Oktober 2013
Uncategorized

Tillsammans kan vi göra skillnad

Imorgon är sista gången jag rakar bort min mustasch på en månad. Jag kommer under November månad delta i välgörenhetskampanjen ”Movember” som är för mäns hälsa.

Mitt mål med denna kampanj är att tillsammans med er samla in så mycket pengar som möjligt till forskningen av prostatacancer/testikelcancer. Gå gärna med i mitt team som heter ROSAS (Det gör ni HÄR) och tillsammans hjälps vi åt att bli det bästa teamet. Och ni som kan, börja odla mustasch nu!

Min motivering:

Vi har alla någon i vår närhet som har drabbats av cancer. Jag har 2 farbröder, en faster och min farmor som alla har gått bort i cancer. Med det här och liknande projekt slipper förhoppningsvis min lilla dotter uppleva samma lidande som jag och min familj har gjort. Fuck cancer!”

Vad är er? Nu gör vi detta. Odlar mustach, samlar in pengar, har roligt, blir det största teamet och sist men inte minst gör skillnad.

Vi får se hur det här med att spara kommer gå med mina stackars fjun. Här är i alla fall före bilden.

 Sök efter team ”Rosas”

Kommentera

 1. Maline

  Fint initiativ Hugo!

  Jag kan inte odla en mustasch precis, men jag hejar på och jag skänker pengar till forskningen.

  Du inspirerade mig också till att skriva en liten del av min egna upplevelse med cancer i ett blogginlägg, då jag förlorat min farmor till sjukdomen. Jag känner med dig och din familj. Cancer är vidrigt.

  Ha en fin dag och fortsätt kämpa!

 2. Linnea

  Bra initiativ, men varför odla mustasch? Cancer är mer och mer vanligt så du gör skillnad genom att ta upp detta. Har en moster och plastpappa som gått bort p.g.a. cancer :-(.

 3. CheeseCake

  Grymt Hugo 🙂 Blir mer och mer imponerad av dig och inspirerad. Trist att läsa om din släkt 🙁 Förhoppningsvis är cancer inget problem i framtiden.

 4. Matilda

  Så jäkla härligt Hugo! Min plastpappa drabbades av cancer i somras. Så hela sommaren gick till att ställa om sig och man började helt plötsligt att priotera andra saker. Just nu är diagnosen att han har ca 1,5 år kvar att leva. Därför blir jag så jäkla glad när människor som du (som faktiskt påverkat fler än vad tex jag gör) ser till att informera människor och ger dom möjligheten att hjälpa till. Tack för det. Just nu hoppas jag bara på att en mirakelmedicin kommer att dyka upp snart så att jag slipper bli av med en föräldrar, mitt hus, plastsyskon, min mammas glädje, min trygghetson och allt vad det innebär att mista någon man älskar och lever med. Inte vad en 16-åring tjej behöver just nu 😉

Visa alla 7 kommentarer
Uncategorized

Dagens WOD dödade mig

Det var riktigt segt idag. Dålig sömn och ingen frukost är ingen bra kombination när man ska vara redo och klar 07:55 på TMT för ett grispass.

Men vad är det man säger. Bit ihop under och överkäken och kör. Man ångrar aldrig ett avklarat träningspass, däremot kommer man ångra ohälsan som dom uteblivna passen lämnade efter sig.

Dagens pass.

10 varv på tid:

10 utfall med 16 kg KB // 10 marklyft med 70 kg // 10 burpees med hopp över skivstång // 10 chins // 20 magcrunch med 16 kg KB.

Min tid: 34 minuter. Ungefär såhär såg ett varv ut =)


Kommentera

 1. Almira

  Inget illa menat sådär och vill liksom inte döma er som föräldrar men vet du hur mycket jävla svett/bakterier det är på hopprepet som Molly tuggar på?!

Visa alla 6 kommentarer
Uncategorized

Ikväll klockan 21:00 ser ni mig på sjuan

Det kan bli roligt med tanke på att Trinny blev kär i mig och min engelska inte är svinbra =)

Kommentera

 1. sara

  ja din engelska var ju inte den bästa men hur skön är du inte som ändå vågar ställa upp på det här!! (en annan hade ju varit nervös och bangat även om det var på svenska…)

  Förstår att Trinny blev kär i dig, haha sjukt kul!! Ärligt, hade du bangat på henne om du var singel och aldrig hade träffat paula??!:P hon är ju snygg men lite gammal liksom!

 2. Elle

  Kom preis på vem du är lik, River Phoenix! Inte när han var liten kanske, men när han var äldre. Väldans likt om man kollar på foton på nätet.

 3. Johannes

  Camouflage kavajen/jackan du hade på dig var verkligen skitsnygg!! Vilket var märket och vart kan man få tag i den? 🙂

 4. Annika

  Hej hugo! Såg precis programmet och du verkar vara en riktig skön snubbe. Läser din och paulas blogg dagligen och var riktigt kul att se att du är lika ödmjuk i verkligheten! Fortsätt så 🙂 och tack för skön underhållning på jobbet!

 5. Malin

  Man fattar ju att hon blir kär i dig =) Börjar nästan gråta själv för att du är så ödmjuk och allt ditt snack om din familj. Du säger att du vill att folk ska se dig som en trevlig kille och det gör nog de flesta som såg tv-programmet ikväll 🙂

 6. minella

  hahahah ingår det raggning inom styling:) va sa hon ? ja gillar när det är lent:) hahahahaha:) första gången ja kikar in här, kollar på sjuan:) roligt:)

 7. frida

  Åh va kul att se 🙂 vilken personlighet du verkar ha alltså 🙂 man blir ju varm i själen. Blir spännande att se resultatet 🙂

Visa alla 31 kommentarer
Uncategorized

Glöm nu inte att Rean fortsätter

Good dammit. 85% off, nästan som gratis. Påfyllt med 1000 nya produkter. HÄR hittar ni rean!

Kommentera

Uncategorized

Hur vi startar dagen

Ett morgonbad och lite frukost på det. Molly brukar alltid få vara med mig på morgonen innan jag drar till jobbet. Det gör min start på dagen avsevärt mycket bättre.


Kommentera

 1. CheeseCake

  Molly kan diska samtidigt som hon badar ;-D Bebisen multitaskar redan. Två flugor i en smäll. Ren dotter och ren disk.

Uncategorized

Gudmor & Gudfar

Skillnaden =)

20131029-204614.jpg

20131029-204654.jpg

Kommentera

 1. Matilda

  Men Michelle, jag sa att jag inte menade något illa, var bara nyfiken. Känner många småbarnsföräldrar som separerat ca 5 månader efter barnet kommit, var endast nyfiken.

 2. Linnea

  Michelle, vad dum du är. Under småbarnstiden separerar de flesta. Hoppas dock att det håller för den här lilla familjen.

 3. Michelle

  Omg vilken dum fråga Matilda. Han skriver väldigt ofta om Paula och hon om honom, om hur dom vill ha fler barn osv. SJÄLVKLART är dom lika kära och ska gifta sig.

 4. R

  Hahah vad kul! Har en fråga,

  Är gudmor och gudfar ett par? Är dom tillsammans? Eller känner dom inte ens varan? Blir det Inte isåfall lite weird om dom i framtiden måste ta hand om samma barn?

  Sötaste Molly! Kram

 5. Matilda

  Är du fortfarande lika kär i Paula som du var innan Molly kom? Förut skrev du ofta hur stolt och kär du var i henne, nu verkar du inte nämna nåt speciellt om henne alls. Vill du/ni, och kommer ni fortfarande gifta er?
  Inget illa menat, bara lite nyfiken, gillar er båda.

Visa alla 7 kommentarer
Uncategorized

Bra pass idag

Trots lite sömn inatt så kände jag mig pigg och stark. Jag körde ungefär i 30 minuter och låg på nästintill maxpuls hela tiden.

Jag lottade ut en eftermiddag på TMT här på bloggen för ett tag sedan. I eftermiddag tänkte jag dra vinnaren. Lite sent, jag vet. Men bättre sent än aldrig =)

Dagens pass, 4 varv:

– 15 burpees

– 10 benböj x60 kg

– 10 pullups

– 10 marklyft x60 kg

– 10 bicepscurl x40 kg

– 20 situps

Min tid: 14 minuter.

Bra träning är den som blir av”

Visste ni att Molly står förresten?

Kommentera

 1. Johanna - Mamma till Sami

  Min son hade en likadan mössa förra året (: Så fina !

  Duktigt av henne att stå själv redan. Kan ju säga att min son var strax över 1 år 😉 Han kunde långt innan det MEN lite feg så när någon såg att han stod själv eller att han själv upptäckte det så oj men då gick det inte helt plötsligt 😉 Haha.

  Det är som när han började gå och han utbrister wow oj wow!! och skrattar 🙂 Är så glad att jag fick med det på film!! haha.

 2. Hanna

  Melissa: hahaha! 😉 är riktigt imponerad, hon är ju bara 6 månader. Snacka om tidig i utvecklingen, riktigt häftigt ju 🙂 haha

 3. Nina

  Inget är omöjligt, vår lilla tjej är 9 veckor och häromdagen vände hon sig helt själv..ja jag hjälpte ju henne lite till sidan men hon gjorde merjobbet själv!!

 4. Hanna

  STÅR hon?? Det kan inte vara sant? Utan stöd?? Helt otroligt, blev helt ställd när du skrev att nu kan hon stå och bilden. Min tjej är 1 vecka äldre än Molly. Och det finns inte på kartan att hon skulle kunna stå helt SJÄLV?? Asså jag dör. Det kan ju inte va sant, är bilden redigerad eller något? Snälla svara!

Visa alla 9 kommentarer
×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.