April 2013
Uncategorized

Valborg i Mälarhöjden

Och grattis Calle..

20130430-204417.jpg

20130430-204423.jpg

20130430-204429.jpg

20130430-204435.jpg

20130430-204442.jpg

20130430-210051.jpg

20130430-210443.jpg

Kommentera

 1. Natalia

  Bästa webbplatser att titta på filmer online gratis, just nu
  Det skulle vara intressant att se filmen
  God kvalitet behöver inte nödvändigtvis gå på bio

  Titta på din film på den bästa strömmande webbplatsen ➤➤ VID-IO12.BLOGSPOT.COM ✔
  Det är en samling av de senaste filmerna

 2. Jessica

  ALLTSÅ!!!! Ni som säger att det är sååååå farligt med eldrök och RSvirus, och det är såååå synd om Molly, SKÄRP ER!! Dom är bra föräldrar och gör sitt bästa med DERAS barn, och jag lovar att dom har haft i åtanke att inte stå för nära elden eller låta nån som är förkyld pussa på Molly. Om ni vill ta hand om erat/era barn på ett annat sätt, gör det för all del, men klaga inte på andra som inte vill uppfostra sina barn på erat sätt! DITT sätt är inte alltid det bästa bara för att DU tycker det! Blir så sjukt trött på alla jävla besserwisser-föräldrar som tror dom är Guds gåva till barnuppfostrandet! Ni gör ett toppenjobb, Hugo och Paula! Låt ingen få er att tro nåt annat! Kramar!

 3. Klara

  Hej Hugo! Eran dotter är såååååååååååå söt 🙂 Älskar dig och Paula! Följt er sen dag ett. Hoppas ni inte tar det här på fel sätt nu, såg att många kommenterat angående det men det är fakta att man bör vara hemma med bebisen i minst en månad. Alla bakterier och sånt som sker ute är inte bra för lilla Molly just nu. Ni bör ha henne hemma i minst en månad och sedan börja gå ut med henne. Bebisen är ju jätte liten och känslig. Detta är för hennes hälsas skull. Får ont i hjärtat när jag ser henne ute eller sitta, ryggen kan ju skadas… Och när ni håller henne MÅSTE ni hålla i hennes nacke. Nacken är jätte känslig. Snälla ni är unga, ta så mycket hjälp från erfarna föräldrar som ni kan….

 4. Amanda

  Ni som säger att Molly ”inte kommer vara glad över att dom bloggat/lägger upp bilder på henne” när hon växer upp, Det är ju precis tvärtom det kommer ju vara kul för henne att se hur hon växte och höra hennes föräldrars fina ord om henne. Det är som en bok med bilder fast mer text om hur det var och på internet så sluta klaga, Herregud ni saknar ju något där uppe som ska klaga om allt, Era liv måste verkligen suga. När ni skaffar barn snälla lås in dom så dom inte blir sjuka, Ta ut dom efter ett halvår eftersom ”det inte är lika stor risk att bli sjuk då. Det är väl mycket roligare 😀

 5. elina

  alltså HAHA blir så enormt irreterad på er patetiska morsor som tror sig veta allt om barn och kränker folk för minsta lilla ”snesteg”. snälla låt hugo och paula sköta sitt barn själva, och dom vet nog hur dom ska hantera situationer och vad dom kan göra med sitt barn bäst. Ni kanske ska ta en funderare själva på hur och vad ni gör med era barn, och försök hitta småfel där och rätta istället.

 6. Lina

  Alla som klagar på att de tar med sig sin bebis dit; ge er för fan. Ska de hellre låsa in sig med sin bebis? Tänk vilka bra föräldrar som faktiskt tar med sin bebis och låter den få vara med bland folk istället för att t.ex skaffa barnvakt eller dylikt så de själva kan hitta på saker direkt. Folk har väl tagit med sina bebisar överallt, varför har allt plötsligt blivit så jäkla farligt nu på 2000-talet?

 7. Maria

  Ni som klagar: stanna ni hemma från allt och alla och se hur friska era barn blir.

  Molly ser jättenöjd ut där i vagnen.

 8. Sandra

  Paula och Hugo! Ni är jättebra och det är absolut INGET fel att fira Valborg med Molly på det sättet.
  Ni andra som klagar, jag hoppas ni inte får barn med det tankesättet, fan va synd om era barn. Mer Svensson hjärna än er finns inte,

 9. R

  Men tror ni dom stod 1 meter från brasan eller? Tror inte det va.. Och varför ska man inte få gå ut med sin dotter som är en vecka gammal? Det är ni som resonerar sådär som är skadliga för era barn isåfall.

 10. Nilla

  Ser härligt ut att vara ute med Molly och att hon får så riktigt mycket frisk luft. Hon ser ut att ha det gött i vagnen. Det är en riktigt härlig tid ni fått barn och ni har nog en skön, men kanske lite annorlunda, sommar att se fram emot. En av de stora fördelarna med att få barn på våren är kanske att rs-viruset inte längre har sin epedemi. Om man oroar sig över sånt kan det vara skönt att slippa den oron i alla fall. Såg att någon kommenterat att ni utsätter henne för risk för detta men det är vinter och tidig vår då risken är förhöjd. Trist att folk tycker utan att veta. Hoppas ni har det fint och kan njuta mitt i all omställning. Kram till er från en småbarnsmorsa 30+

 11. panna

  Jag förstår inte varför man vill utsätta sitt nyfödda barn i för det offentliga i vinst syfte dvs bloggen, tycker synd om alla dessa blogg barn som fullkomligt blottas på detta sätt. Om 10 år så tror jag inte dessa barn kommer vara särskilt glada ::(

 12. PERFEKTA MÄNNISKOR

  Nej sådär får ni inte göra ! Hon är ju så liten att hon egentligen borde ligga i en steriliserad glaskub och inte andas in någon luft alls då den består av farliga partiklar. Inte ska hon få amma heller då det också kan innehålla något hon inte tål. Hon ska helst gå runt naken då kläderna innehåller en massa farliga ämnen men naken går inte heller bra för då blir hon kall och blir sjuk.

  Blir så jävla trött på dessa människor. Det är för fan eran dotter (sjukt söt förresten) och ni ska få ta hand om henne hur ni vill. NI är föräldrarna och ni vet bäst hur det är för er.

  Jag reste från Sverige till Uruguay vid två månaders ålder. En resa som tog minst 24 timmar. Om mamma hade lyssnat på alla ”perfekta föräldrarna” som hade något att säga så skulle jag varit död redan innan resan men det gick hur bra som helst trots alla risker och här är jag idag och mår helt prima. Så sluta tjata. Jag tror inte Hugo bryr sig ett skvatt om hur ni uppfostrat era barn. Hur ni tar hand om dem och vad Hugo och Paula gör för fel. De är unga, det är deras första barn och det är dem som är föräldrarna. Inte ni andra också. Så get a life och sluta kommentera allt de gör för sen när Hugo och Paula slutar blogga om lilla Molly då de tröttnat på eran kritik ja då kommer ni sakna bebisinläggen.

  1. T.

   De får blåsa in värme i glaskuben också så slipper hon ha kläder på sig som innehåller farliga ämnen 😀 Fast attans, då kanske hon får värmeutslag. Jobbigt de där, nej vi får helt enkelt sluta få barn. Världen är för farlig, det är för farligt att leva… 🙂

 13. I

  Men snälla ni ? Ert barn är inte ens 2 veckor gammalt och ni tar ut henne bland rök och framför allt så mycket folk ?? RS virus kanske ni inte hört talas om ? Googla de är ni snälla 80% av barnen som får de är under 2 månader gammla och ni riskerar att hon får lunginflammation och det kräver sjukvård!! Hur tänker ni, inte så ansvarsfulla föräldrar tyvärr

 14. IRONI

  Nej Hugo och Paula nu tycker jag att ni bör stanna hemma och låsa in er med er lilla dotter då ni inte ska utsätta henne för någon fara.

  LITE fritzel-varning för er andra som tycker att det är farligt att gå ut med barnet efter 1-vecka eller utsätta barnet för rök osv osv.

  Det är jätte bra att ni börjar komma i i era rutiner och gör saker med er underbara familj

 15. casandra

  man tar fan inte med en en-veckas bebis på valborg firande med MASSSSA folk, de vet jag själv för jag har barn, skulle aldrig i mitt liv göra det! men alla är ju olika! men lite tonårstänkande tkr jag..

 16. Camilla

  Första bilden på Paula o hennes bror var söt!:) Hon är ju så otroligt snygg vacker fräsch o söt m.m Är imponerad-hon födde barn för en vecka sedan DAMN hon ser så himla pigg o fräsch ut! Ha en underbar Valborg hälsa familjen och lilla söt Mollsan:)

 17. Nikolina

  Trevlig valborg på er 🙂
  Vi har grillat, gubben har jag skickat ut på fest. Ettåriga sonen sover sen länge.
  Och här sitter jag gravid i vecka sex och hoppas att allt ska gå vägen och jag är tvåbarns morsa vid 24 år 🙂

  http://www.ankpung.blogg.se
  Swedish blogger, Family, tattoos and rock n roll

  1. K

   Visst, det är väl inte bra att utsätta barn i onödan för det ena och för det andra. Men tror du inte att det är NÅGOT spädbarn som har varit i närheten av rök och eld på något sätt? Tänker då mer på samhällen och kulturer där rök ingår som något naturligt. Det är inte så att Hugo och Paula har stått med vagnen en meter från brasan. Det ser man ju på bilden om du nu måste ha något bevis för det.

Visa alla 25 kommentarer
Uncategorized

Mollsan har hittat sin favoritblogg

20130430-144821.jpg

20130430-144852.jpg

20130430-144936.jpg

20130430-144950.jpg

//Det tog inte många dagar

Kommentera

 1. Viktoria

  Men vad i hela friden!
  Vaddå inte får sitta upp förrän fem månader? Min unge satt själv när hon var TRE månader!
  Ni är tamigfan inte kloka! Sunt förnuft från föräldrarna och barnets egen förmåga!

 2. MelindA

  Till åvanstående kritiska kommentarer: BVC säger att efter barnets egen förmåga är det inte skadligt att den sitter. Däremot om man har en bärsele i flera timmar och tvingar barnet att sitta mot dess förmåga kan ryggraden bli ihopklämd. Om barnet har styrkan, viljan och orken att sitta upprätt några minuter är det INTE skadligt.

  Ett barn är nyfiket och vill gärna lyfta huvudet tidigt, inte kan man tvinga ett barn att ligga när den vill se sig om?
  Jävla ´curlingföräldrar i så fall…..

  All lycka till Hugo och Paula, ni kommer göra detta väldigt bra. Sötaste Molly <3

 3. Lotta

  Hur gött var det att inte veta vilket kön ditt barn hade innan hon föddes/när hon föddes? Kan du fortfarande få stunder där du bara tänker shit, där låg lilla mollsan liksom? 🙂

 4. J.

  Åh hon är så fin lilla Molly. Första spontana tanken när man ser henne är att hon är superlik dig Hugo. Men sedan när man kollar lite längre så ser man att hon är minst lika lik Paula också 🙂 Vilka problem ni kommer ha med henne om 14-15 år, hihi hela stockholm kommer ju vara efter en sådan skönhet 😉

 5. Steph

  Jag dööör vad söt hon är!! Några veckor kvar nu tills min lilltjej kommer! Haha jag sitter och länkar din blogg till min pojkvän så han ser vad vi har framför oss, han tyckte att det var dags att jag lämnade en kommentar nu eftersom jag följer både din och Paulas blogg dagligen, så här kommer den: Stort tack för att ni delar med er! Det är super intressant och speciellt att man får följa er resa från bådas perspektiv! Och världen sötaste bebis har ni fått (fram tills min tjej kommer) 😉

  Kram på er!

 6. Angelica

  Åh herregud, folk borde lugna ner sig lite. Visst ska inte små bebisar belasta ryggen alltför mycket genom att sitta upp men en liten stund är absolut ingen fara. Lugna ner er nu och sitt för fan inte och säg stackars barn ero puckon. Hon är superfin och har två jätte fina föräldrar! Stort grattis igen och all lycka till er!

  1. Amanda

   Haha inte får? Min dotter kunde sitta själv när hon va 4 månader så klart dom får sitta!
   Och sluta uppfostra deras bArn! Dom vet bäst och jag lovar hon dör inte av att sitta Sådär! De va nog bara nån sekund hon satt så, låt dom sköta henne!:-)

 7. Kristina

  hahahahhaha alltså jag döör va gullig hahah kan inte sluta skratta, SÅÅ SÖÖÖÖÖÖÖÖT hon bara sitter där med sina gulliga små fötter alltså hahaha åååhhh, hon kanske också börjar blogga när hon blir stor? kommer nog följa hennes blogg då xD

 8. Jenny

  Hon är helt fantastisk eran dotter och så lik er båda!
  Hoppas allt går prima och att ni får sova lite också!
  KRAM //Jenny

 9. sissy

  Men Loyys ditt miffo! Hon lutar sej i några sekunder plus päronen är där med henne. Blir så irriterad
  på sånna människor som ska anmärka d minsta lilla My God! Har lust o svära mera men ska inte =)
  Vilken söt liten flicka så fint mörkt hår hon fått =)

 10. Loyys

  HALLÅ HUR FAN KAN NI SÄTTA HENNE REDAN?? SPELAR INGEN ROLL OM DET BARA ÄR 5 SEKUNDER. HENNES RYGG ÄR INTE REDO FÖR DET!!!!!!! OMG STACKARS BARN!!:(

  1. v

   Stackars barn? Hon är nog en av de lyckligaste ungarna som har så fina föräldrar. hade hon fått ont så hade hon nog gråtit och om inte så vore det ingen fara.

  2. Alexandra

   Men herregud ta det lugnt, låt Paula & Hugo få bestämma hur deras egen dotter ska sitta. Ni är bara patetiska som lägger er i så sjukt mycket!

  3. alexandra

   Men herregud. Att sitta sådär en kortare tid är inte alls farligt för hennes kropp, rygg eller whatever. Inte direkt så att dom har henne sittandes hela dagarna. Det är ju precis som att sitta i en babysitter eller bilbarnstol, omän det kanske ”lutar” lite mer i ryggen. Nej, en kortare tid sittandes är inte alls farligt. Varför skulle det vara synd om henne? Herregud, vissa människor. Man slutar fan aldrig förvånas..

 11. Random preggo

  Men gud, tror ni dom satte henne sådär i flera timmar eller? Troligen gjorde dom det någon minut max för att ta ett par skojiga bilder, spänn av dom är inte dumma i huvudet.

 12. V

  Men Gud vad hon är lik sin mor! Lika vacker som Paula.
  Ett litet tips hon får inte sitta än det är inte bra för ryggen. 🙂

 13. Jennifer

  haha jag dööör vilken liten gulle ni fått. det leendet är ju oslagbart, inte undra på att ni är lyckliga 🙂

 14. Hannah

  omg så liiiiiiiiiiiten och super söööt! De flesta bebisarna ser ”inte så fina ut” lr hur man ska säga den första månaden men Molly är JÄÄTTE SÖT!

 15. Lisa

  Hon är otroligt söt! Men hallåååå hon får inte sitta än, det kan vara farligt för hennes kropp!!! Hon är för liten för det. Ni borde kontakta barnmorskan och fråga när hon får sitta så, tror det är efter 3 månader ungefär…

 16. Jessica

  Vilken Sötnos! Har en dotter som är 14 månader nu, kan inte komma ihåg att dom va så små i början!:) usch à tiden går fort:p

 17. SaraMärta

  Men herreguuuuuuud så söt hon är! Och så liten! 🙂 Vilken bedårande dotter ni har fått! GRATTIS! Din och Paulas bloggar är mina favoritbloggar, helt klart! Stort lycka till i framtiden till er och er fina dotter! <3

 18. Tove

  Men GUD så liten hon är! Är de så små?? Man glömmer så fort, vår plutta är 3 1/2 månader och jag fattar verkligen hur stor hon blivit när jag ser en nyfödd som Molly. Udnfrrvart! Söt hon är er plutta 🙂

Visa alla 59 kommentarer
Uncategorized

Valborg

Det är svårt att inte vakna upp med ett leende när man vaknar upp till det här.

Men i natt var Molly jobbigare än vad Paula brukar vara. Hon ville allt annat än att sova, hon låg och tittade upp i taket och hade små ljud för sig och ibland kom det något skrik och någon prutt också. Till slut, efter många amningar utan resultat så gick jag upp med henne. Drog på henne overallen och gick ut på promenad så Paula kunde sova lite grann. I vagnen så sov hon som en stock så när jag kom hem trodde jag att hon skulle fortsätta sova. Det dröjde ungefär 10 minuter innan hon började pipa igen. För en sekund blev jag sugen på att lämna tillbaka henne =) Men till slut vid 05 så somnade hon in ordentligt bredvid sin far.

Jag läste igår att Blondinbella är gravid också. Stort grattis till dom! Det kommer bli roligt att följa deras resa genom graviditeten. Hoppas Odd är mentalt förberedd på hormonsvängningar 2.0 =) Våra vackra kvinnor förändras som sagt en del under graviditeten. Jag och Paula hade ju våra stunder kan man säga, speciellt i början när allt var så nytt. Men det gick bra, vi dödade inte varandra och nu är vi en familj som är lyckligare än någonsin. Det måste man hela tiden ha i åtanke…


// Nu frukost sen sjukhuset för att kolla Mollys hörsel

Kommentera

 1. sanna

  Det där med sömn åt sig själv är något man får ta igen då ungarna flyttat hemifrån;) De första två månadernamed min son gick ju sådär, jag satt uppe till 6på morgon då min sambo for och jobba och då sov jag kanske 3 timmar sen va de bara upp igen;) men nu då han är 1åthalvt så somnar han vid halv 8-8 på kvällen vaknat vid 6 på morgon och får morgon välling sen somnar han till 7-halv8 . Så lite mer energi finns de att ta ifrån kroppen än tidigare;) men barn är värda allt stök och slit man får påköpet:) lyckatill med molly:) ni gör ett super jobb verkligen!:D

 2. Hanna

  Mamma och pappa fick alltid åka ut och åka bil med mig när jag inte somnade, däckade efter fem minuter och sov sedan hela natten!

 3. Maja

  Du är en sådan som ger killar bra rykte! Du vet att vara någons pappa är något man är från start, och att bara för att man inte kan amma betyder det att allt faller på mammans ansvar. Härligt med en kille som faktiskt förstår vilket jävla slit det är som tjej när man är matmaskinen och inte låter det bli någon ursäkt till varför mamma är den enda som skulle kunna trösta osv. Visade detta inlägg för min kille och han skämdes faktiskt lite för att han gav mig dåligt samvete när jag bad honom ta en promenad med vår dotter utan mig på dagen så jag fick lite space/vila, för det existerar ju så lite av det när det ska ätas hela tiden.
  Vår tjej körde samma sak och ville vara vaken, för oss blev räddningen dämpad belysning (handduk över lampa), liggamning och att samsova (vet att det ej rekomenderas pga PSD men man ligger ju som en hök ändå och reagerar på varje ljud/rörelse de gör) och mkt magmassage för att bli av med gaserna i magen, magdroppar fungerade hos oss också. Menar inte att det kanske är rätt för dr men man får ju testa allt man kommer på tills det blir rätt 🙂

  Jättefin tjej ny fått i alla fall, så stort grattis till er!

 4. Jenny

  Så underbar dotter ni ¨fått!! Även om det såklart är tufft många gånger.. Håller med Linnea, Hugo är en fin pappa på alla sätt och vis men varför är det så fantastiskt att han tar hand om sitt eget barn? Pappor får alltid mycket mer cred än mammor och det är dags att ändra på det! Jag tror inte Hugo upplever det som om han gjorde nåt speciellt eller ”snällt” mot Paula utan han gjorde bara det man kan förvänta sig av en pappa.
  Tack för grym blogg!!
  KRAM //Jenny

 5. Linnea v.34 :)

  Du är ju såklart en toppen pappa!!! 🙂 men varför skulle det vara ”snällare” av honom att ta henne när båda är lediga?! Men är väl två föräldrar & har samma ansvar?! Fattar inte vargör alla verkar så förvånade? :p

 6. Camilla

  Alltså vilken MAN du är Hugo!!!!!!!!! Går ut med bebisen så att Paula får sova…shit vilken kille du är!!!:)) En sådan som alla tjejer önskar sig!!!;)))) Lilla skruttan men sådär är det i början bara att vänja sig!;) Ni klarar det där galant Ni gör det fint ihop du o Paula bra team!❤ Puss på er fina söta familj

 7. Nina

  Va go du är Hugo som går ut med henne så Paula får sova! Men glöm inte bort dig själv, försök sova så fort ni får tillfälle. Det är först när man får barn, som man värdesätter sömn som guld!:)

 8. Ana

  Detta kommer kanske pågå 2
  Månader till sen kommer hon in i er dygnsrytm. Läs gärna på om spädbarns sömn så
  Kanske det blir mer begripligt för er. Min dotterns 3 veckor , hon sover ibland väldigt djupt o man ka. Dammsuga utan att hon vaknar men många ggr spver hon så ytligt att hon rör på sig varannan minut. Ex inatt hon ”sov”
  I hennes lilla värld men hennes ryckningar var helt sjuka , hon rörde på sig med armar o
  Ben i luften sen ser
  Man hur kroppen. Bara slappnar av sen är hon stilla i två
  Min o sen kommer rycken o alla ljud.

 9. Fanny

  Vad fint av dig att du gick ut med henne så att Paula kunde sova! Stort grattis till er vackra dotter. Det är så kul att se hur du/ni mognas och förändras. Läst din blogg länge och jag är bombsäker på att du kommer att bli en underbar pappa, en sån pappa som ert barn kommer att vara stolt att presentera för sina vänner när hon blir lite äldre! Och att paula kommer att bli en underbar mamma finns det inte heller någon tvekan om, lycka till och ta hand om er ! Kram 🙂

Visa alla 13 kommentarer
Uncategorized

Mitt nya vakna liv

Så här pigg är jag mitt i natten när pappa vill sova.

20130430-025949.jpg

20130430-030001.jpg

20130430-030011.jpg

20130430-030023.jpg

20130430-030035.jpg

20130430-030041.jpg

//Tack

Kommentera

 1. Carro

  Så himla söt liten tös ni har!
  Prova att ha henne sovandes så ljust som möjligt på förmiddagen. Gärna utomhus! Eller annars vid ett fönster. Det hjälper att vända tillbaka dygnet. Just nu är hon för liten för att veta vad som är dag och natt. Det tar ca 12h innan sömnpåslaget kommer efter ”ljusbehandlingen”. Efter ett par dagar kommer hon ha hittat rytmen! Rekommendationer från BVC! Det funkade fint för vår lille bebis som gärna var vaken på nätterna.

  Grattis till er lilla familj.

 2. Melli

  Älskar bilderna på Molly! Vill se mer mer mer! Och berätta om grejer hon har för sig osv. Det är hur kul som helst!! Så roligt att hon har din näsa o Paulas mun och leende. Ni är en så fin liten familj.

 3. Sofia

  Men herregud vad ni är lika. Samma ansiktsdrag som dig och samma mun. Ser verkligen ut som en liten mini-Hugo.
  Kommer bli en söt tjej det där.
  Fin är hon i rött också till det mörka fina håret.
  Kommer bli farligt att släppa lös henne bland pojkarna

 4. Marina

  Alltså VAD LIK PAULA! Haha näsan pch munnen.(speciellt sista bilden). Men ögonen är helt klart dina.. Perfekt kombo av er två:)

 5. Adelina

  Kan ni inte filma då ni är hemma hos er och bara som visa hur er vardag ser ut nu när Molly också finns.. Inte hela dagen behöver filmas utan bara ngn liten snutt nu och då 🙂

 6. felicia

  sååå himla gullig!!! hahah på andra bilden ser det ut som om hon gör värsta bloggposen! otroligt söt tjej, stort grattis!

Visa alla 19 kommentarer
Uncategorized

Sista chansen att vinna en sprillans Samsung Galaxy S3 4G

Vi kickar som vanligt igång den nya veckan med en ny Samsung Galaxy S3 4G tävling.

Förra veckans vinnare:

Grattis!

Nu tävling 7/7. Alltså den sista men inte första tävlingen.

Tävlingsregler denna vecka:

Endast en motivering. Kort som lång, rolig som tråkig. Varför ska just du vinna den sista telefonen? Kommentarsfältet är ert. Lycka till!

Kommentera

 1. Låneerbjudande

  Hej, jag är Linda Abele, som för närvarande bor i Boston city, USA. Jag är ensamstående förälder för närvarande med två barn och jag satt fast i en ekonomisk situation i maj 2018 och jag behövde refinansiera och betala mina räkningar. Jag försökte söka lån från olika låneföretag både privata och företag men aldrig med framgång och de flesta banker avslog min kredit. Men som Gud skulle ha det, introducerades jag till en guds man en privat lånegivare som gav mig ett lån på 85 000 USD och idag är jag företagare och mina barn klarar sig just nu, om du måste kontakta något företag med hänvisning till att säkerställa ett lån utan säkerhet, ingen kreditkontroll, ingen co signerare med bara 3% ränta och bättre återbetalningsplaner och schema, vänligen kontakta Abele Andy (gldnfnnc@gmail.com). Han vet inte att jag gör det här men är så glad nu och jag bestämde mig för att låta folk veta mer om honom och jag vill också att Gud skulle välsigna honom mer. Du kan kontakta honom via hans e-post. gldnfnnc@gmail.com

 2. fastloans

  behöver du en äkta lån? Om ja vi snabblån är redo att erbjuda dig ett lån på något belopp vid en mycket billig hastighet av 3% så nu om du är intresserad av att få ett lån från oss helt enkelt e-post: fastloans70@gmail.com för äkta lån

 3. elijah roland

  Ansöka om en snabb och bekväm lån för att betala räkningar och att starta en ny finansiering av ditt projekt på en billigaste ränta på 2%. Inte att kontakta oss idag via: elijahloanfirm@outlook.com med lånebeloppet behövs eftersom vårt minsta lån erbjudande är 1,000.00 till något val av lånebeloppet . Jag är certifierad, registrerad och legit långivare. Du kan kontakta mig idag om du är intresserad av att få detta lån, kontakta mig för mer information om lånet processen, processen som lånevillkoren och hur lånet kommer att överföras till dig. Jag behöver din brådskande svar om du är intresserad.

 4. William Magnus

  Hvem det kan vedrøre,

  Vi tilbyder personlig, kommercielle og forretningsmæssige lån med meget minimale årlige renter priser så lavt som 3% inden for 1 år til 50 år tilbagebetaling varighed periode til nogen del af verden. Vi giver ud lån inden for intervallet af $1.000 til $100.000.000 dollars. Vores lån er godt forsikret for maksimal sikkerhed er vores prioritet.

  Interesserede personer skal kontakte mig via E-mail E-mail: wmagnus29@gmail.com

  HVORDAN ANSØGER JEG

  Udfyld venligst denne ansøgning nedenstående formular:

  {LÅNTAGERS DATA OPLYSNINGER}

  * (1) lånebeløbet behov:
  * (2) lånebeløbet behov i ord:
  * (3) fulde navne:
  * (4) land:
  * (5) gyldigt mobilnummer eller Tel telefon:
  * (6) Formålet med lånet:
  * (7) adresse:
  * (8) besættelse:
  * (9) køn: mand eller kvinde:
  * (10) nationalitet:
  * (11) lån varighed:
  * (12) stat:
  * (13) by: et * (14) alder:
  * (15) månedlige indkomst:

  Efter aftale til de ovennævnte regler/politikker, er du forventes at udfylde formularen ovenfor angivne.

  Bemærk: Vi sætter pris på troværdig og pålidelig kunder.

  Hr. William Magnus,
  Direktør lån annonce/godkendelse afd.
  E-mail:wmagnus29@gmail.com
  Web:http://hartman-morgan-loan-inc.bravesites.com

 5. Rita

  Belkis Ferro
  Da pena Ana Montes ,callera en algo tan imperdonable como es el espionage , con un puesto en el gobierno tan grande ….Si quería ayudar a mi país Cuba para terminar con el abominable Embargo a los Cubanos de a pie en Cuba ,que han sido los unícos perjudicados ,Los castro se les sobra todo…..Ana Belén podía haber renunciado asu puesto en el gobierno de usa …y comenzar a luchar por la abolición de ese injusto Embargo a Cuba creado por quien nada le a faltado nunca ,una ley descabellada intencional …No comprendo que pretendían o que paso por la mente de quienes la crearon….El daño a mi país a los pobre a sido inolvidable en mi tiempo en Cuba era horrible , no como es ahora para muchos que tienen familias en el extrangero …pero son los menos …..de 11 millones de habitantes poquitos tienen esa suerte y los demás que son muchos millones que? Faltando le todo lo que tienen los Castro,familia y demás elenco….Me apena desde un punto de vista lo de Ana Belén perder tantos años de esa forma por gusto su inteligencia no fue extraordinaria al tomar semejante desicion …Nadie la defendió ni aun los castro a quien seguro ayudo con algún mensage ….La deberían soltar ya que viva en puerto rico de donde es.Ojala El presidente Obama haga esa consecion con alguien que un día hizo algo muy grande que no debió haber sido y que de seguro a servido de ejemplo en que no se puede espiar para un país ……En su caso como leí aquí nadie la a defendido ni a un la mientan ,Unos por miedo ,otros porque no le sirve a nadie para política ?..Mi caso es diferente aquí en usa ,pero yo también e sido olvidada aun siendo valiente no serví para política y pobre quien se atreviera a defenderme de seguro seria expulsado…Los medios informativos callaron y e sido la única víctima de una historia que jamas podre olvidar ….Mi Defensa soy yo misma una estúpida sin recursos ni amistades de poder…..No puedo consequir a nadie de los llamados Derechos Humanos ,hasta esos me negaron defenderme , no creo en ninguno son hipócritas ..Abogados? Menos fue prohibido hace años…….Belkis Ferro

 6. Sr Carlos Ellison

  Behöver du ett lån? Har du letat efter var att få ett lån? Har du försökt att få någon form av lån? sedan tillämpa nu? (carlosellisonfinance@outlook.com) om du vill få en prisvärd lån. Lån erbjuds här på en mycket låg ränta på 2%. Kontakta oss nu om du är intresserad.

 7. MR LUIS CARLOS

  Behöver du en LÅN OM JA Utför.
  VÄLKOMMEN Luis Carlos Finance Company är begränsad till aktiekapitalet. Vi erbjuder lån och
  finansiella tjänster av alla slag. Vår lån varierar från företag till
  personliga lån eller lång eller kort sikt villkor med god ränta
  satser (2%). Vår lån processen är mycket snabb och pålitlig med
  garantier. För mer information om våra tjänster, besök oss på vår e-post, (luiscarlosfinance@outlook.com) låt oss
  veta hur mycket lån du behöver och vill ha lånets löptid. Vi
  hoppas att höra från dig. Du kan skicka ett meddelande till e-postadressen
  Nedan.
  luiscarlosfinance@outlook.com
  OBS: all e-post ska vara fram emot: luiscarlosfinance@outlook.com tack

 8. Ketesha Mills

  Jag Ketesha Mills med namn. Jag bor i turkiska, jag vill använda detta medium för att varna alla lånesökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedragare everywhere.Few månader sedan jag var ekonomiskt ansträngda, och på grund av min desperation jag var lurad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet tills en vän hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som heter Peter Jackson som låna mig en osäker lån på $ 85,000 i 2 timmar utan någon stress. Om du är i behov av någon form av lån bara att kontakta honom nu via: peterjacksonloan@gmail.com Jag använder detta medium för att varna alla lånesökande på grund av fan jag passerade i händerna på dessa bedrägliga långivare. Och jag vill inte ens min fiende att passera genom en sådan helvete att jag passerade i händerna på de bedrägliga online långivare, jag kommer också vill att du ska hjälpa mig passera denna information till andra som också är i behov av ett lån när du har också få din lån från Peter Jackson, jag ber att Gud ska ge honom långt liv.

  Gud välsigne honom för evigt.

  Ketesha Mills

  Vittnesbörd om hur jag fick mitt lån

 9. David Peterson

  Behöver du ett lån till payoff dina räkningar, köpa en bil eller ett hus, för att möta behoven hos din familj eller att förbli ekonomiskt stark? Om ja då oroa dig inte mer och komma tillbaka till oss via e-post som davidpetersonloanfirm1@outlook.com eftersom vi är ett privat lån företag vars huvudmål är att hjälpa dem som behöver finansiellt med en andel av 2. Rabatt nu så att dina drömmar att ha ett lån kan förverkligas.

  Namn: David Peterson
  E-post: davidpetersonloanfirm1@outlook.com

 10. Christina Mills

  Jag är Christina Mills med namn. Jag bor i turkiska, jag vill använda detta medium för att varna alla lånesökande att vara mycket försiktig eftersom det finns bedragare everywhere.Few månader sedan jag var ekonomiskt ansträngda, och på grund av min desperation jag var lurad av flera online långivare. Jag hade nästan förlorat hoppet tills en vän till mig hänvisade mig till en mycket pålitlig långivare som heter Peter Jackson som låna mig ett lån utan säkerhet på $ 85,000 i 2hours utan någon stress. Om du är i behov av någon form av lån bara att kontakta honom nu via: peterjacksonloan@gmail.com Jag använder detta medium för att varna alla lån arbetssökande på grund av helvetet jag passerade i händerna på dessa bedrägliga långivare. Och jag vill inte ens min fiende att passera genom en sådan helvete att jag passerade i händerna på dessa bedrägliga online långivare, jag kommer också vill att du ska hjälpa mig att vidarebefordra denna information till andra som också är i behov av ett lån när du har också ge dig ett lån från Peter Jackson, jag ber att Gud ska ge honom långt liv.
   
  Gud välsigne honom för evigt.

  Christina Mills

  Vittnesmål om hur jag fick mitt lån

 11. ceclilia larsson

  Jag kan inte sluta att tacka Gud för det lån på 4,000,000SEK jag fick från Mr Pato smith lån företag, Jag heter Cecilia Larsson, jag är från Stockholm, jag är här för att vittna på lånet jag fick från pato smith låneföretag jag var i desperat behov av ett lån för att expandera min verksamhet och för att betala skulden, jag var aldrig en lycklig kvinna förrän jag kom i kontakt med hans företag, var de medel som skickas till mitt bankkonto direkt efter att skicka honom ID-kort och mina bankuppgifter och andra kontroller som är nödvändiga säkerhetsåtgärder, så kontakta honom om du vet att du är från Sverige och du kommer också vittna, jag lovordar honom ansträngningar för att undvika att bli lurad, maila honom och du kommer att vara glad. Hans e-post är (patosmith02@ymail.com) Låt resten av ditt liv i komfort, kontakta honom i dag och vara glad och du kommer också vittna. Jag är den lyckligaste kvinnan på jorden på grund av Guds nåd, är mitt företag går bra smidigt och min familj lever mycket bekväma och glad, och om du är i min tidigare situation eller är i allvarlig och legitimt behov av ett lån, du kan nå denna GUD sände långivare via (patosmith02@ymail.com) Vänligen kontakta Mr Pato smith på hans email patosmith02@ymail.com MVH Cecilia Larsson

 12. Andreas

  Jag vill vinna samsungen till min kompis för att han har en sketen sony ericsson som han har haft sen 2008 som han har tejpat ihop med någon ful röd tejp. Hans argument för att inte köpa en ny är ”men den funkar ju lite iaf” och det blir jag så trött på. Eftersom att jag är en fattig student så kan jag inte köpa en till honom så jag tänkte vinna den. Om jag vinner telefonen så kan vi spela massa roliga spel mot varandra han och jag och så ska jag rita roliga bilder till honom med min samsung galaxy note 2.
  Så kom igen alla är på ge mig telefonen 😀

 13. elias

  Varför jag ska vinna mobilen?

  Jag har haft en telefon men den har gått sönder och jag har sparat sedan jag visste att Samsung galaxy SIIII skulle komma ut men jag har inte så mycket att jag kan köpa den. Så jag vill hemskt mycket vilja vinna den!!!

 14. johnny

  hej!
  jag vill ha mobilen för jag tappade min mobil i vattnet och den funkar inte så bra efter det kameran är jätte dålig bild på och jag vill gärna ha en ny och mina föräldrar vill inte köpa en till mig. ni skulle göra mig glad om jag fick en snälla ni

 15. monica

  Min lilla lillebror har sparat och sparat och sparat for att ha rad med sin forsta telefon, men nar varan hund blev sjuk sa hade vi inte rad med vetrinaren, och alla i familjen fick bidra for att ha kunna betala. Och dar rok min lillerors drom att fa en egen telefon till sist… En kompis tipsade om den har tavlingen, och jag hoppas sa himla mycket att det inte ar for sent, for han hade verkligen blivit varldens gladaste! Snalla Hugo, gor min odragliga brorsa glad, han fortjanar det verkligen 🙂

 16. Sofia

  Jag vill ge min 19 (snart 20) åriga bror denna mobil. Då hans nuvarande inte är något vidare bra. Jag gör aldrig snälla gärningar haha så han lär bli överaskad. Han kasnke flyttar upp till luleå i höst och pluggar, varför inte göra det med en fin mobil? 😉 KRAM lycka till med allt!

 17. Elin

  Handen på hjärtat, the hand on the heart. Hur ska jag få dig på fall för att du ska välja mitt inlägg? Jag hinner inte fråga Paula, men rim har varit framgångsrikt hittills. Men jag vill istället ägna detta inlägg till min mamma.

  Jag vill tävla åt min mamma. Hon är utbränd, lättstressad, ensamstående, halvsjukskriven och har det knapert med ekonomin. Idag fick hon sitt hjärta krossat och jag vill muntra upp henne. Det gör ont att se henne trött och orkeslös. Hon är oerhört stark, tagit oss barn i första hand och jobbat fast hon inte orkat för att få ihop pengar. Jag vill inte ”fjäska” och ”smöra” för att vinna, utan jag vill uppmuntra och överraska min mamma. Hon förtjänar detta och jag är så otroligt stolt över henne. Hon behöver en positiv överraskning och hon förtjänar verkligen en ny mobiltelefon. Speciellt med en bättre kamera så hon kan ta bättre kort. Hennes dröm var att bli fotograf. 🙂

  Tack för en fin blogg Hugo! 🙂

 18. Julia Lindgren

  Har väl tre argument till varför jag vill ha mobilen. för det första: min är helt kocko i bollen! för det andra: jag är student och har inga stålar på banken 😛 och för det tredje: den har typ den bästa mobilkameran jag prövat och jag skulle vilja kunna ta bra formbilder för att hålla mig själv motiverad nog att fortsätta mot mitt mål!

 19. Kristina Johansson

  Jag skulle gärna vilja vinna den till mina pappa. Som fattig student så har jag inte något riktigt att komma med som present till min pappa tråkigt nog. Pappa är en av dem viktigaste sakerna i mitt liv och han har alltid varit där för mig i mina intressen och jag är alltid nr 1 för han! Jag vet att han verkligen ha velat ha den här telefonen då vi har farit och kollat på den flera gånger. Men varken han eller jag har råd till den. Och jag skulle verkligen vill kunna ge han det han vill ha. Varför han inte har råd är för att jag får saker före och han betalar för mitt boende och allt på gymnasiet och för att jag ska kunna ha det bra. Jag vill kunna hedra min pappa för den hjälte han verkligen är för mig! Även fast han nog vet om det så skulle det här vara pricken över i:et / En dotter som är sjukt stolt över sin pappa och älskar han mer än allt annat.

 20. Frida

  Här sitter man och skriver kommentar 451 och hoppas på att vara en lyckliga jäveln som vinner. En samsung galaxy S III skulle sitta perfa till sommarens kommande bravader, speciellt då min nuvarande lur sjunger på sista refrengen

 21. Magnus

  Jag behöver en mobiltelefon och om jag kan vinna en, slipper jag slösa pengar på det och kan skämma bort min sambo istället.

 22. Pauline

  Hejsan

  Jag vill verkligen vinna en Samsung, jag har verkligen försökt i varje veckas tävling, Jag tar studenten i år och skulle verkligen behöva en ny telefon med en grym kamera så att jag kan ta schyssta foton under studenten samt alla sommarens äventyr, min nuvarande telefons kamera slutade fungera efter att min 1-åriga brorsdotter fick tag i telefonen med gröt på fingrarna. tydligen var gröt och touch-telefon ingen bra kombo så jag hoppas verkligen att jag får chansen att vinna den sista Samsung Galaxy S3 4G 😀

 23. Denize - Fotograf i Spanien - Ensam morsa till E&E

  Jag provar en gång till för min mammas skull (dels för min egen skull OCKSÅ för att slippa tjat, hehe). Det är mors dag här i Spanien och mamma min har varit på besök och fått agera barnvakt i omgångar så den ensamstående mamman (jag) har fått möjligheten att jobba. Efter allt hon gjort för mig och mina barn så önskar jag inget annat än att få ge henne det hon önskar sig, för att se glädjen hos henne och även visa min enorma tacksamhet.
  Hon har tjatat och pratat om dina tävlingar enda sedan dom började, så jag hoppas att vi kan ha turen med oss nu! =)

 24. Moa

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna telefonen för jag har ingen annan fungerande telefon! I hela mitt liv har jag ärvt mina mobiler, de är jätte tråkigt tycker jag. Jag är yngst av alla i familjen, därav min bror har flyttat hemifrån och ska snart flytta igen. Och när man är minst i familjen så blir man ju lite ”utstött” eller vad man ska säga, så jag har ärvt nästan allt jag äger, men jag vill iallafall ha en helt oanvänd telefon. Min bror ska ju flytta och ta studenten och min syster ska gå ut nian, så ingen ”hinner” med mig eller vad man ska säga. För tillfället har jag en gammal mobil efter min syster som inte är så vidare bra! Det skulle vara jätte kul om jag vann denhär mobilen, för då har jag i så fall en mobil inget använt före mig!

  ps.. Molly måste vara den gulligaste bebisen i världen!:)

 25. Frida

  Hej!

  Jag skulle vilja vinna mobilen eftersom att jag tappade min mobil i golvet i torsdags så skärmen sprack. Är fattig student och kan inte köpa en ny!!

  Frida

 26. Erik

  Hej Hugo!. Jag vill ha den här mobilen av en anledning- jag behöver den!! Jag kommer från en familj (bara mamma och syskon) som inte tillhör den skaran som har pengar. Min mamma är sjukskriven sedan 9 månader tillbaka, vilket mamma har förklarat är anledningen till att vi måste leva på ett ”snålt sätt”. Det betyder tex att vi inte kan fira födelsedagar i år då alla presenter och all mat hade kostat för mycket. Men också för att mamma är trött och orkar inte. Det betyder också att jag och mina syskon inte kan köpa nytt. Det har jag accepterat, även om det är ledsamt. Därför skulle en mobil aldrig komma på tal, då de är väldigt dyra. Jag tycker så synd om mamma som kämpar med hyror och allt att jag vågar inte be om något och när jag väl ber om någott (som jag verkligen behöver, så känner jag skuld). Just den här mobilen har min bästa vän och jag har lånat den en gång och den var suuuuper bra!! hade blivit super lycklig om jag fick äga den för jag har nog aldrig ägt något så fint. förlåt för att detta blev så långt, hoppas att du orkade läsa 🙂 kram, Erik

 27. Ebba

  HejHej!!

  Tänk dig att den sång sjungs av Carola (även om det är Lena Phs låt), i alldeles för löjliga kläder och en stor fläkt för håret.

  Ont det gör ont, men det går inte
  nejj, för jaaag har ingen mooobilllll
  nneeejj, ingettt att uppdateeera mig med
  deeettt är sååå smäärtsammtt, åååååhhh
  deeeettta funkar verkligen inte längre,
  jaaaagg klaaaaaarraarr intee meeeerr,
  det gör så ooooooont,

  deeettt är ingen som fattar hur det känns,
  när det gär så ooontt,
  neeeejj, ingen som kan förstå miiggg,
  snääällla hugo hjäääälp miiiig
  ooohhhhh
  för det gör sååå ont, aajjjeeee

 28. reyan

  Hugo nu är det så att jag snart fyller tjugo. Present vill jag gärna ha, hårt och något användbart. Något som jag kan använda om jag går vilse i skogen eller vill ha skjuts hem från krogen. I säkert förvar i alla dar kommer att vårda den med försiktighet och tur för detta är en fin-fin lur

 29. Madeleine

  Ohh rolig tävling! Jag skulle vilja vinna eftersom jag hört så mycket gott om denna telefon och om jag vann skulle jag främst använda kameran. Alltid lika kul med fina goa bilder som snabbt får en på bättre humör, föreviga minnen som sagt. Det vore perfekt om jag vann då min telefon gick sönder igår, får leva med en tegelsten nu, mamma vill inte köpa en ny…

  Grattis till er ubergulliga lilla tjej förresten!

 30. Miranda

  HAR ALLTID UNDRAT HUR MAN SKRIVER EN BRA MOTIVERING?? ÄH VET DU VAD, DENNA FRÅGA FÅR BLI MIN MOTIVERING EFTERSOM JAG INTE KOMMER PÅ NGT ANNAT. SÅ KREATIV ÄR JAG!!!!

  GRATTIS TILL ER DOTTER FÖRESSTEN O LYCKA TILL!!!

 31. Samantha

  Jag är inte i behov av en ny mobil. Jag har inte ngn kämpe i familjen som kämpat för en telefon länge. Jag är heller inte i ngt distansförhållande. Jag har ingen pojkvän som alltid ställer upp och är där för mig som jag vill ge mobilen till. Jag är inte heller bra på att rimma.Jag har inte heller några barn. Sorgligt nog kommer denna motivering suga eftersom jag tycker att man ska vara ärlig. Denna motvering är ju inte speciellt bra jämfört med vad alla andra skrivit…Men vafan,det är ju värt att försöka..

  Jag vill ha mobilen eftersom min syster fyller år om drygt tre veckor och då vill jag ge henne den i present.
  Nu var jag ärlig upp till 100%
  Eftersom jag är så ärlig, tycker du inte min syster förtjänar den ? 😀
  Ärlighet vara längst…Eller hur?!

  Grattis till er dotter föressten! Önskar er all lycka i framtiden alla tre!! 🙂

 32. Johanna Y

  Vill börja med att gratulera till er lilla prinsessa som är bedårande! Det gjorde ni bra!

  Jag skulle vilja vinna denna Samsung åt min älskade sambo som är helt underbar & sätter sig själv sist. Den 5 april tittade vår efterlängtade dotter ut, i samma veva skulle storebror börja på dagis. Vilket resulterade i att han blev sjuk då han inskolas i en vecka. Vår sons första Magsjuka kom och pappa Andreas var underbar som tog alla nätter, helt lugnt och som en självklarhet. Medan jag och lillasyster höll oss i sovrummet för att inte hon skulle bli sjuk. Samtidigt kämpade vi på med amningen och försöka lära känna varandra, jag såg på Andreas att han led av att inte ge vår dotter någon uppmärksamhet då allt fokus låg på stackars storebror som var helt slut. Nu när storebror äntligen blivit frisk så hinner han vara i förskolan en halv vecka, nu välkomnar vi världens megaförkylning! Pappa Andreas har varit vaken med en hostig, febrig liten herre som inte kommer till ro, nu bytte jag av pappan så han får sova ut. På detta så studerar han heltid och för att inte komma efter allt för mycket i skolan så pluggar han trots knappt någon sömn.
  Jag vill hylla min sambo&fästman till skyarna för det han gör! Han ger mig sömn och styrka så att jag ska kunna lägga mesta fokus på lillasyster. Han är helt underbar mot storebror som behöver sin pappa och all uppmärksamhet jag inte kan ge honom alla stunder som han är van vid.

  Han förtjänar denna telefon som en liten extra morot så han klarar skolan! 🙂 en extra push i vardagen.

  Allt gott! /Johanna med dåligt samvete över att pappan i familjen går på sina extra batterier, allt för att livet ska gå ihop!

 33. Lisa

  Varför jag ska vinna.. hm jag vet egentligen inte.
  Jag är inte den som brukar ha tur när det gäller att vinna men jag tänkte försöka iallafall.
  Just nu är det så att jag har haft en jävla otur med mobiler och den senaste började krånga och dagen innan jag skulle lämna in den på garantin så åkte den i backen på en parkering så att skärmen sprack.. jahopp 500 kr fattigare tänkte jag då jag skulle få lämna in den och betala självrisken men jag drog ut på det (inte prio ett när man får in 2000 kr i månaden och hyran ligger på 4000)..
  Men oturen tog inte slut där inte, nä för jag skulle rädda min lilla kisse som trasslat in sig i sitt koppel på balkongen (har inget nät, därav kopplet) samtidigt som jag pratade i telefon och tände en cigg och hoppsan, där åkte telefonen ner på balkonggolvet samtidigt som jag brände fingret på ciggen.
  Jag i ett nötskal kanske… men telefonen totalslocknade, den låter när man sätter igång den men skärmen är svart så jag kan inte knappa in pin å jag kommer inte åt bilderna på min vackra dotter…

  Känns… tragiskt.

  En mobil hade inte varit fel nu när gubben jobbar övertid varje dag och lillan går på dagis samt att jag måste prata med 100 olika läkare ang alla mina sjukdommar.

  Ja, därför skulle det vara helt okej om jag vann.
  Kramar

 34. Emelie

  Jag vill verkligen vinna den här samsungen för att jag vill ge samsung en chans! Jag har aldrig gillat samsung men nu har min bror fått en sådan och den är helt fantastisk! Jag har en fungerande iPhone nu men det har blivi så tråkigt för att alla jag känner förutom min bror har en iPhone så Jag skille tycka det vore lite kul om jag kunde försöka bryta strömmen vilket jag inte brukar vara så bra på! Den här nya mobilen verkar vara jättespännande!
  Dessutom är den snygg också!

 35. sipel

  Snälla Hugo, kan turen få stå på min sida denna gång?
  kommer bli överlycklig, lika lycklig som du är nu med din vackra paula och eran vackraste dotter Molly.
  Jag håller tummarna 🙂 Kram

 36. Louise

  Hejsan!

  Jag kan säga en sak. Jag borde vinna för att jag tappar min mobil lika mycket som du Hugo! Därför behöver jag en ny. Dels också för att just nu finns inte pengarna till en ny telefon.

 37. egzona

  Hej Hugo!

  Jag skulle vilja vinna denna mobil för att ja skulle ge den till min pojkvän. Han tappade sin mobil och den gick sönder för ett tag sen och nu går han runt med en riktigt gammal samsung mobil, ingen kamera alltså katastorft gammal. Han skäms över den så när han är i skolan och ja ringer han eller smsar svarar han inte för att han skäms för att ta upp den inför sina kompisar -.- jättekul för mig som får sitta och bomba med sms och ringa. Han skulle nog bli överlycklig om han fick denna Samsungen för ja har inte råd att köpa en ny till han och de har han inte heller och jag skulle vilja ge den som en student present till han eftersom han tar studenten i år så det skulle vara en lite minidröm för min älskade!!
  PLEEEEEAAAASEEE HUUUUGOO!!!!!!

 38. Viktoria

  jag är en tävlings människa, o detta är en tävling, hatar o förlora, så låt mig vinna nu tack… nä men på riktigt jag är i behov av en ny telefon…

 39. Moa

  Min ettåring har ”tappat” (och ser väldigt oskyldig ut efteråt) min telefon så många gånger att nu går det varken att ringa, smsa eller att surfa på internet, jag beeehöver en ny telefon nu!

 40. Sabina

  Jag vill vinna telefonen då min iphone jag har är trasig och jag är en tonåring som är beroende av en telefon, men inte har några pengar till att köpa en ny. Så det skulle betyda jättemycket om jag vann samsungen!

 41. Siran Sarbast

  Varför jag ska vinna? Jo för att jag är en helt vanlij tonåring som har en trasig mobil och som kanske har lite extra tur denna gången och vinner.

  Och grattis till Molly pluttan!
  Ha det gött!

  Tack!

 42. Tilda Strömberg

  Hej!
  Jag vill vinna för min telefon e nu helt knäpp och går knappt att använda och har inte råd att köpa ny och samsung galaxy s3 är min dröm telefon ända sen den kom ut har jag vilja haft en sån:) så hoppas jag vinner så kan jag komma ut på din blogg i mobilen lite oftare 😀

 43. Kristin

  Hej!
  Jag hade såå gärna velat vinna denna mobil! Min nuvarande har inte långt kvar och jag har faktiskt deltagit i 5 av dina 7 tävlingar! Hade varit super att vinna denna gången, behöver verkligen en ny! 😀

  Grattis till lilla Molly!!!

 44. Annki

  För att det snöar idag igen. Känner mig insnöad vill ha tröst av dig Hugo. Längtar så efter sommar och sol.

 45. Linnéa

  Varför jag tycker att jag ska vinna telefonen beror på att jag vill överraska min lillebror. Han har ingen telefon och det leder till att han lånar min telefon när han vill ta bilder och spela spel. Därför skulle jag vilja ge honom en telefon för att underlätta både för honom och mig, sedan är det ju alltid roligt att överraska någon! 🙂

 46. nathalie olsson

  Sonen fyllde precis 1 år. O saker o ting ska börjas itid ju! Så varför ska inte han ha mobil som alla andra!? 😉

  Gratulerar till söta lilltjejen! Ta vara på tiden, snart är de 1 o ska ha mobil!!

  Hade gött!!

 47. Eloise Kureborn

  Jag är fattig student och behöver pengar… Hjälp en sister from another mr. att tjäna lite cash…

  Peace!

 48. Alexia

  Jag tycker att jag ska vinna eftersom min nuvarande mobil har gått sönder helt. Har ingen aning om vad som har hänt med den och jag kan varken ringa/smsa eller ta emot samtal eller sms så igår under valborg fick jag istället massor av skäll av mina föräldrar eftersom jag inte kunde svara. Jag visste ju inte ens att de hade ringt. Och eftersom jag inte har några pengar (precis köpt en ny dator) så har jag inte råd med en ny telefon och mina föräldrar säger att jag får köpa en själv. Så att vinna en ny telefon skulle kännas helt underbart. Speciellt en Samsung eftersom jag har hört så mycket bra om dessa telefoner 🙂

  Måste bara säga att Molly är så underbart vacker. Sockersöt! 🙂

 49. My

  Jag tycker att min pappa ska vinna! Förra veckan skulle han ta hissen upp till köket (han är inte lat, bara rullstolsburen), telefonen som är en Galaxy la han fin på hisskanten. Vår hiss är en sån enkel där bara golvet rör på sig och därför finns det en springa mellan golv och vägg. I vilket fall, telefonen tog emot ett papper som satt fast på hissväggen, gled genom springan och föll tre meter ner i ett betonggolv som är grunden till hissen.
  Han har ojat sig sedan dess och vet inte om han ska lämna in den eller köpa en ny. Han hade blivit superglad om han vann här! 🙂

 50. Lisa

  För några dagar sedan när jag körde hem från jobbet såg jag en farbror på ca 70 år som var ute och joggade.. Han var så jäkla skön att om jag hade kunnat stanna bilen just där så hade jag gjort det och sprungit ut och kramat honom.. Och av någon märklig anledning tänkte jag på dig.. Därför vill jag vinna telefonen så att nästa gång jag set honom kan jag filma honom!

 51. Karolina

  Hej Huggson!
  Jag ska vinna för att min telefon är trasig, behöver en ny för att fortsätta knata mig in på din blogg varje dag. Måste få se ert vackra barn, stort grattis! Har följt dig sedan starten, grym mognad Hugo, men samtidigt samma humor, som är anledningen till att jag har fastnat.

  Kram på er!

 52. Sofie!

  Hej!
  Jag skulle bli hur glad som helst om jag vann denna telefonen! Mina föräldrar skulle köpt en sån till mig nu när jag tar studenten. Men så har dom bestämt sig för att skilja sig…vilket betyder att dom inte kommer ha råd att köpa den till mig längre..eftersom det kommer bli massa andra kostnader nu när vi får flytta å allt..
  Skulle göra mig väldigt glad mitt i detta jobbiga….
  Å grattis till Molly! 🙂
  /sofie

 53. Patricia Karlsson

  Med en gammal ace i handen som är halvdöd och sne, så ser jag denna tävling som en väldigt bra idé.
  Att vinna denna tävling och få en ny flamma gör så att jag slipper sitta där och pilla på den gammla.
  Visst vore det häftigt att ha fått den från Hugo Rosas, särskilt då man snart ska på militärutbildning och flåsa.
  Att vara 18 år och tjej på en militärbas kanske är hårt, men jag har lärt mig att hantera saker som är svårt.
  Snart är det sommar och sol, vad vore inte en galaxy då mer än coolt?
  Iphone fungerar bra, men det är inget jag vill ha.
  Med denna telefonen kan jag åter igen messa, och så klart GRATTIS till eran vackra lilla prinsessa!

  / Patricia

 54. Magdalena

  Hej Hugo och grattis till er fina lilla tjej.
  Varför just jag ska vinna samsugen är för att jag själv som du är småbarnförälder och har en dotter som blir 2år nu i Maj och min son är 9 veckor gammal. Jag älskar att fota barnen och dokumentera varje sekund av deras liv och se dom växa och utvecklas. Precis som du älskar att dokumentera Mollys framsteg och hur kul det är samt hur mycket man uppskattar de i framtiden. Men det är inte lätt med en telefon där kameran är total förstörd och en bindnings tid som löper ut 2014. Detta är min enda chans till en ny telefon och skulle bli så glad om den blev min så jag kan fota barnen varje dag och vart vi än är. Min telefon var full med foton på dem tills kameran la av och som du vet, telefonen har man ju med sig överallt så med den i fickan så missar man inte att fota de speciella händelserna 🙂 kram!

 55. Jessica Jonsson

  Hejhej!
  Kan ju börja med att säga att jag tycker du har blivit en bättre bloggare sen du blev pappa och det gillas gånger 1000 😀
  Sen kommer vi till varför just jag vill ha chansen att få en galaxy s3. Jo här får du svaret: Jag känner ingenting. Reser mig upp ur sängen och går ut i natten. Tänder en cigarett för att jag vet att du hade hatat det. Slår mig ner på trottoarkanten och stirrar ner i asfalten. De kalla vindarna påminner mig om att det är över. Vi, oss och allt där emellan. Att ingenting kan rädda mig längre. Mörkret kommer ta mig med storm och sängen kommer kännas alldeles för stor.
  Fan. Jag behöver dig. Eller någon.
  13-05-01 dagen då han och jag gjorde slut. Mitt liv är en citron just nu och skulle bli väldigt glad om denna babe blev min 🙂

  kram

 56. Zuzanne Johansson

  Utan tvekan är det en lur för mig som vid unga 55 år skulle tyca det vore roligt att ha en leksak 😀 Nog för att jag skulle slita mitt hår då jag sett hur displayen med alla ikoner rullar förbi snabbt, men har jag tur så har jag lärt mig allt inom några år 😀

  Dessutom är jag som sjukpensionär inte släkt med ”pojken med guldbyxorna” utan har nu en liten gammal samsung som fungerar när jag slår lite på den 🙂

 57. Mirigona

  Palla dra snyfthistoria..
  Enkelt: Jag vill ha en ny tele! O få den gratis är aldrig dåligt.
  Pusshaj

  GRAttis till prinsessan,översöt !

 58. Jelena

  Hej! – till världens bästa brorsan

  Jag vill vinna den här mobilen inte för mig utan för någon annan som ligger mig nära hjärtat, min lillebror.

  När jag ser hur mycket ni älskar Molly tänker jag på hur mycket jag älskar honom.. Jag eller han har aldrig fått tillräckligt kärlek av våra föräldrar. De var alltid upptagna med sig själva och annat och allt vi gör och säger är fel för dom.. Jag har tyckt att det är så jobbig att uppfostra honom själv. Vi har alltid fått från våra föräldrar de vi i stort sätt ville men inte så mycket kärlek.. Idag när jag hamnade i bråk med dom kom han till mig och sa, skit i dom kom vi städar vår rum sen jag bjuder på slush och vi drar ut.. Så han var där bredvid mig hela vägen.. Hans mobil är sönder, och de ringde honom, men han kunde inte svara.. Så då skrek de på honom.. Hans mobil är väldigt gammal och fungerar inte och det är därför jag vill ge den till honom.. För han är världens bästa brorsa !!

 59. Nicole

  Hej! Jag kom precis hem från en vecka i kroatien, en av kvällarna så hade jag och mina klasskompisar inbrott på vandrarhemmet och jag blev bestulen på både pengar, min nya systemkamera & min iphone. Blev självklart jätte ledsen för att fotografering är mitt största intresse och nu fick jag inga bilder med mig hem som minnen. Så därför skulle jag bli jätte glad om jag vann den här telefonen! Vet att kameran är väldigt bra och vore jätte bra för mig då jag är i behov av både kamera och telefon!

 60. sabina

  Tävling: Som nyblivna småbarnsföräldrar så känner ni igen er i min situation att när bebisen har anlänt så glömmer man lätt bort varandra. Vår Adrian är idag 8 månader gammal, jag hade gärna velat vinna den här telefonen och överraska min man. Nu när sömn och matrutiner har äntligen landat så börjar man se ljuset i slutet av tunneln. Skulle ge den till min man som ett tack för all hjälp och stöttning som vi har delat sedan vår älskade son kom till världen men hade oxå velat ge den till min man för å visa att han inte är bortglömd! Att jag uppskattar allt han gör för vår lilla familj.’

  Grattis till er underbara dotter och jag önskar dig och paula all lycka i framtiden. njut av varenda minut för tiden är ovärderlig! kramar till er

 61. Malin

  Finns väl inte så mycket att säga förutom grattis till eran fina dotter!! Är så sjukt avis på er och alla andra som har fått barn. Älskar din å paulas blogg! Följt denna sen en lång tids tillbaka haha 🙂 jag har fått besked om att jag inte kan få barn men det hindrar mig inte från att drömma eller att adoptera den vackraste skapelsen på jorden – ett nytt liv. 🙂

  Hoppas väl precis som många andra på att vinna mobilen, men sköt om er och styrkekramar till dig å Paula
  Tack för att ni delar med er så mycket av er & att familjen snart blir ännu större! 🙂

 62. Sanna

  Jag skulle verkligen vilja vinna telefonen till min mamma, för hon förtjänar verkligen en ny telefon med tanke på den jobbiga tid vi haft och fortfarande har inom familjen. Hon är nämligen den stora klippan som håller oss alla samman, och som får oss att inte bryta ihop totalt hur jobbigt allt än må vara. Att hennes telefon dessutom är bra gammal och inte fungerar längre alls gör denna vinst extra åtråvärd, för hennes telefon lägger nämligen av utav sig själv, ringer inte när den ska och försvårar vardagen allmänt för oss alla i familjen som aldrig kan nå henne – då vi som allra mest behöver prata. Denna vinst skulle betyda något otroligt och de inte bara för henne utan för oss alla i familjen.

 63. Angelika

  Hej!! 🙂

  Jag tycker att jag ska vinna eftersom jag har en skrot-telefon nu efter min lilla bebis (4 mån gammal) kastade ner min samsung i hennes lilla badkar och min garanti hade redan gått ut så jag fick bita i det sura äpplet! Fast går ju inte o vara sur på mitt lilla mirakel 🙂 Så jag önskar verkligen att jag vinner så jag kan ta fina bilder på min söta dotter och kunna använda touch-telefon vilket jag längtar efter nu när jag har min gamla gamla nokia. Och något som min dotter kan låna när hon blir lite äldre för spela spel el liknande saker! Så jag o lillen håller tummarna o tår! 🙂

  Kram Angelika och min lilla Julie

 64. Emelie

  Den här telefonen skulle sitta perfekt i min hand , jag skulle kunna gå in nätet eller bara kolla vad som här hänt ute i världen utan att logga in på dator , kunna ta fina sommar bilder m.m jag har som sagt en telefon utan kamera , jag har inte heller någon digitalkamera för att kunna ta bilder som man vill kunna kolla tillbaka på och säga vilken fin bild det här var .. Den här telefonen skulle göra mitt liv lättare och göra mig gladare utav att kunna ta fina bilder håller verkligen tummarna nu att min dröm blir till verklighet 🙂

 65. Aaliyah Samuelsson

  Jag vill inte vinna den här mobilen till mig själv, utan snarare till min finaste morfar. Morfar är hela tiden sådär imponerad av all teknologi som mor och farföräldrar brukar vara. Ja, du förstår säkert. Men han har inte riktigt tänkt på att uppgradera mobilen han nu har, som är i klass med en tegelsten, så jag tänkte att jag kanske kan ge han en smartphone om det nu är det som krävs. Som sagt, det handlar om min älskade morfar och bara att veta att han har något som han så länge vart avundsjuk på skulle göra mig så himla glad. Jag personligen ger hellre än att själv ta, och just därför tycker jag att jag ska vinna denna mobil. Jag brukar sällan ha tur, men hoppas på att morfar har tur denna gång, haha 🙂

 66. Amy

  Pank student + syrrans födelsedag= jag behöver en present!!!
  Så en Samsung skulle ju passa perfekt just nu!! 🙂

 67. jennifer

  Hade jag vunnit hade jag överraskat min mamma med en ny telefon då det tar evigheter för henne att skriva på hennes knapptelefon! Min mamma är min stora förebild, har 6st barn och fick sitt första i 17års åldern, haft cancer 2 gånger och klarat sig (helt otroligt!!), ställer upp i vårt och torrt samt att hon bryr sig mer om andra än om sig själv.

  Tyvär visar inte jag alltid hur mycket jag uppskattar henne, utan är man 18år så lever man mycket i sin egna värld och glömmer bort att visa sin uppskattning.. därför hade denna telefon varit perfekt, har själv en s3 och dem är grymma! TUSEN GRATTIS till eran fina dotter, med vänliga hälsningar.

 68. amanda

  Jag hoppas verkligen att jag kan vinna denna telefon eftersom att mín precis har gått i sönder och att jag behöver en ny och jag önskar mig en samsung galaxy!! Man kan göra allt som behövs på en sådan telefon som att titta bloggar och massa mer. Om jag hade vunnit denna telefon hade jag som sagt varit mycket glad och jag håller tummarna att ni väljer ut precis mig att vinna !!:D Och förresten grattisss Hugo och Paula för er fina och söta mollyy!! hon är jätte söttt och liknar mycket sin pappa!

 69. Lilit

  Tjenare
  Grattis än en gång till din dotter.
  Jag skulle vilja mobilen för att min iPhone är cp störd. Batteriet räcker endast i 3 timmar (?!?!?!) och det skulle vara perfekt med en samsung med tanke på att att jag inte kommer att få en mobil i framtiden av mina föräldrar hehe. Så snälla låt mig vinna för att jag är nere just nu. Skolan går skit, träningen går skit, allting är skit och det skulle vara perfekt att vinna en mobil från Hugo Rosas blogg. Något jag kommer minnas i hela mitt liv och det kommer att sätta ett leende på mina läppar. 🙂

 70. Stefan

  Jag hopppas att jag vinner för det känns verkligen som att det är dags för en uppgradering nu!

  Min mobil är en Sony Ericsson W302. Ja, den är gjord av ett märke som inte ens finns längre! nu heter dom ju bara Sony och ericsson är inte inblandade mer.

  Sen så känner jag mig som en stenålders människa varje gång jag använder den, skärmen är ungefär lika stor som en femkrona. Det värsta är ju när man använder mobilen i verkligheten och får konstiga blickar från folk, några fjortistjejer skrattade åt mig på tunnelbanan igår! 🙁

  en annan underbar funktion på min nuvarande telefon är något jag kallar Berg-o-dal-batteriet. Ibland är den på 100% och efter 5 minuter får man en ”låg batterivarning”. Ibland räcker 1% i flera timmar trots att man har världens panik för att man tror att batteriet är slut när som helst.

  Om jag vann skulle jag bli så otroligt jävla glad. Att äntligen ha en mobil som man faktiskt kan använda till mer än att bara ringa! jag skulle kunna läsa bloggar även på tunnelbanan och liknande istället för att bara sitta och hoppas att ingen ringer så att jag slipper ta upp ångestmobilen som får folk att glo och skratta.

  good luck till alla oss tävlande och grattis till Hugo och Paula som har fått sitt första barn :D<3

 71. Therese

  Ja vad ska man kunna säga, men behöver verkligen en ny telefon!! Men är man student så har man inte råd att gå och handla en ny! Därför förtjänar jag att få en liten present , hade varit grymt!! Att vara student är inte allid lätt 😉

 72. Amanda

  det skulle vara jättejättejättejättekul 🙂 och jag ska inte smöra som alla andra faktiskt så jag skriver bara att det skulle vara så kul! grattis till flickan förresten, hon är så lik både dig och paula tycker jag 🙂 hon är jättesöt! fast nu kanske jag smörade ändå, haha! ha det bra/amanda

 73. Sanja

  Från tegelsten till tegelsten, vad ska jag med en sådan göra? Inte kan jag höra när jag håller den mot mitt öra. Skaffa en smartphone får jag höra, bort med tegelstenen, det är bara en börda. Mina rim är en enda stor söla.
  Hur ska det gå till, när jag inte ens har råd med sill? Jo hitta en go tävling och hoppas på lite tur. Som sagt har jag tegelsten med endast ett fåtal hela knappar kvar, vore schysst med en samsung! Peace 🙂

 74. Martina

  Jag borde vinna för jag blir konstant ”mobbad” över min telefon som är gammal och liten. Men det är inte det värsta. Jag använder den mycket, men den krånglar mer och mer. Har länge velat ha just en Samsung Galaxy S3 men har inte råd då jag är arbetslös. Hade varit underbart att vinna den. Mycket har gått emot mig den senaste tiden och det hade underlättat en hel del med en fungerande och bra telefon.
  Grattis till ert vackra barn! Hoppas att jag också får chansen att få ett barn också. Fram tills dess kan en Samsung trösta. 😉

 75. Fanny Sahlin

  Varför just JAG ska vinna? Jag har en iphone 4s nu och det är inte världens bästa telefon. Jag har fått en fet spricka över glaset och min garanti har gått ut, jag stannade väl i Thailand förlänge. Jobbar man som vikarie har man inte riktigt råd till en ny telefon iheller. Min kille har exakt denna samsungen och jag är avundsjuk på honom. Apparna är bättre samt alla andra funktioner. Kameran är superbra och det behöva verkligen till min blogg. Jag hade varit riktigt glad om jag vann denna telefonen, då jag faktiskt sitter med mobilen ganska ofta. Tackar på förhand iallafall och jag vill passa på att önska er all lycka, till dig och lilla familjen. Molly ät verkligen välskapt och vacker. Det strålar om er!

 76. Rebecka

  Hej! Jag vet inte om du kommer ihåg detta alls, men när du var liten och bodde på Tegelängsvägen så bodde jag lite längre ner på gatan. Det finns därför två anledningar till att jag borde vinna mobilen, egentligen tre!
  1. Jag borde vinna mobilen som plåster på såren för att du och Sebastian badade nakna i min pool och jag tvingade pappa att tömma den på killbaciller!
  2. Jag borde vinna mobilen som tröst för att du knuffade ner mig från äppelträdet när din kusin kastade ett ruttet äpple på dig och du trodde att det var jag!
  3. Jag borde vinna mobilen för att min iPhone 4 är totalt oduglig efter att min son sugit på den så hemknappen inte fungerar alls, dessutom är minnet slut och telefonen är så seg att en snigel rejsar fortare baklänges!
  Grattis till din fantastiska dotter också! 🙂 Glad Valborg! 😀

 77. Charlotte

  Jag önskar jag vann- min IPhone är i tusen bitar efter att min lilla underbara unge kastat den i golvet!
  Och oss päron emellan, visserligen är ungarna bäst i världen men när de kastar mobilen i golvet så funderar man ju över returmöjligheterna…

 78. Maja

  Jag är med! Varför ska just jag vinna den här? Jo för att jag har en iphone just nu som typ är helt paj och knappt funkar (väldigt dåligt) har haft den länge och behöver en ny. Innan jag köpte den tvekade jag på en iphone eller den där samsungen, ångrar nu i efterhand att jag köpte iphone. För har hört så mycket positivt om samsung och deras kamera verkar ju såå mycket bättre!! Och snygg är den också haha 😉 Så jag skulle bli jätte glad om jag vann, verkligen!

 79. Altina

  Kom igen Hugo låt mig vinna den fina mobilen 😀 :D. Jag vinner tyvärr aldrig något…
  (Stort grattis till er lilla söta prinsessa)

 80. Luoto

  Andra skrattar åt min mobil som är svart-vit Nokia 1110. Skäms lite över mobilen, men som tur har hands free så andra slipper se telefonen när jag pratar.

 81. Elliot

  Hej Hugo! Jag skulle bli otroligt glad om jag kunde ge den här mobilen till den starkaste tjejen jag känner. Jag jobbar med flyktingar och hemlösa, men att försöka få dem på fötter och skaffa jobb, lära si, men det finns speciellt en ung tjej som sliter extra hårt med allt. Hon är gravid och jobbar så hårt hon bara kan för att ge sitt barn det bästa livet hon kan möjligtvis ge det. Varje dag jobbar hon, och på kvällen pluggar hon. Hon har varit i helvhans att få ett bättre l och jag hjälper henne så mycket kan, men mitt studielån räcker inte särskilt långt. Räcker inte till i närheten av allt jag vill ge henne. En telefon med kamera hade gjort dokumenteradet av hennes nya liv möjligt, hade gjort det lättare för mig att hålla kontakten med henne, och – viktigt! – hade sett till så att det fanns bilder av hennes bebis i framtiden. Snälla, låt mig ge henne en present hon aldrig kommer glömma!

  Tusen miljoner tack!!

 82. Emelinn

  Jag borde få vinna då jag vill bli en stor jävla konstnär och behöver en bra jävla mobil till det så jag kan instragrama alla mina verk.

  Grattis till en svinsöt dotter! Lycka till i livet.

 83. Rebecka

  Jag borde vinna en ny telefon för att den jag har just nu börjar ge upp. Det är först nu jag inser att iphone är skit och det är först nu, efter flera år med endast appleprodukter, som jag är beredd att gå från den mörka sidan till den ljusa – android! Med en ny mobil skulle jag kunna ge din och Paulas bloggar sjukt trafik då jag vill läsa dom hela tiden! Ni gör mig glada in i själen! Min nuvarande mobil stänger ner sidor och program heeeela jävla tiden så det mesta bloggläsandet blir via en otymplig dator. Tänk att kunna gå in på era bloggar via mobilen och se mer än eran header, haha.
  Dessutom tar jag examen i juni och är därför arbetssökande. Det hade varit sjukt skönt att kunna ta emot samtal från arbetsgivare och på det sättet kunna få ett jobb vilket är ganska svårt just nu. Min mobil är dessvärre inte så hjälpsam då den bestämmer själv vilka samtal som ska komma fram. Och som snart nyutexaminerad (och för tillfället inget jobb) betyder det även att jag har ganska mycket CSN-skuld efter tre år vilket i sin tur betyder att jag absolut inte har råd med en ny telefon just nu heller.
  Om jag vinner är detta den första tävlingen jag någonsin har vunnit och jag skulle vara dig evigt tacksam och lyckligare än på länge! Annars vill jag återigen önska dig, Paula och Molly all lycka framtiden! Ni förtjänar det bästa! 🙂

 84. Jasmine

  Hej Hugo!
  Jag vill vinna telefonen för att jag var påväg att köpa en. Varför jag inte köpte en?
  Jo, vi köpte för två månader sedan en liten Akitavalp, när vi haft honom en månad så bröt han benet genom att halka på isen.
  Vi fick välja på att avliva eller operera.
  SJälvklart valde vi att operera. Efter två veckor kom räkningen. 30.000 för BARA operationen. Nu är det dessutom medicinering, rehab och sjukgymnastik kvar att fixa. SÅ det blev ingen ny telefon.

  Och för att ingen ska tro att det är en snyfthistoria så finns bilder på Ailu och hans fraktur i min blogg.

  DÄRFÖR vill jag vinna telefonen =)

 85. Jessica

  Mitt liv är åt helvete just nu!!

  För några månader sedan dog min pappa. Har nyss blivit arbetslös och är fattig som en gris så allt känns bara åt helvete. Det sämsta året hittills, men skulle bli lite gladare om jag vann denna fina mobil. Så att jag kan tänka på något annat.

  Kram Jessica

 86. Linn

  När min Iphone nu slutar fungera orkar jag inte reparera. Har gjort det alldeles för många gånger så nu spelar den inte ens sånger. Jag behöver den s4 för annars kommer jag börja yra. Jag har sökt många jobb och tar studenten i år och om jag inget jobb får kommer jag hamna i en kall kår. Jag vill hemskt gärna vinna denna mobil för att känna mig lite extra fin. Tack på förhand :)!

 87. Hannah

  Jag deltar aldrig i några tävlingar då jag tänker att jag kommer ju aldrig vinna, för när jag väl deltar så vinner jag aldrig. Men nu tänkta jag i alla fall göra ett försök att vinna och hoppas att jag vinner 😉 en ny telefon skulle sitta fint med tanke på att min gamla telefon råkade få sig en simtur i toan.
  / Hannah

 88. Elvira O

  Hej hugo!
  Igår såg jag din tävling och tänkte att jag skulle vara med för en gångs skull, men jag hade ju redan en mobil(iphone). Imorse så började det med att ljudet hackade lite när jag lyssnade musik och nu fungerar inte ljudet över huvud taget så det känns som att det är meningen att jag ska va med å tävla. Hoppas bara jag vinner den nu 😀

 89. Josefine

  HEJ!
  I really need a phone… En liten historia… Jag bor i London, men var hem till Sverige över påsk. Jag blev BRAKFULL, vaknade upp utan jacka, plånka och mobil! allt borta. dock fick jag tillbaka allt men mobilen var helt repig, batteri och simkortsluckorna var borta, så nu ser den ut som en tejprulle! Jag tog iallfall pappas gamla skitmobil, eftersom jag inte orkar springa runt med en mobil som har massa tejp på sig.. Jag är iallfall tillbaka i London. Förra söndagen söp jag bort min plånka IGEN… nu är den borta föralltid! och den här söndagen som var så söp jag bort mobilen IGEN…. och den även borta för alltid…. what to do när man inte har råd med en ny!
  Tack för mig / Lesstjej
  Grattis till lilltjejen btw! 🙂

 90. Anna

  Om jag vann skulle jag bli otroligt glad!!!! Är i behov av en mobil verkligen! Min gamla har gått sönder och har inte råd med en ny då jag pluggar på universitet och alla mina pengar går till mat och räkningar.Så en ny mobil skulle verkligen göra mig lycklig och väldigt glad! 🙂

 91. E

  Jag skulle gärna vinna en telefon till min kära pojkvän eftersom han under det senaste året har haft en sån otrolig otur när det gäller telefoner. För ganska exakt ett år sedan gick hans Galaxy SII sönder efter att den fått fuktskador då han hade den i fickan när det regnade. Som nästa telefon köpte han den billigaste telefonen han hittade. Även denna fick fuktskador. ( Behöver jag säga att det regnade mycket förra sommaren…?) Efter detta använde han en tid en gammal 3310:a för att slutligen besluta sig för att köpa en ny Galaxy SII. Efter en veckas användning.. ja… den blev överkörd av 3 lastbilar och såg ut därefter. Sedan dess har han klarat sig med en gammal mobil som jag köpte under mina högstadieår. Jag tycker han helt klart skulle vara värd en ny mobil som förhoppningsvis skulle hålla lite längre än en vecka 😀

 92. amandacatrin

  Jag borde vinna för att min nuvarande mobil är en samsung S5230 (rosa..) med ett trasigt skal och sprickor i skärmen, den är alltså väl använd med KÄRLEK i ett flertal år nu. Folk tycker alltid att jag borde följa med i tekniken när dem ser den, är väl helt enkelt för snål för att köpa en ny, så att vinna en mobil hade varit fucking awesome!

 93. emily

  Jag har slitit som ett djur senaste halvåret för att hinna med skolan, läser termin 6 på en tung linje och det har varit så kämpigt vissa gånger att man bara velat krypa ihop i fosterställning och ge upp. Nu har jag bara en månad kvar till den avslutande tentan och precis nu väljer min gamla telefon att sluta ladda upp sig när man trycker i laddaren. Den hänger verkligen på sista versen och jag har varken tid eller råd att köpa någon ny. Det vore därför helt underbart med en ny telefon som en boost för att orka sista månaden och ge järnet i tentaplugget! Lycka till med lilla Molly!

 94. Anna S

  Hej, jag tycker jag ska vinna för att jag har varit en följare i flera år. Minns när du var med i ”den rätta för Rosing” och min kompis hade en så kallad kändis-crush på dig och hur jag skrattade åt henne för jag tyckte du var, ursäkta, en tönt (har alltid haft problem med killar som vet om att dom är snygga haha). Efter ditt förhållande med Paow och allt negativt hon skrev om dig fick jag ännu mer att reta min kompis för men sedan när du träffade Paula och började visa dina känslor kring henne, er dotter och er framtid har du växt enormt i mina ögon och jag har blivit bevisad att folk kan förändras och det man ser i denna ytliga bloggvärld är inte alltid lika dåligt som det verkar. All lycka till er!

 95. Daniela Elvemyr

  Förutom att min nuvarande telefon ger mig stötar vid laddning så skulle det sitta fint med en telefon som inte hux flux bestämmer sig för att stänga av sig, inte startar appar, hakar upp sig och beter sig allmänt upproriskt. Den har kommit in i trotsåldern skulle man kunna säga och gör tvärtemot hela tiden. Något ni förhoppningsvis kommer att slippa erfara med Molly än på ett par år 🙂 I sommar gifter jag mig med mitt livs kärlek och det vore fint att kunna lita på att alla anmälningar från gästerna och annat kommer in (glömde att säga att telefonen är väldigt selektiv när det kommer till att ta emot sms, inte alla kommer fram). Så förhoppningsvis ligger telefonen jag har nu någonstans på havets botten/i småbitar i en soptunna/uppeldad på bakgården när jag den åttonde juni säger JA till min älskling!

 96. LeoRamos

  Jag tänker inte skylla på att min mobil är trasig eller att den är gammal. Jag borde vinna Telefonen för de skulle vara riktigt najs med en ny schysst lur att glida runt med, skulle oxå vara najs att testa ett nytt telefon märke! 😀

 97. Hanna Brodd

  Jag ska vinna en ny älskling för att jag vill ha en chans till att inte vara världens klumpeduns för en gång skull när det gäller mobiltelfoner! Mina telefoner får alltid vara med om ett och annat, min senaste – en mindre trevlig simtur i toan. Nu vill jag bevisa att jag kan ta hand om en sådan här skönhet och ägna mitt hela liv åt den, och vårda den precis som en liten bebis! haha , förövrigt önskar jag grattis till bebisen och önskar er all lycka! Kram 🙂

 98. Emma

  Vinna eller inte vinna? Det spelar ingen roll så länge man hela tiden strävar efter att uppnå den man innerst inne vill vara. I mitt fall är det att försöka vara en kärleksfull mor, en hardworking woman, en förebild till mitt barn, en god hustru och en helhjärtad människa. Kunna uppoffra saker enbart för att tillfredsställa familjens behov. Deras glädje är min livsglädje. 
  Hugo jag har följt din blogg lite till och från. Först handlade det allting om challangeboy och att övervinna allt. Sen gick det några år och när Paula blev gravid blev det helt plötsligt intressantare att läsa om din vardag. Jag har läst om att du vill förändra dig och bli en bättre människa. Ge inte upp, se hur långt du har kommit i livet? Du har en underbar flickvän som älskar dig, din solstråle Molly som du lever och skulle kunna dö för, familj och vänner och inte minst dina trogna läsare. Det jag skulle vilja säga är att: sträva hela tiden att uppnå den du innerst inne vill vara. Jag vet att du klara det. Ta hand om din familj och håll dom kärt för det är den största lyckan du kan få i livet. 
  Kram Emma. 

 99. Sofie

  Hej!
  Jag vill gärna vinna den här telefonen, för att jag fick en käftsmäll av min kompis när hon skrev sin tävlingskommentar då jag tittade på hennes skärm och frågade vad hon gjorde. Så det vore bästa ”in your face”-hämnden!
  /Sofie Wikström

 100. Nil

  Haha alla har kommenterat sönder sig. Jo jag vill vinna den där jäkla luren för att jag har fan inte råd med en ny nu när jag vill skaffa körkort och jag känner inte för att sitta o skriva en historia om varför jag ska vinnan luren. Vinner aldrig någonting så förhoppningar har jag inte 🙂

  Du kommer att bli cool farsa och paula söt mor. Låt de som är avundsjuka brinna i någon kant haha!

 101. elin

  Jag borde vinna den sista SAMSUNG S3 4G eftersom min (LG) mobil stämmer inte alls till sitt uttalande ”Life’s good”: Den har både sprickor hit & dit, till och med över kameran, (men den blev knappt sämre för det ändå) och hur illa är inte det? Haha… Så att få vinna den här mobilen hade fått mig att kunna leva upp till mottot ”Life’s good” och även bidra till spara tusenlappar. Jag hade nöjt med en Samsung s3 4G, Lycka & Glädje! Haha, läs inlägget med en nypa salt och hejja hejja!! TACK SÅ MYCKET FÖR MIG. 🙂

 102. Maryam

  När man som fredsaktivist kämpar för att bekämpa fördomar på alla möjliga håll i mitt hemland Sverige (även om många tar sig rätten att förneka min rätt här, i mitt hemland) och sedan själv bemöts av verklighetens fula ansikte som sätter krokben för en på alla olika plan då vill man ha verktyg för att underlätta ens arbete för att kämpa vidare mot sitt mål om ett demokratiskt och rättvist sverige. Med en Samsung Galaxy kan man vara väldigt flexibel och göra jobbet hemma som ute på språng mellan olika ärenden. Det skulle underlätta arbetet, ett arbete som behöver sättas fart på fortare än någonsin, när vardagsrasismen börjar ta sig i uttryck såväl som på restaurangen, skolan, affären men även det välkända stället internet, så behövs vårt fredsarbete som mest. Med detta sagt önskar jag även gratta er för en supersöt prinsessa, ta väl hand om varandra:D

 103. Josefine

  Jag skulle vilja vinna den för att min iphone inte går att ladda alltid. E något fel på där man sätter in laddarn å får hålla på 100ggr ibland å köra den ut å in å tillslut om jag har tur kommer den igång i laddarn! Men e sjukt tröttsamt att hålla på så och kan inte skaffa ny mobil förrän december för de e då jag kan förlänga mitt abonnemang! Så vore ju väldigt bra om man hade turen å vinna denna så man kan få en mobil som går att ladda ordentligt! Mvh Josefine

 104. Amanda

  Jag skulle vilja vinna telefonen för jag skulle vilja ge den till min lillebror. Han får alltid ärva andras telefoner och har aldrig ägt en sprillans ny egen! Han har suktat länge efter en galaxy s3 men han har inte råd att köpa den själv.

 105. Ida -Mamma till Kevin

  Hej! Jag önskar om att få vinna mobilen för jag har också en liten nattsuddare på nätterna som mer än gärna vill hålla mig vaken. Under amnings stunderna blir det lätt lite långtråkigt att bara ligga och kolla ut i tomma luften. Det hade vart perfekt att få kika lite på en film och som distration i bilen så vill min lill gosse alltid se på babblarna.

  Har hört att Samsungen ska ha riktigt grym processor och stor härlig skärm..:) Hade underlätta så mycket för mig och dessutom få lite egentid medans. Hihi.

 106. Micaela

  När er lilla flicka har fått hicka
  Upp från sängen ni far
  Iver i hela kroppen har
  Ni som nyss fått en liten tjej
  Därför tycker jag det borde vara din grej
  Att ge denna mobil till mig!

 107. Jennie

  Med en Samsung Galaxy S3
  Jag kan med nya ögon världen se
  Ringa, surfa, skicka SMS
  Ja, jag skulle aldrig bli less

  Rimmet får sluta där
  och vi fortsätter här

  Varför jag behöver en Samsung Galaxy S3!
  Min gamla telefon är inte i bra skick och jag behöver verkligen en ny.
  Har tyvärr inte ekonomiska möjligheter eftersom jag till hösten börjar studera och då kommer pengarna läggas till studierna. Jag kommer ha en lång bussväg till mkin studieplats och kommer på grund av det spendera mycket tid i bussen och där skulle jag behöva en bra telefon som jag kan surfa på. Att det finns en kamera på denna telefon är ett stort +. Med den kan jag fota bilder av mina studier men också av mina syskon och eftersom jag inte har någon kamera så skulle detta vara en bra lösning. Jag skulle vara otroligt glad över detta för du skulle komma som en räddand ängel.

  Jag önskar dig och Paula en underbar framtid med eran dotter.(Som jag hoppas kunna följa med en Samsung Galaxy S3 😉 ) Ta också var på tiden och njut varje dag ni får vara tillsammans.

  Tack för mig.

  Med vänliga hälsningar:
  Jennie

 108. Amina

  När jag skulle skriva den här motiveringen läste jag igenom några andras motiveringar först. Jag insåg då snabbt att min motivering kommer att suga.
  Jag är varken en ensamstående mamma, gravid, i ett distansförhållande eller speciellt bra på att rimma. Men fan det är ju värt ett försök. Om inte, så inte.

  Ska åka ner till Marocko om drygt en månad för att träffa min pappa som bor där. Han har en jävla tegelsten som mobil. Skulle bli väldigt glad om jag kunde ge honom den här Samsungen i present, det skulle han också bli för den delen!!

  Grattis till bebisen föressten, önskar dig och din fästmö all lycka!

  // Amina

 109. Malin

  Hej!
  Jag skulle verkligen vilja vinna den här mobilen till min sambo då han har funnits där för mig otroligt mycket då min Pappa gick bort för ett år sedan. Pappa var min idol och min nummer 1 så att han har funnits där för mig kommer jag aldrig kunna tacka honom ordentligt för. Alla nätter med tårar och dagar med ilska men han har aldrig lämnat min sida. Därför skulle jag vilja vinna den här mobilen till honom som ett litet tack för att han finns vid min sida i alla motgångar och är stark åt båda oss samtidigt som han ska orka med sina studier och allt annat som livet medför.

  ps. Grattis till lilla Molly och för en riktigt bra och underhållande blogg!

 110. Sanna

  Hej Hugo, Paula och lilla Molly!

  Jag vill verkligen vinna den här mobilen för att jag lånade min kära pojkväns mobil för att spela Candy crush eftersom att mina liv hade tagit slut på min. (Ja, jag vet..) Det slutade med att jag blev så förbannad när jag inte klarade leveln att jag flaxade med armen och råkade tappa mobilen i stengolvet. En vit samsung s3 dessutom. Displayen blev svart och skärmen vart helt krossad. Nu får han använda en gammal skitmobil och varje gång han tar upp den där tegelstenen ur fickan så kollar han på mig med en sån där ”Det här är ditt fel” mördarblick. Jag skulle därför bli helt överlycklig om jag fick vinna en ny lur till min sambo så jag slipper denna jävla misär! Grattis till världens sötaste lilla tjej och all lycka till er fina familj i framtiden. / Sanna

  P.S Lovar att jag inte ska spela Candy crush mer.

 111. Martina Oscarsson

  Hejhej, måste bara säga grattis till er:-D

  Ja, jag skulle verkligen behöva en ny telefon

  (den startar knappt, ingen Samsung<3)
  har inte pengarna till de just nu. Och skulle vilja visa för min pappa att jag kan köpa en själv
  / fast nu kan jag ju vinna än, ännu roligare, hahaha;-)

  Tack så mycket:-)

 112. Linnea

  Hej Hugo! Som du vet vill man kunna dokumentera den första tiden man får barn. Man fotar deras underbart söta ansikten, deras fötter, deras första skratt och sen när dom lär sig gå. Filmar lite roliga ord dom försöker få fram mm. Min allra bästa kompis är snart där, bebben i magen är påväg ut. Hon går igenom detta utan partner och utan telefon. Därför hade det varit en ära för mig att vinna denna telefon så att jag kan ge henne den och hjälpa henne ta kort innan, under och efter förlossningen. För är inte det viktigaste egentligen att minnas det alltihop? Minnas småbarnstiden mm, Jag hade verkligen velat att hon skulle få chansen till det. För visst är du glad över alla dina fina kort på Molly-Elise? Du är garanterat hur stolt som helst, coh det ville jag att hon också skulle få bli <3

  1. Elina

   Du kanske ska köpa henne en kamera?

   Alltså till er alla som bara vill ha mobilen för att ta kort på era barn, köp en kamera! Mycket bättre bilder och videor!
   Låt någon som verkligen har behov av en mobil vinna! Någon som kommer använda den till allt, inte bara fotografera..

 113. valeska

  Hej!

  Jag är en ensamstående mamma med en mobil som håller på att rasa samman. Köper allt till min lilla prins, och en ny mobil är för dyrt. Vill inte missa en sekund med han så de skulle vara bra att kunna dokumentera allt!
  Så jag skulle jätte gärna vinna denna mobil för att kameran är super och för att jag behöver en!!
  Grattis till lill tjejen :))

 114. Alexandra

  Hej Hugo!

  Varför skulle just jag vinna telefonen? Ja det är frågan!
  Har en liten tjeja på 14 år som precis har förlorat sin telefon.
  Det skulle verkligen glädja henne i alla hennes tråkigheter just nu.
  Du vet ju nu att man gör allt för sin lilla flicka trots att dom blir äldre och klarar sig själva!
  Lycka till med lilla fina familjen! Molly är supersöt!
  Kram Alexandra

 115. Sara A

  Hej Hugo!

  Först – stort Grattis till er lilla flicka! Hon är underbar!
  Bra jobbat!

  Läser att många vill vinna telefonen till någon annan, känns som om dem ljuger, haha. Jag ska vara ärlig. Jag vill vinna den till mig själv. Jag förtjänar en fin telefon.. Det gör vi alla 🙂
  Hoppas du uppskattar ärligheten.

  Kram

 116. Carro

  Jag vill vinna den till min fina lilla pappa som har tjatat länge på att han vill ha en sådan telefon. Så jag tror att han skulle bli jätteglad om han fick den i överraskning 🙂 kanske inte den bästa motiveringen men aa 😀

 117. Paro

  Jag vill vinna inte för mig utan min pappa, han blev grundlurad på tradera igår pröjsade 4000 kr för en iphone som inte fanns, mobilen var inte ens till honom själv. Men men jag vet att det svider och att han är super arg. Man jiddrar inte om pengar om man är från Mellanöstern. Så snälla hjälp mig så min pappa blir glad.
  Tack och grattis till din fina dotter

 118. Fiffi Skoog

  Ja varför ska jag vinna? Jag vet faktiskt inte, det är ju inte jag som avgör men jag skulle bli så jävla glad om jag vann, tänk att föreviga minen på sitt älskade barn när han/hon skiter eller gör alla sina roliga grimaser, nu när eran lilla tös kommit till världen förstår du nog vad jag menar 🙂 Inte nog med detta så behöver även min älskade mamma en ny telefon och vinner jag denna kan hon ta över min mobil eller få denna 😉 Jag och min mamma har inte haft så bra kontakt den senaste tiden och det gör så ont i hjärtat så därför skulle jag vilja ge henne en ny mobil så vi på det sättet kanske kan börja ta upp kontakten lite mer och sen även bestämma mer träffar, för visst är familjen viktigast ? Jag bråkade med min mor för ett tag sen och dagen efter fick jag ett sms av min syster där hon skrev att mamma var påväg in till akuten för hon hade nått fel på hjärtat, jag visste inte vad jag skulle ta vägen, vad jag skulle säga eller göra. Tänk själv att du bråkat med din mamma o dagen efter är hon påväg till akuten med fel på hjärtat :/ Det är ingen höjdare vill jag lova! Så att vinna denna telefonen skulle göra så mycket för mig 🙂
  Ha det nu så bra och hälsa familjen, Njut nu av bebislivet 🙂

  Kram Sofia!

 119. Johanna Jonsson

  Hej Hugo!
  Jag skulle vilja vinna denna telefonen, inte åt mig, utan åt min pojkvän.
  Han förtjänar allt som är bra och fint här i världen, och jag vill ge han det, i den mån jag kan.
  Han om någon förtjänar detta då han får mig till den lyckligaste tjejen i världen, finns ingen bättre människa än honom! 🙂
  Sen så fyller han 20 om inte allt för lång tid, eller ja, i Augusti, man skulle kunna se detta som en tidig 20års present, om jag inte kan hålla den gömd.. 😉
  Nu ska jag hålla tummarna och krypa ner bredvid min prins igen!

  och grattis till bebben, jag blir helt frälst varje gång det dyker upp bilder på instagram!

  Kram Johanna

 120. Sara

  Hej och grattis till bebben 🙂

  Jag vill vinna av oegoistiska skäl. Min pojkvän har haft depression i ett par månader med självmordstankar och allmänt mörk. Varit en fruktansvärt jobbig tid och svår framför allt, men som man säger, Love is in good and bad. Han har äntligen börjat bli bättre, positiv och de glädjer mig. Jag vill ge honom samsungen för han verkligen önskar sig den och visa vill hur stolt jag är över honom.

 121. Yasmina

  Kort och gott: min mamma har satt ut en gps på min iPhone då hon kan se exakt vart jag går. ( nån förbaskad app ) och hon vägrar ta bort den då hon har för stort kontrollbehov. Den kan endast spåra iPhone till iPhone men alltså inte en samsung galaxy t.ex. Jag är 16 år och kan ta åtminstående lite ansvar själv. Vill inte att min mamma ska komma i vägen hela tiden. Så en ny mobil som inte går att spåra hade varit en bra start!
  Tack för mig och all lycka med bebisen!

  1. Elina

   Jag tror faktiskt inte att det är lösningen på erat problem. Du borde kanske börja med att bevisa för din mamma att du klarar dig själv. Att hindra henne från att kolla upp vart du är kan krossa tilliten ännu mer.

 122. Marcus Larsson

  Jag skulle vilja vinna en ny mobil åt frugan, våra småtroll har fått spela på hennes telefon och nu är den trasig, hon lär sig aldrig. Hoppas vinna så vi kan lägga pengar på utflykt till Astrid Lindgrens värld, barn är barn trots allt 🙂
  Ha en kanon dag!
  Mvh Marcus

 123. Feben

  Jag ska (;)) vinna mobilen för att jag är en tjej på 15 år som har följt din och Paulas graviditetsresa sen starten. Nu tänker du säkert ”men det är det många som gjort”, och ja det har du rätt i. Men hur många tjejer eller killar på femton år? Jag går alltså i klass nio. Och när ni fick söta Molly så satt jag på svenska lektion och kollade era bloggar hela tiden (ni va i sjukhuset utan uppdatering så man anade lite att ett barn var påväg) och såg ditt inlägg blev jag rörd och glad. Vilken femtonårig tjej blir det? Haha mina vänner följer absolut inte någons graviditetsresa i alla fall. Men till meningen då: vilken tonåring behöver inte en mobil? 🙂

 124. Izabella

  Jag borde vinna eftersom min tappra iPhone jag haft i 2,5 år blev snodd. Den har varit med mej i våt och torrt och aldrig gett upp då jag tappat den i golvet, asfalten, stengolv och allt vad det är! Är student så kassan räcker inte riktigt till en ny telefon. Neeeej, nu är de fan min tur att vinna. Det enda jag minns att jag vunnit är en chokladask på Astrid Lindgrens värld när jag var typ 10?

 125. Matilda G

  Du är det min tur att vinna något helt klart!
  Jag har alltid varit den som ligger ett snäpp efter med tekniken och just nu skulle jag behöva en bra och snygg(användbar) telefon!
  Detta skulle sitta helt perfekt just nu i mitt liv, ett litet plus i mörkret.

 126. Jasmina

  Min mamma är en sådan person som alltid sätter andra människor före sig själv. Och eftersom hon är ensamstående så har inte vi världens bästa ekonomi. En lön som ska räcka till tre stycken tjejer, mig, min mamma och min syster.
  Min mamma köper det jag och min syster frågar om. Men när det kommer till henne själv så bryr hon sig inte. Hon har en jätte gammal Sony Ericson knapp mobil, medans hon har köpt en iPhone till mig och en Samsung S2 till min syster. Ifall jag vinner så ger jag mobilen till min mamma, eftersom hon är så värd det! 🙂

 127. Amanda

  Har nyss fått mitt första barn och är 20 år, ekonomin är inte på topp och eftersom jag sååå gärna lägger pengarna på min lilla dotter Emilia så blir de inte att ja köper en telefon som ja verkligen behöver!:-) behöver en att kunna ta kort med då ja inte heller äger en bra kamera! Vinner aldrig något så ja håller hårt i tummarna!

  Grattis till söta lilla Molly!:-)

 128. Maria

  För att jag är en jävla klant och tappade mobiltelefonen i toan!(tips, ha aldrig någonsin mobilen i bakfickan..)fattig student som man är är jag nu tvungen att använda en gammal svart liten skitsak utan färgskärm.. Du kan ju gissa själv hur det känns att bli påmind om sin klantighet vareeeeenda dag.

  Hjälp en dam i nöd, snälla.

 129. Maja

  För att jag varit en sån jävla duktig tjej på sista tiden! Är fanemig värd någon belöning, något tecken på att jag gör något jävla skit rätt……

 130. Alexandra

  För att jag inte har någon, helt enkelt. Min gamle trotjänare har pajat och jag skulle verkligen behöva en ny mobil så att jag kan använda mig av appar för att hålla reda på min kalender 😉

 131. Emma

  Jag skulle behöva en ny mobil, då den jag har håller på att ge upp och har bara hört bra saker om Samsung galaxy 🙂 Vore en dröm att vinna en ny samsung, nu när min håller på att ge upp vilken minut som helst..

 132. Elina

  Jag får väl göra ett försök.
  Jag vill så gärna ge min mamma allt jag kan. Vem vill inte det?
  Jag bor ca 60 mil ifrån henne och träffas kan vi inte göra så ofta. Mamma har en gammal Sony ericsson och har länge pratat om att hon vill ha en ny mobil.
  Då skulle ju jag kunna överraska henne med en sådan!
  Mobilen är perfekt för henne, stor skärm för hennes lite sämre syn (hon är inte gammal men synen sviker ibland).
  Och vi skulle kunna ha jättebra kontakt med varandra med videosamtal vilket hon skulle tycka var så roligt och skicka bilder till varandra vilket vi tyvärr inte kan nu förutom på facebook.

  Jag kan inte träffa min mamma varje dag hur mycket jag än vill.
  Men att kunna se henne när jag pratar med henne hade gjort mina dagar, hennes också kan jag lova!

 133. madde

  Kort och gott så tycker jag att jag är värd att vinna – på väg att föda mitt tredje barn efter att förra förlossningen var en mardröm så det är inte utan ångest men en vinst som denna skulle vara som en ”push” gåva till mig själv.
  Dessutom får jag inte ha min S2a ifred från min 4 åring:)

 134. Ida

  Min nuvarande mobil beskrivs kort med följande ord:
  repig, gammal och segast på denna jord.
  Så behovet av en ny mobil är mycket stort,
  denna Samsung skulle sitta som smort!
  Jag har nog aldrig haft turen att dra hem en vinst
  men kanske händer det när man anar det som minst…

 135. Josse

  Skulle gärna vilja vinna men inte till mig själv utan till min pojkvän! Vi har distansförhållande vilket är riktigt jobbigt många gånger och sen så har hans gamla samsung börjat krångla nu så vi kan inte prata så mkt och det gör det hela nästan outhärdligt! Dessutom gav han mig en jättefin present när jag fyllde år och han är verkligen världens bästa, min andra halva, min prins och mitt allt så skulle vilja ge honom ngt fint tillbaka men har inte pengar till att köpa ngt dyrt! Han skulle vara så värd att få ngt fint för han är så bra! Vore kul att få chansen att ge honom ett paket och se minen när han ser att de är en telefon! Vet att han vill ha just en samsung!
  Lycka till med familjen! Ni har verkligen fått en söt liten flicka 🙂

 136. Magda

  Varför ska just jag vinna den sista mobilen? För annars kommer jag spotta på din vindruta typ 4 ggr i veckan ;P Ha, för övrigt, en fortsatt fin dag ;D

 137. Malin

  Tjeeeenare mannen!

  Jo det är ju så att när man är student så är man sjukt j*vla fattig, fantastiskt fattig till och med! Eftersom jag ska punga ut pengar till extremt rolig studentlitteratur så har jag som sagt inte pengar till att köpa mig en flashig mobil 🙁 buhu livet är hårt som student!

  Önskar er all lycka med Molly! 🙂

 138. I bor i norrbotten

  Jag kom borti norrbotten och sku behöv en ny telefon. Jenna i norr se vi rejna hel tidn och i skull vela knäpp ett kort oppa en rejn så i kan visa barnabarna när de vorte gamel. Om it anne kan i knäpp ett kort oppa skojtern min. He jär min skatt.. Om du förstod något är jag en given vinnare! 😉

 139. Angelica

  Jag behöver en ny mobil för att den jag har börjar bli kass, kastar den snart i sjön det hade nästan varit som en dröm, jag är trött på att den inte är som den ska mrn jag börjar ju bli van, det tar 100 år att skriva en komentar nu får det vara bra! Den nya mobilen måste jag ha så jag kan bli gla.
  Hoppas jag vinner nu annars går jag itu.
  Ha en bra dag och hälsa tjejen och är ju värsta snygga grejen!

 140. Rebecka

  För ett par dagar sedan skickade jag en länk på en underbar klänning för min avslutning till min pappa. Vi diskuterade detta en stund och helt plötsligt skrev han att han hade råkat trycka någonstans så att beställningen gått igenom. Han har i efterhand sagt att det är okej men jag har dock lite dåligt samvete då klänningen var ganska dyr (för oss) och jag vet inte när förutom skolavslutningen som jag kommer att ha användning för den. Skulle jag vinna skulle telefonen bli min pappas. Hans nuvarande telefon, en äldre samsung börjar nu sjunga på sista refrängen och det vore underbart att äntligen få ge tillbaka till honom efter allt han gjort för mig (16 år)och mina 3 småsystrar, när det varit dåligt med pengar och när allt har gått emot.
  Tack på förhand!

 141. Johanna

  Min Sony den sprack, min xperia den stack
  Nu jag ingen telefon har, det känns precis som i gamla dar
  Att inte ha en telefon är pest, jag blir ju inte bjuden på fest
  Jag behöver nåt att skryta om, gärna nåt med telecom
  En gammal Nokia duger inte för mig, jag behöver en sprillans ny grej
  Pussa nu på din lilla söta flicka, så hoppas jag att snart få ha den här i min ficka!

 142. nicole :)

  jag skulle gärna vilja vinna denna telefon för att gott göra
  min pojkvän efter att ha tappat bort guldhalsbandet han gav mig i julklapp så skulle jätte gärna vinna denna telefon för att ge den till honom 🙂

 143. Linda

  Jag skulle vilja vinna mobilen åt min pojkvän och inte till mig. I över ett halvår nu har inte haft nån mobil och dumt nog som det låter så skriver vi via facebook när han är hemma eller så lånar han hans brors mobil eller nån kompis mobil om han ska nå mig… Vill kunna få tag i han när jag vill, skulle kännas mycket lättare för oss båda!

  Älskar din blogg

  Linda

 144. Amina

  För att min kamera på telefonen har gått sönder (telefonen verkar också ge upp snart) och jag behöver verkligen en mobil med bra kamera för att fota min lillkille på 10 månader hela dagarna. Du som nybliven pappa förstår :). Jag har kollat in Samsungen länge men vi har inte riktigt råd. Hade jag vunnit denna hade jag blivit jätteglad!

 145. U.E

  Jag ska vinna för att jag har två barn med en underbar man som jag separerade ifrån för över 4 år sen.
  Han ställer ALLTID upp i vått och torrt, både för mig och för våra två barn.

  Vinner jag den här telefonen kommer jag ge den till honom. Dels för att han är en Androidnörd, men också som tack för att han alltid finns där. Ett sätt för mig att visa min uppskattning på. Något jag borde göra oftare, men det här väger nog upp en del brister i den biten 🙂

  Själv önskar jag mig en iPhone 5 😀

 146. Sara

  Det är nämligen så att jag har lite ångest. Jag är en positiv studerande tjej, ja tycker att skolan är jätte viktigt. inget snack om saken. så jag satsar allt jag har på att plugga och få till mina studier. och på grund av allt studerande hinner jag knappt jobba. har försökt men de funkade inte, jobbade sent hann inte plugga och var trött i skolan. vilket ledde till dåligt resultat. jag la av och satsade på skolan igen.
  Det jobbiga är att min pappa nyligen blivit 50 år gammal. ville verkligen ge honom något speciellt
  men tyvärr fanns inte pengarna där. därför skulle jag bli oerhört glad om jag vann denna tävling.
  mobilen skulle direkt gå till min pappa och jag skulle få ett stort smile tillbaka.

 147. Johanna

  Min Sony den sprack, min xperia den stack
  Nu jag ingen telefon har, det känns precis som i gamla dar
  Att inte ha en telefon är pest, jag blir ju inte bjuden på fest
  Jag behöver nåt att skryta om, gärna nåt med telecom
  En gammal Nokia duger inte för mig, jag behöver en sprillans ny grej
  Pussa nu på din lilla söta tjej, så ska jag försöka vinna denna snygga grej!

 148. Tove

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna den pga att min iPhone fått bada i te. Plus att den är drygt två år gammal. Den sluta funka för att den fick lite te på sig en morgon när jag var på väg till skolan, min mitten knapp sluta då funka (jag drabbades av panik) plus att jag är sugit sugen på att testa samsung 🙂 som sagt min iPhone har gjort sitt och jag skulle verkligen behöva en ny telefon (som inte luktar svartavinbärs te!)

 149. Oliver

  Vill börja med att Gratulera dig och Paula till Molly ni kommer bli riktigt bra och coola föräldrar.

  Jag fyller 18 år om några dagar och har deltagit i alla dina tävlingar men har inte haft turen på min sida, hoppas den vänder nu i samband med min 18 årsdag och jag vinner tävlingen.

 150. Andrea

  Jag är rätt nyligen hemkommen från en månad i Frankrike. Jag mötte några män på ett café som frågade mig om jag hade haft tur, tur tänkte jag? Det är så att min pälsväst jag hade på mig visst skulle ge tur, i Frankrike sägs det att om man bär kaninpäls så får man tur. Jag skrattade för mig själv när jag gick där ifrån, tur var inget jag haft med mig. Första veckan blev jag bestulen på pengar, som låg i min ficka. Kort där efter blir min helt nya iPhone 5 stulen, ur min stängda väska. Min pojkvän var väldigt snäll och lånade ut hans nya HTC XL till mig, bara några dagar senare tappar jag den. Rakt ner i asfalten. Alltså två mobiltelefoner och en del pengar borta. Det var den kaninpälsen och turen. Jag hade velat vinna telefonen för att kunna ge den till min kära pojkvän som just nu går med en gammal nokia!

 151. mia

  Gamla luren har sett bättre dagar, det är inte lönt jag lagar!!
  Hoppas nu på lite tur att du ger mig en ny lur 😉

 152. Josefine

  För att jag han någon slags otur som förföljer mej, eller kanske de bara är jag som är klantig? 😉
  Men hur som helst vill jag inte se de som att de är jag som är klantig, utan att jag har en väldigt otur som förföljer mej. Jag vet inte hur många mobiltelefoner jag har lagt pengar på o alla går sönder.. Just nu sitter jag med min pojkväns gamla mobiltelefon, känns ju inte så där jätte kul. Och int nog med de, den håller även på att gå sönder märker jag.. Så jag jag tycker jag ska vinna denna för de är precis en sån där jag har suttit o kollat på ett tag men har inte riktigt haft pengar till de. Så ja jag tycker de hade varit lite skönt o få lite tur för engångs skull då 🙂
  // josefine

 153. Sandy

  Jag!
  Jag borde vinna!
  Varför? Eftersom med samsung min kan jag få kunna få inte bara höra utan också se min syster genom ”facetime”.
  Hon bor i Stockholm, och det skulle vara så himla roligt att kunna få se henne som om hon var i Göteborg med mig.
  Och plus så har jag alltid velat ha en Samsung! som är lite för dyr för mig att köpa.

 154. Therese

  Jag checka din sida och såg en rätt cool grej
  Det fanns en galaxy kvar till lilla mej
  Jag satte mig och rimma så gott jag kunde
  för att försöka snappa åt mig den sista och sjunde
  Jag ska nu berätta varför den ska bli min
  Jag är rätt cool och snygg för all del, den passar min stil och jag tycker det är en svinbra deal
  Ge mig telefonen, den är inte längre din
  Den passar bättre hos mig i min samsungfamil
  Hälsa nu frugan och din nya söta tjej
  Jag bugar och bockar och tackar för mej!

 155. Elin

  För att jag e totalt jävla efterbliven utan en fungerande mobil. Hur ska jag kunna ha kontakt me boysen, kan fan inte få tag på fredags¨myset¨ förfan! Har inge mer å till lägga direkt mer än att jag skulle ha stor nytta med den! 🙂 Hajj!

 156. Jenny

  Behöver en ny, då jag smällde min iPhone 5 i mellan bildörren igår :/ grattis till söta Molly förresten ( på Åhléns finns det Molly mus bodys tror eran flicka skulle vara söt i den 🙂 köpte en själv till kusinens nyfödda lilla Molly 🙂

 157. Elza

  Jag la undan pengar i några månader för att köpa en ny mobil. Jag har sparat ihop ca 4,000kr. Jag var så glad att jag fick ihop så mycket. Men under en natt för ca en månad sen fick jag rejäl tandvärk. Jag fick akutbehandling. Det var en infektion. Hela behandlingen kostade mig ca 4,500 kr. De pengarna jag sparat ihop har jag betalat till tandläkaren för att få min tand behandlad. Jag vill därför vinna en Samsung Galaxy S3! 🙂

 158. Maryan

  jävlar vad du kommer att få läsa alla kommentarer, men livet är inte alltid en dans på rosar, Rosas.
  Min motivering är livet är inte lätt, men när det är lätt fan va lätt det är då. Nu är det vår, snart sommar och med de orden lägger jag mitt favorit citat YOLO

 159. Sandra jonaeson

  Jag vill vinna denna mobil eftersom jag om några veckor ska bli mamma! Eftersom jag idag har en ganska dålig mobil kommer jag inte kunna ta så fina bilder på min lilla flicka om jag inte har med mig en kamera. Som du kanske märkt vill man säkert fotta den lilla hela tiden och det skulle betyda hela världen om jag hade en bra mobil med kamera så jag kunde ta fina bilder på henne i alla stunder 🙂

 160. Lalori

  Hellååå Challenge boy!
  Word hard every day de vad jag gör, men ändå ingen galaxy nej de kan man inte ha. Men här kommer hugo med sina tävlingar så generös man kan va! Okej försökte rimma de gick inge bra. Min mobil har börjat bråka med mig don’t like inte skönt alls med sprucken glas!
  Grattis till lilla challenge girl! 😀

 161. Johanna

  Med studentlån som enda inkomst varje månad är en telefon inte det första man tänker på att köpa varje månad, trots att det egentligen borde vara det då min iPhone numera sjunger den sista versen. Har haft iPhone så länge nu och önskar verkligen att jag kan få byta upp mig mot en bättre telefon. En samsung skulle ju då vara det optimala! 🙂 ha det bra och fortsatt lycka med eran fina dotter!

 162. Sofie

  Hej!

  Jag har varit arbetslös ett bra tag, kämpat på som fan men inte hittat något jobb..
  Luren som jag har nu har gått sönder, har spricka i skärmen och lite annat smått och gott så jag önskade mig pengar till just en samsung galaxy i julklapp och i födelsedagspresent.
  Jag fick ihop mina pengar och skulle äntligen köpa telefonen!
  Men först så skulle jag besikta bilen, som fick många fel och skulle bli jättedyr att laga,
  så gissa vad mina telefonpengar fick gå till? Jo till en ny bil..
  Så nu sitter man här med samma gamla telefon som kommer säga upp sig när som helst..

  Har aldrig haft tur när det gäller tävlingar eller lotter och sånt, men man kan ju aldrig prova, skulle vara grymt att vinna iallafall!

  Ha det bra och grattis till bebben! /Sofie

 163. Emelie

  Hej!
  Endast för några timmar sedan hände de overkliga america’s funniest home videos ögonblicket. Jag satt i soffan en lång stund innan jag orkade resa mig upp för att gå på toaletten. När jag väl reste mig upp lade jag telefonen i bakfickan, (satans att jag upptäckte att mina nya jeans inte hade några framfickor när jag kom hem..), går inte på toaletten och lyfter upp locket och utan att tänka drar jag ner byxorna och ur ut fickan åker min telefon och med ett plopp landar i toaletten. Fastnar några sekunder med blicken på min telefon som då låg under vatten innan jag kom på tanken att jag borde ta upp den. Springer bort till badrumsskåpet där jag hittar en fiskhåv (till akvariumet) och fiskar upp telefonen. Just nu ligger den i en påse med ris i hopp om att den någonsin skall starta igen.
  Men vem vet, hur länge bör man låta den ligga där innan man kan konstatera att den aldrig mer kommer vakna? 😉
  Nu är jag tillbaka på ruta ett tillsammans med min Nokia 1616. En sprillans ny telle hade dock inte varit alldeles fel med tanke på vad min fader kommer säga när han kommer hem från sin jobbresa. 😉

  BTW, Grattis till den fina beppen, all lycka till er!

 164. Sara Voss

  HEJ
  Måste berätta att jag har en son på snart 10 månader
  Och hans namn är också Hugo 🙂 något jag och min sambo bestämde att vårat barn skulle heta innan
  Jag blev gravid. Du får gärna kolla Facebook där jag har många bilder på min son… Sara Voss heter jag på Facebook.. Följt både paulas och din blogg sen ni väntade barn…

  Att få barn är vad som är meningen med livet..
  Det är det bästa som hänt mig.. Att ett barn kan bringa sådan lycka… Och varje månad har sin charm iaf nu son liten då händer det något nytt hela tiden och det gäller att ta vara på alla stunder.. För livet är kort min pappa kommer inte få uppleva Hugos 1 års dag pga av cancer då han bara har väldig kort tid kvar då han ligger på hosbis..och jag skulle vilja ha en samsung galaxy för att ta ennu fler fina bilder på min son och min pappa så jag har något och blicka tillbaka till… Grattis till er dotter och hälsa Paula att hon är en kämpe… För trotts allt det kräver all kraft och styrka att föda barn… Jag har vart där jag vet:)… Ha det gott

 165. sandra

  Hej hugo!
  jag tänker inte skriva en massa utan bara kort varför, jag skulle vilja vinna mobilen för jag behöver en ny,jag kan blogga från mobilen och även knäppa fina kort på min dotter som bara är snart 7 veckor, kom den 130314. därför skulle den mobilen vara perfekt. 🙂

  ps,grattis till dottern! vet hur det känns, det är underbart!!

 166. Natalie

  Hejhej! Jag vill vinna eftersom min iPhone blev stulen när jag var utomlands i Spanien, på ett café rakt framför ögonen på mig… 🙁 Så för tillfället har jag ingen mobil, men en Samsung Galaxy skulle sitta finfint till min födelsedag på fredag när jag fyller 19! Hoppas du och Paula har det bra med Molly mus hehe! 🙂

 167. Iddon

  För att jag som nybakad PT och idrottsstuderande skall kunna använda den i mitt kommande yrke!
  Flyttat bort från vänner och familj bara för att kunna studera det som ligger mig närmast hjärtat, en klok man sade en gång att man måste våga släppa taget för att våga kunna lyckas, och skulle vara kul att ha en sådan här finhet för att kunna hålla kontakt med de som ligger närmast hjärtat! Att höra en saknad människas röst är mer värt än mail eller andra meddelande på datorn..
  Skulle annars också vara rätt frekt att kunna uppdatera sig från stenåldern och att få glänsa med denna bland kompisarnas iphones skulle kännas mer än bra.
  Skulle alltså ha stoooor nytta av den här telefonens finesser!!!!

 168. Sabina

  Jag skulle vilja vinna den där telefonen och ge den som present till min kära mamma. Eftersom vi lever på endast mammas lön är det svårt för henne att kunna köpa en ny telefon och ännu svårare för mig som student utan jobb att köpa den åt henne. Så jag hoppas på att kunna vinna den och sen ge den till henne för hon förtjänar verkligen att få byta ut sin gamla tegelsten!

 169. Katarina

  Utan mobil jag går, år efter år, fäller en tår. Jag hoppas att mitt rim denna gång till vinsten når. Du och Paula har precis fått en liten skatt, kanske min tur att dra en skatt ur trollkarlens hatt. Jag hoppas innerligt att jag vinner, och att galaxyn inte ur min åsyn försvinner.
  Snälla Hugge ge mig nu inte nobben, jag vill ju så gärna ha den snygga mobben!

 170. Pontus

  Det här är ju sista chansen att vinna en ny telefon! Jag är så taggad på en samsung då jag alltid har dissat samsung och istället valt iphone. Nu känner jag att jag är redo att testa något nytt 🙂

 171. Jennie

  För att min iPhone har säckat ihop totally. Vet dock inte om det är jag som drabbats av ett måndagsexemplar bara. Behöver en ny tele, å eftersom iPhone aldrig mer är ett alternativ, byter alltså lag, så skulle de vara kul å testa vad samsungen går för 🙂

 172. jessica

  jag skulle jätte gärna vilja vinna. det är alltid roligt att vinna har också bar fast min son är 2 är ensam med honom inte alltid lätt men det funkar går i skolan pluggar till undersköterska har inte råd att köpa ny mobil.. alla är värdig vinnare kan inte direkt komma på något varför just jag ska vinna det är upp till dig om du tycker man förtjänar det eller inte.. ha det bra

 173. Melis

  Hej min namn är FaTmA men min svensk namn e Felizia. Jag jillar mikket den telefån samsung galashy s tre, om jag inte vina telefån do jag kan inte seja haloooo hur du mor till min venner och mamma. Hejduuuu Hugooooo possa din fina dotter, molly kan jifta med min son om nogra år????

 174. Linda

  Min mobil i toaletten ramla ner
  så nu fungerar den inte nått mer.
  Att vara utan när man är student
  är defenetift inget skämt.
  Såg på bloggen som Hugo skriver
  i en tävling han en Samsung bort giver
  håller alla tummar och tår
  att det nu blir jag som den får.

 175. Masina

  Hej Hugo och alla hans fina läsare!

  Jag vill påpeka att alla har mer eller mindre problem, det är så det är. Ingen är perfekt, ingen kan ha ett perfekt liv. Tyvärr. Många andra säger att de är student, arbetslös, deras mobil är antigen gammal eller trasig, har ej råd, vill ge bort mobilen till någon de älskar, fyller år, de är trogna läsare och precis blivit föräldrar som dig och Paula och så vidare… Ja visst, så är det. Men så är det faktiskt för alla. Så nu vill jag inte skriva som alla andra och förklara mig riktigt så, utan vill påminna om att vi alla nästan har mer eller mindre problem. Så jag tycker inte man förtjänar en sån sak för sånt, hoppas alla förstår vad jag menar nu.

  Men annars är jag självklart med och tävlar också, men min anledning till att vara med i tävlingen och vinna är att påminna alla om allt jag skrev här innan! Någon av oss kan bli en lycklig vinnare, så lycka till allihop och sluta vara så negativa. Kom på en bättre motivering nästa gång! Kram

 176. Cornelia

  Vill vinna för jag behöver en ny telefon helt enkelt 😀 sitter på en iphone med genomsprucket glas, kan inte ringa från den längre.

 177. Limpan

  Jag skulle vilja vinna mobilen för att det skulle rädda min vardag då min nuvarande mobil lever sitt egna lilla trasiga liv…
  Grattis till eran Molly förresten! Hon är ur söt =)

 178. Frida enegren

  Jag vet att det låter klyshigt men jag hade jätte gärna vunnit så att jag hade kunnat ge en fin present till min älskade sambo, han gör så mycket för och ger mig så fina presenter men jag har inte pengarna till att ge honom något extra! Kanske kan han få mobilen som en förlovningsmobil eftersom han inte gillar ringar!:)

 179. Evelina

  Jag tycker att jag ska vinna eftersom jag aldrig vunnit någon. Sen har jag inte ens någon smartphone och det känns lite skämmigt att andväna min supergamla fån när alla har en smartphone, jag har inga pengar heller att köpa någon själv. Håller tummarna så mycket somd et bara går!

  PS.Grattis till hela familjen! 🙂

 180. judda

  Hejsan Hugo. Grattis till lillen, det lär ju bli en hel del krut och sprätt i den lille. Men telefonen, varför jag ska vinna den? Ja du, du har ju ganska stor familj å så så jag antar att du kanske vet hur det kan kännas när alla omkring en har en feting lur som dem sitter och jiddrar på under alla lektioner och så sitter man själv där med sin telefon, manisk över att man har polyfoniska ringsignaler. u feel me? yes u do 😉

  I alla fall, min pojkvän, han har 10 syskon! varav 7 st bor hemma!! Han är världens bästa och han har aldrig varit den som varit otacksam över att han inte kan få saker som hans kompisar har. Han har alltid sökt jobb och jobbat ihop pengar till nya skateboards och saker som han intresserat sig för. Men om en vecka, den 5 maj fyller han år. Och jag skulle så gärna vilja ge honom denna lur. Det skulle betyda så mycket för honom, han älskar att lyssna musik, fota och jag tror att han skulle ha stor användning av den här telefonen.. alltså summan av kardemumman blir att jag får ge honom en skjysst present och jag får förhoppningsvis mer ofta tag på honom (han är ganska slarvig med sina sunkiga nokiajannor, han kanske tar bättre hand om denna!).. let me win. 🙂

 181. Suz

  Har otur med telefoner ( speciellt Apple ) och har alltid velat ha en Samsung för kvalitén är suverän på alla deras produkter ! 🙂

  Grattis till er prinsessa!!!

 182. Frida

  Kort och gott: Jag har varken en lur eller pengar till en och kommer nog inte ha det på väääldigt länge heller. Dessutom så älskar jag Samsung!! Snälla bli min gud och ge mig kontakt med min omgivning igen!

  PS. Grattis farsan!

 183. sonjo

  Jag skulle vilja ge denna coola telefon till min häftiga farmor som sitter på hemmet, då skulle hon bli superglad och skulle då kunna ringa alla sina vänner och hänga på facebook och vi alla kan ringa och smsa henne och hon skulle kunna surfa på mobilen, hon är positiv till allt som heter teknik…. detta är absolut en makapär för henne. Håller tummarna att farmor ska få sig en riktig telefon!

 184. hamza

  Jag vill vinn den mobiler o skickar den til min pappan i kurdistan för jag kan ringa till honoms på den viber så den blir gratis och jag behover inte till betalat myckeett hela varje gången !!!!
  snella sooota do låter mig vinner till mig mobiler 😀

 185. Isabelle Carlsson

  Nu när sista tävlingen är här, hoppas jag att jag snart en Samsung Galaxy S3 4G bär
  Efter att ha släpat på min gamla ett långt tag, så skulle det vara skönt med en ny överlag
  En ny fräsching att knappa på, det är något jag skulle uppskatta att få
  Men chansen är liten för vi är många som tävlar, men jag hoppas som tusan – JA NU JÄVLAR!

 186. fannie

  Hejsan Hugo.

  Jag skulle vilja vinna för att ge denna telefon till min kära pojkvän. Hans gamla samsung bara sluta fungera så nu har han ingen mobil. Och du förstår nog också hur jobbigt det är att inte kunna skriva till sin kärlek hela tiden och nästan aldrig kunna prata med honom och eftersom vi bor cirka 4 mil ifrån varandra så träffas vi ungefär två gånger i veckan. Så det vore underbart om jag fick vinna denna så jag kan ge den till min kille så ja kan få prata med honom mer än några gånger i veckan. Både han och jag skulle bli superglada!

  Kram och grattis till er fina lilla Molly!

 187. Malin

  Ja varför ska Malin vinna en Samsung Galaxy s4.

  Jag älskar min sambo/fästman över allt annat men när han köpte sin Samsung galaxy s3 var han så jävla divig, så det hade varit lite kul och vinna den nya samsungen och diva tillbaka och ge igen lite 😀

 188. Elin

  Jo därför att vet du vad Hugo! Jag har en pojkvän, som studerar till civilingenjör med inriktning datavetenskap. Hm, flashigt ändå kanske ni tänker? Sedan kanske ni tänker er någon som har det senaste inom det ena och det andra inom teknik? Men nä du! Så är det inte i detta fall, för min pojkvän vet du vad han har? Jo, en sådan gammal mobil (som han hittat i ett soprum!) så jag vet inte ens vad för mobil det är? En Samsung japp, men mer? Någon med internet åtminstone kanske ni tänker? Nix. Men någon skymt av färgskärm tror jag nog den har, men det är allt!

  Det är så mycket i hans vardag som skulle underlätta med några appar! En nyare mobil helt enkelt. Han sitter ofta med min men så fort jag nämner att han kanske borde skaffa sig en ny? Nej, då är han för snål och ingen telefon är säkert tillräckligt bra etc etc.

  Ge människan en ny telefon!!11

  Mvh
  frustrerad flickvän till världens fucking envisaste pojkvän

 189. Erestina

  Jag vill vinna och jag förtjänar att vinna för att jag är en aktiv läsare som har följt dig hela vägen sen bloggstarten.
  Du är en driven, urläcker goding/farsa som gör att jag som person njuter av att läsa din blogg med den alldeles radikalt stora humorn du framför i bloggvärlden och du är anledningen till mitt leende på läpparna jag bär på varenda dag! Kram Hugo.
  //Trogen läsare/fan

 190. Elin

  Hmmm…så att jag kan ge den till min nördiga man som gnäller på sin ”skittelefon”…Skulle vara skönt att få tyst på honom…. 😉

 191. Thea

  Kort och gott. Jag har en telefon som bara krånglar.
  Min son är sju månader och jag tar kort på honom heeela tiden (ni föräldrar vet hur det är) och jag vill inte missa ett enda moment! Med en 4,8 tums HD skärm och 8 megapixel kamera är det nog inte svårt att missa det där speciella ögonblicket 🙂
  Jag hoppas, HOPPAS att jag vinner!
  / Thea

 192. Erestina

  Jag vill vinna och jag förtjänar att vinna för att jag är en aktiv läsare som har följt dig hela vägen sen bloggstarten.
  Du är en driven, urläcker och driven kille som gör att jag som person njuter varje dag av att läsa din blogg med den alldeles radikala humorn du framför i bloggvärlden och du är anledningen till mitt leende på läpparna som jag bär på varenda dag! Kram Hugo.
  //trogen läsare/fan

 193. Victoria

  För att jag är så jävla klumpig! Plus att det börjar bli lite smått irriterande med en mobil vars skärm är totalt sönder sprucken. Jag lovar att jag skall ta bra hand om den. Okej!? =)

 194. Tanja

  Hej Hugo!
  Jag skulle så gärna vilja ge min pappa en ny telefon, hans mobil har sina dagar räknade. Min pappa har alltid givit mig och min syster det vi verkligen velat ha i födelsedagspresent och i mängder av julklappar. Livet som student är verkligen ingen bra ekonomisksits så jag har inte råd att ge honom en ny telefon. Skulle vara så underbart roligt att jag för en gångs skulle kan ge honom den telefonen han vill ha.

  Hoppas på mycket tur, ha det bra! All lycka till dig, molly och paula.
  mvh tanja

 195. hanna

  därför att jag behöver en smartphone för att klara mitt nya jobb. Samsung håller bäst vet jag därför att min storasyster hade en samsung galaxy s förut och hon tappade den väldigt ofta (hon är sjukt klantig) och den gick ALDRIG sönder, helt otroligt eller hur? iphone går ju sönder nästan direkt verkar det som.
  Jag är student och skulle inte ha råd att köpa mig en egen.
  Vill ni ha en hållbar telefon, köp samsung!
  tack för sjukt bra tävlingar och grattis till eran otroligt vackra lilla prinsessa!
  läser paulas blogg jämt och ni får mig att längta så tills det är min tur!

 196. EMMAWHO

  Min första mobil bytte min brorsa bort (kommer aldrig förlåta honom…), min andra slutade fungera att ringa med, den tredje bet min hund sönder, den fjärde slutade fungera på knapparna och min femte och sista mobil har aldrig fungerat som den ska (HTC, behöver jag säga mer?) och har dessutom flera bitar utav skärmen borta nu.

  En NY, FUNGERANDE och HEL mobil skulle sitta fint!

 197. Elsa Vastersson

  Hej!
  Jag skulle vilja vinna den telefonen för att kunna ge den till min lillasyster som så gärna vill ha en telefon. Hon sparar och sparar och därför hade det varit superroligt om jag kunde ge henne den som en present och belöning för att hon kämpat så! 🙂

 198. Kaysa

  Jag tappade min iphone i backen, den sprack.. Och jag är arbetslös och fattig, därför borde jag vinna!
  (Skulle va kul o testa nått annat än iphone också) 🙂

 199. Julia

  Denna tävling vill jag verkligen vinna! Jag har varit en person som alltid ärvt en telefon efter en annan och aldrig unnat mig att köpa en alldeles ny och fin telefon som bara är min. Det här skulle sitta så himla perfekt eftersom min egna mobil börjar knasa lite. Jag har suktat efter den här mobilen enda sedan den kom ut och jag skulle bli så himla glad ifall jag vann denna tävling!! Jag hoppas på att jag blir den lycklige vinnaren! Ha det bäst!

 200. agge

  Jag är en gammal farmor som älskar att ta kort på mina barnbarn. Skulle vilja ta kort med en sån där fin smartphone så jag kan skicka mina älsklingars bilder till alla mina väninnor så dom får se va fina de är. Har hört och förstått att Samsungs telefon har en riktigt bra kamera. Grattis till lilltjejen!

 201. S

  Tjeeenaare!
  Jag hade blivit överlycklig bokstavligen om jag hade vunnit eftersom min fästman inte har haft en het fungerande mobil sedan vi förovade oss och en av anledingarna till att han inte har köpt en har varit att han prioterat vår flytt ihop/ bebisen vi väntar istället, vilket är underbart gjort utav honom och nu vill ja ge honom något tillbaka.. Eftersom jag är en student med enbart 1050 kr i fickan i början av månaden så blir de lite svårt. så som sagt jag hoppas verkligen att jag vinner.

  Stooooooort grattis till prinsessan Paula & Hugo ;D // Hälsningar från 8 månaders gravida S

 202. Emily Figueroa

  Du och Paula //
  Kommer märka hur era lurar utsätts för trauma//
  Slagen i golvet eller helt enkelt bara massa bebidregel //
  Dom borde höja barnbidraget så man kan köpa en ny varje helg//
  Skämt åsido med en rap som suger, just nu känner jag verkligen att min lur inte alls duger//
  Jag vill kunna filma och fota och allt därtill//
  Och det akulle jag kunna göra om denna var min!//
  Min son är äldre och jag är i behov av en ny//
  Vad fett de vore att vinna en Samsung GALAXY! (s3)

 203. Andrea

  Tänker inte skriva någon motivering till varför jag ska vinna,alla som tävlar borde vinna med deras fina motiveringar,jag hoppas bara på att det är jag denna gång!

 204. Martin

  Tjena Hugo!
  Jag vet inte om du ens kommer att läsa min kommentar… och hur stor är chansen att jag ens vinner mobilen då liksom?

  Nu är det så här att jag går sista året på gymnasiet och ska jobba nu i sommar. Jag kämpar hårt som fasen i skolan och med tanke på att jag har det svårt hemma med pengar och så är min stora önskan att kunna få vinna en Samsung Galaxy S3.. Det skulle vara riktigt sjyst faktiskt. Jag hoppas att allt slit i skolan kommer och löna sig tillslut och att jag kan lyckas bättre än vad mina föräldrar gjorde så jag slipper känna mig ”omodern” med min gamla telefon och sluta bli retad pga det, oavsett hur töntigt det låter så har det hänt.

  Jag hoppas att du ser min kommentar Hugo, jag har följt din blogg länge och brukar aldrig delta i sådana här tävlingar, för som sagt hur stor är chansen att man vinner liksom och gillar faktiskt inte att ”tigga” fram en telefon, men med tanke på att min telefon inte kommer att hålla sommaren ut skulle det vara skönt att få en ny när jag har fått ett härligt sommarjobb och där man faktiskt kan behöva telefonen.

  Du har alltid varit en utav mina stora förebilder, du har levt livet kör en sjyst jävla bil, har bildat en fin familj.. Ta vara på den! Familjen är viktig!! Du förstår att nu när du är pappa så måste du ta ansvar och detta respekterar jag stort.. Bloggen kommer inte bli lika våghalsig som innan, men vad fan människor ändras eller hur? Kommer som sagt fortsätta läsa din blogg och grattis till barnet, hoppas ni har det bra tillsammans, du, paula och lillen!

  Med vänliga hälsningar, Martin.

 205. Ssunshiiine

  Jag fyller 20 år den 28 maj och jag har alltid velat ha en galaxy s3! Det skulle vara en grymt bra födelsedags present! Hoppas att turen ligger på min sida!
  Jag har precis nästan hittat hit till din blogg, och jag är redan fast vid den! Riktigt bra blogg och rolig att läsa!

  Med det önskar jag dig all lycka med er nyfödda guldklimp, och tack för en bra blogg! 🙂

 206. Erica

  Hej!
  Min kompis har en riktigt gammal telefon och har önskat sig en samsung galaxy s3 jättelänge men inte fått en, och på julafton trodde hon att hon skulle få en och sparade det paket som såg ut att inehålla en telefon till sist bara för att se att inuti fanns en rakapparat för benen. Gissa hennes besvikelse? 😀 så jag skulle ge telefonen till henne som plåster på såren!
  Grattis till Molly också! 🙂

 207. Jeanette

  Kort och gott tycker jag att jag borde vinna denna mobiltelefon eftersom min nuvarande är dålig och seg 🙁

  Grattis till ert supergulliga barn förresten! 😀

 208. Cizzy

  För att jag vill kunna ge min mamma något bra och fint eftersom hon är världens bästa som gör allt för att jag ska vara glad och ha det bra utan att unna sig något själv! Och med tanke på att hon just nu för tillfället är arbetslös så skulle det passa bra med en alldeles ny mobil, hennes har för den delen strejkat lite på senaste tiden så om jag vann tävlingen och kan ge min mamma en helt ny mobil skulle hon bli överlycklig! 🙂

 209. Golle

  Jag vill mer än gärna vinna denna tävlingen för att det hade vart så roligt o ge den till min pojkvän .. Eftersom han snackar så mycket om att han ska ha den så fort den kommer ut, och han vill mer än gärna ha den. Så jag skulle vilja chocka honom eftersom jag har förlorat mitt jobb nyligen och han vet att jag inte har råd med att ge denna mobilen till honom.. Det hade vart världens bästa överraskning eftersom han förvänta sig inte att jag ska ge honom en samsung galaxy s4 😀

 210. Paula

  Jag vill inte bara vinna utan jag behöver det. Jag har en gammal nokia och är ensamstående mamma. Jag har inte råd att köpa något annat. Jag jobbar som timanställd demonstratris och ska egentligen knäppa kort när jag jobbar men har ingen kamera så att jag kan göra det. Detta gör att jag får mindre jobb. Passar även på att skriva grattis för lilla Molly, har inte gjort det tidigare <3

 211. Ellen

  Jag tycker att jag borde vinna den sista mobilen för att min nuvarande mobil är två år gammal och ser ut som skrot. Måste tejpa runt hela mobilen för att den ska fungera. Ett stort plus med mobilen man kan vinna är att den har en kamera där fram vilket gör att jag kommer kunna ta jäääätte fina bilder på mig själv och ha det skoj.

 212. my

  Det känns som om jag är med i L E K E N,
  med de är en sak jag måste B E K Ä N N.

  Mobilen är en P R E S E N T,
  till min mamma den kommer bli så E X C E L L E N T!

  Hennes gamla mobil har gett upp och vi har K Ä L L S O R T E R A T,
  och hon har börjat T E L E P O R T E R A T…

  Mycket missförstånd blir D E T,
  och alla är vi trötta på S M Å G N A B B E T.

  Men måste önska din familj all L Y C K A,
  Älskar din å din frus bloggar och kan inte vänta tills er lilla tjej börjar C Y K L A

  Haha detta var svårare än jag T R O D D E,
  men detta skulle lugna vårt O M R Å D E 😉

  Tack och H E J
  och tack för tävlingar med T O P P E N G R E J!

 213. cecilia

  Jag vill vinna telefonen så jag har bättre kontakt med min fästman. Jag bor hemma i Finland och han kör långtradare i Sverige. Ofta är han borta upp till tre veckor utan att jag ens får se honom. Vi håller kontakt via telefon men min nuvarande håller på att ge upp det, så vi har inte den bästa förutsättningen att få höra varandras röster.
  När han sen kommer hem så kan han vara hemma i ett dygn, och då arbetar oftast jag. Han tvättar klädväskan och sen åker han ut igen. Visst kunde jag köpa en själv med när man jobbar inom äldreomsorgen har man inte bästa lönen, till på köpet har man lån man betalar av. Så jag skulle blir jätteglad om jag vann telefonen, det skulle också min fästman bli så vi kan prata med varandra dag ut och dag in tills han kommer hem på ledig vecka :>

 214. Ammelie Sundström

  Haha, om jag skulle vinna den här telefonen så har jag jävlats massor med min pojkvän som pratar ständigt om hur han ska köpa den här telefonen, men han kommer aldrig till skott. Han pratar med alla om denna telefon hur jävla bra den är. Så gu vad grymt det skulle vara om jag vann den till mig då jag också behöver en telefon och jag vet att min pojkvän inte har råd just nu med en! ”Titta älskling, jag har köpt en ny telefon, hade ju sprickor i min gammla så in your face nu har jag denna grymma telefon och vet du, dessutom gratis!” haha, precis vad jag ska säga till han!
  Skulle vara awesome!
  Och ett stort grattis till din lilla familj:)

 215. Julia

  Sitter i arbetslöshetsträsket. För varje nej jag får blir det som ett nytt slag i ansiktet och man känner att man tappar energin och lusten. Just nu försvårar det för mig att söka också eftersom min dator går lite när den vill och min telefon stänger av sig med jämna mellanrum och ibland när någon ringer är där bara en svart skärm så jag inte kan svara. Med en ny samsung skulle jag kunna sköta mina ansökningar var jag än är och på ett smidigare sätt. Jag vill så gärna komma in i samhället igen och känna att jag kan dra mitt strå till stacken och en ny telefon hade gjort det enklare för mig att ta mig dit.

 216. Liza

  Jag vill vinna eftersom nuvarandejag är galen i fotografering och teknik
  plus att min telefon tappar täckning hela tiden och stänger av sig stup i kvarten…
  Dessutom ska min pojkvän flytta 10mil bort från mig i sommar och även göra Grundläggande Militär Utbildning så att han kommer vara borta hur mycket som helst och det hade varit shyst med en super nice telefon så att man kan skype och liknande med den jag älskar så sjukt mycket!:-)
  Ha en bra dag och grattis, lycka till med prinsessan!:-)

 217. Moa

  Andledningen till att jag vill ha en ny telefon är att min nuvarande inte funkar! Jag har verkligen inte råd att köpa någon ny, och jag kommer inte få någon heller. Jag vill hitta glädjen i att fota och kunna leva mig in i det vardagliga. Jag har inte haft en enda egen telefon i hela mitt liv. Jag har bara ärvt och ärvt, det är extremt jobbigt tycker jag! Nu kommer jag inte trycka in en fet stor händelse om varför jag just ska vinna, jag har sagt mitt och det skulle va kul om jag vann!

  Föressten, grattis till föräldrarskapet! Molly är hur gullig som helst!

  Kramisar från mig!;)

 218. Rebecca

  Kan börja med att säga att jag snart haft min telefon i två år, har en Samsung nu men en av dom billigare telefonerna som jag p.g.a. det fått lämna in 4 gånger utan någon förändring. Då jag är 18 år och studerar är det svårt att kunna köpa en ny telefon för flera tusenlappar då studiebidraget är på EN tusenlapp per månad.
  Dessutom tar jag studenten sista maj, vilket betyder att jag inte kommer att få några pengar längre. Och då kanske du tänker att jag borde skaffa ett jobb, men eftersom att jag är gravid så har jag inte möjlighet att jobba i sommar.
  I augusti kommer min och pojkvännens lilla prinsessa! Längtar oerhört mycket, men har även en hel del bebis-saker att köpa och en ny telefon till mig kommer tyvärr inte kunnas köpas i första hand. Just av den anledningen skulle jag bli otroligt glad om jag vann den här telefonen, skulle gråta av lycka i och med att jag då kan stryka en av dom dyra punkterna på inköpslistan!
  Håller alla tummar jag kan och passar även på att önska dig och Paula all lycka med eran lilla prinsessa!

 219. Elin G

  Jag tycker jag ska vinna för att jag följt din blogg i säkert tre år och aldrig vunnit något i dina tävlingar, haha nej men jag tycker jag ska vinna den där telefonen för att min mamma fyller 50 nu i maj och hon skulle bli riktigt glad för den där telefonen så det skulle vara riktigt grymt att få ge den till henne!
  Tack för en bra blogg och grattis igen till bebben! 😀

 220. Nora

  Hej Hugo! Det är jag som ska vinna denna telebobbo, eftersom jag är en urfattig student med en käss iphone i sina sämsta dagar. stänger av sig och kameran är trasig. levande död skulle man kunna säga, ja du vet ju hur det är. Nu är det snart sommar och jag måste ju självklart kunna ta svinsnygga beachbilder ala instagram!
  Klem från en glad tjej ( i sina bästa dar!)

 221. Sara

  Hej Hugo!

  Jag har ALDRIG vunnit något, har alltid gått å haft årets otur i tävlingar som spel.. Nu känner jag att du kanske vill ge mig chansen att äntligen vinna något för första gången!

  Take care

 222. Selma

  Hej! jag skulle gärna vilja vinna denna mobil till min underbara pojkvän. Han har haft sönder sin iPhone och lagat den flera gånger men har aldrig lyckats fixat den än, så därför tycker jag att han förtjänar en ny mobil. Det är mycket som händer just nu. Han ska ta studenten nu i juni, fixa jobb och körkort så därför svider det i plånboken just nu. Han förtjänar det bästa och skulle jätte gärna vilja överaska honom med denna snygga mobil 🙂

  Ha det bra! Hälsa Molly och Paula 🙂

 223. Tatjana

  Jag hade jätte gärna velat vinna mobiltelefonen, men den hade inte vart till mig själv utan till min mamma. Hon sätter alltid mig och min bror i första hand och sig själv i sista. Sedan min mammas mobiltelefon gick sönder så har hon gått runt med en väldigt gammal mobil som varken kan ta emot bilder eller få mms.

  Min mamma har självklart velat köpa en ny mobil men det har inte hänt. Jag verkligen älskar min mamma och hade kunnat ge hela världen för henne som hon alltid har gjort för mig och min bror. Så jag håller verkligen tummarna och hoppas att jag vinner denna mobiltelefonen så att jag kan ge den till min underbara mamma.

  Så ville jag bara säga: Ett stort grattis till dig och Paula till eran underbara lilla dotter.

 224. Nika

  Jag skulle vilja vinna mobilen!! Inte till mig, utan till min lillasyster som fyller år på torsdag. Hon har länge velat ha denna mobil och hon har under flera, flera månader sparat pengar för att kunna köpa telefonen (det blir tyvärr inte så mycket då man är elva år och får 150 kronor i månadspeng)
  Min syster är en underbar, sprallig och glad tjej och jag skulle så himla gärna vilja ge henne denna telefon som ett tack för all positiv energi hon ger oss! Hur BALLT skulle det inte vara för henne att få den?! Ahhh, hon skulle bli sååå glad. Låt mig vinna telefonen till min fina syster i present 🙂 Att se någon bli glad och lycklig av något man gett är bland det roligaste och finaste som finns och somsagt är jag säker på att hon skulle bli överlycklig!!!!!
  Kram / artonåringen som älskar sin syster men tyvärr inte har råd med en helt ny mobil hehe 🙂

 225. Therese

  Fattig student med trasig mobil,
  surfar in på din sida och ser denna deal
  Min hjärna den tänker så de knakar
  och man kan ju börja fundera ”vart är haken?”
  Men vem bryr sig, nu ska jag komma till saken
  Hälsa din sessa och din vacka sköna fru
  Säg att jag vinner detta och ge mig lite tur,
  annars riskerar du att göra mig lite sur!

 226. Moa

  Min bror Challes mobil är trasig,
  Så nu har han ingen nalle..
  Min bror är snäll men jag pallar inte hans gnäll.
  En ny mobil jag vill honom ge,
  Så att han äntligen kan le.

  Så snälla Hugo som typ är tjugo, mobilen jag vill ha så min bror blir gla!

  Kram på dig och grattis till barnet! All lycka till dig och Paula 🙂

 227. Julia

  Ung och dum…Spricka i min iPhone, dålig vecka, inte kunnat träna på 2 veckor..jobbar och pluggar för fullt. Skulle uppskatta en ny mobil, speciellt den jag vill ha mest av allt! En liten motivation till sista veckorna i grundskolan.

 228. Louise Sparvén

  Varför ska jag vinna? Jo, jag och mina kursare satt i en taxi på väg in till stan. Jag var så glad den kvällen då vi skulle träffa övriga klassen och fira att 3,5 års socionomstudier äntligen var över. Jag satte mig längst fram i bilen, och vad gör den som sitter längst fram i taxin? Ja just det, den betalar taxi notan! När jag ska betala lägger jag (lite salongsberusad och dum) min iPhone bredvid mig på sätet, betalar och går ur bilen. Sekunden efter jag stängt dörren och taxin kör iväg inser jag att jag glömt telefonen på sätet och ringer direkt upp taxiväxeln. Växeln säger då att jag var den sista kunden och att han har slutat för dagen, men att chauffören inte har hittat någon telefon (hmmm, yeah right).
  För att göra en lång historia kort, det som skulle bli en rolig kväll att se tillbaka på är dagen då min iPhone blev bortrövad i en taxibil (haha), min examensmiddag blev förstörd, jag har inte råd att köpa en ny telefon, har fått låna en iphone 3, inte iPhone 3G S utan en iPhone 3 som är katastrof….. Jag är som du kanske förstår jävligt trött på iPhones och vill ha en Samsung, exakt den du lottar ut!!! Har du pallat läsa hela min historia så kan du lika bra utse mig till vinnare 😉

  Grattis till föräldraskapet, det strålar om er. Molly är en mycket vacker baby!

  Kramar från mig

 229. Matilda

  Jag bor tillsammans med min pojkvän. Han har egen firma och jag går ännu skola.. Eftersom jag inte har någon fast inkomst så betalar han ALLA kostnader. Han betalar även vatten och el för mina hästar som står här.. Jag fyllde år i mars och då sa han att han köper en ny mobil åt mig när min lägger av helt (den har krånglat ett tag, skärmen är sprucken och kameran funkar inte). Skulle kännas väldigt bra att få vinna en telefon och spara dom pengarna!! Jag har sagt åt honom att jag ska försöka spara ihop till en själv, men jag vet att så fort min inte funkar mer så kommer han köpa en fast jag säger att han inte behöver (för han vet att jag inte har speciellt mycket pengar att köpa en själv). Så jaa, det skulle vara otroligt kul att vinna en så jag slipper ha dåligt samvete sen för att det blev en till kostnad för honom.

  Lycka till med bebisen pappa Hugo, hon är bedårande! <3

 230. Jovana Jacobsen

  jag hade gärna vunnit för att jag har en likadan och min pojkvän fyller snart år, han förtjänar den. Och det som hade varit bra om jag vann, då hade jag kunnat få bättre tag i min kille då hans Iphone dör hela tiden pga av jävla batteriet som dör! Plus att jag vet inte vad jag ska köpa till han! Hmmm, plånkan svider redan!!! 🙁

 231. Belinda

  Varför jag ska vinna telefonen?
  Vore perfekt för mig som är en södertälje tjej som ska studenten i maj att ha en fullt fungerande telefon när jag tar klivet ut i den vuxna världen. Hur annars ska det gå om jag behöver kontakta mitt jobb, personer eller livsavgörande val ifall min telefon krånglar så som den gör nu. Jag föredrar nog hellre en helt ny mobil än en gammal mobil som fryser bilden och har kasst batteri och som stängs av hela tiden 😉
  Det var min lilla motivation det 🙂

  Många kramar från en blivande student!

 232. ellie

  Förutom att jag är fattig och har mobilen inne på lagning för tredje gången utan att få en ny (dumma elgiganten), så vill jag vinna för att jag ligger hemma och har tagit laxeringsliknande pulver för att jag ska göra en koloskopi imorgon (det är när man får en kamera uppkörd i rumpan av läkaren) och tarmen måste tömmas.. Så tycker synd om mig själv och önskar att livet kunde bli lite bättre, och det blir det med en ny fungerande mobil 🙂

 233. Malika

  Hej! Jag vill jätte gärna vinna denna mobil för att just nu så har jag INGEN mobil alls. Min mobil blev trasig av sig själv och vi har ingen extra mobil hemma. Alla mina vänner har en ny och fin mobil medans jag inte har en. Jag vill jätte gjärna att mina föräldrar ska köpa en till mig men de kan inte, Vi har inte råd. Jag skulle inte ha tagit upp den saken i bloggen men jag kan inte vänta mer, Jag vill verkligen ha en ny mobil. Jag har alltid velat ha en samsung galaxy s3 4g. Men tyvär så har vi inte råd med en ny mobil till mig. Jag behöver verkligen en ny mobil, Allt kan hända med mig och jag skulle jätte gjärna ringa någon för hjälp , men om jag inte har en mobil så kan jag inte ringa. Min pappa tycker jätte synd om mig, Han gör vad som hälst för att köpa en ny mobil till mig men alla hans försök har misslyckats, Min bror har också försökt men samma sak med honom , Han misslyckades. Jag kommer inte få en mobil om jag inte vinner den här tävlingen. Min pappa och bror tävlar ALLTID för mig när de ser en mobiltävling. Men de vinner aldrig, Som sagt , alla minna vänner har men inte jag , Så tråkigt tycker jag! Så om jag inte vinner denna tävling så får jag väl vänta tills jag blir 18 år och just nu så är jag 15 år. Ja mitt ålder är stort för att inte ha en mobil men vad ska jag göra , Vi har inte råd. Så snälla , jag vill verkligen vinna denna mobil. Den skulle ha förändrat mitt liv på ett bra sätt. Jag skulle vara jätte glad om jag vann den. Så snälla , sista tävlingen och sista försöket för mig, om jag inte vinner så för jag väl vänta tills jag blir 18 och jag vill verkligen inte det. Så snälla! Jag vill verkligen vinna , Jag skulle bli överlycklig!

 234. Joelle

  Kort & ärligt. Min iphones hjärta kommer inte orka slå länge till den är väldigt trasig. Varken råd att fixa eller köpa ny telefon pga att jag är student. Skulle bli superglad. Grattis till vackra prinsessan och må bäst man vinna! Mvh! 🙂

 235. Vanessa

  Tja!

  Jag tycker att jag ska vinna denna mobil av en enkel anledning; jag förtjänar det! Låter kanske lite självgod men så enkelt är det. Jag har jobbat så himla hårt de senaste månaderna på jobbet och varit så duktig i skolan, att jag tycker att jag förtjänar något fint. Haha!

  Ha det bra!

 236. Sara

  Hej Hugo!
  Till att börja med vill jag bara gratulera till den vackra lilla Molly till den stora världen! Jag hoppas hon lever ett långt, frisk och lite galet liv .. om 18 år alltså 😉

  Just nu har ca 200 personer kommenterat och fler blir det så förmodligen kommer du nog inte läsa just denna men jag önskar alla lycka till ändå! Själv har jag inget behov utav mobil men däremot skulle jag vilja vinna åt någon. Min mamma. Hon har under hela mitt liv vart sjuk och åker därför med jämna mellanrum till sjukhuset och majoriteten av tiden så blir hon inlagd. Eftersom att hon är tvungen att åka till ett större sjukhus så ligger ett besök till henne två bussbyten bort och i mitt fall som lever på af pengar (2000-3000/mån) just nu blir det dyrt.

  En mobil skulle inte bara göra henne glad utav vi skulle även kunna höras över skype och liknande så hon slapp känna sig ensam. Och ensam är det sista jag vill hon ska känna sig. Hon har tagit hand om mig hela mitt liv trots hennes besvär så det är inte bara min plikt att ta hand om henne, jag vill ta hand om henne för jag älskar henne så att få se ett leende, även om det kanske bara varar i en sekund, skulle det betyda allt för mig. Ni har själva precis fått barn så ni förstår mig nog till 100%. Tänk liksom att inte få se Molly när ni vill för hon befinner sig för långt bort?

  Att se varandra på en skärm eller höra varandras röst över en telefon är absolut inte det bästa men däremot ett plåster på såret för tillfället. Jag hoppas och håller både tummar och tår att min mamma kan få vinna för det är hon värd! Men även om jag inte gör det så är jag säker på att vinnaren förtjänar den precis lika mycket!

  Hoppas ni får en fin dag och fin fortsättning!

 237. Kiram

  Hej Hugo! Jag vill jätte gärna vinna denna mobilen, för att jag har haft min ruttna mobil ”galaxy mini” i snart 2 år, hade varit jätte roligt att vinna! Kram

 238. Daniel

  Jag har precis spräckt min Iphones skärm skulle bli så underbart glad om jag kunde vinna en ny mobil så jag slipper skära mig på alla jäkla glasflisor!

 239. Denise Génetay

  Jag vill vinna för att min älskade iPhone sjunger på sista versen, och eftersom min bebis är beräknad till om 10 veckor har jag inte ekonomi att köpa en ny telefon!

 240. Sophie Törnqvist

  Hej! Jag har just nu en gammal (riktigt gammal! Med uppskjutningarnas lucka!) samsung telefon för att min iPhone 4s råkade ut för en liten olycka och blev vattenskadad, dessutom med en sprucken skärm. Har inte råd med någon ny nu heller, för att jag tar studenten snart och med alla dess kostnader 😉 Med en samsung galaxy s3 skulle jag inte bara få en bra fungerande telefon utan även fina bilder av min student!

  Grattis till Molly! Säger det inte för att fjäska men hon är faktiskt riktigt söt! 😀

 241. Emma

  Jag är en person som har riktig otur och har blivit av med min morfar och sen 2 av mina hästar på mindre än en månad. Därför skulle jag bli väldigt glad och skulle se de som ett ljus att få en splitterny och fin mobil. Jag börjar äntligen se ljust på livet och en ny mobil skulle göra det bättre och lättare.

 242. Sofia

  Hej och grattis till er söta dotter Molly 🙂

  Många bra motiveringar har alla deltagare skrivit men jag försöker väl ändå 🙂
  Jag skulle gärna vilja vinna en samsung för min nuvarande telefon mår inte så bra och börjar bli gammal.
  Jag pluggar till förskollärare och som en fattig student så är det inte lätt att spara ihop till en ny telefon, speciellt inte en samsung S3 4G. Därför skulle jag vilja vinna!

  Hälsa Paula och Molly. Så himla kul att ni har blivit föräldrar, jag har följt er sen ni träffades och det är så roligt att få följa med och få en glimt av erat liv tillsammans 🙂

 243. Petra

  Sista chansen att vinna, och jag kommer alltid sist, så kan jag inte få vinna genom att vara sist någon gång? 🙂

 244. Matilda

  Min mamma tvingar mig att anmäla mig i tävlingen för att min telefon är trasig och min mamma vill kunna få tag på mig då jag aldrig hör av mig när jag är ute och festar eller bara chillar med lite skönt folk. Jag tycker det är bra att hon inte kan kontakta mig men hon tycker precis tvärtom 😉

 245. Liridona

  Hej Hugo! Först och främst vill jag börja med att säga Grattis till både dig och Paula för dottern Molly, hon är så himla söt och ni är två helt underbara föräldrar!

  Jag skulle jättegärna vilja vinna mobilen och det vet jag att alla skulle, jag skulle gett den här mobilen till min pappa för varje dag kollar han på internet på Iphones och Samsung, det står alltså mellan dessa, han har inte en bra mobil alls och alla på hans jobb har Iphones eller Samsung så jag skulle jättegärna vilja att han också skulle få ha en, sin egna! Jag vet redan nu hur glad han skulle blivit, han är världens bästa pappa och förtjänar den! men men det säger självklart alla, jag hoppas jag vinner och kan ge mobilen till min pappa, han förtjänar också något bra, han köper allt vi behöver och aldrig blir det ett nej från honom! Nu tycker jag att han ska få något från oss, för det är han så värd!♥ Det skulle betyda riktigt mycket ifall jag vann och kunde ge den till min pappa, om jag ska vara ärlig så är det en mobil som är det ända han skulle vilja köpa nu om inte en bil, haha! 🙂

  Ha det jättebra, ta hand om dig och din familj nu! Ni är en underbar familj och det är riktigt kul att få se era dagar på bilder och med text, din blogg är superbra!! Molly är så himla söt, hoppas allt är bra med er 🙂

  Kram

 246. marre

  Deltagit i alla 6 samsung tävlingar och vet att jag inte har en chans på denna heller …. men värt ett försök!

  Pappa Hugo! Är inte van vid det än! Galen förändring från Hugo som alltid gjorde sjuka saker, challengeboy Hugo till en mogen och bra pappa. Lycka till med er vackra prinsessa. Längtar tills hon växer så man kan se vem av er hon liknar 🙂 2 väldigt vackra föräldrar leder till en vacker dotter 🙂

  Varför jag ska vinna mobilen? För att jag helt enkelt tröttnat på Iphone och har funderat på att köpa just den där mobilen. Min kusin har den och han pratar alltid om hur bra saker man kan göra med den som man inte kan göra på Iphone ex. 🙂 varför köpa när man kan tävla?

  Ta hand om dina prinsessor nu och ha det bäst!!!

 247. constance

  Jadu, jag har aldrig varit personen som vinner eller lottas ut till saker och ting.
  Jo en gång, när jag fick en 100g marabou på liseberg, men annars – none.

  Jag har aldrig haft en sån där häftig mackapär (haha), nä men seriöst. jag är väl änna nöjd med min coola uppfällbara mobil från 10 år tillbaka men det skulle nog ändå vara nice med lite variation.
  Att bara kunna uppdatera bloggen oftare och satsa mer på den skulle sitta fint.

  Håller tummarna, förresten har du en förjävla fin dotter, blir alltid så rörd när jag klickar in på både din och Paulas blogg.
  Kram

 248. Moa

  Min snart två år gamla mobil med sprucken skärm och defekter lite här och där, håller på att säga goodbye för evigt. HUR i helskotta ska jag då kunna läsa min favoritblogg(din, såklart) när och vart jag vill?! Hugo, I NEED YOU i min vardag för att kunna ta mig upp på mornarna!!

 249. sara

  Jag vill vinna! Min mobil som jag har nu har jag haft i 3 år… och i 2 års tid har den hållt på och fuckat! Så minst 2 ggr om dagen får jag stänga av den. Och eftersom att jag bara är timanställd så har jag inte råd med en ny, och försöker jag spara så måste jag ändå ta av dom pengarna i slutet av månaden för att kunna köpa mat!

 250. Emilie

  Att ha en mobil som inte hörs, inte låter och är väldigt fuktskadad kan vara väldigt bra, ibland. Men när jag nu har börjat jobba och är behov utav min telefon väldigt mycket så är det mindre bra. Jag har inte råd att varken skaffa eller fixa min mobil då det kostar en del.

  Att vinna en mobil skulle underlätta väldigt mycket och jag skulle inte behöva missa alla de viktiga telefonsamtalen som jag måste svara på. Jag skulle få möjligheten att få lyssna på spotify på mobilen påväg hem från jobbet och jag hade inte behövt sakna ljudet när mobilen piper till.

  Du kommer aldrig att inse hur glad jag kommer att bli om just jag vann denna mobilen! 😀

 251. elma

  Jag borde vinna mobilen eftersom Molly skulle vilja att ja vann den och du kan väll inte säga emot din prinsessa?;)

 252. Mikis

  Hugo, jag gör inte sånt här. Känner hur hjärtat klappar alt fortare för varje mening jag skriver. Jag har precis gift mig med min livskärlek! Vi har varit ifrån varandra snart 10 månader! Han bor i ett annat land och jag i Sverige( vi har träffats var 4 månad ungefär)Migrations verket suger hästballe om inte mer! Snart ska vi ses i Turkiet(liten smekmånad + att han fyller år snart!) framför alt ska vi få en bebis snart och vad vore inte härligt om han fick en mobil i present men också ha använd av dig när bebisen kommer! Ta massa fina bilder som kommet vara minnen för blott! Må du läsa min text och utse mig till en vinnare! Vilken lycklig fru och mor jag skulle bli då! Om jag inte vinner lär jag väl bli bitter och inte tävla mer och tänka ”över 100 och varför skulle jag vinna?”

  Kram

 253. Paulina Larsson

  Hej Hugo och grattis till prinsessan !
  Om jag skulle vinna denna telefon så skulle jag ge den till min syster som var med om en olycka i januari och varit sjukskriven sen dess + med en ensamstående mamma som jobbar 50% så har vi inte råd att ge henne en telefon som hon behöver.
  Detta skulle få vara en dröm att få ge den åt henne och se henne skina upp.

  Tack för en bra blogg!
  /Paulina

 254. Linnéa G

  Jag skulle tycka det var skitkul att vinna den här telefonen, dels för att jag aldrig vinner tävlingar =) och dels för att jag skulle vinna den av dig. Jag tycker du är en grymt skön kille som verkar ha ett hjärta av guld. Jag hoppas att jag har en chans att vinna denna tävling! Annars så vill jag bara säga, fortsätt som du gör nu och att Molly har världens bästa pappa! Ha det så braaaa

 255. Lina Eklöf

  För att jag är tjock som en medicinboll och olidligt gravid i v 36! Sedan ni fick eran skatt längtar jag hemskt mycket efter min egen bebis som oxå är en tjej! Hon har dock lagt sig i säte och om lite mer än en vecka ska dom försöka vända henne, hua! Ont!! Om inte det fungerar ska dom göra kejsarsnitt och det är det sista jag vill!! Jag vill kämpa Paulastyle och jobba för min bebbe!
  Med denna lur kunde jag ta fina bilder på min prinsessa när och hur hon nu än kommer ut å skicka till alla mina vänner 😀 Hoppas hoppas!!

 256. Anna

  Efter en fest min kille hade här hos oss i lördags skulle jag va snäll när jag i mörker kom hem 3 på natten att städa undan alla grabbarnas ölburkar, vinflaskor, snacks skålar och skräp för att kunna överraska med en fin lägenhet när han sen kom ramlandes in genom dörren. Vad jag inte visste då va att han gjort ett ”smart drag” och plockat loss hela nederdelen av sin mobil för att sen glömma att sätta på den igen innan han drog iväg. Denna åkte tillsammans med allt annat skräp i sopen och min överraskning blev plötsligt inte så rolig längre. Nu går han lite bitter runt med sin ”halva” mobil o jag är inte direkt poppis just nu. Han fyller år om 2 veckor och de hade varit riktigt kul att kunna överträffa min förra överraskning genom att kunna ge honom denna! håller tummarna för detta. Passar på att gratta er till er söta Molly också! De gjorde nu bra 😀

 257. frida

  Jag tycker att jag borde vinna för just nu har jag en htc wildfire s med väldigt dåligt minne och den stänger av sig själv cirka 10 gånger om dan, batteriet tar slut på 2 timmar även om jag laddar den hela natten..(alltså fast jag inte använder den hela tiden under dom 2 timmarna) Den är verkligen riktigt dålig..

  Grattis till söta molly! 🙂

 258. Malin

  Det är ju typ skit svår fråga egentligen, eftersom alla vill ju ha en telefon liksom!
  Men kör väl med att jag är arbetslös, och har just nu hela 120:- kr på kontot, efter att betalat alla räkningar! Kul va? =) så att KÖPA en ny telefon kan jag ju bara drömma om. Så det vore ju himla gulligt om du valde mig som vinnare!

 259. Kelly

  Hejsan huggson! Jag har aldrig komenterat en blogg alls, Har inte ”vågat” vet ej varför. Men vart tvungen nu! Vill säga Grattis till änglabarnet! Jag tycker jag ska vinna för har aldrig ägt en fin mobil, Jag har varit som en skugga som följt din blogg väldigt länge, och har alltid uppskattat din humor, din humor gör min dag enklare att se posetivt! Plus du fick mig att börja träna! wow iam on fire!
  Kram ha en bra första valborg för Molly!

 260. FELICIA ♥

  För att min Iphone 4 är sönder, helt totalt jävla förstörd. Därför har jag en extratelefon, en Sony Ericsson från stenåldern som dessutom har sprucken skärm. Fick på grund av det en Iphone 3 av min chef, som det visar sig att han har tappat i toaletten, så den var ju också bara att slänga.. Är i stort behov av en ny telefon alltså, och jag vill fasen inte ha en Iphone den här gången så denna skulle passa mig utmärkt!

 261. Josefin

  Just nu lever jag old school, jag kan inte ta bilder, ta emot mms, surfa, ha appar osv. Min telefon ær ett skrattobjekt och ibland vill jag bara kasta den i en soptunna eller trampa på den då jag inte ens har t9. Visst den ær vældigt tuff nær jag måste slænga upp locket på den nær jag ska svara, och jag skæms absolut inte nær den ringer, eller ? Det tar ca 5 minuter om jag ska skriva ett långt sms. Så medans alla mina arbetskollegor går med sina iphones så går jag med min samsung ( tar helst inte upp den). Eftersom jag nyss flyttat till norge dær ALLT ær så dyrt har jag inte kunnat prioritera att køpa mig en ny telefon. Så jag skulle bli værldens lyckligaste om jag æntligen kunde skrota min tuffa telefon 😉

 262. Julia

  Jag skulle vilja vinna mobilen till min kära sambo som råkades tappa sin i backen när han tränade på gymmet, skulle vara en utmärkt överraskning till mannen i mitt liv! 🙂

  Grattis till eran fina dotter!

 263. Marcus Nilsson

  Detta skriver jag ej för att bedja, utan för att alla andra är så fega. Att folk ej kan erkänna, att de handen runt denna telefon själva vill spänna. Ty det är så synd om alla, när de chansen får att vinna en ny telefon rätt ner i sin bralla.

  Tack och hej, pussa den lilla från mig! =)

 264. Cajsa

  En ny telefon hade varit bra
  Just nu är den en gammal Nokia jag har.
  Den funkar inte och är dum
  Jag hade då himla gärna velat slänga den i mitt rum
  Den är så kass den är så ful
  Den är inte alls kul
  Kamera har den ingen
  Så att jag inte kan känna mig som kingen
  Den låter och den dampar
  Den är precis som äckliga svampar
  Därför vill jag ha en s3:a
  För den är inte på rea
  En sån dyr telefon
  Är ingen som man bara får
  Så därför ber jag dig
  Att snälla ge den till mig
  Alla dina tävlingar var så fina
  Jag önskar att alla telefonerna var mina
  Vinna vill jag gärna göra
  Kram från Cajsa♥
  Som nu ska gå och bajsa! (Mwehehehe, fatta hur mycket hate jag har fått för att mitt namn rimmar på bajsa…)

 265. Zaga

  Hej!
  Varför jag ska vinna…. Helt ärligt så gör jag detta för min kompis som aldrig har haft en mobil och hon ställer alltid upp och ger men får nästan aldrig tillbaka! Hon är ett solsken i livet och har alltid ställt upp för mig!! Hon förskönar verkligen att få sin drömmobil och hon har samlat i flera månader och tagit sommar jobb, jobbat i främlingars trädgård och tagit hand om barn som behöver passas! Men hon måste köpa kläder, skolmaterial, jackor, skor och sånt. Hon tjatar varje dag om den här telefonen och det är snart hennes födelsedag! Och om hon skulle få den skulle hon bli sååå lycklig! Gråta och skrika av lycka! Så jag tycker hon borde få vinna den!

  Kram Zaga

 266. Ilona

  Tjäänna Hugo ! Jag är inte den bästa på att motivera och jag har aldrig haft turen vid min sida. Jag har en samsung galaxy s2 och den håller på att gå sönder, om jag vann denna mobil så kommer mitt liv bli så mycket enklare dvs när jag måste ringa nån så måste jag låna min väns mobil och det är ganska pinsamt.

  Tack för mig och grattis i efterskott till dig och Paula Molly är en riktig sockerbit (:

 267. Josefine

  Enkelt; Jag vill vinna så jag kan ge min kärlek en ny telefon. Han gör allt för mig så han är värd allt han kan få <3

 268. kajsa r

  min franska bulldog elton spydde just i soffan. jag är jävligt lack nu, dessutom är min mobil så sjukt kass att denna lilla kommentar har tagit mig ca 20 minuter att skriva. känns som det borde räcka för att vinna?
  hehe, hälsa dina tjejer!

 269. Anna L

  Jag vill vinna telefonen för att jag och min pojkvän bor i varsitt land (Sverige och Danmark, men ändå!) och min telefonsatan har börjat strula på senaste tiden. Det duger ju inte!! Ska man ha långdistansförhållande måste man ju ha en fungerandes telefon såklart 🙂 Ha det bra!

 270. Ingrid

  Har aldrig haft turen att vinna någon tävling på detta vis någon gång och lär inte göra nu heller. Mitt fanskap till mobil vägrar alltid att samarbeta. Kameran har nästintill lagt av, minneskortet matas ut automatiskt, batteriet dör väldigt fort – även de dagar jag inte använder den så mycket. Det värsta är nog kamerabiten, då det blir en svart prick som förstör varenda bild jag tar med den. Kul minnen… fulla med den svarta pricken.

  Om jag inte vinner får jag leva med min fantasi,
  om att få en mobil som är prick- och problemfri.

 271. Sofia - Neurovetare med Hjärnan full av Barnkläder & Inredning

  Jag skulle bli världens lyckligaste om jag vann denna fantastiska telefon.

  För en månad sedan tappade min 3 åriga son min telefon i backen så att hela skärmen sprack. Jag lade nästan tusen kronor på att laga den och vad händer förra veckan? Jo dottern, 8 månader, får tag på telefonen och drämmer den i backen så att dom jag ringer till inte hör ett ord av vad jag säger!

  Barn är underbara, men du vore nästan lika underbar om du såg till att jag kunde få denna telefon, då skulle dessutom barnen kunna leka med min gamla bäst dom ville! 🙂

  Tack på förhand och grattis i efterskott till världens finaste lilla skatt – ni har så mycket fantastiska upplevelser och trasiga telefoner framför er! 😉

 272. Sandra

  För att den ser snygg ut hehe.
  Ne men jag är bara 16 år och har alltid velat ha en lite dyrare mobil, framförallt en mobil som jag kan surfa på när jag är i skolan så jag kan läsa mina två favoritbloggar, din och paulas 😉
  Mina föräldrar väljer hellre att invistera ekonomiska och billigare grejer med tanke på att min mamma är sjukskriver för resten av livet och min pappa får jobba extra bara för att kunna försörja min familj.
  En vinst till mobil hade verkligen gjort mig glad 🙂
  Tack.

 273. Jesper

  Hejsan ! jag skulle vilja vinna för att min systers mobil är trasig och hon eller våra föräldrar har inte råd med en ny ,och det e ju inte så jättekul att gå runt utan mobil när man är 17 år gammal :/ ,så skulle vilja få en mobil så jag kan ge den till henne 🙂

 274. Emmy

  Hej Hugo!
  Jag skulle så hemskt gärna vilja vinna den här mobilen. Inte åt mig själv utan åt min mamma. Hon har stått och betalat av min mobil jätte länge nu så hon har inte råd med en ny mobil åt sig själv. Skulle jätte gärna ge den här åt henne som ett tack och så hon kan göra sig av med hennes skit mobil som hon har nu 🙂
  Älskar henne och hon gör så mycket för mig, skulle kännas så bra att göra något tillbaks ♡

  Och ett STORT grattis till eran underbart fina flicka!

 275. Rebecca

  Ärligt? Jag ska vinna för jag har en rutten jävla iphone som efter 12 månader (har ytterligare 12 månader kvar innan jag kan byta telefon) varken har en fungerande låsknapp eller en fungerande display. Inte som att den är sprucken eller så, nej nej, själva lysdioderna i skärmen har DÖTT på ca 30% av skärmen. Åt detta kan jag inte göra nåt, för Apple har en jävla skitgaranti som bara sträcker sig 12 månader. Jag sitter dagligen och kollar Blocket i hopp om att hitta en fungerande telefon, men 90% verkar vara stöldgods och lite moral har jag faktiskt i kroppen… Då hade det känts mycket bättre att vinna en ny telefon!
  PS: Har aldrig haft en Samsung innan men den måste väl vara bättre än iDiot-phone?

 276. Elin

  Snälla Hugo, rädda mig ifrån Iphone!
  Sitter här med en röten Iphone som inte är uppdaterad på 3 år, hemknappen funkar inte och sprickor på hela skärmen. Telefonen är inte ens min, det är en snäll vän som lånat den till mig som har förstående för oss otursfåglar och vet att fylla och telefoner inte går ihop. Varje dag är en kamp med tålamodet både då jag inte fattar hur den funkar plus att den lever sitt egna liv. Jag saknar min bästa vän som va en Samsung galaxy 2 och den var mig alltid trogen, så jag vet att en 3a skulle göra mitt liv så mycket bättre och gladare! Gör mig en björntjänst och gör slut på mitt lidande!

  MVH Elin

 277. Sophie

  Vill ge den till min sambo som står ut med mig just nu. Jag är gravid och är emellanåt en riktig bitch (givetvis anser inte JAG det… Typ) men han borde få bragdmedalj efter detta!!

 278. Linnea

  Jag vill vinna telefonen till min underbara mamma som alltid funnits där för mig när jag än behövt, och hon förtjänar den verkligen. Fast om jag nu mot all förmodan skulle vinna telefonen skulle hon inte ens nästan få den, haggan kan ju faktiskt köpa en själv. Telfonen skulle göra MIG överlycklig, för då skulle jag kunna fylla min väldigt svältande garderob med pengarna jag hade tänkt köpa en ny för. Tack och tjarå!

 279. Tove

  Min samsung galaxy s3 blev stulen för 2 veckor sedan på Berns och nu när jag fått hem polisanmälan och anmält till försäkringsbolaget säger de att jag kan få 1100 kr tillbaka. För en mobil som köptes i höstas. Flyttar till ny lägis om en vecka så har inte råd att lägga alla mina pengar på en ny mobil mitt i allt detta. Touchen på min tillfälliga mobil är trasig så just nu är jag som en utstött i vårt sociala medier land. Är arg som ett bi, skulle bli mindre arg om jag fick en ny liksom.

 280. Morsan Sandra och hennes två avkommor..

  Some People Need A High Five…

  In The Face..

  Whit A Chair

  ***********************
  Min 6-åring till son tyckte Hugo behövde det (alltså spelet Hugo), så han var gullig och örfilade min stackars iPhone som självklart flög i backen och ja… alla vet ju vad som väntar när man vänder på den… mmm.. precis.. En trasig framsida…
  Så behöver nog en lite mer tåligare lur som klarar av min sons lite hårdare metoder när han spelar sitt favoritspel!

 281. Roxanne

  Varför jag ska vinna? För att i höst ska jag dra iväg på världens äventyr då jag ska resa till Australien! Jag har länge velat åka dit, men aldrig riktigt vågat tagit steget. Det är tack vare sådana som dig Hugo, och som andra som är modiga och vågar göra saker de innerst inne vill som jag bestämde att jag också vågar! Och eftersom jag just nu jobbar och sliter för att skrapa ihop pengar till denna resa, så skulle det vara ett fint bidrag att kunna vinna en telefon av dig (eftersom jag behöver en ny telefon så jag kan hålla kontakten med mina nära och kära hemma i kalla Sverige) 🙂 Jag är dessutom rädd att min gamla iPhone ska smälla och lägga av när som helst, vågar inte ta med den till Aussie, 🙂

  Grattis till det finaste äventyret en människa kan göra förresten! 😉

 282. Arbenita

  Anledningen till varför jag ska vinna telefonen skiljer sig från snyfthistorierna ovan. Sedan 3 år tillbaka är jag i ett distansförhållande med min pojkvän som bor i Kosovo och det starkaste redskapet som gör att vi kan hålla kontkten r just min telefon. Den jag har nu kan vi bara ha röstsamtal.på och det skulle underlätta oerhört med en kamera fram och bak på telefonen så vi kan se.varandra. Samtigt har den börjat lagga osv så den är redan förbi sin pensionsålder. Grattis till Molly-Mus och hoppas att hon sedan kommer trivas bra i ert nya hus,ciaoo!

 283. sanne

  Jag vill vinna telefonen till min lillasyster.
  Helt enkelt för att hon är bäst och alltid ställer upp för alla. Verkligen världens snällaste människa.
  Tycker hon har haft nog med motgångar och behöver något kul i vardagen.

  Bra blogg du har förresten! Läser varje dag;)

 284. eriika

  jaaag vill vinna telefonen då min nuvarande (s2) har dött men mirakulöst återuppstått några ggr, tror dock den är på sista svängen nu! varför den dött? jag har en nyfylld 1åring och en snart 3åring här hemma.. så jag gissar på en blandning mellan kortslutning och massa fuktskador av allt dreggel den fått genomlida sina 2 år i livet 😉

 285. Eleanor wärskog

  Hej Hugo!
  Jag vill börja med att gratulera till eran skatt! Jag önskar er all lycka i världen, började gråta när jag läste era underbara inlägg!

  Jag vill gärna vinna denna telefon till min mamma, varför då? Jo för att min mamma är den bästa människan i hela världen. Hon finns alltid där för mig och hon skämmer bort mig med massor av kärlek. Hon köper aldrig dyra saker till sig själv utan hon lägger mer än gärna sina pengar på mig och mina 5 bröder så hon unnar sig själv aldrig något. Om jag vann denna telefon skulle jag ge den till henne tillsammans med ett brev om hur mycket hon betyder för mig, det är hon värd!

  Ha en bra dag! kram
  e_warskog@hotmail.com

 286. Glenn

  Jag menar tjena, vem vill inte. Hade vart grymt och haffa en ny morre. Varför just jag? Ne, det är nog det jag frågar mig själv också, men varför inte jag?

  Hade gött! 😉

 287. Elin

  Äsch, varför inte försöka när det ändå är sista gången 🙂
  Kära Hugo. Jag är uppvuxen i en liten håla kallad Upplands Väsby, du känner igen det va? Ett litet crappy hole, med ingenting för ungdomar att göra. Så vad gör vi? Jo vi läser bloggar. Jag har följt dig ett tag nu och jag måste vara ärlig med att jag bara suckade stort när jag läster din blogg för några år sedan, då du höll ihop med Paulina. Vilken ung pojke du var.. Nu har du växt och blivit en familjekär far. Det är en sådan sjukt stor förändring och den gör mig så glad! Jag tror verkligen på att människor kan förändras, åtminstone utveckla och mogna upp. Många säger att ”hen kommer aldrig mogna, det kommer gå snett hela livet”. Men du har bevisat motsatsen. Är så glad för din skull att du hittat Paula!! Ni är så bra för varandra, och inte minst sagt för lilla Molly-Elise. Jag älskar verkligen dubbel namn, det ligger en charm i de.

  Tack för mig Hugo, och lycka till i framtiden. Jag tror på dig!!

 288. Olivia

  Jag skulle vela vinna den så jag kan ge din till min lillebror för han har en liten nokia och han vill så hemskt gärna ha en smartphone, han fyller år på fredag och han skulle bli så glad!! 🙂 Kram

 289. zebra

  Motivering: Jag vill vinna mobilen för att ge den som present till min man. Han köpte mig en smartphone då vi gifte oss och tog min gamla som han jag fått av honom när vi förlovat oss. Nu är hans mobil (som inte är en smartphone) gammal och seg. Jag önskar ge honom liknande som han gett mig och göra honom glad. Han gör mig glad varje dag genom att stötta mig i allt.
  (Efter att ha läst paulas och din blogg och sett er lilla Molly blev vi självklart sugna på en egen bebis.en det får vänta nu. hehe 🙂 )

 290. Helena

  jag vill vinna denna telefon då jag och min man precis blivit av med våran lägenhet vi hade och har nu blivit tvugna att flytta hem till min mamma. mindre roligt. Vi har dessutom en 6 månaders son. Jag är mamma ledig och sitter mest hemma hela dagarna och gör inte mycket. Kollar på tv, leker med sonen och går ut och går. Nu har jag dessutom lyckats bryta tån så nu kan jag inte ens gå ut och gå med sonen. Att sitta hemma hela dagarna när det är så fint väder utanför är inte så roligt. Har hänt mycket jobbigt senaste tiden och det skulle vara en rolig uppmuntran om jag fick mig en ny telefon.
  Grattis till prinsessan och välkommen in i familjelivet.

 291. jacquline

  Kort och sjukt jävla enkelt : DÄRFÖR!!

  Ingen hade tackat nej till en ny telefon, inte ens de snåla rika människona 🙂

  🙂

  Lycka till med lilltjejen, har en liten kille på snart 4 månader och tiden springer verkligen iväg så passa på att NJUTA!

 292. Mikaela

  Jag tycker att jag borde vinna för att jag känner mig så värd det. jag har bärt tre barn på 3,5 år, klarat tre förlossningar och är nu mamma till tre fantastiska döttrar som tar upp all min tid! och som förälder vet du ju nu att man inte prioriterar sig själv utan barnen/barnet! jag skulle bli så glad om jag vann, då jag verkligen känner att jag är värd det efter att bara ha varit tillägnad mina barn! Som nyförlöst är man värd lite extra!

  hoppas! jag är så imponerad utav dig och Paula och er fina dotter!

 293. Emma

  Unga och fattiga studenter – det är vi nästan alla. Så varför just på mig denna telefon ska kalla?
  Jag är en 18-årig tjej som älskar att leva, men min nuvarande mobil får minst sagt tillvaron att treva.
  I flera år har jag burit runt på samma telefon, numera känns den nästan som ett litet hån..
  Den stänger av sig själv OTALIGA gånger, och på tunnelbanan brukar den skämma ut mig totalt genom att plötsligt högt börja spela random sånger… Dessutom är skärmen trasig, vilket ofta gör mig helt otroligt knasig.
  Jag har även många dåliga minnen knutna till min mobil, bland annat sms jag skickat efter blöta kvällar, som minst sagt saknat stil… Jag påminns om detta varje gång jag telefonen ser, vilket gör att jag i dess närvaro bara vill lägga mig ner.
  Så hjälp mig att stå stadigt på benen utan att vackla, och hjälp mig att kunna sitta på tuben utan att människors undrande blickar behöva tackla.
  Att dra upp mobilen ur fickan och mötas av Samsung Galaxy’s snygga display, skulle utan tvekan göra mig till världens gladaste (och inte lika skämmiga) tjej!

  Mvh /Emma

  Ps. Många lyckoönskningar till dig, Paula och lilla bedårande Molly!

 294. Lilia

  Så klantig som jag är tappade jag bort min mobil i Stockhom när jag var där för en shopping dag, den blev sedan stulen och nu har jag klarat mig i en hel vecka utan mobil! Det måste nog vara rekord för en 15 åring haha. Nu tycker jag det är nog att vara utan en mobil, dessutom åker jag till Dubai idag och att få komma hem om två veckor till en sprillans ny mobil skulle nt vara fel.

 295. Jennie

  Eftersom man, för första gången enligt mig, får ge en ”kort och tråkig” motivering så jäklar tar jag chansen och gör just det! 😉

  Jag vill vinna för att kunna ge en ny telefon till min mamma. Min allra, bästa, mamma. Som tyvärr är arbetslös och i dagsläget använder min extremt gamla telefon. Hon förtjänar det verkligen!

  Ha det gott och grattis till lilltjejen! /Jennie

 296. j

  Jag skulle vilja vinna telefonen till en väldigt bra killkompis som går runt med en Nokia från typ stenåldern.
  Han har inte råd att köpa en ny mobil och haft en väldigt jobbig tid bakom sig och håller på att starta om sitt liv.
  Han skulle blivit jätte glad och jag hade haft bra samvete att jag faktiskt kunnat hjälpa honom lite på banan.

 297. srs

  Jag skulle vilja ge en ny telefon till min pojkvän som hela tiden prioriterar min lycka, jag som fått ny telefon , jag som har fått ny dator , rosor med mera och allt detta trots att han har varit med om VÄLDIGT mycket motgångar med sjuka familjemedlemmar med mera. Jag tycker absolut att han är värd en ny och fin telefon då den har har nu är min gamla som har både sprucken skärm och som hänger upp sig var och varannan minut. Nu håller jag tummarna på att min vilja går igenom. Tack!

 298. Elvira

  Heej Hugooo!
  Jag har varit med och deltagit i nästan alla dina tävlingar och läst din blogg i snart tre år. Eftersom jag då har fått stått ut med dig så länge så skulle jag vilja säga att jag verkligen förtjänar den! 😀
  Tack och grattis till fina lilla Molly!

 299. Sandra

  Hej! Vinner jag denna telefon så skänker jag den till brorsan som är utan telefon för han lyckats slarva bort 2 st iPhone 4. Hoppas samsung ger han mer tur 🙂

 300. Nora

  Hej Hugo!
  Jag följer din och din blivande frus blogg! Men jag gillar hennes blogg mer än din såklart :p hahah nä men det är för jag känner igen mig så mkt när hon skriver grejer. Jag skulle också vilja ha en blogg, men nu är det så att jag inte hinner och att jag inte får tyvärr. För 1,5 år sen fick jag min första flicka och nu den 22 mars fick jag min andra flicka. Molly påminner mig så mkt om henne. Tycker de är så lika! Jag är 23 år och uppvuxen i mälarhöjden! Jag gifte mig när jag var gravid med första flickan och jag kan säga såhär… Jag har inte fått hjälp med ett jävla skit! Jag har fått klara mig igenom allting med en taskig man som knappt bryr sig om mig. Svårt för mig att förklara varför jag är kvar än idag, men jag älskar honom verkligen mest i hela världen och vill inte splittra min familj, inte lätt. Jag gör verkligen allting, får inte hjälp med ngt. Jag städar, tvättar, lagar mat, tar hand om 2 små barn , stora tjejen går inte på dagis heller. Vissa kvällar har jag fått natta stora tjejen med lilla tjejen på bröstet, hon skriker och så väcker hon stora tjejen när hon precis ska somna! Iaf jag har de inte lätt. Min man är så svartsjuk att jag råkar lilla ut för minsta lilla fel jag gör! Jag beundrar er som har ett så bra förhållande och dig som kan ta dina dotter och gå ut på promenad för din fru ska få sova ! Sådär har ingen tänkt om mig, aldrig!! Nu vill jag oxå gå ner alla kilona jag har gått upp, så går på lchf, följer Katrins bok, har gått 1 Vecka nu, snart ska man börja gå ut och jogga? Hur fan ska jag göra de med min dubbelvagn och två skrikande barn??! Omöjligt! Min man skulle ALDRIG ställa upp, för då skulle han tro att jag va ute och gjorde ngt annat! Aja. Jag skulle behöva en blogg för att få skriva av mig alla tankar jag har ibland, men jag får ju inte som sagt! Så det blev en lång kommentar! Förlåt! Men jag tycker jag förtjänar en telefon, de minsta jag förtjänar iaf tycker jag. Ingen visar ngn uppskattning. Kanske du tycker att jag förtjänar den iaf. Lycka till med er prinsessa! Håller tummarna för att jag ska vinna! Ta hand om din underbara wifey och bebis.

 301. Frida

  Hej Hugo! Det skulle betyda så mycket för mig att vinna denna mobilen. Jag behöver verkligen en ny telefon då min nuvarande stänger av sig hela tiden. Båda mina föräldrar har skulder upp över öronen och kan verken betala för att laga den eller köpa en ny. Och att köpa en ny mobil på abonemang är omöjligt då dom är hos kronofogden. Jag skulle bli så himla glad om jag fick vinna denna telefonen så jag kan ta fina bilder tillsammans med mina vänner och pojkvän i sommar. Och ha en mobil jag kan lita på. Är alltid lika orolig när jag går hem själv på kvällarna att det ska hända något och att min mobil ska stänga av sig och vägra starta så jag inte kan få tag på hjälp. Det känns som att detta är min enda chans att få en fungerande mobil de närmsta åren tills jag iallafall har gått ur skolan och kan försörja mig själv.

  Btw, jag har följt din blogg i flera år och tycker det är roligt att se hur du har vuxit som människa. Från en tonåring som lever för att ha roligt och sätter sig i myrstackar till en mysig pappa som verkar veta exakt hur man tar hand om sin familj!
  Kram!!

 302. Emelie

  För att jag då ÄNTLIGEN kan impa på min storebror som är 6 år äldre, I hela mitt liv har jag velat ha något före honom så att jag äntligen kan få vara först, han ska alltid ha det senaste i allt och det här är nog den första saken han ännu inte har. Vore kul att glida förbi hemma säga att jag fixat en ny lur, få höra hans nedlåtande kommentar ”få se vad du köpt då” och äntligen kanske få ett lite chockande ansiktsuttryck och se han för första gången känna sig besegrad.

  /Lillasyster som för en gång skull vill vara bättre!

 303. Elin Lindén

  Tja Hogo!
  Jag skulle vilja överraska min fru som flyttade till mig från Slovenien för 3 veckor sedan,
  hon letar intensivt efter jobb och ska börja på SFI i slutet av Maj.
  Då jag jobbar som ett djur för att kunna ta hand om oss båda här hemma så skulle det vara kung
  med en telefon att överraska henne med som ”tack” för att hon lämnat sitt hemland för vår kärlek
  och nu krigar sig fram i vårat samhälle, något som inte är det lättaste men hon är en kämpe.
  Håller mina tummar för denna lur nu och grattis till dottern, hoppas jag en dag
  kan få känna den glädjen som ett barn kan ge 🙂
  Ha en fin måndag 🙂
  Kram Elin

 304. janica

  fick precis en ny, fin telefon i födelsedag av mina föräldrar för att min förra var verkligen från stenåldern. Även min 3-årige lilla dotter gillade den. Hon älskade verkligen att spela olika spel på den och blev otroligt sur varje gång jag var tvungen att använda den för att ringa viktiga samta. Det gick bra, ända tills den dag då spelet inte var på hennes sida, hon kastade telefonen rakt i stengolvet och hennes förklaring till det var att det dumma trollet bara dog hela tiden. Hon måste ha spelat Hugo. Jag var tvungen att byta tillbaka till min stenålders Nokia, för den slutade fungera och har ej råd att köpa ny. Tror även min lilla Engla skulle bli glad och tacksam över en ny telefon med massa roliga spel.

 305. Emelie

  en mobil som skulle kunna ta mig flera mil i en lastbil. utan att få tråkigt speciellt inte långtråkigt. det bästa vore att testa. med denna telefon är det långtifrån tråkigt 🙂

 306. Märta Petersson

  Jag borde vinna för att min iphone och jag har helt enkelt gått åt olika vägar. Iphonen vill stanna i det förflutna medans jag vill tänka på framtiden. Vårt förhållande är inte sunt just nu. Därför skulle det vara super bra med en telefon som tänker likadant som jag. Jag menar jag behöver en telefon med gorilla glas och en 4,8 tum stor skärm med upplösningen 1280 x 720 av typen Super Amoled. Amoled-skärmar har ju den egenskapen att svärtan är fantastisk eftersom pixlarna inte behöver någon bakgrundsbelysning som lcd behöver. Jag menar den här telefonen känns som en bra stabilt alternativ som jag kan binda mig med. Vem vet? Den kanske kan göra så att jag får en fin kille som du på kroken? 🙂 Håller tummarna för mig! Kram /min iphone kommer inte tycka om det här så om du skulle kunna hålla det här mellan oss så skulle det vara jätte schysst!

 307. Jenni

  Jag har inte direkt speciell anledning till varför just jag ska vinna, men jag känner att jag verkligen behöver en ny telefon.. Börjar bli väldigt trött på den jag har nu.. den har tagit bort alla mina kontakter ca 4 ggr nu.. Och ah.. den har gjort så att jag missat samtal från jobberbjudanden.. och jag har ett abonnemang som säger att jag inte får byta mina telefon för ens det har tagit slut.. och det är 1 år kvar på de!! :/
  Så en ny telefon hade inte suttit fel! 🙂

  Förresten Grattis till eran prinsessa! 🙂

 308. Sophia Nilsson

  Jag skulle jätte gärna vilja mobilen, dels även för min lillasysters syfte. Mina föräldrar har alltid varit snåla när det kommer till henne, vilket jag kan tycka är orättvist. Jag hatar att se henne lika besviken under jul och födelsedagar och hon öppnar en present och hon får aldrig en ny mobiltelefon.. Då hon verkligen betyder allt för mig, och jag skulle göra precis vad som helst för henne så skulle jag dessutom ge allt till henne så länge hon mår bra.. Då hon också fyller år imorgon, nu den sista april så skulle jag vilja komma där och ge henne en ny mobil och då vet jag att hon skulle vara gladare än någon året ut, och jag tycker hon förtjänar det. Så jag håller tummarna så jag kan få se det där älskade léendet på henne!

 309. Evelina

  Jag skulle väldigt gärna vilja vinna för att det skulle göra mitt liv enormt mycket bättre. De senaste tre åren har jag gått runt med en gammal Sony Ericsson som inte ens har touch, jag har alltid önskat mig en ny fin mobil men mina föräldrar har tyvärr inte råd med att köpa en till mig, och det accepterar jag. Men det är så jobbigt varje gång mina vänner får en ny mobil, eller kommer för att visa mig en sak på deras sprillans nya mobil. Det skulle bara vara så fruktansvärt skönt att faktiskt för en gångs skull kunna visa något tillbaka.

  Jag måste bara tillägga att jag följt din blogg sedan du startade, och att faktiskt se hur du ändras som person, från dag till dag, är så jävla fascinerande. Det får en att inse att allt är möjligt. Att alla kan ändras. Du gick från en challengeboy som alltid var så jävla badass, till någon som inte längre bryr sig om resten av den falska bloggvärlden, man ser klart och tydligt vad som betyder mest för dig. Att du faktiskt mognat på det sättet är så jävla underbart. Jag började följa din blogg för att den varje dag bringar mig glädje och inspiration. Du kämpar hela tiden mot det du vill ha. Och än idag ger din blogg mig mitt dagliga glädjerus. Den bringar mig alltid glädje när jag är nere. Men det som är allra bäst med din blogg är att den alltid har varit och fortfarande är sann.

  Den dagen du och Paula checka in på BB gjorde mig så jävla glad. Jag vet hela eran historia och har läst om den sen den börja. Både du och Paula verkar vara underbara personer. Men när jag först såg solstrålen Molly- Elise vart jag så glad. Fattar inte varför. Jag tror det är för att jag läst om ert äventyr sedan dag 1. Tusen grattis till den söta ängeln, önskar er all lycka till!

  Hursomhelst skulle jag bli överlycklig om jag vann!

  Mvh: Evelina

 310. Matilda

  Hej Hugo!
  Som nybliven pappa vet du hur mycket man älskar sina barn, och jag garanterar att min mamma älskar mig och mina syskon minst lika mycket som du älskar er lilla Molly-Elise. Min mamma har uppfostrat mig och mina syskon i princip själv och hon har gjort ett fantastiskt jobb. Hon har jobbat arslet av sig och hon har fått slita för att hinna och orka med allt. Trots det har hon aldrig klagat. Nu är det bara jag kvar i huset av mina syskon och helt ärligt talat förtjänar hon så mycket mer än hon får av mig. Jag kan vara riktigt lat och inte hjälpa henne så mycket som jag borde och jag har riktigt svårt att vara tacksam för det jag får. Ofta vill jag bara ha mer, medan min mamma bara ger allt hon har. Nu har jag fått nog av att inte kunna ge tillbaka. Som en fattig student har jag svårt att köpa något fint till min mamma som kan visa min tacksamhet. Nu har hennes mobil börjat krascha och jag vet hur mycket hon vill ha en ny. Det här skulle vara min chans att ge min mamma det hon förtjänar och det hon behöver.

  Jag vet att detta skulle betyda mycket både för mig och även för min mamma.
  Jag håller tummarna, för min mammas skull.

  Mvh Matilda

 311. Sara

  Ligger i min säng, sjukskriven från jobbet! har under 2 år förlorat, min pappa, min morfar ( med två månaders mellanrum) mammas hund, syrrans katt och toppat på detta fick jag själv ta bort min bäste vän igår då han blivit akut sjuk, endast 3 år gammal.. Man kan tycka att det eländiga ska ta slut någon gång. Jag skulle verkligen behöva något uppmuntrande just nu eftersom jag inte vet hur jag ska ta mig upp ur denna säng. ( förlåt för ett deppigt inlägg )

 312. Besa

  Hej! Jag skulle vilja vinna denna mobil för att sedan ge den till min mamma. Hon kämpar och sliter varje dag med jobb, tre barn och kommer hem och lagar mat och städar varje dag. Så jag tycker att hon skulle förtjäna en ny mobil då hon aldrig kommer något till sig själv utan tänker på oss barn först och ser till så att vi alltid har dem nyaste sakerna och kläderna.

 313. Maiya

  Shaaa!

  Jag fyllde år för ungefär en vecka sedan, stack ut med ett gäng te krogen för första gången, hade min mobil (samsung galaxy s3) i min ficka som jag stängde.(Har ingen dragkedja utan en knapp om du förstår vad jag menar.) Var ute på dansgolvet och dansade och så kom det en massa killar som dansade bakom mig och taffsade. Gick därifrån och tänkte inte så mycket på det. Men sedan när jag skulle ta upp min telefon så var den borta. Jag fattar inte hur folk kan ta andras saker ur någons ficka som var stängd…
  men aja, what to do. det finns människor till allt! så en ny telefon skulle verkligen sitta fint! ;D

 314. Malin Gustafsson

  Hej Hugo. Jag är en Smålänning som nyss blivit Stockholmare! I lördags när jag höll på att flyttstäda så tappade jag min mobiltelefon i skurvattnet och den är numera död. Stockholm är ju, som du vet, lite större än småland och att ha en Samsung galaxy s3 skulle göra susen. Jag skulle kunna slå på gpsen och söka på olika kaffeer, affärer och annat. Jag är även en arbetslös 21 åring som inte har råd att lämna in mobilen på lagning eller köpa mig en ny, och att vinna den utav självaste Hugo Rosas skulle skaka min värld!
  Så nu tänker jag sitta och hålla tummarna och hoppas på att jag är är en lyckliga vinnaren, förresten grattis till Molly, hon är en fin en!

 315. Karolin Envia Khamo

  Ett par var ute och promenerade, plötsligt sa tjejen till sin pojkvän: Älkling kan inte du säga något som får mitt hjärta och banka snabbt. Då sa pojkvännen: Jo då älskling, din bror är bakom oss.

 316. Charlotta

  Det var väl fan vad allas telefoner är söndriga, haha.
  Själv har jag en fullt fungerande iPhone. Varför jag vill vinna denna telefon beror på att min storebror vill ha en Samsung. Han har nämligen insett att han inte kan hantera en iPhone utan att spräcka skärmen gång på gång. Så det skulle vara riktigt roligt att reta honom med en samsung litegrann. Sen fyller han ju år om lite mer än en månad så då har jag ju en fin present att ge honom.

  // Retfull 16årig syrra med fin tanke i slutändan.
  Grattis till lilla Molly förresten! Hon är underbart söt.

 317. Jennifer

  För att jag har tävlat på alla tävligar och ansträngt mig för att vinna en ny telefon som jag verkligen behöver!! My last chance 🙁

  Måste även säga att eran fina lilla dotter molly är bland de sötaste jag sett, vilken ängel ni fick, verkligen!!

 318. Veronica

  Eftersom att jag fortfarande sitter med min telefon som jag haft sedan 8år tillbaka (utan kamera dessutom), yes, jag skojar inte… Så skulle det vara heelt amazing ifall jag hade turen att vinna denna telefon! Eftersom jag har en son på snart 3år så skulle jag bli såå glad ifall jag fick en mobil med en bra kamera, då jag är fotogalen och tar bilder på min son dagligen, dock så skulle det vara så skönt att bara kunna slänga upp mobilen och ta ett foto än att hålla på och böka med min kamera hela tiden, som dessutom är vääldigt seg på att ta foton.. de flesta foton blir suddiga och röriga då min viding till son inte sitter still särskilt länge 😉 .. Hur som helst, skulle bli överlycklig ifall jag vann! Hoppas på massor med tur. KRAM till dig och din fina familj!

 319. Aida

  hej huggson! jag skulle vilja vinna den telefonen eftersom jag har en utan kamera, och jag ser hur bra kamera denna mobilen har så jag vill också kunna ta massa kort på min magen som Paula gjorde under sin graviditet, hittills får jag ta kort med min brors mobil men hur kul är det för honom att ha massa bilder på min mage haha 🙁

  grattis till er lilla prinsessa och hälsa paula! 😀

 320. Sofia

  Igår var jag på middag hos min mormor och som du vet knappas det hela tiden på alla smartphones överallt (titta bara på tuben) lika så såg det ut runt mormors middagabord efter desserten. Både barn och barnbarn är ägare av dessa fantastiska prylar. Mormor pratar ofta om hur hennes vardag hade underlättats om även hon hade en smartphone. Redan nu vet hon precis vad hon vill ha och behöver för appar. Problemet är att hennes pension är alldeles för dålig för att lägga tusenlappar på en telefon. Det vore så otroligt roligt att kunna ge bort en samsung till henne och se lyckan! Jag skulle därför bli otroligt glad om jag fick chansen att vinna tävlingen så detta kan bli möjligt. Och skulle jag vinna, så lägger vi naturligtvis in snabblänk till denna fantastiskt sköna blogg 😉

 321. Mahilda

  Hellu! Men motivering är så simpel som såhär:
  jag är så fruktansvärt trött på iPhone så att det finns inte, dom går bara sönder och krånglar hela tiden, och dom senaste två månaderna har jag i princip bara kunnat ringa och smsa från den (och det är ju inte det som riktigt är tänkt med dagens mobiler). Inser också att jag låter som en bortskämd 14-åring, men icke, jag är 21 och har använt telefonen väl i 2,5 år.
  Tack och hej, leverpastej!

 322. Julius

  Hej Hugo!
  Knatten Julius här. Jag vill vinna denna coola telefon till min pappa så han kan bli lite cool igen. Just nu har han en gammal tegelsten från Nokia med icke fungerande kamera. Med Samsung kan han ju ta lite sjyssta bilder på lilla mig och bli cool igen.

  Hälsningar knatten Julius, 11 veckor

 323. Therese

  Jag vill vinna så att jag kan ta fina bilder på min lilla prinsessa, och för min mobil är trasig så jag är i desperat behov av en ny.

 324. Fannie

  Min motivering är sjukt enkel. Jag vill vinna telefonen till min studerande sambo som varje morgon väcker mig med sin monotona alarmsignal på sin Sony Walkman-lut från 1855 och femtio. Killen har haft samma mobiltelefon sen han gick i gymnasiet, nu är han snart 25 år. Hjälp mig, snälla Hugo.

 325. Angelica

  Jag vill vinna telefonen så jag kan ge den till min mamma.
  Hon har alltid ställt upp för mig vad det än gäller, och nu vill jag kunna ge henne någon värdefullt tillbaka.
  Hon har en telefon som krånglar dygnet runt, pga detta så missade hon ett samtal från sjukhuset som skulle tala om att min mormor, hennes mamma, hade dött helt plötsligt utan anledning.
  Jag har inte ekonomin att köpa en ny telefon till henne, så därför skulle det vara så underbart att få vinna den här så jag kan få ge den till världens bästa mamma.

 326. Eline

  Jeg vil gjerne vinne denne telefonen fordi jeg er en fattig student som ikke har råd til å kjøpe ny! Og uten telefon er jeg helt fortapt =P

 327. Nordh

  Jag vill vinna telefonen till min sambo. Han har en skabbig gammal nokia som snart faller i 100 bitar (skickar gärna bildbevis) Tror han haft den i 6-7 år, om inte mer, och jag skäms när han plockar fram den bland folk. Men köpa en ny är han alldeles för snål för!! Dessutom vill jag att han ska kunna ta sjyssta bilder av vår 2-månaders knatte och då vore ju denna Samsung perfekt!!

  Heja mig!

 328. Frida

  Jag vill helt enkelt vinna telefonen för att få bertyget världens bästa flickvän!
  Min sambo tappade sin telefon i backen så hela skärmen sprack och sorgen är stor hos honom och inte f ör att mobilen sprack utan för att han missar sina matcher i Top Eleven (ett fotbolls spel ? ,det är tydligen det viktigaste i hans liv ) och det enda han tjatar om och när jag inte ser så fäller han säkert en och annan tår också över sin mobil och spel!
  Så jag tycker att jag förtjärnar att vinna denna telefon för attt
  1. få tyst på min sambos tjat
  2.ge han glädjen till livet tillbaka
  3.bli världens bästa flickvän!

 329. Antonia

  Hej! Vill börja att sända de nyblivna föräldrarna stora gratulationer från Finland! Härligt att få ta del av er glädje samt er vackra prinsessa!

  Jag är en 20-årig tjej bosatt i en liten stad i södra Finland. Jag skulle så gärna vinna mobilen för att ge den som gåva till min älskade pojkvän som gått igenom det ena och det andra i livet. Han har lärt och gett mig så mycket och nu skulle jag vilja ge honom något fint, något som kunde fungera som en länk mellan honom och mig när vi är på olika håll, en telefon.

  Sköt om er!

  Med en vänlig hälsning,
  Antonia

 330. Camilla

  Finlandssvenska Camilla här. Jag tänkte vara trogen mitt kära hemland så jag köpte en Nokia Lumia 800, vilket jag ångrar enormt idag. Telefonen bara krånglar och jag springer regelbundet in med den på service. Dessutom är windows verkligen piss på en smart telefon. Så nu skulle jag behöva få vinna en Samsung Galaxy så jag skulle passa in i min syskonskara (som hela gänget kör med denna telefon). Skulle verkligen uppskattas om man slapp bli utskrattad p.g.a telefonvalet vid framtida familjemiddagar! 😉
  Ha det gott!

 331. Emma

  Tjena Hugo! Felicitaciones a su hija hermosa:) Jag skulle vilja vinna mobilen just för att min mormor åker till Chile och hon ska vara där i ca 6 månader.. Det hade vatt så bra och lätt för henne att hålla kontakten med oss om hon hade haft en samsung! Du som varit i Chile vet nog att det är ganska dyrt att jämt och ständigt ringa till Sverige:p det roliga är att min mormor är 85 år gammal och älskar allt som har med elektronik att göra så det blir ingen tuff match att lära sig hantera en modern mobiltelefon:p hon har själv sagt att hon vill äga en touch mobil innan tiden är ute o att hon minsann också ska se lika cool ut som oss ungdomar som sitter med våra mobilen stup i kvarten.. En chilenare i ett nötskal haha..

  Så min motivering blir: jag vill vinna en samsung telefon till min 85 åriga mormor som ska åka tillbaka till sitt underbara hemland Chile, och för att hon ska kunna skicka härliga sommar bilder o reta oss i kalla sverige så vore de en super bra gåva till henne! Om jag vinner ska jag dessutom säga att telefonen är ifrån en stilig ung chilenare;) då blir det nog mer roligt att äga den! Ha det bra.. / besitos de una chilena

 332. emmy

  jag tycker att jag borde vinna för att jag är trött på min iphone och allt som har med appel att göra, saknar tiden då steve jobs skötte det! Sen är man ju inte den rikaste nu en månad innan studenten, mycket pengar som ska gå till allt som behövs inför det 😉 Och att vinna kanske skulle dämpa ångesten över att bli ”vuxen” !
  tack på förhand! Ha det gutt!

 333. Michelle

  Hej!
  Jag har haft en otroligt tung vår, mina föräldrar skilde sig pga otrohet och jag har blivit mitt emellan och varit en sak de bråkat massor om. Min telefon har börjat bråka och slutar funka mitt i allt hela tiden så jag skulle verkligen behöva en ny telefon!
  Stort grattis till er söta bebis! 🙂

 334. Linda F

  Är mammaledig med vår 7veckors dotter, så en ny mobil skulle vara super välkommet. Och ja, jag vädjar och spelar på att du oxå blivit förälder 😉
  Grattis till er fina skatt!

 335. Karin

  Återigen stort grattis till Molly :D!
  Och nu till min motivering i form av lite rimstuga:

  Jag är i stort behöv av en ny telefon, då min telefon beslöt sig för att tacka för sin tid på jordelivet. Detta skedde dagen efter som garantin hade gått ut, vilket resulterade från mig ett stort tjut!
  Jag jobbar och står i nästan dygnet runt, men hyran och räkningar slukar en rejäl sedelbunt.
  Kan inte med mina vänner o familj kommunicera, hur tusan ska man kunna planera?
  Om jag en samsung galaxy s3 i min ficka skulle ringa en melodislinga, så skulle det ett stort leende frambringa :)!

  Hoppas denna rimmotivering håller för en vinst :)!

 336. antonia

  min pappa som bor i Grekland kan aldrig unna sig någonting för honom pga krisen. Han hardessutom blivit sjuk och kan knappt gå. Telefonen han har nu kan han inte se någonting på eftersom han också har dålig syn.
  Jag skulle vilja vinna denna mobiltelefon för art ge den till honom. Så att han skulle kunna någonting för en gångs skull.
  när jag var yngre och det innebar så krisigt i Grekland så vann pappa en moppe som jag fick av honom direkt så att ge tillbaka en telefon han verkligen skulle ha nytta av skulle betyda allt. Jag älskar min pappa.

 337. izabella

  För cirka 9 månader sen blev jag blev en stolt mamma,
  och all tid går åt till att ta hand om sitt hjärta och amma.
  Man tar även mycket bilder av sin lilla skatt,
  det spelar ingen roll om det är dag eller natt.
  Alla bilder är roliga att ha kvar,
  det är nog därför man så många tar.
  Mycket tid går även åt att med familj och vänner tala,
  ofta är det samma sak som man om och om igen får mala.
  Det man alltid pratar om är hur ens bebis mår,
  om han äter, kryper, pratar eller går.
  Att ha en grym Samsung mobil är därför ett tvång,
  så man kan tala och fota dagen och natten lång.
  Jag skulle kunna använda den till så mycket mer,
  och bara tanken att äga den gör att jag inombords ler.
  Jag vill verkligen ha denna mobil och att nu få chansen att den vinna,
  är en chans man inte bara kan låta försvinna.
  Speciellt inte när man sig själv aldrig något längre unnar,
  så hoppas jag du inte mig denna missunnar!

  Stort grattis till eran underbara lilla prinsessa!

 338. Caroline

  För att min kamera har slutat fungera på min S2 och tänk dig själv hur jobbigt livet vore utan mobilkameran. Kort motivering är bra, ellerhur?

  Ps. Underbar liten dotter ni har fått du och Paula, lycka till och tack för att vi får följa med på hela resan! 🙂

 339. Cornelia

  Hej Hugo! Därför vill jag vinna denna Samsung:
  Min pojkväns iphone 3gs är en gammal klump, så om jag skulle vinna denna samsung av en slump, skulle han få den på hans födelsedag i ett paket, och jag tror att den i hans hand skulle bli riktigt het! Förhoppningsvis kan han hålla sin Samsung hel, och så kanske jag får lite kel. För om jag vinner kommer jag ge den till min prins, och då han kanske min födelsedag(som är någon dag efter honoms) minns!
  //Cornelia

 340. Jonna

  hej!Jag tycker att jag borde vinna den här telefonen för att jag har kämpat med min kille att kunna få barn och vi har verkligen satt alla våra pengar som vi kunnat för att få detta underbara barn.För det är verkligen något vi vill ha!
  Kan ju säga att det inte är billigt med provrörsbefruktningar osv!..Så jag har tyvärr inte råd att köpa en ny telefon allafall om jag verkligen skulle behöva göra det efter att ha tappat den i golvet så den blev förstörd.
  Så därför känner jag att jag tänkte verkligen hoppas och håller alla mina tummar och tår för att kanske ha tur den här gången och vinna en ny telefon!
  Grattis till er fina tös:)

 341. Sanna

  För att jag precis fick min andra telefon detta året stulen och vi har inte råd att köpa en ny telefon på ett par månader. Just nu glider jag med min gamla sony ericsson telefon och visst jag överlever, men hade ju varit sjukt skoj att få en ny telefon. Mamma hade nog nästan blivit gladare än mig för denna telefonen, då det är hon som får betala min nya framtida telefon. Då skulle hon kunna spara de pengarna istället och åka på en trevlig resa till sommaren kanske? Vi får väll se och hålla tummarna!

  Grattis till tjejtrasan! / Sanna

 342. Jessica

  Jag skulle vilja vinna telefonen för att ge den till min pojkvän. Han är världens finaste pojkvän och funnits där för mig i 4 år nu. Han är typen som alltid ställer upp och alltid tänker på alla andra före sig själv. Väldigt fin egenskap men ibland vill man att han ska tänka på sig själv nån gång. Därför skulle jag vilja vinna denna telefon och kunna ge den till honom, för att visa att han är värd allt och att det är ok att unna sig fina saker ibland! 🙂

 343. Emma

  Tja! Jag skulle vilja vinna denna mobil för att min är full av skit. När jag för första gången skulle bytta blöja på min systerson så la jag min mobil på skötbordet…jag öppna upp blöjan och det var väl inte så mycket tänkte ja. Men jag var nog tvungen att tänka om för i just det skedet så rann det bara bajs. Mobil helt felplacerad och det slutade med att från ha haft en vit samsung till en nyprodukterad brun färg. Det roliga är att varje gång jag närmar mig Svante så börjar han gråta. Men i detta läge så sken han bara upp som en sol, klarade helt enkelt inte vara sur på en söt skapelse trots att han skitat ner min ägodel. Grattis till fina Molly föresten, tror ni kommer att blir superbra föräldrar. Keep up the good work 🙂

 344. carro

  hmm, jaa varför ska just jag vinna telefonen tänker jag nu..
  jag skulle vilja vinna telefonen för:
  1. jag har en gammal skittelefon som kommer trilla av pinn när som helst.
  2. för att min skittelefon inte rymmer typ ens en mer bild på den.
  3. för att det hade varit jävligt ballt att få vinna en tävligt!! haha, önskar mig själv lycka till.

 345. Jenni

  Hej!

  Jag vill vinna telefonen så att jag kan ge den till min sambo. Han har en HTC i nuläget som han haft i över två år (abonnemanget kan snart förnyas, han bytte tidigare än vad man ”borde” innan). Denna telefon är inte vad den borde vara då den stängs av och nätet upphör allt som oftast (minst 5-6 ggr per dag) vilket är ytterst frustrerande vilket så klart gör honom frustrerad. Sen vet jag att han vill ha en samsung, därför hade det varit kanon!

  Därför vill jag vara med och tävla – för en nöjd och glad sambo 🙂

 346. Mikaela

  Hej!
  Jag vill vinna då jag vill ha en mobil som jag kan blogga med en så kallad smartfån, planen är den att jag ska börja blogga igen, då jag vill ha mina dagar ”dokumenterade” då jag/vi är gravida, jag ser fram emot att kunna framöver läsa igenom mina inlägg på bloggen för att se hur graviditeten gick till i efterhand, och sedan känner jag att jag vill satsa på bloggen för MIN skull, så att jag har en ”hobby” att hålla på med, som innebär fotografier & inlägg! Men även sedan för anhöriga/vänner/släkt ska kunna följa mig/oss genom graviditeten på avstånd, då vi har en bra sträcka emellan oss, och inte träffas så ofta eftersom vi valde att flytta på grund utav bättre jobbmöjligheter! Vi är 21 resp 22år, å ser verkligen fram emot vår lilla knodd som kommer i mitten av oktober! 🙂
  Tack på förhand!
  Stort grattis till er lilla skatt!

 347. Amanda

  Anledningen att jag vill vinna är för att jag och min ena syster har varit ovänner i 1.5 vecka nu (ca) och jag vill gärna ge henne denna och hoppas att vi blir vänner igen. Jag vet att en mobil inte räddar oss speciellt mycket utan vi måste prata med varandra. Men om jag kom med den som en förlåt gåva så skulle det nog rädda våran relation. Jag saknar henne!
  Grattis till dig & Paula förresten 🙂

 348. Helena

  Jag är nöjd med min mobil, min pojkvän likaså
  men en galaxy till svärfar är väl bättre än Cointreau
  Han har länge önskat slippa sin gamla knappmobil
  och med denna nya skönhet kan han glida runt med stil.

  Summan av kardemumman: Detta skulle vara världens bästa present till min svärfar och om jag vinner vet jag att han skulle bli väldigt glad av att få den.

 349. Sanne

  Hej!

  Denna mobil vill jag vinna, så att jag kan sluta grina. Fick för ett tag sen reda på att jag är gravid, och nu kan jag inte tänka på annat än att bebben ska säga tittut. Egentligen måste jag lägga min tid på plugg, det klarar jag självklart inte av ett dugg. Men jag måste fortsätta kämpa, och min längtan efter bebben dämpa. Kanske vill du mig med detta hjälpa, genom att mig mobilen skänka. Så Hugo var nu snäll och lyssna på mitt lilla gnällllll 🙂

  Ha det bra!!

 350. Elin

  Hej!
  Jag blev mamma ca 3 månader efter att jag fyllt 19, jag hade ingen utbildning eller jobb och jag bodde fortfarande hos mina föräldrar. De senaste månaderna har jag jobbat häcken av mig för att kunna försörja min dotter. Jag studerar 100 % på distans och jag jobbar varje kväll (plus helger ibland), jag och min pojkvän har även fått en lägenhet så vi flyttar om 2 dagar så det kommer bli ännu mindre pengar till övers och trots att jag försöker på alla sätt och vis att få livet att gå runt är det inte lätt när varken jag eller min pojkvän har någon stabil inkomst. Så jag tycker att jag borde få vinna telefonen för att få unna mig själv något, för det händer inte ofta..

  Förresten, Grattis till lilltjejen! Hon är supersöt! 😀

 351. Jannie

  För att jag behöver en mobiltelefon då min 5-6 år gamla telefon gick i kras och har nu varit telefonlös ett tag och kommer framöver vara utan mobil, tyvärr.

 352. Aki

  Jag har ett distansförhållande , haft det i flera år nu (känner ingen som haft det så länge). Han e mannen i mitt liv och jag planerar att gifta mig och skaffa barn med honom men tyvärr tillåter inte ekonomin det nu (vi planerar att bo i Sverige) Men kämpar på och hoppas på att komma upp i heltid så att jag kan fylla upp önskan och börja leva med mannen i mitt liv och flytta hemifrån. Jag vet att du Hugo påpekat i en frågestund att du typ ogillar distansförhållamden men tänk så här , du träffade Paula i Argentina om hon hade sagt att hon tex bor i Tyskland eller något , hade du då släppt henne ? Kanske , kanske inte. Men man kan inte hjälpa vem man blir kär i eller hur ? Alla e vi olika och har olika tankar , mig har mitt distansförhållande gjort starkare just för att jag måste kämpa mer än om jag hade min pojkvän i samma land och jag tycker inte att någon ska dömma mig för det. Jag blev kär och jag kämpar och kämpar , det har varit svårt men kommer bli så värt när vi snart bor ihop. Vi firar årsdag snart och en Samsung Galaxy SIII hade varit den perfekta presenten till honom. Varför ? Jo för att han har en gammal nokia mobil som han använder där han kan smsa och ringa , det blir väldigt dyrt på det sättet mellan 2 länder och en ny Samsung mobil skulle underlätta väldigt mycket , finns massa appar och en som just e för distans förhållande ! Tänk vad coolt då skulle vi kunna höras ännu mer 😀 Min pojkvän hade blivit väldigt glad för presenten och även jag för att jag då lyckats ge en present som betyder något för vårt förhållande för vår kärlek. Tänk att åka till honom och knacka på dörren med en ny mobil som present på vår årsdag !! Skulle vara häftigt och jag hoppas att du Hugo Rosas kan hjälpa mig lite på traven så att jag kan överaska mannen i mitt liv på det sättet 😀

 353. Elin

  Hej!

  Har ingen snyft historia att bjuda på då det egentligen inte är synd om mig. Tappade telefonen på fyllan förra veckan och lyckades dessutom kliva på den. Totalspräckt skräm då det vore kul med en telefon som det gick att läsa sms på.. 🙂

 354. Karro

  Jag lyckas på något sätt alltid förstöra mina mobiler.. En gång glömde jag min första mobil, just en samsung, i byxorna – de tvättades sen några timmar senare, stackars mobil. En annan gång gick min andra mobil, en LG, sönder och bröts typ mitt på tvären.. Min tredje mobil, en htc, slutade fungera då den fick vatten på sig. Min fjärde mobil, en zte, var så himla seg när jag touchade på den att jag trodde den hade fått virus… Min femte herregud, en xperia s (älskade denna mobil, fick den av min pojkvän som nu flyttar 20mil från mig..), den tappade jag på fyllan så skärmen sprack.

  Just nu har jag en provisorisk, pappas gamla xperia s mini. Den är kass. Bättre än inget. Men jag har inte riktigt uppdaterat med bra och roliga bilder på Instagram eller Facebook sen i julas ungefär. Vill gärna ha en mobil som är räddaren i nöden för mig. Denna mobil ska jag i sådana fall skydda med sånt skydd till mobiler, har ju annars aldrig behövt köpa sånt skydd för det finns ju inget sådant skydd till de tidigare fem mobilerna vad jag vet. Vill därför också smycka den och göra mobilen personlig – min egen.

 355. Valeria

  Hej!
  Jag vill vinna för att jag vill ge den till min mamma som har en gammal Nokia!
  Grattis till Er söta Dotter Molly!

 356. Ela

  För att den är så himla fin, dock dyr som ett svin.
  Hade vart perfekt för mig, en riktig ungdomsgrej.
  Ska använda den väl och vårda den med min själ!!
  jag vill vinna 🙂 🙂 🙂

 357. Emelie Andersson

  Är preggo utav helvete, stor som ett hus och går som en anka. BF 8e maj (men känns som att knodden kommer ligga kvar där inne för evigt). Ett jäkla hormontroll som skulle bli asglad av en ny mobil såhär i väntans tider!

 358. Jasmin

  Jag har följt er under er graviditet
  Men det är nog ingen hemlighet
  Fråga min familj, dem vet!
  När Molly kom visade jag bilderna för alla jag känner,
  som om jag kände er och vi var vänner.
  Grattis grattis till er fina baby,
  och nu när jag är höggravid förtjänar min mamma en Samsung Galaxy,
  så när jag får mitt lilla gry, så kan hon också ta massa bilder och känna sig happy =)

 359. Bresha

  I maj blir jag faster och jag vill ha en telefon med bästa kameran så jag kan ta fina bilder på finaste killen som kommer till världen. Faster kan inte va annat än stolt.

  Grattis till finaste Molly.

 360. Malin Linnea Bengtsson

  Kolla, jag retar ihjäl mig på min iPhone som HELA tiden krånglar, och jag blir snart galen!! Tänk själv att du sitter på fb och håller på med något allt HELT PLÖTSLIGT stängs av, eller att du försöker ladda upp fetaste bilden på till exempel instagram utan resultat. Ibland förlorar jag all service, och då måste jag ta mig till närmsts Tele2 butik, det absolut värsta är att min pojkvän inte tror på detta ytan tror jag stänger av den med vilje.. He’s an Albanian and he can NOT keep calm -.- Jag är svensk och vi är ju typ bäst på att vara lugna liksom.. Ingen bra kombo!! Men iallafall, det är därför jag vill vinna telefonen 🙂

 361. Nea

  Varför jag vill vinna en S3? Jo såhär är det, min Iphone 4s suger! Den flippar hela tiden. Stänger av sig lite då o då vi 40% rabatt.. Ljudet typ dallrar så när man pratar låter den andra människan full?! Haha. Lite kul xD Nej men det skulle vara sjukt kul att vinna en sån. Har länge letat efter en S3, men jag har ju inga pengar eftersom jag är 14 år 🙂
  Grattis till er galet söta dotter 😀
  Kram Nea

 362. Diana

  Jag vill vinna för att jag behöver en ny mobil och har inte råd att köpa en ny pågrund av att jag har massa utgifter eftersom jag ska ta studenten om ca 1,5 månad. Så skulle jag vinna kan man säga att det skulle vara en student present och något som skulle vara väldigt nödvändigt eftersom jag inte har en mobil som fungerar för tillfället 🙂

 363. Dorra Avila

  Hello! 🙂 Jag är en student på 19 år som verkligen älskar helt crazymucho att resa. Aldrig haft en bra telefon men jag ska inte ljuga, har haft ett par tillfällen då jag kunnat köpa en men jag älskar ju att resa och har då valt en vecka i ett varmt land med min loving & caring familj eller underbara vänner istället för en ny telefon. Skulle vara så skönt att kunna kolla SL eller spela på tåget, att kunna ta bilder när jag ser fina saker m.m.

  Har nyligen betalat av en böter som jag lät gå till kronofogden då jag ej kunde betala allt på en gång så jag kan heller inte köpa saker på kredit på något år.

  Och grattis till Molly, längtar tills den dag då jag får en son eller dotter. Hon är jättesöt, frisk och eran, kan det bli bättre? Grattis igen 😀

 364. Edin

  Vill först bara säga grattis till skatten ni fått! Verkar vara undrbart!

  Jag borde vinna en Samsung för jag är så JÄVLA trött på min iPhone. Den har blivit seg, den stänger av sig när det är för kallt ute och batteriet laddas ur snabbt. Och de ska vara marknadsledare…mmm, sure bacon! Har varit pro Apple ett tag nu, men jag tror saker kommer ändras framöver. Ja, om de inte kommer med något groundbreaking vid sin release. Hur som skulle jag vilja testa och se vad en Samsung går för, hört bra om dem!

  Räcker inte de ovan som anledning så har jag en annan. Min mamma fyller år snart och hon äger en gammal HTC. Jag är student och presenterna blir ju således inte de bästa. Så får jag Samsungen kommer jag ge den till henne i födelsedagspresent.

  Två anledningar har du där, vilket öde telefonen går till mötes får du välja. Kan ju skriva med i mailet om jag vinner vad du tycker jag ska göra.

  Ha de grymt 🙂

 365. Sarah

  Stort grattis till er underbara flicka!

  Jag vet själv hur det är att vara förälder till en liten flicka.
  Mitt lilla troll på 2,5 år råkade trampa på min mobilskärm vilket resulterade i en stor spricka.
  Jag har idag en Samsung Galaxy s3 och skulle bli mycket gladare (och mer försiktig) om jag vann en ny telefon.

 366. Emelie

  Hejsan!
  Först och främst vill jag bara säga GRATTIS till er supersöta dotter, ska bli kul att följa henne vidare i livet. Det vill jag också helst göra på Instagram och din och Paulas blogg genom en ny Samsung Galaxy S3.
  Skulle jag ha turen att vinna denna mobil, så kan jag skänka min gamla Samsung till min mamma som går runt med en halvt fungerande 99-kronors mobil från Clas Ohlson.

  Ha en fortsatt bra vecka och krama skorpan från mig! 🙂

 367. Emma

  Min motivering lyder såhär:
  Jag har sedan i januari pluggat på komvux bara för att ha en inkomst. Nu söker jag sommarjobb för fullt men eftersom jag är gravid i v21 är det svårt att få jobb eftersom folk tydligen tror att gravid= handikappad… Jag vet att vissa mår dåligt och har ont under graviditeten men jag är inte en av dom! Får jag inget jobb under sommaren vet jag inte hur vi ska klara oss eftersom vi måste köpa vagn, babyskydd osv vilket går på några tusen… Ja, och utöver detta då, så är min iPhone nära döden. Just nu hålls den vid liv med respirator kan man säga. Går inte att ta kort med längre, inte heller filma, vilket är fullständig skandal eftersom det är något jag vill kunna göra på bebben när den kommer 🙁 sen så funkar inte låsknappen på den, ljudet faller bort ibland och ska jag göra något med den, typ läsa bloggar, tar det typ 10 min att bara få upp safari för det är så fruuuuktansvärt seg. Men som läget är just nu så är det inte tillfälle att köpa någon ny telefon, utan fokus ska såklart ligga på bebisgrejer. DÄRFÖR vill jag hemskt gärna vinna.

 368. Angeline Nordh

  Hej! Jag har alltid bara haft iPhone så jag skulle väldigt gärna vilja testa på något nytt. Jag har aldrig vunnit något så skulle vara jättekul om man för en gångs skull vann!:D skulle bli asglad!

 369. Patricia

  Grattis till lilltjejen först och främst! 🙂

  Och nu till det här med tävlingen, jag skulle behöva en ny telefon då alla telefoner jag haft har varit fel på från det att de kommit från fabriken, aldrig någonsin har jag haft en mobil som är tip top men jag har hört att Samsung är en av de mest stabila telefonerna och hoppas innerligt på att det stämmer. Jag vill bara ha en mobil som fungerar som den ska ju! 🙂

 370. Elin J

  Jag skulle vilja vinna mobilen för att kunna ge den till min kära bror! =) Just nu har han ingen mobil. Han sprarade och köpte en egen mobil, men den gick sönder för ett tag sedan och det blev för dyrt att laga den. Därför har han inga pengar att köpa än för och mamma och pappa tycker han borde sprara pengar och köpa en egen. Just nu har han alltså ingen mobil, och han går bara i 9:an, därmed får han inget studiebidrag än och månadspengen lägger han på kläder och annat han behöver. Detta är sjukt jobbigt för jag kan aldrig få tag i honom, älskar min bror och önskar jag bodde i sama hem som honom (bor hos mamma och han hos pappa), och att dessutom ha svårt att ha kontakt med honom är jobbigt för mig.

  Tycker verkligen han förtjänar en ny mobil också. Både jag och min bror har diagnoser och ar haft det jobbigt i skolan. Förra året hade han IG i alla ämnen utan slöjd, men nu har han gått om ett år och kommer gå ut 9:an med godkänd i alla, till och med högre betyg i vissa. Han har alltså kämpat som fan och gjort hela familjen stolta! Trots att han haft några jobbiga år så har han kämpat på och tagit tag i sitt liv. Så glad för hans skull 🙂

  Så skulle vilja ge honom en present, en belöning för allt han gjort 🙂 Han har även varit väldigt stöttande mot mig, hans galna och konstiga humor muntrar allid upp mig! 🙂 Han kollar alltid avundsjukt på min iPhone, så tror han skulle bli asglad för en lite nyare mobil 🙂 Och jag som syster skulle också bli glad så man kan höra av honom lite oftare 🙂

 371. Josefin Ljunger

  Hej jag vill så gärna vinna denna mobilen. Nu har jag varit med i alla dina tävlingar om denna haha! Anledningen till att jag vill vinna den är för att alla exakt alla mina kompisar har smartphones som iphone och samsung eller experia mm. Men jag har ingen sån.. Jag har istället satsat pengar på andra saker men inser hur mycket nytta man kan ha av en sån! . En stor andledning till en smartphones är också alla bilder man kan ta. Jag älskar att fota men man kan ju inte ha med kameran hela tiden.. och en stor sak är också bloggen som jag har! Den satsar verkligen jag och min kompis på och vår dröm är att få den bland blogg.se topplista men då krävs det bra uppdatering så att man slipper göra en massa tidsinställda inlägg på kvällen utan kan blogga direkt från mobilen! . Det är även viktigt för mig att ha en bra mobil då jag ofta rider själv på min häst och olyckor kan hända.. Och musik! tänk att kunna lyssna på musik i mobilen!!! min mobil skulle blivit min bästa kompis!!

 372. Julia

  Hej! Grattis till nya familjemedlemmen 🙂
  Jag vill vinna mobilen för att jag har en iphone just nu som jag har slutat fungera flera gånger utan att jag tappat den eller något sånt. Den är på lagning nu och jag har en mobil från stenåldern under tiden. Min pojkvän har en samsung galaxy s3 4g och han har däremot tappat den i badkaret, i golvet osv och telefonen fungerar ändå perfekt utan en enda skråma. Jag är så trött på iphone efter alla problem jag har haft med min så jag vill så gärna ha denna samsung mobilen istället, alla jag känner som har den är så nöjda!
  Så nu håller jag tummarna på att jag vinner:)
  Ha det bra 🙂

 373. Linda Hallman

  Hej Hugo! Jag har haft en otrolig otur de senaste året och måste vända på varje kronan innan jag köper mat etc. är arbetslös och min telefon har börja ge vika och jag har inte råd att köpa en ny.. Men jag är väl medveten om att jag behöver en ny telefon. Det här är dock ingen sympati kommentar, jag ger dig bara en bra anledning till att låta mig vinna!

  Sen måste jag bara få ta och gratulera igen till eran fina prinsessa molly! Vilken häftig känsla det måste ha varit för dig på BB, att få bli pappa och få pussa på sin prinsessa för första gången. Grattis 🙂

 374. Jen - mamma till Ewelina och gravid

  Har BF i augusti, sambons iphone börjar bli dåligare och dåligare. hade varit kul att vinna denna till han så ja kan nå han framöver om nått händer. han jobbar trots allt 8 mil härifrån :)! OCH hans kamera funkar inte längre, även det hade varit bra så när bebisen äntligen kommit kan han skicka mms (Med en BRA bild) till sina nära 🙂

 375. Krish

  Jag vill jätte gärna vinna för att min stora syster fyller år snart, och jag vill verkligen köpa något stort, men har inte råd för något stort. Telefonen skulle vara perfekt för henne för att hon har frågat efter en ny telefon. Vill att hon ska ha den bästa födelsedagen!

 376. Wiktoria

  Att ha tryck i öronen är inte alltid lätt, men att vinna en samsung skulle vara rätt. De är grymma, då de i min fantasi får rymma. En samsung för systern, den lockar, då den faktiskt rockar.

 377. Josefine Persson

  Jag vill vinna för min telefon som jag har nu är dålig. 🙂

  Ps. din blogg är bäst, har följ dig hur länge som helst och Paula sen hon börja blogga 🙂

 378. Antonella Cotta Lopez

  För att jag är en fattig student…. Du vet hur det är…..
  Och jag har världens sämsta mobil just nu… Jag kommer att jobba på sommaren, men jag tänkte bjuda min pappa till Spanien (hans hemland) .. Han har inte varit där på ett tag… Men samtidigt vill jag ha den nya samsung och jag kommer inte att ha råd till det….

  Snälla! Hjälp denna fattiga student!

 379. ida

  Jag tycker att jag är värd den för att min mobil är så gott som klar för att skrotas. Jag går i andra året på gymnasiet och utan jobb och studiebidrag som tas bort under sommaren så är det väldigt svårt för mig få ihop pengar till en ny mobil. Jag fyller också år om 2 veckor och skulle verkligen vara så himla tacksam om jag vann den! Jag har skrivit tidigare i dina tävlingar och aldrig vunnit. Så ta och skänk bort telefonen nu till en arbetslös student. Puss och kram

 380. Rebecca Thylin

  Grattis till tillökningen i familjen Hugo, jätte fin tjej måste jag säga 🙂
  Har precis börjat läsa din blogg och tycker det är lika spännande varje gång jag klickar in på din sida, framförallt under den period som varit nu under Paulas graviditet! Fortsätt i samma bana så kommer jag bli en trogen besökare 🙂 Men för att återgå till tävlingen i detta inlägg så är jag själv inte ett så jätte stort fan av samsung telefoner överlag, men jag vet att min pojkvän är och han behöver en ny telefon, då hans nuvarande strular EXTREMT mycket och pågående samtal bryts m.m. Så om jag skulle få chansen att vinna så skulle jag bli jätte jätte jätte glad!! (Vet även att han ibland läser din blogg med, trots att han inte vill erkänna det och tycker du är grym) Så håller alla tummar jag har att jag vinner detta 🙂 Ta hand om familjen och hälsa Paula! Ha det så bra 🙂

 381. Josefine Thelander

  Hej! Först o främst, så ska jag vinna för att jag tävlar o tävlar.. men vinner jag något någon gång? Nää, så motivationen är lätt, jag tycker att jag är värd det haha. Ha de fina fisken, de säger vi! HEJ! =)

 382. Malin

  Min mobil har varit på lagning sedan i december hos någon konstig typ som en kollega typ kände, verkar inte som att jag får tillbaka den va? 😉

 383. SANDRA

  Enligt mig är mobiltelefonen ens andra halva. Det är något man har med sig varje dag och överallt. Då borde man ha en riktigt bra! Som student har man inte alltid råd och ”sosse-familjen” bajsar inte direkt ut pengar. Tycker att tiden med min iPhone 4 borde ta slut. En månad kvar till studenten och den dagen vill jag minnas med grymma bilder tagna med samsungs grymma kamera! Och vad är det man säger?

  ”Ta hand om din kvinna lika bra som du tar hand om din mobil”.

 384. Violetta

  Jag kanske inte har världens bästa motivering till varför just jag skulle vinna men man kan allt försöka. Jag är en dotter till en ensamstående mamma på tre barn. En kvinna som verkligen gör allt för sina barn, tänker på sig själv i sista hand, offrat allt för oss. Hon har alltid varit fascinerad över de här nya touch mobilerna men aldrig haft råd till att tänka på sig själv då ekonomin inte tillåtit det! Hade varit kul om jag skulle vinna mobilen då jag tänkt ge bort den till världens bästa mamma!

 385. Linda

  Nej jag tror inte jag kammar hem den med en ”jag skulle vinna för bla bla bla”
  Vet du vad Hugo?
  JAG VINNER FAN ALDRIG I SPEL ELLER SÅNT SÅ TA OCH ÄNDRA PÅ DET!
  Tack!
  =)

 386. Katja

  Inte ofta jag vinner något men man kan ju alltid försöka 🙂
  Behöver inte någon lång förklaring till varför jag skulle vilja vinna, kan bara säga att jag råkade tvätta min sambos samsung-mobil i tvättmaskinen, det var ingen rolig upptäckt när maskinen gått klart haha. Men om jag skulle vinna så skulle det lätta lite på mitt samvete iaf. Grattis till bebisen 🙂

 387. Cecilia

  Håller på att ta körkortet och har därför inte råd att lägga ut pengarna på en ny telefon. och efter en olycka med vatten låter de som och prata med en guldfisk, vilket är lite för svårt att förstå..
  Så en ny telefon skulle hjälpa mig stort så ja åter igen kan föra en normal konversation men omvärlden… 🙂

  kram . och lycka till med familjen. <3

 388. Carolina

  Hej Hugo! Grattis till er lilla skatt!!
  Jag skulle vilja vinna telefonen för att kunna ge den till min man som tack för att han har stått ut med mig det senaste nio månaderna, Är gravid och beräknad den 12maj och han har verkligen ställt upp och hjälpt mig så mycket under hela graviditeten.
  kram Carro

 389. Ida

  Jag skulle bli sk*t glad om jag vann!
  Nu är jag mammaledig och får det minimala man kan få.
  Min man är värdens underbaraste man och förtjänar
  En super fin present till hans födelsedag som är snart.
  Just nu har han en gammal knapp Nokia som han använder på jobbet.
  Han hade blivit sjukt glad över en sån här telefon, Hade packat in den i en Jack Jones paket,
  Han brukar alltid få något därifrån när han fyller år för att det är hans favorit affär.

 390. Tea Alsing

  Min bror han klaga, natt som dag
  Att han inte har en mobil som syster har
  Skulle vilja göra honom glad
  Så jag slipper höra på hans tjat.
  Så snälla hjälp mig
  Att göra bror min lycklig 🙂

 391. Saffi.J

  Jag har tre små syskon och av dessa får de yngsta alltid sin vilja igenom, de är bara 11 och 12 år gammla och äger bägge var sin Iphone 4s efter mycket tjat, Min lillebror däremot som fyllde 15 år nu den 18 April vet hur den ekonomiska situationen ser ut hemma och ber aaaldrig om något förutom ett Gamecard någongång, därför vill jag skämma bort min lillebror med denna telefon så slipper han bli utstött .

 392. Jenny

  Därför att jag är en jävligt bra mamma, fru och sjuksköterska. Därför borde jag ha en jävligt bra telefon också!

 393. Jessica

  Jag vill vinna eftersom jag är så jävla trött på min mini xperia, den är så seg när man ska smsa, och man kan inte kolla på bilder när man vill och jag är bara allmänt trött på den efter 2 långa år. De flesta har idag en iphone eller en samsung och det skulle jag också vilja ha men det är inte bara att gå och köpa liksom. Jag har aldrig ägt en riktigt BRA mobil eller roliga som typ en iphone eller en samsung. Så det skulle vara gött att få äga en sådan mobil nån gång! Och eftersom samsung verkar vara mycket bättre än iphone så vill jag ju hellre ha en sån. Kan inte jag få vinna den här gången? Jag behöver en ny mobil….

 394. Maria

  Hej!

  Anledningen till varför jag vill vinna är för att min telefon (En gammal Samsung sen 4 år tillbaks) varken går att ringa eller ta emot samtal mer med pga en fuktskada. En ny telefon skulle göra mig så glad då jag måste ligga på sjukhuset ett tag nu pga ett medfött hjärtfel som gör att jag inte kan leva ett fullt normalt liv som jag hade velat önska. Men jag skulle vilja ringa ett eller två samtal till min mamma när jag känner mig ensam och surfa in på din blogg då jag älskar den och får mig att glömma bort mitt elände för en liten stund. Tack för en underbar blogg! <3

 395. Nille

  Jag lär ju vinna den för att du och jag = vinst.
  Skoldm i Wasaskolan. Du gick i 9an och jag i 7an
  Vi vann hela skiten. Se va nice

 396. Jenny

  För att jag aldrig vart och aldrig kommer va ägare av en ifån. Varför göra alla andra när man kan gå sin egen väg och vinna en Samsung?
  all lycka till dig och din familj.
  kram. 🙂

 397. Dessie - Mamma till Alicia & Kevin

  Jag vill vinna för att kunna ge min sambo en fungerande mobil
  han gick och köpte sig en av nyaste modell och med snygg stil.
  Men med småbarn, stress och inte alltid full koll
  så åkte nya mobilen i marken och for iväg som en boll.
  Skärmen sprack och displayen slocknade helt dö
  3500:- ska det kosta att laga och det är på tok för mö.
  Pengar har vi inte gott om just nu man blir lite sur
  för gamla mobilen som knappt funkar får användas så hoppas på lite tur!

  *håller tummar och tår att turen denna gången blir vår*

  kraaaam!

 398. Paula

  Jag skulle bli världens gladaste tjej om jag vann för min man fyller 30 år om 2 veckor och jag vet att han önskar sig just denna mobil och jag vill så gärna ge honom den men tyvärr så har jag inte råd till det just nu av några olika anledningar.