November 2013
Uncategorized

Lördagsbad i hotellpoolen

20131130-123347.jpg

20131130-123401.jpg

20131130-123423.jpg

Och nu redo för party.

20131130-160101.jpg

20131130-160112.jpg

20131130-160119.jpg

Kommentera

 1. CheeseCake

  Du skämmer bort din dotter 😉 Hon kommer aldrig kunna anpassa sig till ett liv i lägenheten efter vistelsen på ett hotell.

Visa alla 9 kommentarer
Uncategorized

Molly och Paula har sin egen Channing Tatum

Kommentera

 1. Linda

  Haha Karolina…jag vet inte vad Molly kände just då men hon såg faktiskt ganska road ut. Och jag förstår verkligen inte hur du kan säga så om Paula, fy skäms på dig! Även om du kanske ser det hela som något negativt så ser jag lek och kärlek. Du kanske är bitter för att du växte upp utan det, vad vet jag? Och ja du har rätt i att det är en liten människa och ingen leksak, men så vitt jag vet så är hon inte gjord av glas heller.

 2. Jessi

  Tycker absolut inte att varken paula eller Hugo verkar vara dåliga föräldrar, tvärtom! Jag blir avundsjuk på molly som får växa upp med så mycket äventyr, humor, kärlek och trygghet!
  Men håller med Linnea där.. Det handlar inte om att man är torr eller tråkig. Vi kan aldrig avgöra om molly är stark nog att tåla dessa skakningar ännu.. Tyvärr inte paula eller Hugo heller, inte för att de inte känner molly, utan dör att de helt enkelt inte har den kunskapen, liks alla vi andra att kunna avgöra om molly är stark nog ännu.

  Det kan räcka med en enda skakning på skämt för att det kan sluta riktigt illa, och det kan vara värt en tanke! 🙂 misstolka mig inte, Hugo och paula verkar vara super bra föräldrar! Men ibland kanske det är svårt att veta allt som ny! 🙂

  Lite info här!

  ”DET RÄCKER ATT SKAKA VID ETT ENDA TILLFÄLLE

  Ett spädbarns huvud är tungt i förhållande till kroppen och nackmusklerna är svaga. När kroppen skakas far därför huvudet fram och tillbaka okontrollerat. Ofta hålls barnet med ett kraftigt grepp om bröstkorgen, vilken kan medföra syrebrist. Skakningarna sliter av venerna och orsakar blödningar i hjärnan.
  Det kan räcka att skaka ett spädbarn kraftigt vid ett tillfälle för att hjärnskadorna ska leda till död, eller handikapp som blindhet, epilepsi och förlamning.
  Bättre information om SBS senaste åren har nu lett till att antalet anmälda brott blivit fler.
  Shaken baby-syndrom är svårt att upptäcka synligt på kroppen. Symptom kan vara:
  *Kramper
  *Slöhet
  *Medvetslöshet
  *Blåmärken
  *Kräkningar”

 3. Piraten

  Jag håller med Amanda.
  Inget farligt för lilla Molly alls och fortsätter Hugo att skämta med henne på samma sätt kommer det verkligen vara något Molly uppskattar när hon blir äldre.
  Och Paula har rätt att gå utanför mamma-rollen lite. Det behöver alla mammor någon gång ibland. Annars finns risk för stress och att Paula och Hugo börjar må dåligt och då kanske Molly också mår dåligt. Sådant är otroligt viktigt.
  Och tro mig, sådant kommer Molly uppskatta i framtiden. Humor och skämt är super viktigt.

 4. lina

  Jag tror verkligen Paula och Hugo vet vad som är bäst för deras barn, dom har sina gränser och alla folk är olika. Sluta påpeka massa negativitet, tillslut kanske dom inte lägger ut mer filmer för att folk ska säga vad som är rätt och fel som egentligen inte angår er……….

 5. Linnea

  Felicia: Nu har jag barn och vet att det är extremt känsligt att göra som Hugo gör med att Mollys huvud går fram och tillbaka.Jag har många i min omgivning som jobbar inom sjuk/hälsovård. Så vet vad jag pratar om.

 6. Sanna

  Till alla er bitterfittor där ute: Gör hon några som helst antydningar på att hon inte tycker om det Hugo gör? NEJ NEJ NEJ och åter NEJ! Sen det här med att han är alldeles för våldsam med Molly för lite gung i takt med musik har väl aldrig en unge dött av innan. Skulle Hugo leka så ”farligt” med Molly som ni påstår skulle hon väl inte verka må så bra som hon gör.

  Hur fan orkar ni? Blir så less..

 7. Felicia

  Linnea, shaking baby syndrome uppstår oftast i situationer då föräldrar i ”panik” ruskar sina barn om dom ex gråter otröstligt. Att huvudet gungar lite fram och tillbaka är ingen fara…

 8. Linnea

  Jag skulle nog inte skaka så mycket på ett barn i den där åldern. Vad ni än tycker så kan det vara farligt att huvudet skakas på det där sättet. Läs på internet vad det står om det. Bl.a. ”Om man skakar ett spädbarn så huvudet slungas fram och tillbaka slits blodkärlen under den hårda hjärnhinnan av. Då skapas hjärnblödningar som kan bli mycket stora”. De är omtåliga de små!
  Det har ingenting med att göra att man är tråkig eller har pms eller annat utan ren fakta.
  Men annars tycker jag att Paula är en underbar mamma och du är en fin pappa och ni har en superfin dotter!

 9. Hanna

  Det där med att Molly är i dina byxor, så brukar min sambo också göra med vår dotter (lika gammal som Molly)! Ser ju så himla roligt ut! 🙂

 10. Elin

  Sen äre ju såhär att dom som klagar tycker jag synd om.. Fyfan vilket tråkigt liv ni måste ha, PMS eller mens. Undrar om nån karl står ut med er och när ni ska va överförsiktiga med era ungar…

 11. Paulina

  HAHAHA så roligt! Vi gör PRECIS likadant med våran knodd Colin på 6 månader – han älskar det fastän han kanske inte dör av garv varje gång, man ser ju att de har kul! Man får en härlig kontakt med barn när man gör lite galenskaper med dem ibland! =D

  Folk är så torra, det är synd men vad fan Molly och Colin lär ju växa upp till härliga människor och inte stela stolpar som vissa kommentatorer här =)

 12. Anna

  Åh, så gulligt och vilka härliga föräldrar ni är! Lyssna inte på de andra dryga kommentarerna här, de vet inte vad det talar om..

 13. CheeseCake

  Haha, ser ut som att Molly sjunger med då och då 🙂

  Nu tror jag verkligen inte att Hugo skulle vara vårdslös eller skada sin dotter. Känner givetvis inte Hugo 🙂 Han och Paula känner Molly bäst av alla. Deras dotter. Så dem vet nog hur mycket dem kan leka med Molly. Dem vet när Molly fått nog.

  Utifrån mitt perspektiv verkar Molly ha störtsköna föräldrar. Lycklig unge.

 14. Tom

  Ni som förpestar kommentarsfältet med er negativitet, har ni inget bättre för er? Sluta kritisera och gör något konstruktivt med er tid i stället.

 15. Medina

  Orka! Har själv en bebis lika gammal som Molly önskar att jag ibland hade lika roligt som dom palla med folk som ska klaga sköt ditt eget liv!!!

 16. MF

  Ärligt talat ni som e så negativa kan inte fatta varför?
  Vadå kastar runt ? Kollade videon om o om för o se om d e något som kan verka ”vårdslöst” i d Hugo gör, hittar inget!!!
  O omoget e d när ni ens orkar göra sånna påhopp!

 17. Michelle

  Jag tror att Hugo känner exakt vad som är okej och inte okej. Han har nog bra kontroll när han håller i det viktigaste han har. Och varför skulle Paula behöva säga till om något, det är ju lika mycket hans barn. Jag tror inte molly mådde dåligt utav det där. Ni är bara stela tråkiga jävlar vars barn antagligen kommer bli likadana. Borehores 🙂 puss

 18. Evelin

  Åh kan alla bara ta en chill pill! Ingen kan avgöra huruvida dem e bra föräldrar genom ett skämt klipp!! Molly ska vara lycklig över att hon har så roliga föräldrar!!!

 19. Lotta

  @karolina: Din kommentar att ”Paula verkar sakna all form av moderkänslor” var väl riktigt jävla onödigt.
  Hon går ut. Hon sminker sig. Hennes kille lekar lite ”vildare” med Molly. So what??

  Molly verkar må jätte bra och Paula och Hugo gör ett väldigt bra job.
  Bara för att Paula går ut med sina vänner för…typ några timmar…,betyder det inte att hon inte ha moderkänslor.
  Det du gör Karolina är inget annat an ”shaming”. Fy på dig!

 20. Lollo

  Usch vilka spända människor det finns. Usch på er. Klart att Hugo vet att han ska vara försiktig. Det är bara på skoj måste ni förstå.
  Slappna av nå jävla gång.

 21. Korralin

  Karolina:
  Kommentarer som din gör mig så himla trött!
  Tänker inte kommentera huruvida det var rätt mot Molly eller ej att göra sådär, men det finns annat att anmärka på i din kommentar.
  Det gör mig illamående att du antyder att det är Paulas ansvar att stoppa Hugo från att göra Molly orätt, att hon skrattar och sminkar sig (eller över huvud taget existerar som en egen individ och inte bara som ”mamma”) visar på avsaknad av moderskänslor.
  Eller varför inte att din kommentar antyder att Hugo ”inte vet bättre” just för att han är kille, att något sådant som faderskänsor inte existerar.
  Usch!

 22. Petra

  Hahahahaha vilken skönt galen pappa Molly har. Och Molly verka gilla att vara med på alla ”busigheter” Ha en skön helg på er 3!

 23. Isabelle

  OKey att du vill vara rolig å sådära men du får faktiskt vara lite försiktig mot Molly !!!! :-(.

  Du är på tok för vårdslös mot henne i bland tycker jag !!!!!!! 🙁

 24. Karolina

  Det där var rätt så omoget. Molly ser inte ett dugg road ut och Paula verkar ju sakna all form av moderskänslor. Vad är det som är kul med att kasta runt ett litet barn så där? Medans hon står och sminkar sig för utgång.
  Nä, trist att se tycker jag. Det är en liten människa, ingen leksak.

Visa alla 49 kommentarer
Uncategorized

I mitt huvud

– jag har 13,400 bilder på datorn och ca 10,000 av dom är på Molly. Vissa gör fotoalbum med bilder på sina barn i olika åldrar. Jag kommer göra fotoalbum med bilder på Molly där jag har bilder på henne från varje dag hon levt.

– Jag kör fortfarande omkring med sommardäck i hopp om att sommaren ska komma tillbaka.

– Jag är obehagligt vit och skulle verkligen behöva somna i ett solarium i en vecka. Tills dess får jag fortsätta missbruka photoshop och använda Paulas rouge. Vintern gör oss svenskar helt klart till ett mindre attraktivt folkslag.

– Jag läste en artikel på nätet idag. Svenskarna har redan köpt julklappar på nätet för 1 miljard kronor, 1 MILJARD KRONOR. Är det friskt?

– Amir som driver Sveriges i särklass största gayblogg är klar för oss. Riktigt roligt! Ni hittar hans blogg HÄR!

– Playstation 4 har kommit ut så jag antar att man kommer få se mindre av sina spelberoende vänner från och med nu. Tur att Templerun finns för oss som inte är lika utvecklade inom tv-spelsvärlden.

– Molly har börjat säga ma-mamama. Undra när hon kommer börja säga papapapaaapappa. Om hon vill vara polare så är det läge att hon börjar leverera.

– Jag och Molly ska vara själva ikväll, mamma ska ut och dansa. Undra vad vi ska hitta på, promenad och bubbla jucuzzi kanske.

Här är några bilder från Spanien i sommras också. Grym semester:

Kommentera

 1. S

  Jessi – Herregud.. Nej jag har ingen som helst respekt för Amir.. En riktig tönt i mina ögon. De enda bloggarna som jag följer (och tycker om för de antingen är genuint snälla eller för deras inlägg är intressanta) är Hugo Rosas, Paula Uribe och Dani Karlsson. Alla andra har bevisat gång på gång hur riktigt elaka de är. Minns ni tjejen som låg bakom skallerbloggen? Nu är jag inte så insatt i vem, hur & vad tjejen gjorde som var såååååå hemskt men att skriva ut stackarens adress + telefonnummer var väl att ta i? ”In i leken, får du leken tåla” är så jävla omoget så det inte är sant. Man kan alltid PROVA att vara den bättre människan oavsett hur mycket hat och ilska man har gentemot någon annan.

  Oavsett vad så hoppas jag iallafall att du (Jessi) har kommit över det hemska som hände dig. Ta hand om dig!

 2. Jessi

  Har alltid haft stor respekt för Amir, sett upp till han och sett honom som en stor förebild.. Fram till den dagen han delade en instagrambild på en skämtbild där en tjej blev våldtagen och skrattade åt detta. Jag påpekade att sådant inte alls är roligt, att det borde tas bort. Många höll med mig! Jag har själv blivit utsatt och att skämta om nåt så hemskt och bidra till att folk ser sådant som ett skämt äcklar mig.

  Responsen jag fick? Han tog bort bilden, vilket var det viktigaste. Det kunde ha stannat där av respekt för sina medmänniskor. Tänkte från början att vad stort av honom att ta bort den och min respekt för honom kom tillbaka. Men icke! Istället kallar han mig för bitterfitta och lägger ut en annan bild riktat mot mig och kallar mig för hora, flera personer kommenterar och håller med honom, att jag är en hora utan att ha någon som helst aning om vem jag är! Han vet inte om att jag blivit våldtagen, efter att blivit fasthållen, nerbrottad och misshandlad av den enda killen jag då älskade, så blev jag kallad för hora!
  Oavsett vad, var det så fruktansvärt respektlöst beteende.

Uncategorized

Fredagsdebatt

Helt plötsligt vill riksdagen införa en ny lag kring modersmjölkersättning pga en katastrof som skedde för 40 år sedan.

Jag köper det inte. Ena stunden vill politikerna ha ett jämställt samhälle men hur menar dom att dom vill det om denna lag skulle träda i kraft? Helt plötsligt så skulle mammor få svårare att bestämma över sina egna kroppar. Jag förespråkar inte inte att man väljer flaska som ett första alternativ men möjligheten att kunna välja måste ändå finnas tycker jag. Svenska och Norska mammor ammar bäst i hela världen så jag förstår inte varför man vill få in en lagstiftning pga en katastrof som skedde i några mindre utvecklade länder med förorenat vatten för 40 år sedan.

Vad tycker ni om detta?

Ni kan läsa mer ingående om förslaget från riksdagen HÄR.

Kommentera

 1. ellie

  Jag tycker att om man ska amma så ska man göra det, men går det inte så gör det ju inte. Barnet behöver mat och då är ersättning en bra lösning, barnet måste ju ha mat!

 2. N

  Nu handlar det inte om att förbjuda ersättning, sätta varningstrianglar eller plocka bort förpackningarna från hyllorna. Allt kommer att vara precis som vanligt eftersom branschen sen länge inte gör reklam för ersättning.

  Däremot kan jag tycka att BVC borde ha bättre kunskap om ersättning och flaskmatning. Om kvinnan inte vill eller kan amma ska hon få all hjälp hon behöver för att kunna mata sitt barn på annat sätt! Ingen ska behöva må dåligt eller skämmas!

 3. alexandra

  Det är förjävligt! Ingen i min familj har kunnat amma! Min mamma blev utmobbad av personalen på bb med min lillebror för att hon visste att det inte gick att amma Det var 17 år sedan! Jag kunde inte heller amma testade i en dag men min son blev livlös nästan pgr av uneernäring! Barnmorskorna propsade på mig att amma o när vi väl checkade ut kunde jag andas ut o göra som jag ville! Min bvc tant bryr sig inte om man ammade eller inte men jag hade många frågor men hon hade ingen utbildning inom ersättning! Hjälp oss som inte kan! Man är känslig när man precis fått barn o det här hjälper inte någon! Bebisar kan fara illa om man inte får information o uppdateringar inom ers
  ättning
  ! Skärpning riksdagen!!!! Detta är inte 60-talet!!!

 4. fahm

  Jag tycker det är toppen då t.ex WHO rekommenderar att amma minst fram till barnet fyller två men i Sverige är det bara 21% av kvinnorna som fortsätter amma efter 4månader och det sägs att ungefär endast 1-5% av alla kvinnor fysiskt sett inte kan amma, världs genomsnittet på.amning är att sluta när barnet fyller 4-5år. Vi måste arbeta för att normalisera amning och hjälpa kvinnor att amma längre. Många kvinnor tror att msn bara behöver amma i ca 3månader eller att dom inte kan amma/producer ar för lite mjölk men så är inte fallet då amning handlar om supply and demand, jag vet detta av egen erfarenhet då jag trodde att jag producerade för lite mjölk med första barnet då hon åt väldigt mycket i perioder men det visade sig bara vara tillväxt perioder. Detta förslag har ingenting med kvinnans rätt att välja eller bestämma över sin egen kropp utan endast om att uppmuntra kvinnor till att amma längre. Så länge barnet går upp i vikt och har 6-8 våta/bajs blöjor om dagen får dom i sig tillräckligt.

 5. Lisa

  Bra Hugo att även du som man tar upp den här orimliga frågan! Det är sjukt bakåtsträvande och dubbelbestraffning av oss kvinnor som inte vill göra annat än det bästa för våra barn!

 6. Lady Dahmer | Postpatriarkal Feministfitta

  jag ser inga problem med att reklam för modersmjölksersättning inte förekommer. Ett förbud är snarare positiv (om än ganska onödig eftersom att ingen reklam har förekommit hittills ÄNDÅ) och jag önskar snarare att förbudet kunde sprida sig till fler områden men det lär ju inte hända. (Tänk att slippa produktplacering nerkörda i halsarna vart vi än vänder)

  För reklam är tamejfan Satans kontaktannons. Det kommer verkligen inget gott ur det för det drivs ENBART av ekonomiska intressen, låt oss inte glömma detta. Och saker som drivs av ekonomiska intressen brukar ofta anta en ganska oetisk form till slut. Vad händer när företagen ska övertyga nyblivna morsor om att deras produkt är bäst? Hur kommer budskapet framföras? Vad kommer det ha för konsekvenser? Kommer nya normer och krav skapas? Amningsnormen är ganska komplicerad som den redan är. Man ska amma (annars är man ”egoist” eller dålig mamma), men bara på rätt sätt, under en begränsad tid och absolut aldrig aldrig offentligt.

  Målet måste väl ändå vara att öka acceptansen för mammor som väljer bort amningen, inte öka kraven på de som vill amma. Jag kan ha fel men jag tror tyvärr att man genom att marknadsföra ersättning och flaska kan bidra till det senare.

  Förstå mig rätt, visst är jag amningspositiv men jag bryr mig väldigt lite om hur andra gör. Föräldraskapet står och faller inte med sättet man utfodrar sina bebisar på, det är vi väl alla ganska överens om tror jag. Men just amning vs ersättning är en het potatis och orsaken till mycket ångest, skuldbeläggande och orimliga krav. Jag tror okunskap är den största boven, oavsett om man väljer att amma eller ge flaska. Okunskap kring amning som får många kvinnor att inte våga, ge upp eller kanske t.o.m genomlida något de egentligen inte borde eller behöver. Sjukvården är tyvärr inte mycket bättre på den fronten och ger ofta råd och tips som snarare sabbar amningen än främjar den.

  Det behövs mer kunskap om amning och mer förebyggande verksamhet och föräldrautbildning INNAN bebisen kommer så att de som vill amma får det att funka ordentligt och utan råd om att ”ge tillägg” vid minsta lilla.

  Men också detsamma gällande flaskmatning. Okunskapen är stor kring alternativet för de nyblivna föräldrarna; hur gör man om man inte vill? Får man välja bort amningen? Är det farligt? Vad ska man tänka på? Är jag en dålig mamma nu? Hur påverkas anknytningen? Hur funkar anknytningen? osv. Idag måste föräldrar själva söka information om flaskmatning pga tydliga och uppenbara brister inom mödravården.

  Men istället för att prångla ut mer oetisk jävla reklam för produkter företag till varje pris vill få oss tro att vi behöver så skulle jag vilja se en reform i sjukvården istället. Varje MVC och BVC borde redan vid inskrivningen ha ett obligatoriskt samtal med föräldrarna: hur vill ni göra? Vill ni amma? Inte? Och sen går man vidare därifrån, ger råd och stöd kring det. Och framförallt ordentligt med information. På förlossningen ska personalen informeras om varje förälders individuella val och ta objektiva beslut utifrån det. Utan krusiduller och skuldbeläggande överhuvudtaget. Utan att påpeka att det ena är ”bättre” (underförstått; du vill inte dina barns bästa) eller ”sämre”. (Det går utmärkt att tala om fördelar med det ena eller andra om föräldern ber om det dock.)

  Så tänker jag iallafall.

 7. Gretz

  i Sverige följer man redan WHO-koden vad det gäller detta – så i sak är det inget nytt, texten att amning är bättre för barnet finns redan på förpackningen och som konsument kan du inte kontakta företagen och ställa frågor, företagen kan inte heller informera konsumenten om när dom gör förändringar i sina produkter – tex byter ut storleken på skopan – vilket kan ställa till stora problem för ett litet barn.

  I sak har man bara gjort lag av nått som redan fanns.

  Men det är KATASTROF att våra lagar nu är hårdare när det gäller modersmöjlkersättning än när det gäller tobak och alkohol, det är nästan så det är pinsamt att vara svensk en dag som i går när ens regering tar ett sådant dumt beslut.

  Och Linnea – det finns ingen läkare att rådgöra med när man är nybliven mamma och ens mjölk inte räcker – man är hänvisad till en sköterska som med lite tur vet lite om detta, men alltsom oftast inte vet tillräckligt.

 8. Linnea

  Nr.1 så står det att sanningen ska stå på förpackningarna inte att det ska förbjudas? Jag tycker den här artikeln var riktigt bra 🙂 självklart ska man rådgöra med läkare innan man byter från den naturliga kosten på ett spädbarn 🙂

  Nr.2 så står det redan liknande på de flesta ersättnings paketen. Det står att ersättning INTE kan ersätta eller jämföras med bröstmjölk som är det BÄSTA för barnet.

 9. Jackie

  Varningstext är lite att ta i tycker jag (kanske är bättre att ha i just länder där amning inte förekommer i större utsträckning) men visst en text om att det finns större fördelar med amning på paketen. Liksom det finns mammor som mer än gärna vill amma men inte kan finns det också mammor som inte vill amma för utseendets skull eller av andra dåliga anledningar, och det är dessa man vill nå kan jag tänka mig. Ni som tvingas ge ersättning av goda anledningar tror jag inte bryr sig om en liten text i slutändan.
  Vad gäller reklam så ska man få göra det även på ersättning, varför inte?

  Värre är när staten ska bestämma över hur föräldradagarna ska fördelas mellan föräldrarna!

 10. Ellinor

  Jäkla EU som prackar på Sverige massa lagar. Om inte Sverige hade infört lagen hade vi fått betala hur mycket som helst till EU i vite för fördragsbrott. Tycker snarare man bör föra diskussionen om EU istället, själv är jag nog för men är lite skeptisk ibland eftersom vi kan påverka så lite…

 11. Juliette

  De vill inte förbjuda modersmjölksersättning från att säljas i butiker, utan vad de har gjort är att lagstifta om att förpackningarna ska ha en varningstext på. Men förstår att det är förvirrande p.g.a okunniga journalister som skriver om saker de inte är insatta i och där med går ut med felaktig information.

Visa alla 14 kommentarer
Uncategorized

Just nu

Snygg AW på Knakelibrak produktion.

20131128-195411.jpg

20131128-195423.jpg

Kommentera

 1. Linn

  Hej, jag är en ganska ny läsare och har lite undringar om din inställning till djurhållning. Jag har sett att du lagt upp ett inlägg om canada goose (det var därför jag fortsatt följa dig då detta är att ämne som ligger mig varmt om hjärtat). Men undrar hur du agerar i dina vardagsköp (och via jobbet – du verkar jobba med kläder?) för att inte köpa varor (de är inte bara päls) utan även skinn och som vi blivit medvetna om senaste dagarna angora som orsakats genom enorm och ofattbart djurplågeri?
  Skulle vara intressant att höra dina tankar. Tack för att du berör dessa ämnen i tidigare inlägg, mer sånt behövs i vår värld.

 2. Lina

  Hej Hugo! Jag har ett litet önskemål då jag skulle vilja att du skulle kunna tipsa om lite julklappar till en pojkvän. Om du har nå tips på märkeskläder eller vad som helst liksom 🙂
  Annars vill jag bara passa på att säga att ni är världens finaste lilla familj!!

Uncategorized

Haircut +

By sjövikssalongen

Kommentera

Uncategorized

Livet utan tänder är inte alltid så lätt =)

Kommentera

 1. linda

  Är sötisen förkyld <3 hon e helt underbar

  J.B han torkar säkert hennes nästa men du kanske inte vet att när man e förkyld så rinner den lika fort igen så han torkar säkert många gånger.

 2. sanna

  ALLA bloggare kika hit! Nu kommer inlägget vi alla har väntat på! 🙂 Gör ett kollage med produkter ifrån Persunmalloch få $5 till $10 att shoppa för hos Persunmall.com! Du kan högst göra 5 inlägg, alltså så tjänar du $25 till $50 att shoppa för. Länka bara sedan inlägget till mig så mailar dem dig med presentkortet!
  Läs mer på bloggen, detta gäller bara till den 15 december. I min advents kalender kommer ni även ha chansen att vinna pengar ifrån dem!
  / http://WWW.FASHIONJOINT.SE

Visa alla 10 kommentarer
×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.