Maj 2014
AllmäntMarbella 2014ResorTräning & kost

Tävling med team Pink

Vi närmar oss slutet på denna resa och då var det dags för tävling.

Vårt lag kom tvåa och det kan man ju vara nöjd med om man inte gillar att vinna.

Men det var en rolig tävling som vi körde i lag på 3 personer. Tyvärr hamnade jag som sista man lite långt efter ledande laget så jag kom aldrig i kapp. But thats life.

Såhär såg woden ut:
I lag på 3 pers. Första personen måste rott klart innan nästa får börja.
– 1000 meter rodd
– 40 BJ
– 40 Front squat med 16 kg hantel
– 40 kb swing 24 kg
– 100 meter släddrag med 60 kg
– 400 meter löpning

Innan:

Under: Här på bild med superbloggaren pansar(LÄNK).

Efter:

Kommentera

Uncategorized

Bra lördags morgon

Livet kunde vara värre. Vattenjumpa och 27 grader.

20140531-110438-39878545.jpg

20140531-110437-39877983.jpg

20140531-110436-39876994.jpg

20140531-110437-39877512.jpg

Kommentera

AllmäntFamiljelivMarbella 2014ResorTräning & kost

Dag 5

Poäng på denna dag: 5 av 4.
Gjort: började dagen med en löprunda på 1,2 mil, vi snittade 4.40/ km så tempot var helt ok. Därefter blev det playan i någon timme för att sedan dra till hotellet, käka och sedan vidare till boxen för pass nummer dos, två, two. Idag stod det muscle-up på schemat. Något jag aldrig gjort, men det gick bra och jag gnuggade upp mig själv ett antal gånger utan att misslyckas.
Mår: Som en prins. Jag skulle kunna leva såhär för resten av mitt liv. Träning, familj och värme. Allt jag behöver.
Nu: Åka till ett shopping center så även Paula börjar gilla den här resan =)

Dagens wod såg ut såhär:
2 min full fart, 2 min vila. 3 varv:
3 muscle up
8 frontsquat 60kg
Resterande av 2 minuterna burpee med boxjump.
Vila 2 min och sedan gnugga igen.

Lite bilder på de.

Muscle-up

Svinga sig

Kommentera

FamiljelivMarbella 2014Resor

Puerto Banos +

Här kanske

Kommentera

 1. Jennie

  Hugo, låt mig börja med att säga att du har en fantastiskt underbart vacker liten dotter! Hon är så söt att man smälter. Låt mig även passa på att säga att jag älskar din blogg och att du och Paula med för den delen är otroligt inspirerande. Läser era bloggar flera gånger om dagen. Jag kommenterar näst intill aldrig så jag ville bara skriva en rad och berätta att jag uppskattar det du gör. Jag hade även en liten liten fråga.

  Det slog mig just när jag såg bilder på dig och Pansar (som jag inte visste vem han var till min älskade lilla, ja vad blir det nu, min sambos brorson och min sons kusin, Max på 5 år vrålar av glädje när vi åker båt över till Gotland för att Gladiatorerna skulle gå på tv och han frågade vad klockan var hela tiden så han inte skulle missa det.

  Jag frågade Max om han brukar titta på gladiatorerna och han svarar ”Jaaaaa och min favorit är Pansar, han är jättebra tycker jag”. Och varje gång Pansar var i bild så ställde han sig upp och jublade och ropa ”det där är Pansar och det är min favorit!”

  För att återgå till frågan så undrade jag om det skulle var möjligt att kanske, kanske få en liten autograf till min sons kusin Max? Han skulle bli så lycklig och det skulle vara underbart att se hans glädje. Om det nu skulle vara möjligt att få en kråka av Pansar skulle du kunna lämna den till Love så kan han kanske ge den till min sambo Henrik när han kommer tillbaka till jobbet efter sin pappaledighet i Augusti? Annars kanske jag kan uppge min adress någonstans och givetvis betalar jag porto isf? Love vet vart vi bor annars.

  Många kramar från Jennie 🙂

 2. Petra

  Älskar att kolla in folk i Puerto Banus! Välja ut sin drömyacht..:-)
  Molly lyckas väl charma alla med sitt skratt…Njut på i solen! Din träning både inspirerar och imponerar.

Visa alla 8 kommentarer
AllmäntMarbella 2014ResorTräning & kost

Tuffaste dagen hittills

Mike, en gammal legend inom Ironman vad jag fattade det som har byggt upp ett bootcamp läger i bergen i Marbella. Dit kan man komma om man vill äta, sova och skita träning. Vi snackar en anläggning med pool, hinderbanor, fight center, spinning cyklar. Allt.

Vad vi (Profitnesscamp) gjorde där var att prova hans extrema hinder/bootcamp bana. Vi snackar en bana som skulle döda dom flesta, denna skulle vi göra på tid. För mig fanns det inget alternativ. Allt eller inget, Go hard eller go home. Vi startade i grupper med 5 minuters intervaller mellan varje grupp. Jag startade i grupp 2.

Man kan säga att jag insåg ganska fort hur jobbigt det kommer bli. Det var syra från start till mål och min tid landade på 28 minuter, tredje bäst efter Numi och Emelie som gick i mål på 25 min. Imponerande tider av imponerande människor.

Det blev en del bilder så man kanske kan få en liten uppfattning om hur banan var byggd.

Citatet: ”Idag gjorde jag något som andra inte gjorde så imorgon kan jag kunna göra något som andra inte kan”

Efter var det bara att slänga sig i poolen. Ni vet när man häller kallt vatten på en varm stekpanna? Ungefär samma känsla när jag slängde mig i vattnet.

Kommentera

AllmäntFamiljelivMarbella 2014Resor

Vykortet

Molly saknar sina mor och farföräldrar, sina mor och farbröder, sin gudfar och gudmor. Förutom det är allt isglass på en varm sommardag, en varm säng på en kall vinterdag, en nicko kick för en rökare, vattenfast mascara när det börjar regnar, ett paraply när det börjar snöa. Osv.

Kommentera

 1. Petra

  Ni 3 verkar ha så kul ihop! Molly verkar vara en glädjespridare . Älskar Marbella och Costa del Sol. Mysigt att strosa i Puerto Banus. Ha en fortsatt skön resa.

 2. tina

  Hehe ni har det inte dåligt ni tre :))

  Snygg wifey du har Hugo, har alltid dock tyckt att hon är så snygg tror alltid att hon är en vs modell. Där passar hon in så bar så

Visa alla 6 kommentarer
AllmäntFamiljelivMarbella 2014ResorTräning & kost

WOD

400 meter löpning
21 thrusters 42,5 kg / 21 pull-ups
400 meter löpning
15 thrusters 42,5 kg / 15 pull-ups
400 meter löpning
9 thrusters 42,5 / 9 pull-ups

Rolig wod, men jobbigt att springa utomhus i hettan.

Idag har vi ledigt på eftermiddagen så jag och Pulkan tänkte dra ner till Puerto Banos och kika lite. Ni kanske vet någon bra kött restaurang som man inte får missa?

Citat: ”Byt aldrig det du vill mest mot vad du vill för stunden”

Nu: Pool häng

Kommentera

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.