Juni 2014
AllmäntFamiljelivTräning & kost

Hemma träning

Äntligen kan jag börja lasta på lite tyngre vikter. Först värmde jag upp med bebisvikt

Men sedan exploderade jag

Paulas blick!! Hon kände sig inte helt trygg med att jag skulle ”rycka” upp henne =)

Väl på plats:

Sedan blev det mage

Undervisning

Och selfie kalas:

 

 

 

 

 

Kommentera

 1. claudia

  F*n vad du är stark!!! Jag hade fasen slagit ut framtänderna om jag skulle testa de där små rullgrejerna!!!

  / En svag vegan 🙂

 2. Lea

  Va söta ni är! Underbar familj 😀 och lilla Molly henne hade jag mosat , haha ja du förstår säkert hur jag menar *kärlek*

 3. Josefin

  Bästa familjen! Ni verkar ha så roligt tillsammans och ni ska veta att ni är underbara föräldrar till Molly. Hon kommer få så bra uppväxt. Önskar er all lycka i livet!
  En liten fråga nu när jag väl kommenterar. När ska Molly få bli stora syster ?

Allmänt

Sommarskor – Mephisto

Den här veckan är det jag som sköter spakarna i vår butik i Södertälje. Har ni vägarna förbi så bjuder jag på skorabatt och ett glas vatten.

Sommarens storsäljare hittar ni här: http://mephisto.se/index.php?route=product/product&path=59_73&product_id=64 

 

 

Kommentera

 1. cass

  Kul att ha egen butik! (för det va så det va väl?) Är det de i din familj som har designat också? Fint!

  Mission: Happy är ett uppdrag att sprida kärlek, positivitet, och läran om att vara en glad och lycklig människa! Häng med om du vill ta utmaningen att ändra ditt liv! http://missionhappy.blogg.se/

 2. Mikaela

  Hej Hugo! Jag tänkte en sak ang dina träningspass du lägger upp. Jag har en pojkvän som tränar en hel del men som tappat motivationen det senaste. Tråkigt tycker både han och jag 😉

  Hur kan man göra för att återfå motivation? Och de passen du lägger upp ”WOOD” då har du en personlig tränare typ som hjälper dig, eller? Hur ska man tänka för att orka ett sånt pass själv?

  Kram Mikaela!!

AllmäntFamiljeliv

Mobilen

Fan vad vi har gått. Molly var helt slut efteråt =)

Man tänker ju inte på det, men 100 meter för Molly lär ju vara som 1 km för oss. Det är bra, jag förbereder henne på vad som komma skall. Ska det blir något stort av henne så måste hon börja tidigt. Imorgon blir det intervaller med viktväst.

Kommentera

 1. Mait

  Du får pris för bästa träningsblogg men nästa gång måste du få priset för bästa humorblogg också. 🙂

 2. ML

  Fin liten prinsessa, men sin fina pappa! 🙂 jag håller med Anna här ovan, att Paulas blogg aldrig uppdateras för mig heller förutom när jag går in på Juni 2014 :/

 3. Petra

  Tror Molly redo för intervaller..:-)….Hon är stor flicka nu. Hon tar sig fint nerför trappan utan hjälp. Fina bilder ni tar på henne.

 4. Lily

  GÅR NI UT MED HENNE I KOPPEL HAHA JAG DÖR!!!!!
  HA ÖGONEN PÅ HENNE ISTÄLLET OCH ANVÄND HÄNDERNA, hon lär ju sig inget om hon har koppel dumbom :p

Visa alla 6 kommentarer
AllmäntTräning & kost

Kan ni?

På huvud till handstående osv.

För balans och bål:

Kommentera

AllmäntFamiljelivTräning & kost

Workout söndag

Mycket fokus på teknik idag, vilket är perfekt för mig som inte kan lasta på vikter ännu. Jag läker bra, men är inte helt återställd ännu. Igår sov jag hos mina föräldrar och efter Chile matchen var jag så sur/besviken/ledsen att jag var tvungen att ta luft. Jag provar att springa tänkte jag, gör det för ont så vänder jag. Men det gick helt ok, första 10 minuterna var jobbiga och det strålade ganska mycket, men sen gick det över och jag kunde springa 8 km utan några större problem.

Lite rehab till och sedan bör jag vara fit for fight, hoppas jag. Hur gick träningen för er sa ni? Det handlar bara om att komma igång. Semester eller inte, 30 min träning om dagen har alla tid med.

Nu: är jag i Strängnäs och har precis träffat mina prinsessor igen. Dom var på Kolmården igår och hälsade på Mollys släkt på mammas sida.

Men det bästa: När ens barn springer in i famnen när man kommer. Oslagbart!

Från träningen:

Kommentera

 1. Nathalie

  Det går men vill bli snabbare! Är en jävel till vinnarskalle så varje dag försöker jag slå mitt rekord när jag löper. Springer milen på 51.11 hur ska jag träna för att bli snabbare?? Har du några bra tips? 🙂 är det intervaller som gäller eller?

 2. m

  Det går skit. Har varit förkyld i två jävla veckor och hostar upp lungorna såfort jag öppnar munnen typ.
  Har 5003182493366 myror i min kropp 🙂

AllmäntFamiljeliv

Let’s go

 

Kommentera

 1. Gogojaja

  I referens till ditt inlägg om Sverige – Finland matchen i hockey; vem hade du hejjat på om Chile mötte Sverige istället för Brasilien?

Visa alla 8 kommentarer
AllmäntFamiljeliv

Idag handlar allt om

Att vinna

Och lite om min pappa som fyller år.

Min förebild, min kompanjon och min pappa. Grattis på 57 års dagen!

Nu: Tillbaka till arbetet

Kommentera

 1. Hawa

  Du fattar väl att bilden med hugo och hans pappa är en gammal bild. Grattis till din pappa hugo må han leva 100år till 🙂 och tråkigt att Chile förlorade ;(

AllmäntTräning & kost

13:42 fredag

Lämnat in bilen på service – Check
Tränat – Check
Molly har fått sitt one year vaccin – Check

Nu: Äntligen hemma, jag är helt slut, jag har ont och Molly har precis somnat. Det blir inte många knop från min sida på ett par timmar. Mina föräldrar kommer över på middag ikväll också, och med tanke på hur många frågor min mamma brukar ställa när vi inte har setts på ett tag så behöver jag vara utvilad. Toppen på glaciären är att hon har köpt en ny telefon, en Samsung s5 och den är säkert jättebra. Men har man haft iPhone i 10 år, är 57 år och är lika teknisk som Molly så kanske inte ett byte från iPhone till Samsung är det smartaste. Jag sa det till henne, men hon skulle verkligen ha sin Samsung och hur många frågor tror ni jag har fått dom senaste två veckorna?
Hur kopplar man telefonen till datorn Hugo?
Hur får man över bilderna till datorn Hugo?
Hur växlar jag från kamera läge till video läge?
Varför blir bilderna suddiga när jag skickar dom till någon annan?
Varför är Samsung så krånglig?
Det ska bli roligt att höra kvällens frågor =) Det är tur att jag älskar min mamma så mycket för annars hade hon hamnat i frysboxen för länge sedan.

Dagens gymselfie:


Dagens bajsar nästan på mig selfie:


Dagens ryggselfie:


Dagens kärleksbild:

Dagens disco selfie:

Kommentera

 1. Felicia

  Jobbig kropp!
  Drömde förövrigt att du kom fram till mej på stan och sa att min dotter inte fick heta molly… Har inte haft planer på de heller, så de var lite speciellt sådär!

 2. hanna

  Tack Hugo för att du har räddat min semesterresa. Nu innan jag ska sova så har jag legat och kännt att det är nått jag har glömt göra innan jag, min man och dotter ska åka iväg på en resa imorgon. Oså läser jag detta inlägg ”Hur får man över bilderna till datorn Hugo?” Mitt minne på telefonen är alltså fullt och jag måste föra över bilderna till datorn innan vi åker imorgon bitti. Så TACK att du skrev detta inlägg.

 3. Stella

  Din mamma har nog fått stå ut med ett och annat under din uppväxt så det är inte mer än rätt att du får ställa upp för henne ;-).

Visa alla 9 kommentarer
AllmäntFamiljeliv

Familjen ”ständigt i rörelse”

Kommentera

Allmänt

Ett bättre möte avklarat

Lunch med grymma Helene som förutom sitt deltagande i Gladiatorerna är svensk mästare, World cup vinnare och 3a i Europa i Body fitness. Nästan på samma nivå som min merit ”årets träningsblogg”.

Nu: Grönalund och vilda musen

Kommentera

 1. Anna

  Jag tror det är något fel med Paulas blogg, för hon har inte uppdaterat någon sedan inlägget ”pusskalas” 14/6. Eller så har hon bara inte uppdaterat sedan dess, med det verkar konstigt 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.