Oktober 2015
Familjeliv

Ibland blir jag kallad för fotografen

Nu förstår jag varför:

Kommentera

 1. Maja

  Men gud vad hon är söt! Hon måste gilla att bli fotad också eftersom hon alltid är så charmig på bilderna. Har du funderat på att anmäla henne till en modellagentur? De är alltid ute efter att hitta barn som gillar att bli plåtade. Det är svårt att hitta nämligen.

  Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag.
  Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Kay Boyesen till Le Creuset kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://tinyurl.com/o622tyu

 2. Isabelle

  Japp du tar kort på All å inget typ men det är ju Kul å se på !!! 🙂

  Jättefina bilder å jag ÄÄällllskar alla Videoklippen också på er !!

  Trevlig Helg och Halloween !!!!. // Med vänlig hälsning Bella // .

Visa alla 6 kommentarer
AllmäntFamiljeliv

Förlossningsberättelse

Det hela började igår kväll. Värkarna kom och blev tätare.
Efter 5 minuter började det krystas.
Ut kom den här varelsen. 50 cm lång och vägde 3800g. Ren perfektion.

Min egen upplevelse:
Jag trodde aldrig att jag skulle få förlösa mitt eget barn. När helt plötsligt krystvärkarna började så hade jag inget annat val än att sätta på mig gummihandskar och köra loss.

04:23 kom Lola ut till världen. Hon vrålade direkt och när jag fick henne i min famn så såg jag mig själv och min familj i henne.

Amningen rullar på men vi är trötta och vi njuter av tillskottet till vår nya familj!

Uppdateringen kommer kanske bli lidande dom närmsta dagarna, men jag ska försöka uppdatera när Lola sover.

Kommentera

 1. Lotta

  Åhh, Grattis, vad ehhhh…. söt… hon é! Det märks redan att hon har din fysik och är stark eftersom hon står i brygga på dessa foton! Vad kommer det sig att hon liksom är randig? Kanske blivit under förlossningen och vecklar ut sig så småningom. Grattis igen till Er iallafall ;D

 2. Jordan

  Hon är mer lik dig än Paula. Lilla bebisen 😀 Är det ditt barn med en annan kvinna. Hon är inte ett dugg lik Paula. Nu har Molly ett lurvigt halvsyskon.

 3. Nellie

  Hahaha som jag skratta! Läste bara ”Hugos förlossningsberättelse” och något i stil med att ”Lola är här” gapade stort och läste som sagt endast detta och på en sekund han jag tänka shit vad fort de gick har hon redan fött?! Tills jag sekunden efter läste hela texten, haha phuu 🙂

Visa alla 6 kommentarer
AllmäntFamiljeliv

Lola är här

Är hon inte söt?  Så lik Molly på något sätt!

Kommentera

 1. Linnéa - hjärnskadad, matte till nio och kämpar för att få livet tillbaka

  Klockrent!

  19-årig diffust axonalt hjärnskadad flicka från Skåne med ett stort hjärta och ännu större åsikter. Sommaren 2015 var jag med om en allvarlig olycka men klarade mig från döden med frakturer, vänster armbåge är värst drabbad, och en diffus axonal hjärnskada. Jag trotsar alla skador hårt och är mån om att börja leva som förut igen, om än med mer trötthet och svaghet. Mitt liv kretsar kring djur, pojkvännen, shopping, träning och utseende. Allt det ska jag tillbaka till fullt ut. Välkomna att kika in på http://ninnelinnea.for.me/ och följa mig!

 2. Isabelle

  hahahahhha först när jag började läsa å inte sett bilden så tänkte jag herregud har ungen kommit redan vad kul lr nåt !!! 🙂

  Var ju inte riktigt så ju men kul ändå !!!!…….

 3. Emilie

  Hej!
  Det är min mamma som gjort babynestet på bilden! Hon undrar om hon får låna bilden och lägga upp på sin instagram? 🙂

Visa alla 12 kommentarer
AllmäntCrossfitTräning & kost

Konst

Innehåll:

– BCAA (Grenade aminosyror)
– L Karnitinets (Ökar fettförbränning förbättrar hjärtmuskelns kondition)
– Magnesium (Minimerar muskelutmattning, reglerar kalium och salthalter i kroppen)
– Zink (Stärker immunförsvaret, ökar ämnesomsättning och minimerar mjölksyra i musklerna)
– Vitaminer (Clean Fit innehåller 10 olika vitaminer)
– Krom (Kontrollerar kolesterolhalten och minskar sötsuget)

Är du tillräckligt Clean?

Mer info: www.cleandrink.se

Kommentera

AllmäntFamiljeliv

God morgon

Jag börjar bli proffs på det här med att gästa poddar. Igår kväll gästade jag duon Tilde Fröling och Carin Da Silvas podd. Det var en livepodd som sändes inne i Sturegallerian med publik. Fokuset låg såklart på familj, barn och lite karriär. Det var kul och när den kommer får ni bedöma min prestation. Jag tror att det kan vara ganska kul att lyssna på mig, jag tycker det är roligt att prata iaf. Haha.

Eftersom Paula är höggravid tar jag varje tillfälle i akt att göra henne glad just nu. Eftersom podden spelades in inne på Babyshop så passade jag lämpligt nog på att shoppa lite där inne. Paula har snackat som hastigast om en åkpåse till lillan så jag köpte en åkpåse.

När jag kom hem visade det sig att jag hade köpt en åkpåse för barn i Mollys ålder och inte för spädbarn. Så stället för att utjämna siffrorna mellan mig och familjen så står det istället 0-3 nu.

Till Molly blev det en jacka. Den var möjligtvis lite dyr, men jag tänker att den ska gå i arv.

Kommentera

 1. Ann_Katrin

  Finaste jacka, skulle vilja köpa den också. Den ska också gå o arv tänker jag! Hehe vad är priset för den? Ska be en vän köpa den åt mig i Stockholm.

 2. L

  haha! charmigt, det är tanken som räknas!! bra pappa tycker jag iaf 🙂

  och ja , känner igen märket pa jackan, jepp dyrt men det fick mig att skratta när du skrev ”tänkte att den skulle ga i arv.” haha ja sa kan man ju tänka 😉

 3. Linnea

  Du tänkte absolut inte fel, 1-0 till Hugo i detta fall. Det jag ska säga nu kan du leva på länge men Paula har fel. Du har köpt precis rätt åkpåse till er vagn, för både ligg och sittdel. Så både ett ekonomiskt och smart köp 🙂

 4. Mikaela

  Du tänkte helt rätt Hugo.Bebis kan ha den,det är bara att vika den.Däremot skulle då fått pluspoäng om det va Bugaboos high performance i rosa.Den har två lock,ett tunnare och ett tjockare beroende på väder och vind.

 5. emma

  Hahahaha underbart!
  Är som min sambo när jag bett han köpa helt vanliga alvedon dom två senaste gångerna. Först kommer han hem med tuggalvedon (seriöst wtf på det) och andra gången kom han hem med alvedon för barn 2-6kg typ och suppar… Hahaha förstår inte hur han lyckas men det är tanken som räknas!

Visa alla 18 kommentarer
AllmäntFamiljeliv

Snapshot

Kärleken mellan Milton och Molly är ömsesidig

Kommentera

CrossfitTräning & kost

Lite tankar om Crossfit, rörlighet & träning

Jag har aldrig tagit hand särskilt mycket om min kropp. Eller jag har aldrig var den som stannat kvar efter träningen, joggat ner och stretchat. Jag har alltid varit den personen som bara kör och min kropp har hållit förvånansvärt bra, för andra gick det sämre. När jag spelade hockey reflekterade jag aldrig över att jag var orörlig och ingen sa att man kunde prestera bättre genom att vara rörlig och mjuk. Allt handlade om att vara så stark och uthållig som möjligt. På sommaren sprang vi i backar tills vi spydde och styrketränade tills vi inte klarade mer. Varför vi gjorde det tror jag inte ens tränarna själva visst, antagligen trodde dom att vi skulle prestera bättre på isen. Det gjorde vi också, till viss del. Men tänk om det hade funnits lite hjärna bakom träningen, vad annorlunda det hade sett ut. Framförallt hade det inte tagit mig två år att bygga upp någon sådär rörlighet som jag besitter idag.

Jag har alltid tänkt att jag har varit vältränad, stark och i bra form. Jag har tränat hårt sedan jag var 11 år och första gången jag egentligen förstod att jag kanske inte är så vältränad som jag alltid trott var när jag började med crossfiten. Det var även då jag insåg hur mycket rörlighet och mjuka muskler tillför.

Idag är jag 25 år gammal (snart 26) och jag arbetar dagligen med program som får min kropp att bli rörligare. Jag besöker regelbundet naprapatlabbet för behandlingar och jag har en kille som heter Nils som hjälper mig med att få ordning på mina största svagheter inom rörlighet.

Jag skulle vilja säga att jag just nu befinner mig i mitt livs bästa form. Att vara i god form enligt mig är när man kan hantera alla fysiska moment som finns med bravur. Man kan springa 1 mil utan problem samtidigt som man kan lyfta mer än sin kroppsvikt i marklyft och hänga i ett räcke som en apa. Detta är min åsikt och man behöver absolut inte hålla med mig.

Det man dock ser på ett crossfitgym ser man ingen annanstans. Att folk ligger/sitter/står och tar hand om sina kroppar.

Jag skulle vilja påstå att dom som håller på med crossfit fler än 3 dagar i veckan sköter om sina kroppar bättre än vad man gör i någon annan sport.

Varför?
– Du vill aktivera rätt muskler när du lyfter, kör gymnastik etc. Med bättre rörlighet får du bättre kontakt med musklerna.
– Dom flesta momenten som finns inom crossfit kräver god rörlighet. Därför märks det på en gång om du måste arbeta mer med din rörlighet.
– Att ha en god rörlighet motverkar skador.

Jag hoppas att andra sporter börjar ta efter crossfit som träningsform. Det kommer hjälpa sjukt många talangfulla ungdomar att hålla sig skadefria och rörliga för resten av deras liv.

Hade jag haft en son som spelade hockey hade jag alla dagar i veckan satt honom på crossfit som komplementträning till hockeyn. Visar det sig att Molly kommer bli seriös inom någon idrott så kommer jag även se till att hon kompletterar med crossfit.

Det är många talangfulla ungdomar som tvingas sluta i förtid pga framförallt skador. Det är synd!

Kommentera

 1. Katarina

  Har du nån gång varit skadad? Hur är skaderisken i crossfit? Överbelastningsskador och dylikt, är det vanligt? Jag har tränat på ett gym (i drygt 1år) som har functional cross och cardio cross, grymt bra träningsform av gruppass tycker jag. Liknar crossfit men annat upplägg., men nu sitter jag här med en överbelastning/stressfraktur i handleden som gjort att jag haft totalt träningsförbud i några veckor, nu får jag träna så länge jag inte lyfter, greppar eller typ spänner handleden. Därför jag undrar hur det ser ut inom ren crossfit 🙂 sen undrar jag även om du har tips på övningar där man inte belastar handleden, har fått idetorka då jag inte får köra det jag vill hehe

Visa alla 9 kommentarer
×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.