April 2014
AllmäntTräning & kost

Antingen hittar man ett sätt att träna, eller så hittar man en ursäkt för att inte träna.

Kommentera

 1. Mk

  Jag nominerade dig precis i årets guldpenna och hälsoblogg. Tycker verkligen du skriver klokt och blir rörd varje gång vilka ord du använder för att beskriva din dotter, ger mig hopp att det finns goda människor (killar framförallt). Hoppas på seger!!

 2. Anna.S

  Fällkniven är djävulens påfund! Speciellt när man är otränad och vinglar runt på ens feta bakdel…. Den blir knappt roligare när baken är mindre heller men.. Är väl nödvändigt antar jag det ger ju resultat 🙂

Allmänt

Är du nästa månads toppbloggare?

Vår chefredaktör Stina söker nya toppbloggare till Myshowroom.se och Vimedbarn.se. Tycker du att du har det som krävs?. Gå in och lämna en kommentar i hennes inlägg. Inlägget hittar ni här: http://stinas.me/oka-dina-chanser-att-bli-toppbloggare/

Boggar du inte på Myshowroom eller Vimedbarn så står det i inlägget hur du går till väga för att skapa en blogg.

/Kram

Kommentera

AllmäntFamiljelivResor

5 punkter

1. Stort grattis Calle.

2. Hur kan vädret växla så fruktansvärt fort?. I förrgår sprang jag runt med t-shirt, idag med täck jacka och imorgon skall det snöa.

3. Idag kommer det paket till pappa. Mitt kosttillskott från gymgrossisten är mest väntat. Jag kan starkt rekommendera deras pwo för bättre prestation under träning.

4. Träningsvärken i mina ben från gårdagens bendödare är overklig. Varje steg är en utmaning, och jag som trodde att jag var vältränad.

5. Egypten i vintras kanske inte var så dumt som jag först tyckte.

20140430-121135.jpg

Molly tyckte nog det var värst eftersom hon fick smaka på boxen några gånger.

20140430-121229.jpg

20140430-121313.jpg

20140430-121357.jpg

20140430-121437.jpg

Det ser ut som jag skriker av glädje. I verkliga fall så skriker jag av smärta för att Paula tar på min sönder brända mage.

20140430-121510.jpg

Kommentera

AllmäntFamiljeliv

Känner ni igen Molly?

Idag var det dags för Molly att göra sin första riktiga plåtning. Projektet är fortfarande hemligt men snart kommer det ut och som ni ser nedan är det inte riktigt för något klädesmärke =)

Photo by Linnea Frank

20140429-161609.jpg

Kommentera

 1. josefina

  asså ni där uppe som isabel och hawa som skriver att molly är en pryl och en accessoar??? asså snälla gå kasta er i väggen för ni har ju uppenbarligen uppfattat allt fel med paula och hugo och deras lilla familj. deras kärlek till molly är verkligen oooooändlig!!! vissa av er överdriver bara för mycket. ni kanske inte ser eller kanske inte kan läsa? det är ett projekt och på bilden ser ni att det verkar vara för någon välgörenhet. om ni har sedan långt tillbaka läst hugos eller paulas blogg så vet ni om att de båda två har bra jobb och tjänar bra. de tjänar bra och de lever ett bra liv. de är duktiga och de är så duktiga med deras föräldraskap med molly, finare föräldrar får man leta efter. bilderna ser kanske lite läskiga ut men det är så riktiga livet ser ut och är och deras syfte med projektet och bilderna var att få det att se så verkligt ut som möjligt.
  så vad är det ni klagar över? i framtiden kommer molly va stolt över detta kunna berätta för alla ja det va jag när jag va liten och kanske skaffa jobb genom detta eller kanske ett ännu bättre jobb. och dessutom finns det miljontals barn som gör projekt som det här VARJE dag inte bara lilla molly, utan till och med yngre än henne. paula och hugo gjorde inte detta för att ”tjäna pengar” utan för att få upp andras ögon om vad projektet nu handlar om, t.ex fattigdom

 2. Jasmine

  Alltså Paula och Hugo; Ni är så jävla grymma.
  Skrattretande att folk verkar tro att P och H ser sitt barn som ett sätt att tjäna pengar. Snälla, med tanke på vad de jobbar med så tror jag inte att pengarna från en fotografering är det som vägt tyngst i detta beslut – utan snarare det faktum att det (uppenbarligen) är för en bra sak. Sluta vara så bittra och finna saker att klaga på i varenda handling, se det ljusa i situationen istället. Om detta nu är en reklam för fattiga barn – FATTA VAD GRYMT! Knappast troligt att Molly kommer titta tillbaka på fotona och kräva terapi bara för att ”hon ser rädd ut”… Jag tror snarare att hon kommer känna stolthet både över sig själv och över sina föräldrar. Jag är 18 år och jag vet att ifall jag sett sådana foton på mig idag – så hade jag varit sjukt nöjd. Paula och Hugo är vettiga människor, och det märks tydligt. Your argument is invalid.

 3. Johanna

  Att Hugo och Paula älskar sitt barn kan ingen ta ifrån. Det ser man på långa vägar. Men nog handlar det mycket om pengar också.

  Varför döper Hugo sina youtubeklipp med Molly på engelska? Alla vet väl att ”CUTE BABY” ger mer träffar än ”SÖT BEBIS” och därför väljer Hugo att namnge klippen på engelska. Money, money, money!

 4. Stina

  Fan va jobbiga alla är!! Det är förfan inte era barn så håll käften jävla nolifers och skaffa er ett liv. Woow vilket jävla trauma molly hamnat i herregud..bara en rolig grej hon har gjort som hon kommer vara glad över när hon är äldre. En liten plåtning skadar inte henne nånstans så sluta va såna jävla gnällspikar och hitta på något kul med era barn, om ni ens har några då. Så trött på alla bittra människor fan leker ni smarta över.

 5. Maria

  Isabel jag tror inte att Molly bara är en pryl för p och h. Givetvis älskar hennes föräldrar henne. Det finns mycket kärlek i deras lilla familj. Däremot tror jag att Molly är en del av paulas och Hugos liv och därför blir hon en del av ”produkterna” på bloggen. På samma sätt som p och h är det. Rätt sjukt att denna diskussion ligger på Hugos blogg btw…

 6. Zahra

  Ni är helt fantastiska. Så vackra och rörande bilder. Detta kommer Molly vara stolt över när hon blir äldre! Creds till er

 7. ros.

  isabel………… jag tror inte jag har sett någon gladare prick än molly! Hugo och Paula är fina förärldrar för sitt barn, VEM FAN ÄR DU som sitter och skriver att DU TROR hon är en pryl.. ??!! Du har uppenbarligen inga barn själv och därför yttrar dig om något sådant! Dem är STOLTA föräldrar och vad fan har du med deras liv och val att göra? Läs bloggen och håll käften eller skaffa ett liv och sluta läsa! idiot människor.. palla vara er 13 åringa fjärtungar!

 8. Molly

  Hawa; Jag förstår inte vad ditt problem är? Har sett dig både här och på P:s blogg men skillnaden är att du oftast skriver trevliga saker på Paulas blogg och sjuka saker på Hugos?
  Kom igen..

 9. LISEN

  Vilka är ni ens? Det finns människor idag som lever ett förjävla hårt liv som ni aldrig skulle kunna sätta er in hur det är. Inte ens jag. Men ja vet att så är fallet och är glad att jag har det bra.

  Men nu… nu klagas det hejvilt om nåt som säkert är roligt för Molly och än roligare när hon blir medveten mer om vad hon fått göra.
  Föräldrarna eller någon annan är knappast elak mot Molly. Hon skiner som en sol på 99% av alla bilder. Va fan spelar det för roll om hon får ”jobba”… det är ju inte så att hon förstår. Och får dom nån slant för detta så är det väl än bättre, Molly får det än bättre, om man ser det så. Nej men lägg av med era patetiska kommentarer. Jag säger då bara… för så är det bara.. Denna förbannade svenska avundsjuka!!!!!!!

 10. Isabel

  Molly är bara en pryl, leksak, accesoar för hugo och paula. De lever på att få positiva kommentarer om deras dotter som en bekräftelse. Haha asså är folk BLINDA?! Skiter i bilderna nu men hon är ingen mänsklig person utåt i media

 11. Emma

  Molly är alltid söt, men som sagt hade inte utsatt mitt barn för det där. Att sitta nersmutsad i ”kloakerna”. Reklam/konst/välgörenhet what ever har i det här fallet gått för långt. Har tyckt att ni har varit hur jordnära och bra föräldrar som helst och kanske får jag äta upp min åsikt när jag vet vilken kampanj/projekt det är. Baserar min nuvarande åsikt bara på de bilder som visas här. Trevlig valborg!

 12. Linda

  Alltså ja blir så sur på alla äckliga negativa kommentarer här. P o H är toppenföräldrar, och skulle aldrig utsätta sitt barn för något hon ogillar, herregud ändå. Och helt seriöst, var är skillnaden mellan det att fotona tas ”professionellt” och till ett helt tydligt gott ändamål, eller hemma av paula och hugo, då bilderna ändå läggs upp här? Kan ni sluta vara sådär JOBBIGA

 13. Stampe

  Nu är Blondinbella en hycklare kan jag tycka. Hon skrev att hon aldrig skulle exponera sin son i bloggen. Ingen ”mammablogg”. Det gör hon hela tiden. Skriver om sonen även om hon inte visar ansiktet. Antar att hon ser sin chans till sponsring. Om man inte ska skriva om sin son ska man inte smyga in barnreklam 😉

  Nu föredrar jag Pugo. Tycker de två verkar reko och ärliga 🙂 TEAM PUGO.

 14. Mia

  Jessi- Om vi som klagar på detta gör dig mörkrädd. Då tycker jag verkligen att du borde söka professionell hjälp. Det är ju upp och ner vända världen. Vi värnar endast om barnet. Alltså ta BARNPERSPEKTIVET inte perspektiv av ”att göra någonting bra för världens barn”. Det är ju skillnaden. Fattar ni det eller? Visst det är underbart att man vill göra skillnad och öka medvetenheten. Men det måste ju inte innebära att man använder sitt eget barn för att tjäna en hacka? Jag håller med J om att man som vuxen kan lorta ned sig själv och sitta som en uteliggare själv om man nu vill bidra till en bättre värld. Hur vet ni att en ettåring kommer känna sig stolt om elva år? Hallå? Men det är inte jag som är förälder här och jag tror inte på något sätt att jag kan förbjuda andra att använda sina barn för olika syften och tjäna pengar på dem. Jag tycker bara det är fel men det får man ju inte säga.

 15. J

  Det roliga är att folk verkligen tror att dom VILL GÖRA SKILLNAD men jag tror bara det är bilderna på molly och framgången dom är ute efter. Inte göra skillnad för uteliggare osv :p DÅ hade man gjort skillnad på ett annat sätt än använda sin ettåring!

 16. J

  Välgörenhet eller ej, använd era egna kroppar till reklam istället? Varför Molly? Men inte en ettåring. Oavsett vad hon kommer tycka i framtiden så är det NI som bara vill tjäna på dehär. Skänk pengar istället? klart ni inte bryr er ett skit om VÄLGÖRENHET, ni vill bara uppnå egen framgång. Ni andra som inte fattar de är bara så jävla hjärndöda

 17. Jessi

  ”Utsättas för detta”?
  Vad är ni för människor och vad har ni egentligen för värderingar? Ni som klagar gör mig mörkrädd!!! Tror knappast att ni undviker all slags reklam där barn är med, som INTE är för nåt gott syfte som detta faktiskt är.

  Det är precis såna här saker som man ska ”utsätta” sina barn för, för att visa på hur verkligheten faktiskt ser ut för majoriteten av världens barn. Men också andra verkligheter.

  Ni blundar för sanningen och visar uppenbarligen inte era barn/er själva/er omgivning hur verkligheten är. Kanske tycker ni att det är obehagligt ned sanningen. Men det är också människor som ni, som blundar eller bara tittar på, som gör att världen aldrig kommer att utvecklas. Och så har ni mage att klaga dessutom på att andra tar tag i saker!?

  Skäms på er!!!!!
  Och stor eloge till Paula och Hugo som är helt fantastiska!!!!!

 18. Emma

  Mia; Elaine visar faktiskt upp sin son Matheo på bloggen.
  Och till Paula och Hugo, det ni gör tror jag är för en väldigt bra sak!! Och jag håller med de flesta om att när molly blir större kommer hon säkert undra varför ni gjorde sådär och skitade ner henne men när hon får veta att det var för en bra sak, då tror jag hon kommer bli stolt.
  Längtar tills projektet avslöjas! Kram

 19. Mia

  Jag tycker att det är ok att ha med sitt barn i en reklambild visst. Men tycker att det finns gränser för hur mycket man visar sitt barn i media. Tycker det är roligare att läsa till exempel Elaine Eksvärds eller Isabella Löwengrips bloggar då de uppenbarligen inte vill visa upp sina barn i bloggen. Det känns verkligen att de är måna om sina barn. Om jag hade startat en blogg hade inte jag haft med mitt barn på varenda bild. Dessutom hade jag sett till att inte visa ansiktet på mitt barn. Men det är ju upp till var och en hur de vill göra. Tycker bara att barn är små individer och de bestämmer ju inte själva om de vill ”läggas ut på nätet”. Så jag tycker faktiskt att det är fel. Molly kanske tycker det är jättekul att vara känd och dela hela sin barndom med främmande människor på nätet. Men kanske tycker hon inte det när hon blir stor utan känner att det varit fel och att hon inte haft möjlighet att säga ifrån själv. Hon kanske känner att hon blivit utnyttjad till olika reklamer och så vidare. Har ni sett satiren ”Truman show”?
  Kan ni inte ha mer bilder på er själva? Dessutom ser ju Molly faktiskt ledsen och rädd ut på dessa bilder och jag vet inte om jag tycker att det är rätt att göra så mot ett barn för att man ska få till en bra och realistisk bild. Man kan inte göra vad som helst mot någon för att få till en bra bild. Tycker ni ska ta det lugnt med Molly faktiskt.

 20. J

  Hahahahahahahaaha skrattretande kommentarer ni har ju förfan inget liv. Superfina bilder de här kommer göra susen! Molly tycker säkert de jätte kul å stå framför kameran, det ser verkligen ut som en fattig flicka, grymt!

 21. Sanna

  Svarsjuka människor i kommentarsfältet ser jag, molly har fotats sen hon var i magen o e rätt van , o lite trasiga kläder o svart smink kan jag inte förstå varför dessa nolifers ens bryr sej om o batn blir faktist då o då ledsna, helt normalt. alla ni som kallat detta för att hon ” jobbar” ?? Hon blir fotograferad precis som hon alltid gjort. Ingen av er har väl klagat när hugo lagt ut bilder från dag 1. Patetiska människor som har inget för sej än o klaga o hitta fel… Jäkla trollisar , get a life!

 22. M

  Men ge er för i helvete! Märks ju att de flesta av er bara väntar på att hitta något att klaga på. Det finns säkerligen 100 andra bilder från denna plåtningen där Molly ler och skrattar. ”Men åh, hon gråter på bilden, vad hemskt, jag skulle aldrig utsätta mitt barn för det där”.. Allvarligt talat, dömer ni efter en bild eller två?.. Tänk om. Paula och Hugo verkar vara toppenföräldrar, vilka är ni att döma? Har ni inget schysst att säga så säg inget alls. Go Hugo och Paula, ni är fantastiska!

 23. CheeseCake

  Jag tror inte Molly far illa. Hugo och Paula är tjejens föräldrar. De lär aldrig utsätta henne för något som kan skada henne. Paula är ju där hela tiden 🙂 Gissar att fotograferingen är ”För varenda unge”, Humorgalan?

  Det jag upprörs över är inte foton utan att det finns barn som bor på gatan runt om i världen 2014 :'(

  Riktigt fint att Paula och Hugo riktar uppmärksamhet mot problem och orättvisor. Om jag får gissa lär Molly bara bli stolt när hon är äldre 🙂

 24. R

  Moa: ”som gjord framför kameran”? Hon är 1 år gammal. Tänk efter lite på hur du kommenterar. Det lät bara fel .

 25. Gina Makdesi

  Man får sånn jävla hopp om mänskligheten det finns så jordnära ”kända” ansikten som Hugo och Paula som verkligen försöker förändra till det goda och uppmärksamma problem som finns i samhället. I allt från våra goosejackor, matfusk och annat skit som pågår i världen. Det är ett sånt jäkla ansvarstagande och fler borde följa era spår! Molly kommer tack vare era grunder och värderingar att växa upp och se verkligheten med ni visade henne och fortsätta sprida den kärlek och kunskap som ni gett henne.

  Folk kommer alltid prata skit om att ”Oj hur kan ni göra så mot er dotter”, men de e bara att Brush that shit off! Även om hon ser ledsen ut för några timmar så är det säkert för ett gott syfte! Sen till skillnad från barn som faktiskt lever i den misären så kommer fina Molly att få åka hem med sin mamma till sin kärleksfulla familj, med tak på huvudet och mat på bordet! Hon är tack vare er så pass stark liten flicka att inget kommer kunna bryta ner henne! Ni utstrålar så mycket styrka men framförallt SÅ MKT KÄRLEK!!!!!

  Keep up the good work för ni e grymma förebilder för MÅNGA!

  Mvh /
  Gina Makdesi

 26. Sandra

  Vilket gnäll det är bland kommentarerna! Jag tror att Molly kommer vara stolt när hon blir stor och ser dessa bilder och som någon skrev så verkar det vara ett välgörenhetsprojekt och jag förstår verkligen inte vad problemet är?
  Både paula och hugo har tidigare skrivit att Molly älskar uppmärksamhet och att stå framför kameran, att hon söker sig till det så jag har väldigt svårt att tro att hon kommer skadas av detta på något sätt.. Dom har också skrivit att om molly någon gång gör en plåtning eller reklam som är betald så kommer pengarna sättas in på hennes sparkonto.
  Så sluta döma andra människor så hårt hela tiden! P och H känner sin dotter bäst och ni har ingen rätt att klanka ner på dom.

  Fortsätt med det ni gör Hugo! Hoppas inte du eller paula tar illa vid er av kommentarerna. Kram

 27. Moa

  Till er som tycker att molly ser ledsen ut: Gå in på paulas blogg och titta på fler bilder ifrån dagen. Där ser molly mycket gladare ut! Hon är ju som född för att stå framför kameran, och älskar uppmärksamheten hon får. Då tycker iaf inte jag att det skadar henne på något sett att bli fotograferad.

  Till Hugo: jag önskar er all lycka till i framtiden med molly! Hon verkar stortrivas framför kameran och är så bedårande söt. Längtar tills vi får se resultatet 🙂

 28. Frida

  Vet ju inte ännu Va Detta Är för projekt, men varför inte fota o följa de människorna som faktiskt lever såhär i verkligheten, istället för att använda en rik unge som blivit stajlad!?

 29. hanna

  Gillar verkligen er, men förstår inte varför er 1 åring ska ”jobba”. Hon är liksom ett jätte litet barn. Bra eller dåligt jobb, det kvittar, jag tycket inte att ett barn ska jobba 🙁 Hon ska bara ha kul och inte bli nersmutsad och göra si och så. Kunde ni inte väntat några år iaf innan ni försökte tjäna pengar på henne..

 30. Jana

  Min lillasyster har varit med i ett antal reklamer sen knappt 1-årsåldern. Idag är hon 12 år & älskar det och är jätteglad över att våran mamma drog med henne på sånna grejer:)

 31. Hawa

  Håller med Emma! Visst finns det folk som har det så men hugo och paula behöver inte tjäna pengar på folks bedrövelse istället så kunde de ha skänkt en slant till välgörenhet. All barn reklam är fel enligt mig, barn vet ju inte vad det är dom har gett sig in på. Molly har inte valt att vara med på dessa bilder, vare sig man får 1kr eller 1000kr per foto så är det ändå barnarbete 🙁

 32. Patricia

  Jag tycker det ser lite hemskt ut… hon är jättesöt verkligen och det är säkert för en bra sak men när man såg henne sådär blev det hemskt 🙁

 33. Emma

  Nej, blev bara lessen av bilderna. Skulle aldrig ta mitt barn i den miljön och smutsa ner henne. Sen att det finns barn som har det så, det är jättesorgligt. Men det var osmakligt att utsätta er dotter för det där.

 34. JK

  Hawa & Fyfan: Tror ni att ni på en bild kan avgöra om hon är ledsen, rädd eller inte trivs? Snälla, tänk ett steg längre… Tror ni verkligen att de hade plågat henne igenom det om det verkligen var så att hon protesterade och inte ville (någonting en 1 åring är fullt kapabel till)? Jag tycker inte att man ska döma sådant här så hårt som ni gör, det här verkar inte vara någonting som kränker Molly. Varför debatterar ni inte mot alla blöjreklamer, där redigerade och sminkade spädbarn rullar runt och bara ska se söta ut? Detta verkar åtminstone ha ett vettigt budskap, som inte har med utseende att göra.

 35. Molly

  Började gråta när jag såg den första bilden. Tänk att det finns vuxna och barn som lever sådär.

  Och att vi svenskar klagar över en sådan småsak som Hawa och Isabel häruppe gör, visar bara hur bortskämda vi är och att vi inte har något annat klaga på.

 36. Fyfan

  Är en av de som aldrig bryr mig om dessa grejer dessutom verkar Molly ha det bra annars. MEN hon ser ju rädd/ledsen ut på första bilden, klädesmärke eller ej, fortfarande hemskt! Varför väljer man att göra så mot sitt barn?

 37. Hawa

  Det spelar ingen roll vad det är för välgörenhets projekt, man ska inte utnyttja små barn till massa jävla reklam. Och hon ser inte ut att att trivas för 5öre

 38. JK

  Isabel: Men hur tänker du nu? Hur är det ytligt att smutsa ner henne? Det vore väl en sak om det var för ett klädmärke, där smink och hårstyling skulle vara inblandat. Detta verkar ju vara för någon välgörenhetsorganisation av något slag och jag tror absolut inte att Molly kommer att tycka att det är hemskt eller något att skämmas över i framtiden. Om man till exempel ska porträttera många barns verklighet, som lever i fattigdom, så kan man inte visa upp ett litet barn i nytvättade KappAhl-kläder, det säger väl sig självt.

  Har du barn själv? Jag hoppas inte det, för hjälp vad jag skulle skämmas om min mamma svor som du över ett val som sannerligen inte påverkar dig ett skvatt.

 39. Isabel

  Varför gör man ens så med sin ettåring, så jävla ytligt bara att smutsa ner henne för ni vill ha era foton för eran egna framgång. Fotot visst jätte häftig bild men de är fan ett barn

Visa alla 50 kommentarer
Allmänt

VICTORIA SECRET PRODUKTER FRÅN 99 KR OCH FRI FRAKT PÅ DET!!! (ENDAST IDAG)

Fyndiq.se har massvis med Victoria Secret produkter till löjliga priser. Skynda och fynda innan det tar slut. Ni hittar produkterna här (LÄNK). Eller klicka på bilden nedan.

Förutom Victoria Secret har fyndiq.se 120,000 andra produkter att välja bland. Allt från victoria secret till trädgårdsslangar och träningskläder.

Idag har Fyndiq fri frakt på hela sortimentet också.

/Kram!

Kommentera

AllmäntTräning & kost

Quality time

Workout ”Låt det ske”:

10 sumosquats med 12 kg hantel/ 10 upphopp med 12 kg hantel/ smala knäböj med 12 kg hantel. 10 varv

Workout två:

5 Backsquat med skivstång 50 kg /5  Frontsquat med skivstång 50 kg /5  burpees över skivstång / 5 mark med skivstång 50 kg / 5 rodd med skivstång 50 kg/ 15 situps. 10 varv.

Citatet: ”Svett är fett som gråter”

Första workouten på film:

Det blev lite dansträning också =)

Kommentera

AllmäntFamiljeliv

Memories +

Side, last summer. Kapten.

Lofsdalen, last summer. Handstand pushup on the top.

Liljeholmskajen last summer.

Spain last summer.

Angry last summer =)

Love, Norrtälje last summer.

Någon månad eller två.

Kommentera

 1. linnea

  Hugo varför är Paulas blogg knas?:) inläggen försvinner sen plötsligt är dom där igen. Tex inlägget om din webbshop har varit där o sen borta fem gånger nu. Igår kunde ja se bilder från kalaset o nu finns inte inlägget längre:(

 2. O.

  Vilka underbara bilder, som alltid.
  Tänk att man som läsare nästan glömt att Molly varit så liten också. 🙂
  Sötnosen!

Visa alla 7 kommentarer
×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.