Oktober 2017
Allmänt

Grattis

Jag tänkte bara ta tillfället i akt och gratulera Theresa som vinner årets tävling när det kommer till mest kommentarer här inne. Therese har alltså kommenterat 231 gånger sedan i somras och vinner faktiskt i särklass. Här nedan kan man se hur en av Theresas favoritkommentarer ser ut. Det är faktiskt så att alla 231 kommentarer ser ut på exakt samma sätt.

Man kan nästan tro att det är en robot som sitter och kommenterar. Eventuellt någon som gillar att klippa och klistra. Jag tror dock på människan och att Theresa har handskrivit dessa 231 kommentarer.

Med detta sagt så hoppas jag att ni som inte kommenterar så ofta tar åt er av detta och börjar lägga ner lite j*vla energi på den här bloggen. Tänk om alla var som Theresa, då skulle jag vakna upp varje dag med ett leende på läpparna.

Tack Theresa, tack för att du är du! Jag vill även passa på att önska dig lycka till med kärleken och att du hittar en stavningskrock någon gång.

Skärmavbild 2017-10-31 kl. 21.48.01

”Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

1) kärleksspell
2) Lost Love Spells
3) Skilsmässa Spells
4) Äktenskapsstavar
5) bindande stavning
6) Breakup Spells
7) Förvisa en tidigare älskare
8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
9) vill tillfredsställa din älskare
Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
genom {drogunduspellcaster@gmail.com}”

Kommentera

 1. Frida

  Orkar inte 😂 så jävla rolig med din ”jag vill ha fler kommentarer kampanj.”
  Du är iallafall min favoritbloggare! Du skriver riktigt bra och har en förmåga att fånga känslor på ett grymt sätt i text.

 2. mathilda

  Okej vi hör dig haha! Läst sen du syntes i tvn med Rosing😂 Tänk vad vi vet om dig men inte du vet om oss! Läsarträff snart kanske? 😉

   1. mathilda

    Hade vart stört kul att göra något i hugo anda! Typ något äventyrligt?😃 Jag bor dock utanför Kungsbacka nere i Halland, en bit från sthlm! Hojta om du ska till kungsmässan😂

 3. Anna

  Haha Therese är Goals. Ska också maila till stavningskanalen och se om de kan hjälpa mig angående mina äktenskapsstavar..

 4. Hon.

  Hahaha, du är ju för härlig Hugo!

  Jag har läst din blogg i så många år nu, i 6-7 år? Tom när du och Paulina var tillsammans. Och alltså detta är FÖRSTA gången jag kommenterar något. Har aldrig orkat kommentera men nu tycker jag att du förtjänade det! 😉 Både du och Paula verkar så härliga personer.
  Varje morgon jag kommer till jobbet så slår jag mig ner och börjar läsa era bloggar. Måste säga att jag blir så glad utav er, speciellt när jag går in i din blogg, du har sån härlig humor!

  Fortsätt så och lova att aldrig sluta blogga!

  /N

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Tack för trogen läsning, det gör mig varm i hjärtat. Om jag lovar att aldrig sluta blogga – lovar du att aldrig sluta läsa då?

 5. Johanna S.

  Jag har svårt att leva upp till hennes engagemang, det får jag erkänna. Men lite uppskattning kan ju vara på sin plats 🙂 Din blogg är fantastisk och du skriver snäppet bättre än Therese. Nä, men på allvar-du skriver riktigt bra och dina inlägg fångar en.

 6. Elin

  Hahaha jag har tänkt på hennes kommentarer varje gång jag läser din blogg. Stackars idiot bakom skärmen. Hugo du är bäst tack för din blogg!

Visa alla 34 kommentarer
Tankar

Hur tänker jag kring miljö

Paula fick lite frågor på sin blogg som hon besvarade igår. Den här fastnade jag lite för:

”Gör ni något vettigt för miljön (ex grönapåsen)? Skänker ni något till någon organisation osv?
Ni tjänar väldigt mycket pengar men känns som att ni bara slösar och slösar och att ni slösar som att pengar inte vore någonting för er? Materiella saker, parkeringsböter hit och dit, badhus och lekland på samma dag osv osv. Dessa pengar skulle kunna gå till någonting så mycket finare och större. Jag älskar din blogg men jag blir GALEN. Ni måste chilla. Ni måste sluta stressa. Det är varken bra för er eller för era barn.
Mvh”

Jag tänker att jag ger min input på det här i 2 inlägg och jag börjar med vårt miljötänk här. Vi är inte supermiljömedvetna, det ska jag inte komma och påstå. Vi är inga gröna hjältar så att säga, men jag skulle säga att vi ändå har det i oss.

Kollar elbilar. Visst har vi två bilar och det är dåligt för miljön men nu funderar vi på att byta till elbilar. Jag har faktiskt en hemma just nu på provkörning.
Vi  ska börja källsortera. Någon svarade på Paulas inlägg om att det är basic att källsortera, klart vi alltid haft separata sopor för typ glas och batterier och sånt. Häromdagen köpte vi även nya hinkar för källsortering.
Vi slänger aldrig kläder. Det vi inte använder ges bort till familj och vänner. En del skänker vi även till tex myrorna.
Vi har det kallt hemma. Detta handlar iofs mest om egen vinning, haha.
Vi har börjat äta mer vegetariskt. Det här är helt och hållet Paulas förtjänst. Jag kör ofta kött på lunchen ska jag erkänna men på hemmaplan har vi dragit ner rejält på köttprodukter. Målet är fler köttfria dagar, men det är svårt att bryta vanor.
– Vi handlar ekologiskt. Vi lägger mycket pengar på mat och vi försöker att alltid välja de ekologiska alternativen.
– Paula rycker alltid ut alla sladdar. Vi har aldrig mobilladdare som ligger och drar el. Det är bra. Vore ännu bättre om hon slutade gömma sladdarna också.
– Vi läser nyheter digitalt. Vi kör på exempelvis SvD direkt i iPaden när vi ska kolla nyheterna. Inga papperstidningar.

Sånt jag vill bli bättre på:
– Matlådor. Både för miljön och för plånboken. Nu äter jag lunch ute i princip varje dag. Storkok med rester är ett mål.
– Shoppa mindre. Jag är pryltorsk och min ständiga utmaning är att rensa och sluta impulsshoppa.

Drömtänk:
Att odla maten själv. Framförallt ha några hönor som löser äggen.

Vår familj kan absolut blir mer gröna i tänket men min främsta ståndpunkt när de gäller miljön är att det största ansvaret inte ligger på oss utan på de stora företagen och på de som bestämmer. Klart man ska sopsortera, men i slutändan är det en piss i havet när företag i Kina släpper ifrån sig flera miljarder ton koldioxid som förpestar luften. Visst – alla små skillnader är bra men överlag är ju Sverige en försvinnande liten plutt i det stora hela. Jag menar inte att jag ska skita i miljön men jag tycker vi gör vår lilla del i det stora hela. Det finns alltid utrymme för förbättring men vi tar det ett steg i taget.

 

Kommentera

 1. Olivia

  Det verkar vara ganska vanligt att inte källsortera i Stockholm, stämmer det? Jag blev helt chockad när jag kom hem till min svärmor för första gången där hon hade allt i samma soppåse. Alla mina vänner som bor i Stockholm säger att det typ inte ens finns miljöhus intill deras lägenheter? Känns extremt främmande för mig då vi i Skåne så länge som jag kan minnas (jag är 24 år) har källsorterat hemma: plast, kartong, tidningar, metall, glas, mjukplast, elektronik etc. Att sortera organiskt avfall kommer jag ihåg när det kom faktiskt, och nu går många av bussarna här på energi som de får från matavfall – genialiskt!

  Men att man skulle lägga ansvaret på de större företagen och politiker tycker jag bara är ett fegt svepskäl. De kommer inte ändra på sig ifall de inte ser ett ökat intresse bland oss konsumenter och väljare. Dessutom är Sverige ett land som många länder ser upp till och många lagar som finns inom EU angående miljö (som besprutning och kemikalier till exempel) har sitt ursprung i svensk lagstiftning. Konsumtionen är ju en annan sak och man blir ju helt chockad av att se alla så kallade ”influencers” och deras shoppingvanor, tyvärr klassas ni in i den gruppen i mina ögon. Man måste faktiskt inte ha nya saker hela tiden, ta det lite piano! Men, första steget är att erkänna att man har ett problem och att man vill göra något åt det, så creds till dig! Men vi i västvärlden måste börja tänka annorlunda kring vårt levnadssätt. Det är inte hållbart alls och det börjar faktiskt bli ganska ofräscht att hålla på att köpa nytt hela j*vla tiden. Ta hand om det ni har och lägg ner pengarna på roligare grejjer :). Du gillar ju att tävla! Tävla med dig själv och försök vara den mest miljömedvetna tvåbarns-pappan i hela Stockholmsområdet, fasiken vad coolt!

  Allt gott!
  Olivia

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   I dom lägenheter jag bott i har det inte funnits miljöhus iaf. Vet inte hur det ser ut nu.

   Håller inte med dig om ditt andra stycke riktigt. Om man inte lägger ansvaret på företag och politiker lägger man ju ansvar på alla konsumenter. Alla har ju inte samma kunskap eller förutsättningar att välja miljövänligt eller leva på ett sånt sätt. Då blir det ju en klassfråga att vara miljömedveten, eller? S

 2. Kimberly

  Kul att du tar upp detta! Elbil är ju inte riktigt det ni har haft hemma utan en hybrid dvs ni kommer fortf tanka och förbränna fossilt. Viktigt att hålla isär elbil och hybrid för de har helt olika påverkan på miljön.
  Ang. källsortering så är det inte många som vet att det är lag på att alla hushåll måste källsortera alla förpackningsmaterial + papper och farligt avfall. Men vet inte hur polisen skulle reagera om man vill anmäla ngn som bryter mot detta 😂
  Ang. Kinas utsläpp, om du kollar vart alla elektroniska prylar, kläder m.m tillverkas så är majoriteten tillverkad i Asien. Det är lätt att skylla på andra men det är din konsumtion (och alla vi andra i västvärlden) som orsakar dessa utsläpp genom vår demand efter dessa saker.

 3. THERESA

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 4. Ina

  Ajabaja inte skylla på Kina! Haha, en stor del av det som de släpper ut är just för att mätta konsumtionen i väst! Vi svenskar är bland de värsta på jorden, vi lever otroligt ohållbart fast vi målar upp oss själva som miljömedvetna.. vi har otroligt stora ekologiska fotavtryck (dvs vi konsumerar hemskt mkt). Men jag håller definitivt med dig om det du skriver, dessa miljöproblem som skapas beror på det kapitalistiska systemet och vår tänk om att ekonomisk tillväxt är det viktigaste som finns, vi små människor är inbäddade i ett konsumtionssamhälle och förändringar behövs i hela systemet.

  Kul att ni börjat titta på elbil men måste varna om att tro att det är ett miljövänligt alternativ då mängden koldioxid som släpps för att producera dessa bilar kan du köra för i 5 år i otroligt många mil med en vanlig bil. Så bara en ögonöppnare, då vi ofta tror att tekniken ska rädda oss men inte kan se bakom kulisserna..
  Jag läser miljö så tycker detta är sjukt roligt att diskutera och sprida kunskap om, hoppas inget av det jag skrev tas illa upp av dig 🙂

Visa alla 6 kommentarer
Allmänt

Är jag inte omhändertagande?

Tisdag är podd-dag och veckans avsnitt är ute. Barnen körde trick or treat i helgen och jag minns höjdpunkten och bottennappet när jag var liten och gick bus eller godis-rundan.

Bäst – snälla tanten som gav både godis och pengar – riktig drömkvinna.
Sämst – dom där som gav en jäkla halvrutten, mjuk frukt istället för godis. Då lärde man sig vad besvikelse är.

PA288942Paula ger mig en ordentlig diss och säger att jag inte är service minded för att jag inte fyller på hennes vattenglas eller glömmer att köpa take out. Har Paula rätt i att jag borde vara mer omhändertagande? Utifrån vad jag hört av tjejer runt omkring mig verkar det som ett vanligt problem att vi killar inte har samma överblick eller vad man ska säga. Hur ser det ut i era relationer?
Lyssna på podden och kommentera gärna med hur det ser ut hos er =)
Podden för iPhone
Podden för Android 

 

Kommentera

 1. Annika

  Jag tyckte det var solklart var du ville komma med tinder och motsvarigheten för de som är gay.. fattar inte vad Paula inte hängde med på hehe. Kul att lyssna på er iaf 😊👍

 2. Matilda

  Nu lever jag med mitt livs kärlek och blivande pappan till mina barn, och SOM TUR ÄR så är han väldigt renlig/huslig av sig! Gillar att ha rent och fylla kylskåpet- mitt ex var sjukt dålig på att se vad som fattades- sjukt dålig på att städa/såg inte smutsen- 🙂
  Jag har däremot blivit lite rörigare hemma nu på senare tid, tror det finns olika sidor i alla som växer fram beroende på vem man lever med;)
  Detsamma gäller nog med hur uppvaktande man är:)

 3. sandra

  Sambon är fyrkantig som en låda, inga extra blickar/omvägar för att underlätta småsaker i vardagen.
  Sjukast är nog jag som inte kan låta bli att dagligen typ testa honom om det verkligen är så att han inte ser eller helt enkelt skiter i.. till ex tops som ramlat ner på golvet i badrummet, dom kan lätt bli liggandes tills livets slut om jag inte plockar upp dom..
  Kan omöjligt vara ensam om detta? haha…

 4. THERESA

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 5. Emelie

  Haha så roligt. Hos oss är det tvärtom jag är exakt som dig. Min sambo säger att jag är sååå i min egna värld medan han alltid tänker på mig eller vår dotter…. men jag ser inte det som något negativt, även om jag klart kan öppna ögonen ibland o försöka lite mer. Jag är mer ego än han, men det tycker jag är sunt! Heja oss ! 😊

 6. Jossan

  Nej hemskt! Skulle aldrig säga så om min partner och sen dissa ännu mer med att säga ”du kan inte bli service minded det födds man med” typ….alltså ibland får man se ens parnets ”brist” och bara leva med det, Vad ska du göra med detta nu? Försöka förbättra dig? Ah kul?! Sen när du berättade om lägenheten o fisken kom ytterligare kommentar ”det skulle aldrig hända mig” ”men asså förstår du inte att handlingar får konsekvenser?” :/ inte lika rolig podd att lyssna på……..funderar på att sluta lyssna

   1. Jossan

    Dåså! Dissa tillbaka haha 😀 då förstår jag, alla har olika förhållningssätt så detta är väl eran ”grej” så att säga. Då ska man inte ta det för hårt när man lyssnar 🙂 bra med tydligheten!

 7. Malin

  JAAAAAA! Killar, ni är inte värst bra på ”de små sakerna” i livet … vi tjejer är nog faktiskt mycket bättre på det lilla i vardagen.
  ”Love is what love does” och även om det ”bara” är att fylla på Paulas vattenglas eller handla med lite take out utan att hon ber om det så betyder det mycket för oss tjejer. Just do it! 😉

Visa alla 13 kommentarer
Allmänt

Statusen

Jag har inte kunnat träna på ett par dagar pga mancold, vidrigt. Ni vet när man är tillräckligt sjuk för att inte kunna träna, men inte tillräckligt sjuk för att ligga hemma. Idag är jag 100% återställd och längtar till gymmet lika mycket som jag längtade efter mina flortabletter när jag var liten.

Det är konstigt det där. När jag blir sjuk och inte kan träna så känns det som att jag tappar all träning jag någonsin gjort på endast några dagar. Det finns ingen värre känsla. Självklart funkar det inte så, våra kroppar återhämtar sig fort.

Om man däremot är sjuk en längre period kan det bli värre och därför ska man inte träna när man är krasslig. Muskler börjar man tex tappa efter ca 4 veckor och energisystemet börjar ta skada efter ungefär 2 veckor om jag har fattat det rätt.

En tabell jag såg på en löpare som springer 5km på 20 minuter. Efter 10 dagar av noll träning så springer han på 21:05 och efter 14-30 dagar av vila springer han på 23 minuter. Med andra ord borde jag vara safe.

Idag: Mycket spännande möte klockan 10 och därefter ska jag åka och lämna tillbaka bilen jag har haft under helgen. Jag lånade hem en Audi q7 hybrid. Imponerande bil är väl bara förnamnet. Det lutar mot en sådan, men vi får se.

Träning: Blir det vid lunch och i eftermiddag. Ikväll kommer jag coacha på Nox Box som ligger vid globen. Varannan tisdag kommer jag hålla till där. Jag tänker att coacha kommer utveckla mig och mina egenskaper som ledare.

Kidsen: Jag hade glömt hur jobbigt det är med höst och vinter. Alla j*vla kläder som ska på innan och efter förskolan.

Dagens ordspråk: Det spelar ingen roll hur stor och tuff man är, när en 1-åring säger åt dig att svara i leksakstelefonen. Då svarar man.

Nu: Tisdag!

1896993_773808939337059_1483835017_n

Kommentera

 1. THERESA

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Allmänt

Halloween på gröna lund

Gröna lund kör halloween tema hela veckan. Jag hörde av någon som hade hört av någon som säkert hade hört av någon annan att dom hade lagt ner 22 miljoner på denna vecka. Då förstår ni att ni borde åka dit, dom har inte sparat på krutet.

Vi var där i lördags:

PA288850

PA288864

PA288844

PA288937

PA288890

 

PA288928

Läskigast i stockholm:

PA288942

 

Kommentera

 1. THERESA

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Malin

  Hugo, jag har sett att du börjat svara lite på dina kommentarer …. fasen vad kul! Nu jäklar ska jag kommentera mer bara för det! 😀

  #kommentarerärkulochfromthemanhimselfochallt

Allmänt

Efterfest

När man kommer hem från krogen med sin bff och har druckit någon grogg för mkt:

Kommentera

 1. THERESA

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Allmänt

TB

Den jobbigaste, men samtidigt bästa semestern jag varit på

Thailand förra vintern. Vi såg fram mot två veckor i värmen, Leonores första långresa och Mollys första gång i Thailand, paradiset med kokosnötsdrinkar överallt. Vi åkte med två andra familjer och vi alla var taggade.

Hotellet vi hade bokat visste vi inte så mycket om, mer än att det var ett lyxhotell i djungeln. Eftersom att jag inte gillar att göra dåliga affären så bokade jag flyg via Moskva. Vår resa ner tog 17 timmar och jag och Paula hade sovit två timmar när vi kom fram till hotellet. Det gjorde inte så mycket när vi fick se vad vi hade bokat. Hotellet är i särklass det bästa familjehotell vi bott på. Vi uppgraderade rummet så vi hade pool på rummet och nära till alla andra pooler också, en uppgradering som var värd varenda baht och en uppgradering som skulle visa sig vara väldigt betydande för hela semestern.

Molly hade feber på vägen ner och det var bla därför vi inte sov något på planet. Jag sa till Paula att när Molly vaknar imorgon så kommer hon vara frisk. Mycket riktigt, Molly var feberfri och semestern var på väg att starta bra.

Sedan fick Leonore ögoninflammation och när den gick över så drabbades hon av rotavirus. Rotavirus är en magsjuka, men som är farlig för små barn. Leonore och Molly är vaccinerade mot rota, men det hjälpte inte i detta fall.

Vi gick i några dygn runt och tänkte att imorgon är Leonore frisk. Ni som är föräldrar känner säkert igen känslan, snart slutar diarrén och vi kan återgå till vanlig vardag tänkte vi. Det slutade aldrig och till slut kände vi att vi måste åka in. Leonore hade då tappat mycket vikt och hon var så skör, stackarn orkade inte ens leka =(. Det var hemskt att uppleva och se.

Inne på sjukhuset konstaterade dom att Leonore hade rotavirus och hon blev kvar över natten.

img_2842.jpg

img_2740.jpg

Detta var vår första vecka och veckan efter handlade om att få Leonore på banan igen, men det gick inte så bra. Hon fick streptokocker istället. Haha, det låter sjukt när jag tänker tillbaka på det.

Trots att Leonore hade 3 olika sjukdomar på 2 veckor och var sjuk 90% av tiden så hade vi det bra och det har vi hotellet att tacka för. Hade det inte varit sådan närhet från vårt rum till poolen och lekrummet så hade det aldrig gått.

 

img_2599.jpg

img_2631.jpg

img_2691.jpg

img_2742.jpg

img_2744.jpg

P1301843

img_2973.jpg

img_2966.jpg

img_2969.jpg

img_2883.jpg

Leonore har alltid varit en krigare och det visade hon minst sagt på denna resa. Förhoppningsvis får hon ta revansch på Maldiverna i januari.

Kommentera

 1. Malin

  Klart hon kommer ta revansch! Det kommer säkert gå toppen när ni åker till Maldiverna! Hon är ju lite större/äldre nu och kanske har byggt upp sin immunförsvar osv .. Gud vilken underbar resa, men 10 dagar känns lite kort tid när man åker så himla långt … men jag förstår det är svindyrt att åka till Maldiverna även för en ”miljonär” 😉

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Nu har hon ju haft det mesta man kan ha så vi håller tummarna. 10 dagar känns perfekt för oss som lätt blir rastlösa men samtidigt vill njuta ’en längre tid’ =)

 2. Isabell

  Hej! Vill bara påpeka att jag märkt att du blivit bättre på att svara på kommentarer! Grymt, det får oss att kommentera ännu mer!

Visa alla 10 kommentarer
×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.