Juni 2016
Allmänt

Packutmaningen – vem av oss vinner?

Se det här filmklippet från Familjebilskollen som LOPPI har i samarbete med Citroën där Paula utmanar mig i packning av en Grand C4 Picasso – samma bil Paula kör… Vem tror ni vinner? Inne på Familjebilskollen kan ni också tävla till på söndag om att vinna bilen under 2 veckor i sommar, läs mer HÄR!

Packutmaningen

Kommentera

Allmäntvlogs

Vlog #2 Torrevieja

The day so far

Kommentera

 1. Jonna

  Ett tips: mindre snabbspolat! Klipp hällre bort lite mer av videon 🙂 Kolla på Therese Lindgrens vloggar och hämta inspiration därifrån! 🙂

Visa alla 8 kommentarer
Allmänt

Status

Mår: Bra 

Ångrar: Klippningen, men det är lite så jag funkar. Göra först och tänka efter. 

Natten: Leonore har fått för sig att man måste ha en tutte i munnen för att kunna sova så dom två senaste nätterna har varken jag eller P sovit speciellt mycket. 

Träningen: Går bra, jag springer mycket när jag är utomlands. Denna gång har jag även med mig min bok som är perfekt att köra utomlands. 

Paula: Hon är bäst som vanligt

Molly: Är i paradiset. Att bada när man vill och lägga sig klockan 23:00 på kvällarna är nog alla 3-åringars dröm. Igår sa hon till mig att det var lördag också, för att hon skulle få godis. Så bra på veckodagar har hon inte än. Tur det, för jag säger aldrig att det är lördag. 

Leonore: Kryper. Innan vi åker härifrån ska hon kunna gå, springa och simma. Helst kunna prata grekiska också. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kommentera

 1. Sara

  Använder Leonore napp? Tänkte att det kan vara lösningen istället för tutten. Men min 3 månaders bebis vägrar napp så han sitter också fast vid tutten hela natten 🙂

Allmäntvlogs

En dag i Torrevieja Vlog #1

Om detta är något jag fortsätter med får ni avgöra. Kommentera nedan!

Kommentera

 1. Michaela

  Superkul, tycker verkligen att du ska fortsätta!! Om du vill ha lite tips på hur du ska vlogga/filma tycker jag du ska titta på Linn Ahlborgs semestervloggar tex den senaste från turikiet på youtube, de är väldigt bra gjorda!

 2. Olivia

  Jaa fortsätt!!!
  Tips: säg vad klockan är när du startar en ny sekvens i vloggen(det gör att vi tittare får koll på läget), kanske ha lite intervjuer med molly och prata om saker ur hennes perspektiv, samt prata lite högre (förstår om det är pinsamt) men det blir bättre för oss tittare!
  Kram

 3. Frid

  Ja jag gilla det med! 6 min var helt perfa och man får ju se helt andra saker än när du skriver. GIllar dina dagliga inlägg dock med!

 4. linnea

  Väldigt bra video, kul att få se ert liv lite mer, det är roligt att läsa också men man får mer en helbild av verkligheten när man filmar:)
  Fortsätt gärna och kom med mer vlogs!

  1. Isabella

   Skäms du inte!
   De fegt att sitta bakom skärmen och kasta såna onödiga komentarer. Antingen är du väldigt osäker på din egen kropp eller så har du väldigt mycket fritid. Vi alla är olika, klanka aldrig ner på någon annans utseende om du inte själv tagit en titt i spegeln först.!

Visa alla 53 kommentarer
Uncategorized

Just nu

Livet leker, leo sover och Molly är brunare än vad jag någonsin kommer bli. 

Kommentera

 1. carro

  Å vad jag saknar torrevija och mina farföräldrar som bor där..Vilken strand hänger ni på?Har ni kollat in köpcentret som öppnades förra sommaren i närheten av carrafu?Du får gärna tipsa om olika barnvänliga ställen man inte får missa när man är där

 2. Jen

  Ush, läste på Aftonbladet att ensam hade drunknat i Spanien. Trodde snabbt att det var er det handla om. Men de var en 75 åring. Men fortfarande läskigt och otäckt såklart. Stackars familjen 🙁

Allmänt

New in

Hatar att ha tråkigt. Jag tar massa impulsiva beslut då. Haha

P6281498

P6281491

P6281505

P6281506

Kommentera

 1. GC

  Det var inte den snyggaste frisyren precis. Men du är så snygg i dig själv, så det jämnar ut sig.. Det är ju en praktisk sommarfrisyr..

Uncategorized

Övningsgår lite


Innan: Träning på crossfit Torrevieja. Det lär ta ett tag innan jag anpassar mig efter värmen i boxen, det är ingen lek. Haha. Jag antar att det är bra när man väl kommer in i det. Idag kändes det mest som jag hade sämre kondis än en curlingspelare. 


Nu: Ta en clean och bada 

Molly fick inbakade flätor igår också: 

Hoppas Sverige leker för er/ H

Kommentera

 1. Jessi

  Tycker det är dags för en tävling om ett flak cleanfit nu så man har chans att vinna!!! Har alldeles för höga fakturor från qliro nu, så det blir köpstopp för ett tag! ??? och btw, en uppdatering av hur det går för er på cleanfit vore superkul!!! ?

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.