November 2016
Allmänt

Kenya dag 2

Idag kan man säga att vi har sett Kenya på riktigt. Det har varit mycket buss, bara småvägar, livsfarliga omkörningar, vägar utan belysning, gropiga vägar och mycket skratt.

Det roligaste idag: När jag bjöd några bönder på snus och dom gick runt i 30 minuter och luktade på skiten.

img_1053-jpg

Jag är så tacksam över att vara här och få möjligheten att se detta vackra land. Bakom fattigdomen och den begränsade utvecklingen så döljer sig ett vackert land med otroligt vänliga människor.

Det första vi gjorde idag var att åka till en sortering och rensninganläggning. Där rensar dom kaffebönorna en sista gång och sorterar efter storlek innan bönorna ska vidare till auktion som vi var på igår.

Jag blev så nyfiken igår att idag var jag själv tvungen att prova bära kaffesäckar a 60kg. Jag bar en och tyckte det var hyfsat tungt, jag undrar hur det skulle kännas efter en dag av bärande.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

När vi var klara vid anläggningen åkte vi vidare till en kaffeodling, en bildfärd på ca 2 timmar och det var 2 timmar av konstant guppande, haha. Kommer ni ihåg den där magapparaten man kunde köpa på tv-shop för många år sedan? Ungefär som att ha den på sig på högsta nivån, så var bilresan. Väl framme träffade vi bönder, främst kvinnor. Sjukt coolt. Jag vet inte hur jag ska förklara men kontrasten jag upplever här är enorm. Tänk er vad vi brinner för i Sverige. Dom flesta vill göra karriär, skaffa familj och kunna åka på semester flera veckor om året.

Jag pratade med en mäktig kvinna här. Hon drivs av att en dag kunna köpa några kor och så småningom kanske kunna köpa en bil.

70kg kaffebönor kan en bonde plocka på en dag. Dom flesta jobbar mellan 08-15.

Det här projektet har gjort att många fler kvinnor får leva sina egna liv och några av dem träffade vi idag. Det var kärlek på riktigt.

Nu ligger jag på hotellrummet som ligger i en stad som heter Meru, 5 timmar från Nairobi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Det var bara att gilla läget inne på muggen =)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

Allmänt

Dag 1 Nairobi, Kenya

Vilken dag. Jag hade en bild av hur det skulle vara och nu när jag ligger här på hotellrummet så kan jag erkänna att min bild inte var i närheten av verkligheten.

Landet är enklare än Leonores ordförråd , säkert 100 år efter Sverige i utveckling. Vägarna vi har åkt på idag skulle man inte kalla vägar i Sverige, bilisterna skulle definitivt inte ha körkort i Sverige och enkelheten är förundransvärd. Men, jag älskar det. Jag är fan kär i Kenya och folket som bor här.

Vi landade imorse och åkte direkt till vår första destination. En kaffeauktion. Vi snackar 100-tals olika kaffesorter som folk lägger bud på. Olika kaffesorter, olika kvalitet. Det dom som budar har koll på är vilken kvalité deras kunder vill ha.

pb295654

pb295644

pb295632

Därefter åkte vi till en exportör som lagerhåller kaffet innan det exporteras vidare till exempelvis Svierge.

pb295729

Efter det åkte vi vidare till en kaffefabrik som tillverkar kaffe. Det här tyckte jag var bland det häftigaste under dagen. När man kom in där så bar folk omkring på kaffesäckar som väger 60 kilo, mitt i allt står en kvinna och soppar undan kaffebönor med en handgjord borste och ju längre in man kom i fabriken desto mer fascinerande blev det. I Sverige gör robotar det mesta i fabrikerna, här gör alla allt för hand.

Här är hon:

pb295739

pb295758

pb295753

pb295749

 

pb295734

pb295713

Bilder jag tagit under dagen mellan alla fabriker och auktioner:

pb295700

pb295699

pb295691

pb295686

pb295627

Sedan efter mycket om och men åkte vi till hotellet. Jag bokade en massage fort som fan och Paula hoppade in i duschen. Vi var allt annan än fräscha efter ett dygns resande. Men hotellet är fint:

pb295847

pb295842

pb295828

pb295826

 

pb295863

pb295823

pb295817

Nu: Middag

pb295884pb295880

Kommentera

Uncategorized

Just nu

Äntligen på väg till hotellet. Det har varit en lång dag, fråga Paula =)

Kommentera

Uncategorized

Status

Framme: ja =)

Mår: Som en gud.
Flygningen: Har gått grymt. Jag och Paula har vara legat och myst, sovit och tittat på film. Jag såg Tarzan, mycket bättre än vad jag hade förväntat mig.

Nu: har vi landat i Nairobi och nu börjar äventyret. Först ska vi lämna våra väskor och sedan ska vi dra till en kaffeauktion en bit utanför Nairobi. 

Landet: Jag har inte sett tillräckligt mycket för att kunna uttala mig, men det jag kan konstatera hittills är att det är mycket folk, varmt och annorlunda. Jag ska ge er en bättre beskrivning ikväll när jag har fått smälta dagen. Men jag älskar allt jag ser och folket är mycket vänligt. 

Nu: Dags att stänga av dataroamingen

Kommentera

 1. Lisa

  Hoppas att ni med så många följare kommer visa att Nairobi faktiskt är en fantastisk storstad också, att det inte bara är fattigdom överallt som media gärna lägger allt fokus på. Tycker det är viktigt att sprida det positiva för att ändra bilden av ”det fattiga landet Afrika” 🙂 Ha en fantastisk vecka i ett underbart land!

Uncategorized

Nu drar vi

Next stop: Nairobi 


Kommentera

Allmänt

Next: Kenya

I samarbete med Zoégas

Om några timmar sitter jag och Paula på ett flyg till ett land och en kultur som jag längre drömt om att åka till, Kenya. Detta är även avslutningen på mitt och Paula samarbete (Coffee By Women) med Zoégas som vi har kört under året.

Jag tycker speciellt att några grejer kommer bli häftigt med denna resa. Att få se kaffeodlingarna på riktigt, att få träffa kvinnorna bakom kaffeodlingar och kanske det häftigaste: Få se hur dom har det och hur dom jobbar.

Varför vi åker till Kenya handlar om projektet ”coffe by women”. Att påverka så att kvinnorna får större roller i sina kaffeodlingar än vad dom har idag. 50% av alla som jobbar med kaffe i världen är kvinnor, men MINDRE än 5% har ledande roller. Det här projektet handlar om att Zoégas vill få upp den procentsatsen till minst 30%.

Enligt statistik gör även kvinnorna ett bättre och mer hållbart arbete med odlingarna och det behövs för att om vi fortsätter konsumera kaffe i den takt vi gör idag så kommer kaffe vara en lyxvara om 10 år.

Under vår resa kommer vi att besöka fabriker, intervjua personer som jobbar på kaffeodlingar, träffa människor som är involverade i projektet. Man kan säga att vårt schema kommer vara mer fullspäckat där än vad det är här hemma. Men en upplevelse för livet räknar jag med att det blir.

Ses på andra sidan!

141nestle_kenya-jpg-pagespeed-ce-egvwj4bb01

Kommentera

Allmänt

Status

Mår: Som alla biverkningar på dom där malariatabletterna som vi stoppa i oss igår. 1 av 10 drabbas av konstiga drömmar, jag vaknade kallsvettig vid 03 och trodde att Paula var en häxa. 1 av 10 får dålig mage, har inte gjort något annat än att vara på toa.
Annars: Är det bra, nu mår jag toppen och är redo för Kenya, frågan är om Kenya är redo för Hugo? 12:00 börjar vi röra oss mot Arlanda. Innan det ska jag hinna träna och få lite jobb gjort
Helgen: Har varit toppen. I lördags firade vi Leonere och mig med familjerna. Vi hade julbord här hemma och jag och min plastsvärfar körde en surströmmingutmaning. Tyvärr blev den lite för äcklig för att visa här, men roligt var det. Att det fortfarande luktar rutten fisk i huset är en annan femma.

pb264229pb264231

pb264204 pb264206 pb264207  pb264220   pb264235

Igår: Tog vi det lugnt, tanken var att vi skulle till Skansen. På något vis verkade gudarna höra mina böner och ställde till med snökaos precis innan vi skulle åka och ingen blev gladare än mig. Istället åkte vi hem och fikade hos Paulas mamma och bakade pepparkakor. Efter det åkte vi hem, käkade kycklig och kollade på naturprogram
pb274247Paula: Tycker såklart det är jättekul att jag drabbades av alla biverkningar och hon av ingen. Vi får se hur kul hon tycker det är när kastar av henne till tigrarna på Safari.
Bajsleo: Fortsätter bajsa som ingen annan 1-åring
Molly: Har fått en mobilklocka som vi kan ringa till och jag kan även se vart hon befinner sig via en gps. Perfekt vid såna tillfällen som i lördags när jag var själv med dom på lekland. Problemet: Molly vill att man ringer henne hela tiden. Tinitell heter klockan om ni vill kolla upp den.
Nu: Frukost och väcka den här:

fullsizerender-jpg

Kommentera

Allmänt

5 år idag

Jag och Paula har ju som regel att ej blogga på helgerna. Det är då vi tar igen missad tid under veckorna. Men idag känns det nödvändigt att blogga, för idag är dagen då jag och Paula har hängt ihop i 5 år.

Den 27e november 2011 träffades vi på Arlanda. Helt ovetandes om att vi 5 år senare skulle ha två barn, hus och en familj tillsammans. Just där och då var vi bara unga och oskyldiga, Paula var 20 och jag 22.

Min enda tanke då var att komma bort från Sverige och mitt liv för en stund. Mitt liv då var inte kanon, jag var inte tillfredsställd med min tillvaro och funderade mycket över hur mitt liv skulle bli. Så när jag fick ett telefonsamtal från Nordisk Film där dom undrade om jag vill dra till Argentina och spela in Wphipeout så krävdes det inte många minuter av betänketid. Skönt att komma bort tänkte jag.

Väl på Arlanda så visade det sig att vi var ett helt gäng som skulle iväg. Det var större blandning på människorna än vad det är på en Finlandsfärja på en lörd. Jag funderade en sekund hur detta skulle gå, samtidigt som jag gjorde det såg jag Paula och konstaterade att detta nog skulle bli en trevlig resa.

Väl på planet ner började vår romans, det var något mellan oss. Något man inte kan sätta fingret på. Men vi skrattade från start och på något sätt hade vi så mycket gemensamt. Båda var halvchilenare, ingen kunde spanska särskilt bra, båda bodde i hägersten och vi båda hade lika lätt till skratt.

Hela Argentinaresan blev som en riktigt skev första dejt. Jag var ganska galen på den tiden och Paula hängde med på mina upptåg. Lite som Jokern och hans tjej. Vi blev på något sätt ett team som ingen kunde komma i mellan.

Sen var det dags att åka hem. Nu slutar det roliga tänkte jag. Hem till mitt skitliv som c-kändis och för lite att göra. Efter alla mina upptåg i Argentina tänkte jag också att det skulle vara konstigt om Paula ville fortsätta träffa mig, haha.

Men det ville hon och efter några dagar i Sverige tog vår kärlekshistoria fart på riktigt. Vi hängde med varandra 24/7 och blev efter några veckor ett par. Första första gången på länge kände jag mig nöjd över min tillvaro och mitt liv. Samtidigt som allt detta hände kände jag även att något hände med mig. Jag började bli vuxen, började tänka annorlunda och började ganska snart tänka på familj.

Därefter gick allt ganska fort. Vi flyttade ihop, vi gjorde vårt första gemensamma köp (en säng som vi har än idag) och efter några månader blev Paula gravid med Molly. Strax därpå köpte vi även vår första gemensamma lägenhet som vi senare flyttade in i.

Idag, 5 år senare har vi två barn och jag kommer knappt ihåg hur livet var innan barn och Paula.

En sak vet jag iaf. Det här 5 åren har varit dom bästa i mitt liv.

Mina barn och Paula gör mig hel. Tack Paula för dessa 5 år och låt oss nu sikta mot många, många fler.

Jag älskar dig

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kommentera

 1. Express

  Lån erbjudande att lösa dina olika skulder till 24 timmar

  Hej
  Med tanke på att förbättra situationen för människor i svårigheter eller avvisas av banken, beslutade jag att hjälpa dem genom att göra dem långvarig finansiering så om du var i behov, tveka inte att kontakta mig för mer information kontakta oss för dina lån personliga: express.lan.privat@gmail.com

 2. luciana

  förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer

  Kom dina finansiella problemen
  E-post: luciana.salvatore147@gmail.com
  Du behöver en akut lån? utan långdragen process? Du vill köpa en bil? renovera din lägenhet? av ett projekt? att förändra livet? Vi erbjuder lån till 750.000 kr 20 000.000 kr personer som är i behov med en ränta på tre procent 3% återbetalas under 35 år gammal. Kontakta mig luciana.salvatore147@gmail.com
  E-post: luciana.salvatore147@gmail.com

 3. luciana

  Jag är redo för dem som är i nöd. Jag har ett kapital som kommer att användas för att bevilja lån individ på kort och lång sikt, som sträcker sig från 150.000 kr 60.000.000 kr till alla seriösa människor, ärlig och god moral vilja av detta lån 3 % ränta år enligt det belopp, eftersom de är särskilt vänligen kontakta mig via mail för mer information.

  Min e-post:luciana.salvatore147@gmail.com

 4. kate

  Hej Jag Kate Powell och jag skulle vilja säga tack till Morrison lånefinansiering för alla de saker som de har hjälpt mig med. Jag har en familj, och jag ansökt om ett lån i detta bolag, jag fick mitt lån och mig och min familj är mycket glad, tack Gud för den hjälp de har gett, kontakta dem idag på (morrisonfinance@outlook.com), de ge ut alla typer av lån med en bra ränta.

 5. Sara.Hansson

  Erbjuda lån mellan särskilt snabb och tillförlitlig Whatsapp : 002 296 707 3147

  Den personliga kredit är en del av konsumentkrediter. Den personliga lån kännetecken är att det inte har tilldelats
  ett specifikt projekt och därför dess användning är gratis. Emellertid är principen densamma som den för de övriga patentkraven:
  en organisation som erbjuder ett visst belopp du måste betala varje månad med intresse. som
  långivare kan personliga lån också kallas: konventionella lån, personliga lån, personliga kredit- eller avskrivnings. Men oavsett det namn som används, det är samma villkor som kommer att vara Erbjöd. Sedan kontakta oss med dina speciella önskemål om kredit miljoner € 5000 till € 5 för behövande
  Finansiering / sara.hansson210@gmail.com Whatsapp : 002 296 707 3147

Visa alla 11 kommentarer
Allmänt

Strulig dag

Vissa dagar är rörigare än andra. Idag var en sån dag där jag inte riktigt hann med det jag skulle.

Imorse hade jag fystester som drog ut på tiden. Efter det satte jag mig och jobbade och fastnade i fakturor som jag inte kände igen. Någon idiot hade beställt bla rakprylar i mitt namn. När jag ringde företaget och berättade att jag hade skäggväxt som min dotter på 3 år så fattade dom läget. Bra, första fakturan var väck. Nästa faktura var på en prenumeration på korsordstidningar, allvarligt? Jag har fyllt 27, men jag har fan inte blivit så gammal att jag ska börja hålla på med korsord. Efter någon timme i telefonkö så fick jag även bort den prenumerationen. Men där hade förmiddagen gått. Sedan skulle jag på möte i Botkyrka klockan 14:00 och jag befann mig inne i stan och dessutom hade jag inte ätit. Efter lite mat satte jag mig i bilen och brände mot Botkyrka, körde mötet och satte mig sedan i bilen igen.

Paula ringde.
Paula: Hej
Jag: Hej
Paula: Vart är du?
Jag: På väg hem äntligen
Paula: Du måste åka till skärholmen och hämta en ballong till Leonores kalas
Jag: Du skämtar. Har du sett trafiken?
Paula: Men du måste, och sedan måste du köpa en tårta och efter det åka till Älvsjö där köttet jag har beställt finns
Jag: Vänta, jag ska bara köra av vägen

18:00 var jag hemma. Middagen var klar och efter 15 minuter ätande, matande, lekande med maten så var det dags för nästa uppgift. Duscha tjejerna

Duscha, leka, torka, borsta hår, smörja, sätta på blöja, klä på pyjamas och sedan natta den minsta.

Nu är jag klar och nu ska jag på riktigt inte lyfta ett finger förens imorgon då jag och småtjejerna ska på lekland.

Så, hoppas er dag har varit bra? Trevlig kväll.

29254096716_8bf472ebc7_o

Kommentera

 1. Sara.Hansson

  Erbjuda lån mellan särskilt snabb och tillförlitlig Whatsapp : 002 296 707 3147

  Den personliga kredit är en del av konsumentkrediter. Den personliga lån kännetecken är att det inte har tilldelats
  ett specifikt projekt och därför dess användning är gratis. Emellertid är principen densamma som den för de övriga patentkraven:
  en organisation som erbjuder ett visst belopp du måste betala varje månad med intresse. som
  långivare kan personliga lån också kallas: konventionella lån, personliga lån, personliga kredit- eller avskrivnings. Men oavsett det namn som används, det är samma villkor som kommer att vara Erbjöd. Sedan kontakta oss med dina speciella önskemål om kredit miljoner € 5000 till € 5 för behövande
  Finansiering / sara.hansson210@gmail.com Whatsapp : 002 296 707 3147

 2. Ida

  Ok jag förstår att det kändes jobbigt men det du har beskrivit att du har gjort var att självvalt ägna dig åt din hobby, ringa 2 telefonsamtal, äta mat och åka på ett möte. Sedan tog du tag i att hämta tre saker för din familj och umgås med dina barn du inte hade träffat på hela dagen. Jag förstår absolut att du var slut och less men jag antar att även Paula gjort massa saker hela dagen och när man har en familj så finns det saker som måste göras även fast man är trött. Exempelvis sa du att maten var färdig när du kom hem och den måste någon ha lagat. Denna kommentar är riktad mot ”Lilja” som inte verkar inse att allt har två sidor.

 3. Lilja

  Hon har ju noll förståelse för dig och ditt läge. I såna fall som din dåliga dag hade jag sagt till mannen att bara komma hem och sen skulle jag ha ordnat det själv.

  …. men antar stor del av Paulas liv kretsar kring henne! 🙂

    1. Jenny

     Men herregud vad är det med folk? Han statuerar ett exempel på hur det är att vara en arbetande tvåbarnsfar som lever med en kvinna som verkar vara värsta fixarguden. Har folk helt fel bild av hur det är att vara familj? Man hjälps väl åt i ett förhållande/i en familj? Herregud! Om nu Hugo hade bilen och var ute på vägarna så är det väl bättre att han fixar ärendena medan Paula roddar med saker hemma? Ingen vet ju vad hon gjorde under tiden? Tror ju inte att hon satt hemma framför tvn och käkade ostbågar medan hon ”bossade” runt Hugo?! Paula kanske var hemma med båda barnen, lagade mat, städade och vek tvätt samtidigt? Gnäll inte om du inte har belägg för det.

    2. Jenny

     Men herregud vad är det med folk? Han statuerar ett exempel på hur det är att vara en arbetande tvåbarnsfar som lever med en kvinna som verkar vara värsta fixarguden. Har folk helt fel bild av hur det är att vara familj? Man hjälps väl åt i ett förhållande/i en familj? Herregud! Om nu Hugo hade bilen och var ute på vägarna så är det väl bättre att han fixar ärendena medan Paula roddar med saker hemma? Ingen vet ju vad hon gjorde under tiden? Tror ju inte att hon satt hemma framför tvn och käkade ostbågar medan hon ”bossade” runt Hugo?! Paula kanske var hemma med båda barnen, lagade mat, städade och vek tvätt samtidigt? Gnäll inte om du inte har belägg för det.

  1. Ellen

   Fast sen måste man komma ihåg att hon tagit hand om två småbarn hela dagen och det blir ju svårare för henne att ta sig iväg bara sådär. Viktigt att tänka på omständigheter innan man bara spyr ut sig sina åsikter när man inte har en aning om hur saker och ting ser ut.

Visa alla 12 kommentarer
Allmänt

Städning – Erbjudande

Boka städning och få en bättre relation.

Ok, riktigt så enkelt kanske det inte är, men har man möjlighet att köpa denna tjänst så tycker jag absolut att man ska göra det. Jag och Paula har haft våra duster kring städningen här hemma. Paula tycker jag är slarvig och jag tycker Paula ”flyttar” på saker när hon städar. Jag har ju berättat tidigare när jag hittat smutsiga kläder i torktumlaren och rena kläder i smutskorgen. Sen vi började använda oss av städhjälp har vi faktiskt inte haft ett enda tjafs (peppar peppar) om städning.

Det finns helt klart roligare saker att bråka om än städning, inte sant =) Om man nu vill undvika det och vill lägga sin tid på annat så är det välinvesterade pengar. Dock är det inte superenkelt att hitta en prisvärd städfirma som även levererar, vi har provat några stycken och har många gånger blivit mer missnöjda än nöjda. Men nu ska jag faktiskt tipsa om en prisvärd städfirma som även håller måttet, det går jag i god för. TidyApp som detta inlägg är ett samarbete med har städare som KAN städa.

Längre ner i detta inlägg erbjuder jag en riktigt bra rabattkod så att även ni kan testa deras tjänster.

 

pb244179

 

Min pappa är av en annan generation. Han skulle aldrig ha städhjälp. Han undrar varför vi har städhjälp och inte städar själva. Han undrar också varför man lämnar in bilen på verkstaden när man kan laga den själv. Absolut kan man städa själv och absolut kan man laga bilen själv. Men i dagens samhälle anser jag att tid är begränsat och kan jag låta någon annan sköta vår städning när jag istället kan vara med barnen så tycker jag det är värt pengarna alla dagar i veckan.

Sedan är det här med RUT-avdraget bra. RUT-avdrag innebär skatteavdrag för husarbete. Detta gör i sin tur att tex svart arbetskraft minskar och fler arbetstillfällen ges.

För att göra detta lätt för er ska jag nu förklara hur allt funkar. TidyApp är en gratisapp som man laddar ner på Appstore eller Android Market. Därefter bokar och betalar man direkt i appen, man lägger in sitt betalkort så att allt sköts automatiskt. RUT-avdraget som jag skrev lite om här ovan är inget ni behöver tänka på, det sköts av TidyApp.

Det är med andra ord bara att dra fingret under soffan, känna dammet på fingertoppen och då gå in på appen och boka. Boka ”on demand” eller prenumerera, båda funkar fint!

Man kan även välja städare själv (alla insatser betygsätts vilket är svinbra. Ingen vill ju få ett dåligt betyg), se till att alltid få sin favoritpersonal eller låta TidyApp välja. Vill man ändra tid eller kontakta städaren gör man det smidigt i appen, och använder man prenumerationstjänsten så kan man säga upp den närsomhelst.

Bra att veta: TidyApp finns ännu bara i Stockholm, Göteborg och Malmö.

 

pb244178

 

Quanta costa? Prenumererar man och kör städning varje/varannan/var fjärde vecka så kostar det 165 kr i timmen efter RUT-avdrag. Kör man engångsbokningar blir kostnaden 187,50 kr/tim efter RUT.

Vi bor ju relativt stort (150kvm) och vi brukar boka 5 timmar per gång. Det blir alltså 825kr varannan vecka. Bor man mindre så blir det såklart billigare i och med att man inte behöver lika många timmar. Hur som helst är det pengar man kan lägga på annat om man vill, men jag tycker det är värt- happy wife, happy home, happy everyone.

Och nu till det bästa, rabatten: Vill ni testa TidyApp får ni 225 kr i rabatt första gången ni bokar. Vill ni sen boka igen får ni 75kr TILL i rabatt, på er andra bokning.
Såklart behöver ni inte boka flera städningar direkt – prova tycker jag, och gillar ni appen så bokar ni helt enkelt en gång till och får då 75kr till att utnyttja.

Ladda ner TidyApp HÄR! (eller gå helt enkelt in på Appstore /Android Market), ladda ner och mata in koden TIDYHUGO när ni registrerar er för att få rabatterna (gäller nya kunder och tom 9/12 ).

Hoppas jag kan frälsa några till av er att hyra in städning. Det gör verkligen stor skillnad i vardagen. Hörs!!

Detta inlägg är i samarbete med TidyApp och såhär såg det ut när dom hade varit hos oss:pb244185 pb244189

pb244200

Kommentera

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.