April 2015
Allmänt

Såhär kan vi se ut när vi ska på 30 årsdojja

Kommentera

 1. Brolle

  Linda, parkbänken där bakom är sponsrad av Bauhaus. Håll käften istället din nolla, blogga själv om du ska böla

 2. Anna

  Yasmine, håll käften rent ut sagt. Vart är Paula tjock? Och om hon nu hade varit det, vad fan kommenterar man något sånt? Låt kvinnokroppen vara utan några kommentarer. Snälla leta upp hennes IP nummer och skriv namn. Sorgliga människa Yasmine. Hoppas du får lite kärlek av någon, du behöver det!

Visa alla 11 kommentarer
AllmäntFamiljeliv

Samsung

Jag vet vad vi ska ha för tv i nya huset. Har någon av er tittat på den nya Samsung S-UHD Curved tvn?

Utan att överdriva kan jag säga att det är som att gå på bio. Nu gör jag detta inlägg i samarbete med Samsung och inlägget är sponsrat men efter att ha varit och tittat på tvn och upplevt bildkvalitén så står jag stolt bakom detta samarbete och jag rekommenderar alla som går i tankar på att skaffa ny tv eller ny partner att ta en titt på denna.

Ni hittar mer info om tvn här: bit.ly/1PKHynR

Om någon vecka kanske det finns möjlighet att vinna en också. Stay tuned…

Kommentera

 1. Evelina

  Hej! Jag har en fråga om proteinpulver som jag hoppas du kan svara på.
  Går det bra att använda två helt olika proteinpulver? T.ex ett från Scitec Nutrition och ett från Star Nutrition, eller är det bäst att hålla sig till ett och samma?
  Tack.

 2. Lilly

  Ni verkar vara en kassako för Sveriges företag, så jävulskt mycket reklam som ni håller på med.. både du och Paula. Det är inte direkt en positiv upplevelse för läsarna, speciellt inte när du skriver ”sponsrat inlägg men tycker VERKLIGEN att detta är bra!” det tyder på att du inte brukar tycka det..

AllmäntFamiljeliv

Min kvinna

Det här är min blivande fru som jag borde ha gift mig med för länge sedan. Ni vet hur det är, man friar, jag friade men sen kommer det saker i vägen, typ en unge.

Den här tjejen ligger mig väldigt varmt om hjärtat och när man lever med varandra varje dag så glömmer jag lätt bort vilken underbar del hon faktiskt är av mitt liv. Paula är en envis kvinna, en klok kvinna, en driven kvinna, ibland en mycket jobbigt kvinna. Ibland bråkar vi och ber varandra dra åt helvete, just under bråket har jag redan gått vidare och börjat ett nytt liv, ett liv som singel.

Sen kommer jag och tänka på dessa punkter:
– Jag älskar att hon är jobbig
– Jag älskar henne
– Hon är mamma till min prinsessa
– Hon är världens bästa mamma
– Hon är min bästa kompis
– Det finns ingen jag litar så mycket på som Paula
– Hon låter Hugo vara Hugo

Det bästa av allt. Jag har aldrig haft så roligt med en person som jag har med Paula. Jag är stolt över min kvinna och det är hon som gör mig till en relativt bra man.

Egentligen skulle jag skriva om att vi ska på 30 års dojja ikväll. Jag hamnade på ett litet sidospår kan man säga.

Jag älskar dig. Nu fan tar vi och gifter oss och flyttar till Värmland.

Kommentera

 1. O.

  Men vad gosig du är, fint skrivet till en tjej som verkar vara precis så toppen som du skriver!

  Och jag håller med, gift er nu för fasen! 😉

  Kram på er & hoppas ni får en toppenkväll/eller hade en toppenkväll, det kanske var igår kom jag på. 🙂

 2. Sofia

  Det här var typ det finaste jag läst och sett idag! Vilken fantastisk kärlek. Och hur fina kan två människor vara tillsammans?! Ni är superfina. Det ni har känns genuint i dagens samhälle! Ni rockar!!

 3. Anonym

  Jag anser att när man hittar någon som är villig att stå ut med ens egenheter, låter en vara sig själv till 100% ska man leva resten av livet med den personen. Att hitta någon som låter vara den person du är, att dom bra stunderna ni har fått hittills väger upp trots svaga sidor/egenheter man har för sig.

  Jag har insett det krävs mycket av person som är tvungen att leva med dig(oavsett vem du är), resten av livet. Hittar man det? Då ska man hålla fast vid det. Och jag beundrar alla som partners(Särskilt du och Paula) som bråkar men kämpar vidare tillsammans, arbetar ihop som ett team istället för att separera.

  Sedan skulle jag faktiskt säga att bröllop fungerar som träning. Man tar sig tid till det, att planera. Visst tar det tid att spara till ens drömbröllop men börja planera är en början, spika datum/tema för bröllopet. Ha en plan.

 4. Mari

  Boka ett datum då är det jobbigaste över, det man ofta skjuter upp. Sen bjuder ni folk. Då har ni ingen återvändo utan det kommer att bli av 😉

 5. Maria

  Fint? Att be varandra dra åt helvete och tänka sig som singel?
  Har man inte kommit längre i sitt förhållande än så när man har barn? Ja herregud vad olika man kan vara.

Visa alla 15 kommentarer
AllmäntCrossfitFamiljeliv

Answers

Hur ser du på alkohol?
Det skulle kännas löjligt om jag satt här och skrev att man inte skall dricka alkohol, att det är ohälsosamt och skadar våra kroppar.

Man kan säga såhär istället: jag har gjort mitt med alkohol. Jag har delat många minnen med alkohol, jag och alkohol har umgåtts mycket under perioder och alkohol har fått mig att göra många saker jag inte skulle ha gjort om jag inte hade haft alkohol i kroppen. Alkohol har gjort att jag har sytt, sårat andra, slagits, tappat moral osv, alkohol har också givit mig många roliga historier att dela med mig av.

Alkohol är inte bra för någon och det vet alla men alla vet också att man bara lever en gång och man måste få vara full och göra bort sig. Det är en del av livet. Den delen har jag dock passerat nu och eftersom jag har levt som jag har gjort så känner jag mig klar. Jag tror jag har druckit en gång det senaste halvåret och det beror inte bara på att jag tränar som en dåre, det beror också på att jag har något viktigare i mitt liv nu: En familj. För en sak kan nog alla konstatera: Familj och alkhol är ingen bra kombo.Har dina känslor för Molly blivit starkare sedan hon föddes eller har dom alltid varit lika starka?

När jag fick Molly i famnen på BB så kommer jag ihåg att jag tänkte ”är det här verkligen mitt barn?” Kladdigt och deformerat och inte alls som jag tänkte. Jag tror jag skrev i mina kanaler om hur underbart det var att få barn, jag ljög. Hela första halvåret var jag ett 3e hjul som inte fick uppmärksamhet av någon. Molly ville bara käka, sova och skita och Paula ville bara vara med Molly. Med tanke på att dom hade levt med varandra i 9 månader så var det förståeligt att dom hade ett band när Molly föddes. Jag tror att det är många pappor som känner samma sak. Första perioden i barnets liv är inte roligt men man håller ut och det blir bättre.

Nu för tiden börjar jag gråta om jag tänker för länge på Molly. Hon är fan det finaste jag har och när hon blir äldre så kommer jag säga till henne hur jävla tråkig hon var mellan 0-6 månader men efter det så blev hon min bff.

Jag vill komma igång med träningen. Kan jag få 3 tips till motivation?
1. Köp nya träningskläder. Det är bevisat att nya träningskläder gör en taggad på att träna.
2. Gör klart en veckas träningschema och bestäm vad du ska träna, när du ska träna och var du ska träna.
3. När du har kört 2 träningspass och allt känns värdelöst, kroppen värker och du vill lägga ner. Tänk på varför du började!!

Kommentera

 1. Jackie

  Åh Hugo varför ljög du?? Jag var så sur på min karl som tog över ett år att knyta an till vår pärla, jag var ju medveten om att det kan ta tid, så läste jag din blogg och blev så avis på att ”vilda Hugge” knöt minsann an omedelbart.. Inget jag belastade min karl för men ändå.. 🙂 Du hade säkert dina orsaker. Slutet gott allting gott. Trevlig Valborg!

 2. c

  Hej Hugo! Älskar din blogg och har följt den i några år nu. På senare tid har de blivit allt mer om träning (förståeligt såklart) men kan inte du försöka skriva lite mer inlägg om typ Molly, paula eller annat? Det vore toppen!

AllmäntFamiljeliv

Jag vaknade på fel sida

Så jag kollade på denna och nu är jag på bra humör igen =)

Den här är nästan 1 år gammal. Tiden går fort. Pappas prinsessa

Kommentera

AllmäntCrossfitFamiljeliv

Vårkänslor

Helt plötsligt var det roligt att ro. Bra väder, en roddmaskin i solen, solglasögon och kall BCAA från gymgrossisten i shaken var det som behövdes. Livet på en pinne!

En 6a på 180kg i marklyft kändes som luft när jag kom in igen

Imorse var det inte lika glassigt när Molly vägrade göra något annat än att titta på videor på sig själv. Hon börjar ta det här med egenkär till en helt ny nivå. Det bästa är när hon råkar låsa telefonen, då kommer hon till mig och tar tag i mitt finger och drar det på telefondisplayen. Hon har sett hur jag gör när jag låser upp telefonen, rätt kul hur fort dom snappar upp saker. Förhoppningsvis kommer hon snappa upp saker lika fort på matte lektionerna. Det är bara hoppas att Molly har ärvt Paulas engagemang och planering, då kommer skolan sitta som en keps. För mig satt skolan lite mer som ett par för små skor. Riktigt jobbigt när man hade dom på sig.

Kommentera

 1. sb

  Haha inte bara Molly! Min älskar både att kolla på kort och videos MEN det bästa av allt är att ta selfies hahah!

AllmäntCrossfit

Morgonryck och PT utbildning

Rycken har nog aldrig känts så bra som dom gör nu. Jag känner att jag fått en helt annan kontroll på stångens bana och istället för att stöta upp stången med höften som jag alltid gjort så ”hoppar” jag upp stången mer nu. När man drar upp stången och sedan stöter den med höften så blir resultatet att stången åker bort från kroppen och man måste ”jaga” stången för att fånga den. Det funkar att göra så upp till en viss vikt men när man sedan kommer upp på lite högre vikter så bli resultatet att man failar. Ni har säkert hört att man ska ha stången så nära kroppen som möjligt när man lyfter, det är enklare sagt än gjort. Nu äntligen börjar jag känna stångens bana lite grann och direkt resulterade det i ett PR.

Detta är nog ett av mina lättaste PR. Det kändes som jag hade kunnat haft några kilo till på stången utan att ha blivit påverkad. Det där är dock från dag till dag =)

I crossfit är ryck eller snatch som det heter på engelska ett av lyftmomenten. Sedan finns det styrkeryck även kallat powersnatch som betyder att du inte behöver gå under 90 grader när du fångar stången. Powersnatch är väldigt bra att börja med då ett fullt ryck kräver mycket mer rörlighet. Sedan när det är ryck i workouts så gör man nästan alltid power snatch då det dels är lättare vikter i ”woddar” och PS går mycket fortare.

En annan sak: är att det är klart att jag ska utbilda mig till personlig tränare efter sommaren och jag gör utbildningen hos Eleiko som anses ha den absolut bästa PT- skolan på marknaden. Den 9e oktober för att vara exakt, sedan skall jag ta lite andra utbildningar under sommaren för att bli så komplett som möjligt. Med andra ord kommer jag börja ta emot klienter i slutet på oktober.

Eftersom jag har mina prylar så kommer jag inte ta in hur många klienter som helst. Jag kommer nog ha ett tiotal personer som jag istället väljer att lägga ett stort engagemang och fokus på. Under veckorna/månaderna man kör hos mig tänkte jag även att det ingår träningskläder och kosttillskott. Kläderna får man självklart behålla efteråt.

Jag kommer till 100% köra funktionell träning och crossfitinspirerat, allt anpassat efter klientens behov. Så är man intresserad av att dra i maskiner finns det nog andra PT’s som är bättre lämpade.

Skulle du vilja kör tillsammans med mig? Dra då gärna ett mail till mig och berätta om dig själv, din bakgrund och varför vi skall köra ihop.  Hugo@myshowroom.se

Kommentera

 1. Helena

  Hej,
  Vilka PT-utbildningar har du jämfört? Jag funderar själv på mf Gruppens utbildning här I Stockholm då jag hört mycket got om den. Eliko är första gången jag hör talas om. Hur har du jämfört och bedömt?

 2. Sara

  Anette: träna när du känner dig bra helt enkelt. Jag brukar ha en frisk dag innan jag börjar igen.. Lyssna på kroppen. Träna aldrig när du känner dig sjuk. Lite snor eller så går bra men så fort man känner sig dålig så är det vila som gäller!

 3. Gustaf

  En stor eloge till dig att du väljer Eleikos utbildning. Jag vet inte om du betalar för den men jag vet att du lätt skulle kunna få sponsring på någon av de sämre skolorna genom att göra reklam osv. Mycket bra val och du höjde dig själv i mina ögon något enormt nu!

  Finns för många låtsas-PTs som går en kurs på två veckor och sen tror dom är fullärda.

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Gustaf: Självklart betalar jag och förslag från andra PT skolor har jag fått, dock har ingen känts rätt för mig. Eleikos känns som handen i handsken och dom jag känner som gjort den tycker att den har varit överlägsen.

   Ha det bra!

 4. Anette

  Hej
  Jag har en fråga angående träning och sjukdom.

  I torsdags när jag körde crosstrainer så kände jag att det var något som var konstig med kroppen. Jag hade lite ont i kroppen, men trodde det var träningsvärk. Under helgen fick jag feber. Jag är inte förkyld, känner mig pigg i övrigt förutom lite hosta.I dag ligger febern runt 37,5. Helgens feber var uppe i 39..
  När kan man börja träna när man haft feber? Ska man gå iväg och känna efter eller ska man ha absolut vila i flera dagar?
  Jag är absolut ingen som tränar på elitnivå utan tränar lite flås och lite styrka. Vad är bäst och vad rekommenderar du?
  Jag är rädd att om jag börjar träna för tidigt, att det ska bli annat och det är inte värt risken. Jag tränar 3 ggr i veckan.
  Hur tänker du och hur ser du på detta med träningen då?

Visa alla 10 kommentarer
×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.