Augusti 2016
Uncategorized

Hur man hämtar soptunnan som ett proffs

Paula kallar mig lat, själv kallar jag mig för geni 

Kommentera

Allmänt

Dagens drink ihop med Clean Drink Vattenmelon

Jävligt grym alkoholfri drink. Bartendern har inte jobbat så länge bakom baren så ha lite överseende. Jag högg mig i handen också =(

Kommentera

 1. Razha

  Jag var på loppi eventet har fått med mig 1 bur clean der är bråk om den här hemma vem som ska smaka den ?? den är MN?? neej men jag skulle fråga egentligen varför ni inte finns i västort någonstans? Jag har letat överallt men den finns inte :/ önskar ni kunde komma till vällingbycentrum och dela lite smakprover nån gång ?

Allmänt

The life of Hugo

Saker jag lyckats med dom senaste dagarna

Häromdagen ställde jag mig i duschen för att duscha. Vår dusch sitter i taket och strålarna går rakt nedåt, men vrider man åt andra hållet på spaken så kommer istället vattnet ut från duschslangen. Jag hade mina kläder som jag skulle ha på mig utanför duschen, vred åt fel håll och sprutade ner hela badrummet inklusive mina kläder.

Idag på golftävlingen hamnade jag i bunkern (sanden) och skulle slå upp bollen. Jag fick en liten felträff och bollen flög åt hel fel riktning och höll på att ”döda” min lagkamrat som hade ett ryggskott sedan tidigare, pga att han var tvungen att hoppa undan för livet så kom hans ryggskott tillbaka.

I förrgår skulle jag bära in Molly till sin säng, hon hade somnat i vår säng. När jag hade henne i famnen och skulle in i hennes rum så missbedömde jag bredden av dörröppningen och drog Mollys huvud rakt i kanten. Hon gick från sovande och söt till skrikande och outhärdlig på 1 sekund, vilket gjorde att även Leonore vaknade. Paula var inte hemma, som tur var.

Imorse åkte jag till kontoret för att hämta golfklubborna. Eftersom jag var där tidigt så var ingen på kontoret och då är det larmat. Jag öppnade dörren och larmet börjat blinka. I panik kom jag inte på koden och i panik ringde jag alla som kan koden. Det var inte många som svarade klockan 06 på morgonen och larmet gick. Men det är lugnt, det kostade bara 5000 kr för en utryckning som var helt onödig.

img_8089.jpg

Kommentera

Uncategorized

Brohof

Jag är ute och tävlar, därav radiotystnad. Vi spelar på en av Europas finaste banor, Brohof Stadium Court. Magiskt. Synd att man är iskall bara. 

Jag spelar på 20 i hcp och har 28 extraslag på denna bana, men det räcker tydligen inte. Haha. 

Fint är det iaf:

Kommentera

Uncategorized

Röda mattan och date

Det ska bli spännande att se Swedish Dicks. Johan Glans är ju ett geni så jag antar att serien kommer vara magisk:

Kommentera

Allmänt

5 jobbiga saker i vardagen

– När soppatanken börjar lysa och det är dags att tanka. Varför åker man inte bara och tankar då? För några veckor sedan skulle vi åka till Paulas pappa i Strängnäs. Vi satte oss i bilen och det stod att jag hade 10 mil kvar att köra. Då är det lugnt tänkte jag, det är ju bara 8 mil till Strängnäs. Jag körde ganska fort och märkte efter ett tag att soppan inte kommer räcka. Jag tankar på nästa mack tänkte jag… Så kommer det ingen mack. Paula och barnen sitter i bilen och helt plötsligt har jag 10km kvar att köra och ser ingen mack så långt ögat kan nå. Att informera Paula om situationen vore ett grovt tjänstefel, så jag sitter där med mina svettdroppar och ser glad ut. Till slut dyker ju alltid macken upp, men just att försätta sig i såna situationer, varför gör man det?

– Att komma hem efter en lång dag och veta att maten skall lagas, barnen skall badas, maten skall ätas, maten skall plockas undan och barnen skall läggas. Det är egentligen inte själva grejerna som är jobbiga, för när man väl börjar så är det inga problem. Det är just det här när man kommer hem och lägger sig i soffan och känner hur skönt det skulle vara att bara vila en timme, det är d som är jobbigt.

– När man har tagit sig tid till att brygga kaffe och när allt är klart upptäcka att mjölken är slut.

– Att vakna efter en hård natt med barnen och en tuff träningsvecka. Jag är knappast en gud när det kommer till rörlighet, men att vakna och känna den enorma stelheten efter natten är inget jag föredrar. Därför lägger jag tex mina tyngdlyftningspass mycket sällan på morgonen. Tänk om man kunde vakna och känna sig som en gummisnodd, vad mycket enklare vardagen skulle vara. För mig är det ibland på den nivån att jag måste hålla i mig i räcket när jag ska gå ner för trappan.

– När man går på en offentlig toalett och inte tittar om det finns toapapper innan man sätter igång. Det är lika jobbigt varje gång och jag har säkert fått offra 20 par strumpor pga dålig uppmärksamhet. Haha

Det här var också ganska jobbigt:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

 1. Lina

  Bra jobbat! Min fundering när kav ser dessa bilder är alltid hur i hela helvete tar sig personerna upp.. Alltså visst, en person på axlarna är väl ok men som i detta fall med ytterligare två pers, hur?! 😀

Uncategorized

Tisdag

En morgon med dom här blir aldrig tråkig. Imorse när jag skulle väcka Molly så var hon inte i sin säng, utan hon satt i Leos säng. Molly hade väckt Leo och nu satt dom och lekte. Det fanns bara ett problem i det här och det var att Leo någon gång under den här leken blivit bajsnödig och bajsat. En redan kissfylld blöja från natten rymmer inte jättemycket bajs. Så mina första 10 minuter av det här dygnet gick åt att torka bajs i Leos säng. Jag såg det som uppvärmning för min träning. 

Nu är vi på banan. Alla har ätit, alla har kissat och alla har klätt på sig. Nu ska mamma vakna och så ska jag och Molly åka.

Ha en bra tisdag! ”Don’t you wish your mom could squat like mine”

Kommentera

 1. Sara

  Hänt exakt samma sak här. Dock var mitt barn ensamt i sängen och bajs tamejfan överallt. Kudde, täcke, gosedjur, väggen, sängen… Herregud ? Så kommer stora pojken in och bara vänder i dörren ”mamma det luktar bajja”.

 2. Lisa

  Hade ungefär samma grej, fast vid nattning. Ungen, som aldrig annars kallar efter att vi lagt henne, är vaken och gåller låda med sin syrra. Då och då ropar gon efter mig, men då hon inte är ledsen sitter jag envist kvar framför tvn. Tills hon somnar. Då går jag in för att stoppa om… och känner bajsdoften. Inte konstigt att hon kallade. Bara att väcka och sanera stackaren.

Visa alla 7 kommentarer
×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.