är den enda vettiga bloggaren kvar och så kommer detta. Vad är grejen med att alla ska se precis likadana och ”perfekta” ut? Så tråkigt.

 9. Anna

  Det var ju helt otroligt vad många negativa kommentarer här kom. Människan har i alla århundrade gjort olika skönhetsingrepp för att förändra/förbättra sitt utseende. Att man som 30-åring använder botox/fillers är absolut inget märkvärdigt. Tycker att ni som är så otroligt emot det borde läsa på lite mer innan ni uttalar er. Tycker det är super att Hugo rekommenderar en seriös klinik för dom som är intresserade, när det finns så många oseriösa och skitdåliga behandlare där ute, och visar att det är fullt normalt att killar också kan göra olika behandlingar.

 10. Sofia

  Vet att Maria Montazami fixade samma rynka i ett avsnitt av Svenska Hollywoodfruar så förstår att det är många som har problem med den. Tycker det är roligt att du själv ger dig in i debatten och stöttar Paula genom att göra ett eget ”ingrepp”, vilken backup HEJA ER!! 😃 Tror dock att du hade fått bättre respons om du enbart berättade om ”ingreppet” och inte hade en rabattkoden i och med att det ses som en uppmaning för andra att göra samma sak.

 11. Nicole

  Näääee, jag håller nog med föregående talare att detta var lite ogenomtänkt. Också är det intr en del av charmen att se mänsklig ut och inte försöka efterlikna ett modernt dumt ideal? Varför ska vi alla se så perfekta ut som möjligt?
  Personligen vill jag kunna se en person le om den är glad, skratta och se arg ut. Likaså med mig själv. Sen skulle jag personligen aldrig försöka uppmana andra till att injicera saker i ansiktet eller skära runt i kroppen för att uppnå ett ideal uppbyggt av ett trasigt samhälle.
  Tack men nej tack.

 12. Carolina

  Är det här ett skämt, du är inte ens 30 år och tycker det är legitimt att göra reklam för botox?! Både du och din fru vill gärna framhäva att ni bidrar har och bidrar till en sund och naturlig inställning till kropp,hälsa och utseende men sedan visar ni på och orsakar den totala motsatsen och ett hetsande med ert extremtränande,fastande,kostschema,funderingar på skönhetsoperationer och nu genomförande av injektioner. Tycker ni ska fundera ett varv till vilken bild ni förmedlar.

 13. clara

  öhh what? hejdå säger jag till den här bloggen. vill absolut inte läsa nåns blogg som inte ens fyllt 30 och gör skönhetsingrepp som inte är mediciniskt indikerade (då läser jag hellre inga blogg alls). har själv 3 döttrar som jag hoppas kommer aldrig att känna att de behöver förändra sina kropp för att känna sig fina. konstiga värderingar du har.

 14. Madeleine

  Jag förstår verkligen till 110 % att bloggen är ditt jobb och att den måste generera pengar. Men ärligt talat, det här inlägget kan inte kännas supervärt i någon som helst aspekt? Hoppas du fick jävligt bra betalt iaf. Trist 🙁

 15. Virr

  Jag skulle nog ta bort detta inlägg snabbt om jag vore som dig. Känns som det kostar dig mer i det långa loppet än vad du kan tänkas få i ersättning för själva inlägget.

 16. Sandra

  Jag skulle aldrig injicera ämnen i min kropp som inte behöver vara där, alla får göra som de vill men jag förstår inte varför detta är så viktigt idag om man jämför med för många år sedan när man själv var ung. Dock så är jag så allergisk mot allt och har astma så att injicera ämnen min kropp inte känner till känns livsfarligt. Men som sagt.. alla får göra som de vill men för min del så är det verkligen no no.

 17. Keje

  Om du tycker att det är så jäkla bra med Botox att du uppmanar dina unga läsare till att göra det så gå och kör lite Botox på dina barn i preventivt syfte så att de inte får lite rynkor här och där. Fan vad besviken man blir på detta inlägg. Undrar hur mycket du uppmanar Paula till att köra sponsring på sina tuttar om hon nu ska skaffa.

 18. Amanda

  Trodde inte heller att du skulle uppmana till skönhetsingrepp. Ny vinkel för att du är kille skriver du men skulle tippa att de flesta av dina läsare inte är killar.

 19. Silvia

  Detta inlägg sög verkligen!
  På något sätt trodde jag mer om dig än att du skulle göra reklam för botox..
  Ja, ja man slutas aldrig att förvåna.

  1. Sarah

   Tycker jag med. Fattar inte dagens unga föräldrar? Hur ska man kunna säga till sina barn att ni är fina som ni är men mamma och pappa tar lite Botox och gör brösten större för att vi inte är nöjda med oss själva. Fan hugo du var min favoritbloggare men du och Paula har jag förlorat så mycket respekt för. Besviken. Vet inte varför jag tar det så hårt kanske för ni känts hälsosamma vettiga föräldrar som haft fokus på hälsosam mat och träning men nu är det Botox och bröstförstoring? Dan vilken besvikelse

 20. Diana

  å men jag skulle så gärna vilja testa men jag är bara för rädd för nålar!!
  Och sen är det som du säger, jag vill heller inte förlora min mimik i ansiktet, vill kunna se arg och ledsen ut om jag nu är det…

Visa alla 28 kommentarer
×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.