September 2016
Allmänt

Clarion Hotel Temperance

Clarion Hotel Temperance vet hur man gör sina gäster nöjda:

p9304008

p9304009

Kommentera

Visa alla 7 kommentarer
Allmänt

Malmö + fredag

Igår var det galet, idag är det tävling. Nu är vi på väg till Malmö. Jag skulle ljuga om jag sa att det var lätt att gå upp imorse, men tillslut kom jag upp och lyckades dra hemifrån utan att väcka hela huset.

Bieber var magiskt, jag har blivit döv och på samma gång en believer. Det var ganska häftigt att se 40,000 människor stå och skrika. Folk var sinnessjuka. Någonstans börjar man också förstå varför världsartister spårar ur.

Innan Bieber så käkade vi på Teatergrillen, en bra restaurang med bra service som ligger inne i stan. För mig blev det en köttvagn och carpaccio till förrätt.

p9293958

p9293967

p9293975

p9293962

p9293971

 

Det var synd att jag inte tog med mig kikaren, då kanske jag även hade fått se Justin:

p9293991

p9293999

p9294004

p9293985

Nu: Ta en nap

Kommentera

Uncategorized

Nu kör vi 

Först 6kg kött på Teatergrillen & sen Bieber. Trevlig kväll! 

Kommentera

 1. Isabelle

  Men nä inte så mycket kött väl ?? 🙁 hmmm… du får spela in lite från konserten med han å visa här kanske !!!!???… han är bra Bieber ju med vissa Låtar !!!!!!. Hoppas ni får en bra Kväll !!!!!

Allmänt

Question time

Fråga vad ni vill. Jag väljer ut 20 frågor som jag svarar på under kvällen, eller imorgon.

_b9a0809

Kommentera

 1. Amanda

  Vad skulle du säga är den anledningen till att du har blivit så duktig på crossfit så snabbt? Sjukt imponerande! Hur började du jobba med din rörlighet?

 2. Saga

  Vad anser du om att äta mindre kött/vegetariskt? Även att dina barn skulle äta en sådan kost?

  Det är ju ett sådant hett och viktigt ämne just nu så skull vara intressant att höra din åsikt. 🙂

 3. Johanna

  Visst stämmer det att du åt LCHF för några år sedan? Hur ser du på den kosthållningen idag? Jag har också hört att LCHF ska underlätta för de som har ADHD/ADD. Tror du att det stämmer?

 4. Mb2a

  Jag har drömt om dig paula o Molly två gånger. Inget jätte speciellt så men har ändå gjort det. Har aldrig träffat er!
  Är det creepy att veta om sånt? Haha 😉

 5. Bella

  Någon tid i ditt liv du skulle vilja ändra på?

  Vad är det bästa med att vara Hugo Rosas?

  när molly en dag frågar ”pappa hur blev du känd”? Vad svarar du då? ?

  Vad är du om 5år? I livet?

 6. Angelica

  Finns det något i ditt liv du önskar du kunde få ”ogjort”?
  Hur ser du på ett tredje barn? (Hade det inte varit kul med en liten mini-Hugo-Paula i en bebisversion?)
  Hur har folk reagerat på den nya Clean drink smaken?
  För övrigt, bra blogg, Keep up the good work! 🙂

 7. Sabina

  Hej Hugo jag har nyligen fått två tvillingar en pojke och en flicka 🙂 det är ganska kämpigt och full rulle hela tiden. Det är jag som tar mest ansvar och lägger all enargi och kärlek till dom, men min man gör inte så mycket och märker inte när jag behöver hjälp, han märker inte ens om någon av dom skriker på natten. Vill bara ha mer stöd och hjälp från honom 🙁 vi ger på falska från min mjölk så han kan hjälpa till med mycket. Men vet inte hur jag ska få honom att vakna och förstå att jag och tvillingarna behöver honom mer, min fråga är har du tips hur man får pappan blir mer delaktig och vill hjälpa till självmant. Du är så grym pappa älskar din blogg så inspirerande när det kommer till hur du är mot dina barn

 8. Jenny

  Hur tror du att du kommer vara som tonårspappa? Kommer du prata om mens och sex med dina tjejer eller överlåter du det till Paula?
  Tack för en bra blogg!!

 9. Sanna

  1. Berätta gärna om er flytt, typ varför ni väljer att flytta när ni trivdes så bra samt hur ert blivande hem ser ut -ish. Ni kan ju knappast undgått att era läsare är nyfikna kring detta hehe. Vill ni av någon anledning inte berätta något alls om flytten så säg gärna det då bara så läsarna kan ”släppa” det 🙂
  2. Hur är Molly på förskolan? Vem är hon i gruppen och hur är hennes förskola i övrigt med pedagogik/profession?
  3. Om ni fotar/filmar tex Molly och hon säger nej, respekterar ni det då eller anser ni att hon inte har någon talan kring vad ni lägger upp på sociala medier? Det jag menar är om ni frågar innan ni lägger upp bilder/filmer på henne och om hon ens vill bli filmad/fotad så ofta.
  4. Har du någon utredd diagnos?

  kram!

 10. Felicia

  Om molly kommer hem full som en kastrull när hon är 14 år, hur hanterar du det?
  Om Leo skulle pierca sig i ögonbrynet när hon är 15 år och färga håret illrosa, hur hade du hanterat det?

 11. Ewelina

  Hur skulle du beskriva dig själv innan du träffa Paula? Hur var du i olika situationer? Skolan? Jobb? Krogen? Hur var du mot tjejer?

 12. Sofia Fagerström

  Var ser du dig själv om 5 år? Skulle du kunna tipsa om hälsosamma mellanmål? Äter du stora portioner eftersom du tränar så mycket? Är du strikt med maten? Hur ofta äter du?

Visa alla 33 kommentarer
Allmänt

Bilder från förr

När Molly var så skitig att jag var tvungen att köra henne i 60 grader

IMG_6209

 

 

När vi var i Egypten och några ryska kvinnor körde den sjukaste fotosessionen på stranden. Barnförbjudet var förnamnet. Själv tog jag en glass och satte mig och tittade på.

IMG_9622

När jag upptäckte att Molly är lika egenkär som sin pappa:

IMG_0032När jag plattade och fönade Mollys hår i 45 minuter:

 

PA146462

PA146452

När jag vann pris för andra året i rad som årets träningsblogg:

687645_737_484_1

När jag trodde att min rörlighet började bli bra:

P8290353

 

Kommentera

Allmänt

Justin Bieber och frokost med en tvist

Imorse hade jag båda barnen. Paula hade något event och stack tidigt som fan.

Min nya grej med barnen på morgonen är att klä på dom med allt, även ytterkläder, direkt när dom går upp. På det sättet gör jag frukosten till en rolig grej och det blir inget tjafs under påklädningen. Jag är ett geni. Molly har aldrig klätt på sig så fort som när jag sa att vi skulle äta frukost med jacka, mössa och skor.

Man måste ha sina knep för att lyckas här i livet.

Idag: är dagen då jag ska gå på min andra konsert någonsin. Det är Justin Bieber som spelar, en halvstor artist som har slagit igenom här på slutet. Jag har dålig koll men han ska vara helt ok.

Imorgon: flyger jag till Malmö och tävlingen Torso Twisted. Första eventet är imorgon em och är maxlyft i snatch och clean & jerk.

Nu: Ska jag fortsätta vara barnvakt åt mitt minsta barn:

Kommentera

Allmänt

Bra minibuss

Ibland lånar jag Paulas bil som är en Citroen gran c4 picasso. Jag tycker om den ganska mycket, speciellt att den har lika många funktioner som en iphone. Den parkerar av sig själv. Det kan ni se här, perfekt för alla som inte kan fickparkera.

Bilen varnar för objekt som befinner sig i döda vinkeln. En funktion som man kanske inte tror är så bra förens man använder den. Hur många gånger har man inte varit nära på antingen krocka för att man vrider av sig huvudet för att kolla döda vinkeln, eller krockat pga att man inte kollat tillräckligt noga. Självklart ska man inte förlita sig på en lampa, men den tillför en enorm trygghet.

p7242850

p7242974

Massage i stolarna, visserligen bara fram. Men ändå.

p7242808

7 säten – Man får inte ett mindre kompani i bilen.

Detta inlägg är i samarbete med Citroen. Jag kan rekommendera er denna bil om 1. Ni vill ha mycket bil för pengarna 2. Är i behov av stora utrymmen i bilen 3. Vill ha många funktioner för så lite pengar som möjligt 4. Vill ha en säker bil. 5. Vill inte slösa en förmögenhet på drivmedel.

Kommentera

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Om du hade haft körkort så hade du nog förstått att dom bilderna ovan är nästintill omöjliga att ta själv medan man kör. I en stor bil får det plats passagerare. I detta fall en passagerare som hjälpte till att ta bild. Kram

 1. Karro

  Hej Hugo 🙂 Jag har en liten fråga om filthy fifty. Vad anses som en bra tid för en tjej? Vad kör eliten på, en duktig tjej på och en nybörjare på? 🙂 Tänkte du har ju lite koll på sånt här 😀

Allmänt

Motsatser

Jag kan inte vara sämre än Paula:

Gillar: Waze, det bästa som hänt GPS-världen. Dom flesta vet att Stockholm är trafikens arsle i Sverige. Oftast går det bra för mig att ta mig hemifrån till kontoret, men ibland går det åt helv*te, som idag. Det var som att åka in i en vägg när jag åkte upp på motorvägen. Då slog jag på WAZE som visade mig vägar jag inte trodde fanns och så var jag på kontoret lika snabbt som när trafiken rullar. WAZE är det bästa som hänt mig.

Ogillar:
Igår var jag på Exploria med Molly och Leonore. Exploria är det nya leklandet för barn. Varför jag har fattat tycke för dom är för att dom sticker ut ur mängden, eller dom stack ut ur mängden. Jag gillade deras koncept med hälsosamma smoothies och bra mat att äta. Igår när vi var där så hade dom tagit bort deras egengjorda smoothies med anledning att dom inte sålde. För mig är det overkligt att alla lekland serverar 100% skit, Andys lekland i Bromma har väl okej grejor, men annars är det samma saker överallt och nu har även Exploria lagt sig på samma nivå som alla andra. Synd tycker jag. Man har inte ens chansen att ge något bra till sina barn på dessa lekland.

Rädd: För att vintern ska komma som en käftsmäll. Barn på vintern är lika roligt som att titta på när målarfärg torkar

Modig:

Ensam: Egentligen vill jag aldrig vara ensam, men det finns ett undantag och det är när jag tittar på en serie jag tycker om. Att ha soffan för sig själv, lägga sig hur fan man vill och bara titta. Somna kan man göra om man känner för det och då behöver man inte vara rädd för att ens partner har kollat 7 avsnitt bakom ens rygg så man hamnar efter. När jag och Paula tittar tillsammans så är det massa åtaganden som jag inte gillar. Jag får inte ligga hur jag vill, jag får inte prutta, jag får absolut inte somna och gör jag det får jag en stortå i chokladkanalen.

Tillsammans: Paula är nog mer extrem än mig där, men jag älskar det. Paula får mig att prioritera att vara tillsammans och tycka om det. När vi är det så tar Paula min mobil och det är 100% fokus som gäller. Ibland kan jag smyga iväg och lägga mig någonstans i 5 minuter, men det är mest för att vila lite. Jag är stolt över att vi är en familj som hittar på väldigt mycket tillsammans.

P7092038

Kommentera

 1. E

  Hmm tänker att du också kan behöva din egentid! Ibland får man vara tydlig till sin partner att Nu behöver jag bara ligga på soffan och göra ingenting. Återhämtningen / slapptiden är underskattad 🙂

Allmänt

Early bird

God morgon,

Såhär ser man ut om man heter Rosas i efternamn. Leklandet igår VS Molly = 1-0. Efteråt ville hon att jag skulle ha likadant sår så jag fick dra pannan i väggen och riva lite med naglarna. Mitt är borta idag, det är inte Mollys:

p9283818

p9283817

Annars: Mycket bra, bra frukost idag. Äggröra med färsk lax i:

p9283802

Leonore håller sig till sin gröt:

p9283805

 

Kommentera

 1. Isabelle

  Ajjjaj ja så kan det gå !!!. Hur såg ditt ut då Hugo ??

  Hur är hon i Halsen nu efter Operationen då ????… varför gjorde hon en Op ????. Var det på grund av Talsvårigheter…. lr Salivproduktionen som var lite mycket hos henne kanske lr ??!!!

Uncategorized

@crossfit nordic

1000 kvm för sig själv är inte fel. Nu j•vlar ska det tränas. Mycket roliga saker står på schemat, det kommer ta sin lilla tid. 

Vad tycker ni om min nya design annars?

Kommentera

Visa alla 6 kommentarer
×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.