Februari 2014
AllmäntFamiljeliv

Varmt filter +

@Mälarhöjden

55 kg hund och jag

Stefanie

Kommentera

 1. Linnea

  Hej! 😀 Läs & kommentera gärna min blogg, där jag skriver om hur jag blir behandlad mot ätstörningar men på ”tvärtom” sätt, dvs att de nu har tagit bort ALLA gränser och ska låta mig göra min behandling själv i stort sett.. Har bestämt mig för att fortsätta blogga och ju fler läsare, desto roligare! Från att ha varit en liten blogg har den under min behandling här på sjukhuset vuxit och fått flera tusen läsare! Kramar!

 2. Regina

  Åh vilka härliga flash-backs jag får! Är uppvuxen i Mälarhöjden och i huset mittemot bryggan du la upp bild på bodde jag ett tag! :}

Uncategorized

Status

Vaken: Ja
Sovit: Bra
Mår: Inte så bra, förskylningen tar livet av mig.
Pinsamt: Var när diskmaskinsteknikern precis var här och hittade Mollys napp i pumpen, det var därför det var stopp. Jag har nu sagt till Paula att hon får sköta tvättandet av Molly snyggt i framtiden.
Nu: Få på mig kläder så jag kan carpe diem som Alex hade sagt i Solsidan.
Sen: Utflykt, funderar på Sydpoolen. Molly vill basta, bubbla och jag vill leka i äventyrsbadet.

20140228-103452.jpg

20140228-103803.jpg

Kommentera

 1. Pewist

  javisst e4r det underbart med falimj- be5de biologisk och icke-biologisk se5 att se4ga. c5h, fint att du kommer hem till Sverige! Var i Sverige kommer du vara de5? Skulle vara trevligt med tre4ff tycker jag 🙂

Allmänt

I mitt huvud

– OS är över och vad mycket mer jag får gjort om dagarna helt plötsligt.

–  Vår diskmaskin är trasig. Vi flyttade in den 10e december och den är redan trasig. Antingen har Paula diskat Molly i den, eller så är det ett måndags exemplar.

–  Molly har smittat mig med en förskylning från helvetet. Varje gång jag hostar känns det som att lungorna, hjärtat, hjärnan och revbenen ska flyga ut. Jag säger som någon annan sa ”Ni kvinnor pratar om att föda barn, men ni skulle bara veta hur vi män har det när vi är sjuka”.

– Om 18 dagar drar vi till Egypten och det jag ser fram emot mest är att se hur många kameler jag kan få för Paula. Någon sa 18, jag tror på 22.

– Ni glömmer väl inte att rösta på mig på finestawards? Jag är nominerad i ”årets föräldrablogg”, ”årets träningsblogg” och ”årets personliga”. Ni röstar här: http://finest.se/finestawards/ och man kan faktiskt rösta en gång om dagen =).

– Imorgon är det fredag och här är lite bilder från idag när vi var på konstutställning på djurgården.


Enda gången jag backar är när jag tar sats

Kommentera

 1. Emma

  Har röstat på dig varje dag i alla kategorier, förutom nån gång när jag valde Paula på ena 😉 Kommer fortsätta rösta, hoppas du vinner 😀

 2. Sandra

  Men lär er läsa, Avrådan gäller INTE resor till rödahavskusten, dit dem ska!! Tror inte dem skulle åka om det var någon fara.. Så läs på innan ni vräker ur er saker nästa gång

 3. Ella

  Jag blir inre förvånad att ni fortfarande ska åka till Egypten. de flesta av era val tycks fortfarande handla om era egna nöjen. Jag hoppas verkligen barnen slipper råka illa ut. Trevlig resa

 4. KL

  Jag röstar på dig varje dag i alla 3 kategorier och kommer göra det fram tills det inte går att rösta mer! Hoppas verkligen du vinner, u da best! 🙂

 5. Denise

  Jag har röstat på dig i stort sätt varje dag både som årets träningsblogg och årets personliga (på föräldrablogg har jag röstat på paula.. 😉 ) så om du vinner i någon kategori så är det definitivt min förtjänst och du borde tacka mig personligen haha ;D

Visa alla 18 kommentarer
AllmäntTräning & kost

Formen

Känns: Bra

Jag: Känner mig stark. Detta är en ny övning jag har börjat köra. 4 gånger 10. Den är lite knepig, prova själva.

Glädjen: Finner jag just nu i gymmet. Speciellt när min familj är med.

Molly: Har börjat köra med stånd, innan vi går på en riktig skivstång så får hon lära sig grunderna med trästång. Och som ni ser på bilden är hon inte helt nöjd med det.

David: Kolla hans resultat.

Något år sedan.

Idag:

Kommentera

 1. Evelina

  oj… det såg sjukt jobbigt ut. men hmm är det inte bättre o ha skor på sig när man gör en sån här övning? känns som risken för att du kommer bryta någon av dina tår är rätt stor :/

AllmäntVideobloggar

Stora tjejen

Att krypa är ett minne blott. Dom första stegen togs vid 9 månader och 2 veckor och sedan har det bara fortsatt. Vi får se när det första springet och den första ordentliga vurpan kommer. Än så länge håller vi oss till små korta promenader.

Här i Nacka Forum:

Kommentera

 1. sara

  Rebecca, förstår att inlägget var av välmening. Men jag undrar ändå hur man ska hindra barnen? Min dotter började vid 9 månader och det fanns ingen hejd på henne då. Klart barnen går när dom lärt sig, det är ju jätte spännande för dom!

  Förövrigt jätte kul att se er lilla guldklimp. Duktig tjej 🙂

 2. Rebecca

  Åhh underbara unge!

  Jag tänkte bara ”tipsa” om en sak som jag läst och hört mycket om, även om det kanske är lite försent nu. Men ni kan ju värdera informationen. Vuxna människor som haft återupprepande problem med sina ryggar och drabbats mycket av ryggskott får ofta orsaken fastställd som att de började gå för tidigt som barn och därför stabiliserades inte ryggen ordentligt. Det får dom sota för nu genom att gå hos sjukgymnaster och göra övningar för att stabilisera ryggen. Vet att t.ex Laila Bagge tampas med detta.

  Jag tror att 9 månader räknas som väldigt tidigt, men om Mollys rygg tar skada beror ju på genetik också. Hennes rygg kanske har stabiliteras, men det är också lätt att skynda fram och pracka på sina barn ”kom igen nu då, vad duktig du är” och endast se gången som ett positivt achivement.

  Ni kanske redan har full koll på detta och fått klartecken att Mollys rygg har stabiliserats, men annars kan ni ju alltid rådgöra med bvc, om Molly faktiskt riskerar åkommor senare och vad ni isåfall kan göra för att förebygga det..

  Skrivet i all välmening för Mollys räkning! Kram

 3. Emma

  Haha jag älskar när du lägger upp videos på när Molly går! & jag håller med föregående talare. När du började med grottmänniskeljuden så kissade jag nästan på mig av skratt hihi. Söta Mollan!

 4. Anne

  Fy fan vilken underbar pappa du verkar vara. Önskar att min pappa hade varit lite mer sådär (typ närvarande).. Önskar att mina framtida barn får ha det lika bra som Molly har det. Just saying.

Visa alla 18 kommentarer
Allmänt

Dagens roligaste idiot

Hahah

//Jag undrar vad han sa till polisen

Kommentera

AllmäntTräning & kost

Ska man vara snabb i gymmet så måste man ha snabba kläder

Enda nackdelen med dagens val av kläder var att Molly trodde att jag var mamma och vägrade därför släppa taget:

Ett ganska lugnt pass idag, men mycket bra.

Gör upp 5 övningar. vi körde övingarna nedanför. Sedan kör ni varje övning i en minut. 5 varv, så totalt 25 minuter utan vila. Bra för uthållighet och flås.

”The stronger you are, the better you feel”

Här måste jag bli bättre. Rörligheten i mina axlar är under all kritik.

Sen hälsar Molly att hon skulle vilja att ni röstar på hennes mamma och pappa i finest awards där dom är nominerade i 3 kategorier. Röstar gör ni här: http://finest.se/finestawards/

Kommentera

Visa alla 6 kommentarer
×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.