April 2016
Allmänt

Jag har precis gjort det roligaste på länge

Skånemejerier LC+ utmanade mig igen. Denna gång skulle jag äta frukost med elektroder på mig som skickade signaler till mina muskler. Hahah, det är det sjukaste jag varit med om. Film kommer snart.

P4299445

P4299447

Nu: Har jag sjukt bråttom. Mitt möte började för 5 minuter sedan, men jag hinner nog. Trevlig fredag på er!

Kommentera

 1. Linnea

  Hej! VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG – Största i Sörmland! Nu med en helt ny design! Bloggen är under en ”explosion” och håller just nu att växa sig bland de största. Häng med i utvecklingen ni med! Min blogg är inte som alla andras – med uppdatering minst 10 gånger om dagen, skriver jag om min ovanliga ätstörning UNS, om min depression, och vägen tillbaka mot ett friskt mående. Jag kämpar varje dag för att gå upp från min låga vikt, och finna livsglädjen igen. Skulle vara GULD om du ville kika in! Kramar!

 2. Hanna

  Du är så jävla skön Hugo! Kan du inte försöka bli gladiator, hade varit så sjukt bra!!! Jag behöver en ny favorit gladiator ?

 3. Alva

  Hugo jag älskar din blogg!!!!!!! Skulle vilja se dig bli upplyst av veganismen för jag tror verkligen att du skulle bry dig om du fick upp ögonen för det. Kolla in cowspiracy, forks over knives och earthlings, tre dokumentärer som kommer visa dig mycket nya saker❤️ Kram

 4. Klara

  Hej
  Låt mig stjäla en minut av din tid.
  Har du IBS Crohns eller Ulcerös Kolit? Då tycker jag du ska besöka http://www.magens.se
  En hemsida där du kan skapa din profil och prata med andra som lider av magbesvär. Nästan som en facebook för oss med magbesvär:)

Visa alla 8 kommentarer
Allmänt

Bra eftermiddag

Först: Träning på Crossfit Atum
Sen: Middag med Leonore och Paula på Berns. Jag kan ha käkat 3 varmrätter. haha

P4289381

P4289367

P4289392

P4289387

P4289394

P4289395

P4289372

P4289376

Efter: Kvällsshopping på Mall Of Scandinavia

Kommentera

AllmäntChallengeboy

TB

När jag tvättatde mig själv i en biltvätt. 6 år sedan:

Kommentera

 1. M

  Va roligt att kunna kolla tillbaks på dessa saker haha. Som barn till ”galen” pappa är det skitkul att se gamla videos ??

Allmänt

Vad strävar vi människor efter?

Dom flesta man frågar vill vara lyckliga och glada. Det låter inte så svårt när man hör det, dock finns det fler människor än någonsin som är olyckliga och deppiga.

Samhället idag är uppbyggt på att man ska vara framgångsrik, man ska ha pengar, man ska ha 100 bollar i luften, man ska vara snygg och man ska ha 1,000 000 vänner.

När jag tänker på att mina döttrar ska växa upp i det här blir jag rädd. När jag får höra av andra kompisar som har äldre barn hur elaka dom är mot varandra i skolan blir jag ännu räddare.

Det är vi föräldrar som formar våra barn och våra barns värderingar och ideal. Jag såg en film på Facebook som handlade om att kroppshetsen börjar hemma och det finns ingenting som slår en förälder som tycker att hen själv är ful, tjock eller för smal. När man tänker efter stämmer det såklart. Står jag framför spegeln och klagar på mig själv framför mina barn så kommer garanterat dom också stå där framför spegeln en dag och klaga över sina kroppar.

Vi bygger upp våra barn genom att sprida kärlek och välmående i hemmet. För att sprida välmående måste man ha ett välmående själv och ett välmående finner man enligt mig genom en hälsosam och bra livsstil. Man ska omge sig med bra människor, göra det man tycker är roligt, träna för att för att känna sig fräsch och pigg. Alla har olika förutsättningar när det kommer till träning och vi människor ser olika ut. Det viktigaste med träningen är känna hur man får en superkropp inifrån och ut, inte tvärtom.

Visste du att med regelbunden träning får du förbättrad sömn, visste du att med regelbunden träning förbättrar du din mentala hälsa och upplever mindre ångest, visste du att med regelbunden träning blir du piggare i vardagen och orkar leka mer med dina barn och dina kompisar.

Train for life

PB206695

Kommentera

 1. Ellen

  Bara för att man tränar mycket och har en snygg kropp är inte det kroppsfett. Jag tycker att det är JÄTTEBRA att Hugo visar sina döttrar hur viktigt det är att ha en hälsosamkropp som man tar hand om! Förstår inte hur man kan koppla träning till något dåligt när det är HÄLSOSAMT att träna. Självklart i rätt mängd!

 2. nettan

  Det är väl en hel del kroppsfixering i din blogg – mycket spända muskler, superjobbiga reps och megahård träning. Men jag förstår ju att det är din livsstil så det är klart bloggen ska få handla om det.
  Tror att det viktigaste är att aldrig kritisera eller jämföra kroppar, ens egna eller andras, för sitt eget självförtroendes skull men även barnens. Speciellt viktigt tror jag att det är om man har döttrar. De kommer få uppleva så sjukt mycket kroppsfixering från samhällets sida så det är extra viktigt att ha en trygghet hemifrån, att ens kropp ALLTID duger precis som den är. Och glöm den där jäkla ”superkroppen”. Alla våra kroppar är fantastiska 🙂

 3. Amanda

  Hej Hugo! Skulle bli jätteglad om du svarade på min fråga för jag älskar både din & paulas blogg och läser dom varje dag. Jo jag undrar en sak, du som tränar så otroligt mycket.. Har du aldrig ont i magen eller problem med magen på något sätt? Jag försöker börja träna för att få bort mina magproblem men ännu har det inte börjat hjälpa. Kram!

 4. agge

  Jag tror garanterat att du mår fräscht. Men när du drar in andra saker, som tillexempel barn.
  Tror du inte att Molly som varit med er flera gånger på gym, ser dig tävla, gym hemma. Kommer att känna krav över att även själv träna när hon är i den åldern då hon förstår sig på sånt här?
  Samma som föräldrar som jobbar 24/7, deras barn gör allt för att komma dit deras föräldrar är och längre om så. Även om inte föräldrarna sagt något om det så är det de som ”barnet” tror att föräldrarna kräver och förväntar sig!

  En tanke bara 🙂

 5. Helena

  Så sant att det viktigaste är hur man mår, och att göra det som får en att må bra i längden. Det är otroligt hur lite saker man egentligen behöver och vilken frihet det är när man gör sig av med allt som man sparat för att man ”någon gång behöver det igen”.

  Håller med om att träna för att må bra, jag blir allmänt mer peppig och orkar mer men sömnen som normalt aldrig krånglar blir lite knas när jag tränar. Hur skumt som helst att inte kunna somna när man sovit 5 h natten innan och har kört ett rejält pass på gymmet. Speciellt när man normalt sett kan somna när som helst.

 6. Anonym

  Och vem har sagt att man måste ha en miljon vänner, superjobb och så vidare? Det är Dina/Era kanske krav. Barn snäpper upp allt mycket snabbt. Era värderingar formar dem, tänk på det!

 7. Anonym

  Hugo Du svamlar…..Allt detta kommer just att bidra till kroppshets hos Era barn, liksom all exponering från födseln o.s.v. Om Ni inte ändrar Ert sätt så kommer det nog inte vara så bra förespår jag.

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Bloggbevakning: Det kanske är en superkropp i dina ögon. I mina ögon är en superkropp en kropp som mår bra och därför har jag valt den titeln på boken.

Visa alla 14 kommentarer
Allmänt

Superkroppen på 8 veckor

Det är en ganska speciell känsla att sitta och bläddra i sin egen bok

Fan vad glad och stolt jag är. Imorgon behöver ni inte förhandsboka längre, då finns den att beställa. Dock gäller 20% rabatt endast till på fredag. Så passa på att hugga ditt ex nu: http://cdon.se/b%C3%B6cker/superkroppen_-_kom_i_form_med_hugo_rosas/

Rabattkod: xYc1uMeP

Den 3/5, på tisdag nästa vecka kommer jag vara på Intersport (drottninggatan 53). Där kommer ni kunna träffa mig och köpa ert signerade exemplar till ett förmånligt pris. Jag hoppas att du kommer förbi!

Tisdag nästa vecka! Don´t forget. Jag kommer vara där tills efter lunch.

P4273050

P4273052

Kommentera

 1. FANNY

  Hej, de står att boken tyvärr fastnat hos leverantören? Vet du när detta är löst? Är så sugen och i behov av din bok nu !

 2. Johanna

  Hej! Har en liten fråga om kost och vill veta din åsikt. Alla vet ju att frukost är svinviktigt men om man går upp vid 11-12 (jag är väldigt morgontrött och sover ut när jag är ledig;) ska man äta frukost direkt och sen skjuta fram resterande måltider eller hoppa över frukosten och äta lunch eller brunch direkt? Hoppas du förstår vad jag menar 🙂

 3. Hugo Rosas
  Hugo Rosas

  Tuva: Du kan använda den på gymmet eller i hemmamiljö. Jag skulle säga att passen är lättare att köra i gymmiljö men funkar lika bra att köra hemma så länge man är påhittig.

  Kram

 4. Emelie

  Rabattkoden du ger ut i detta inlägget gick ut 27/4.. tänkte så du vet bara 🙂

  Superkul att du skrivit en bok!

 5. josefine

  Tack för ett gott skratt i förra inlägget. Vek mig i skratt. =)
  Jag har en fundering om boken, hade gärna beställt den, men skulle vilja se lite mer innehåll som innehållsförteckning eller något utslag,
  Har så svårt med hemma träning och testade P90x förut hemma, men gav upp efter några dagar.

 6. Diana

  Förresten, kan inte du blogga lite mer om vad du tar för produkter före träning, vid träning och efter träning? Tex om du använder dig av PWO eller självklart dricker din dricka såklart 😉 och efteråt vad du tar för något för återhämtning?

  Tex så har vi problem här hemma med att många PWO kan man inte ta om man tränar sen kväll, för sen kan man inte ens sova.. tips?

 7. Diana

  Ganska coolt att göra det ja, och stolt ska du absolut vara, Det är inte alla som kan skriva en bok. Ska se om jag kan få hem din bok och ge bort den i present till maken som älskar träning. Han fyller ändå år snart 😀 Vad bättre än din bok liksom 😉

Visa alla 19 kommentarer
AllmäntClean Drink

Clean Swim

Martin kom förbi kontoret. Efter lite skitsnack kom vi överens om att om jag fick upp honom över mitt huvudet så fick jag skicka honom i vattnet. Han trodde aldrig jag skulle orka. hahaha

Kommentera

 1. sanna

  hahahahahaha!! sjukt kul, tack för skrattet! det behövdes en dag som denna. är det du som skrattar som dom där singing goats på youtube eller var det din kompis skratt?? :’D :’D

Visa alla 10 kommentarer
AllmäntCrossfit

Igår: Jävlar vad hon krigade

Jag stod och coacha i mina tofflor samtidigt som jag höll Leo i famnen. Jag visste att ett utegym var en bra investering, nu håller även Paula med och det bästa av allt: Hon frågade mig när jag ska köpa en roddmaskin. Snart, väldigt snart svarade jag.

P4269284

Paula fick svettas och hon gjorde två olika workouts.

Den första:
12 – 9 – 6 Goblet squat med 24kg
24 – 18 – 12 Svingar med 10kg
36 – 27- 18 Wallballs med 6kg

Man gör alltså 12 goblet squats först, sedan 24 svingar, 36 wallballs, 9 goblet squats, 18 svingar, 27 wallballs. Osv. Hela workouten är på tid.

Den första var lite längre vilket betydde att Paula var tvungen att ta det lite lugnare för att inte gå in i väggen. Paula startar alltid i ett rasande tempo för att sedan få pingislungor och vara helt död mot slutet. Nu fick hon berätta sin plan för mig innan hon började köra. Hon hade ingen plan och då gav jag henne en plan att följa. Planen gjorde att Paula höll samma tempo från start till mål.

Den andra workouten var raka motsatsen.

12 – 9 – 6 av marklyft på 50 kg och burpees. Så först gör man 12 marklyft och sedan 12 burpees, sedan 9 av båda och sist 6 av båda. På tid även här.

Här ville jag att hon skulle köra ”all out” och därför var detta en kortare workout men mycket mer intensiv än den första. Dom här lite kortare workoutsen märker jag att Paula gillar. Hon vill gå in och grisa tills hon tar slut och det fick hon göra.

P4269296

P4269303

P4269291

P4269306

P4269300

Kommentera

 1. Mari

  När ni kör wallballs hemma. Kastar ni mot väggen då eller har du monterat upp något slags skydd? Är också sugen på att köpa hem en nämligen men vet inte om det sliter väldigt mycket på väggen?

Visa alla 9 kommentarer
×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.