Februari 2013
Uncategorized

Så här roligt har vi på en torsdagskväll

Paula ”pluggar” och jag ligger bredvid och pillar mig i naveln som för övrigt har blivit mycket djup på senare dar =) Om det har med nattmackorna att göra vet jag inte..
20130228-202812.jpg

20130228-204106.jpg

/Roliga historier i kommentarsfältet välkomnas.

Kommentera

 1. sara

  Kanske inte ett så roligt skämt men men…
  Det var en gång en tjej som tog självmord. Till hennes begravning kom bara 3 killar.
  En grät, en var arg och en skrattade.
  Vem dödade henne?
  Du svara säkert den gråtande,den arga eller den skrattande, men det är fel.
  Hon tog ju självmord hahaha 😉

 2. Maria

  Denna är ganska lång med rolig!

  På en konferens om mikrokirurgi i New York satt de ledande kirurgerna på en bar och drack. När de så småningom började bli lite onyktra så kom dom in på deras största triumfer vid operationsbordet.

  Den första, en australiensisk kirurg, berättade:

  -Vi fick in en kille som hade klämt sig i en tryckpress. Allt som var kvar

  var lillfingret. Vårt lag av kirurger lyckades konstruera en ny hand,

  byggde en ny arm och en ny kropp, så att när han till slut gick till arbetet blev

  han så effektiv att han gjorde 5 personer arbetslösa.

  -Det är väl ingenting, sa en amerikansk kirurg.

  -Vi hade en arbetare som fastnade i en kärnreaktor. Allt som blev kvar var

  håret. Vi konstruerade en ny skalle, en ny kropp och nya organ och skickade

  honom tillbaka till arbetslivet. Han blev så effektiv att han gjorde 50

  personer arbetslösa.

  Den svenske kirurgen som hade suttit tyst och lyssnat harklade sig och tog till orda:

  -En dag när jag var ute och gick kände jag lukten av en fis. Jag tog fisen

  till sjukhuset i en skräppåse, släppte den på bordet och började jobba.

  -Först slog vi in fisen i ett rövhål, byggde nya skinkor, satte fast en ny

  kropp på den ena änden och ben på den andra änden. Till slut blev det en man

  som vi döpte till Fredrik Reinfeldt och han har tamejfan snart gjort ett helt land arbetslöst…

 3. :)

  En familj sitter runt bordet då sonen frågar sin pappa:
  – Hur många olika typer av bröst finns det? Pappan blir lite förvånad, men svarar: – Jo min son, det finns 3 sorters bröst. I 20- års ålder har kvinnan bröst som är som meloner, runda och fasta. Runt 30-40 års ålder är brösten som päron, fortfarande fina men lite hängiga. Efter 50, blir brösten som lökar. – LÖKAR?
  – Ja, när du ser dem, får de dig att börja gråta.

  Detta utlägg fick både modern och dottern att se rött, så dottern frågar: – Kan jag ställa en personlig fråga? Mamma, hur många typer av penisar finns det? Mamman blir lite förvånad, men ler, tittar på sin man och svarar. – Jo min dotter, en man går igenom 3 faser. I 20-års ålder är en mans penis som en ek, ståtlig och hård. Runt 30-40 års ålder är penisen som en björk, flexibel men pålitlig. Efter 50 blir penisen som en julgran. – JULGRAN?
  – Ja, död från roten och kulorna hänger där bara som dekoration.

 4. sara

  Det var en likbils chaufför som efter många år bytte jobb till taxichaufför, sedan när han gjorde sitt första jobb med att köra taxi så säger passagerarna ” är vi framme snart? ” då trodde så klart chauffören att det var ett lik som tala då han trodde att han fortfarande körde likbil, så han blev helt till sig, hahahah

 5. Maria

  * Badvakten till den blinda mannen: Du kan inte blåsa upp din barbara här på stranden fattar du väl.
  Mannen: Barbara?? Fan då har jag knullat gummibåten hela vintern.

  * En flicka var på väg hem från skolan när en bil körde upp på trottoaren.

  Mannen vevade ner vindrutan och sa:
  – Kom med mig hem så får du godis.

  Flickan sa:
  – Nej jag vill inte…

  Mannen fortsatte försöka:

  – Kom med mig så får du godis och en hund.

  Flickan skakade på huvudet:

  – Nej, jag vill inte ha en hund jag vill ha en hamster.

  Mannen sa då:
  – Kom med mig då så får du din hamster.

  Flickan sa:
  – Nej pappa, jag sätter mig inte i en SAAB

  * Det var två ballonger som var ute och flög i öknen, då sa den ena ballongen till den andra:
  – Se upp för kaktusen.
  – Vilken kaktussssssssssssssss?

Visa alla 11 kommentarer
Uncategorized

Den här var lite rolig

High Five

Kommentera

Uncategorized

Sängen kom före innehållet

Så här ser det ut framför vår egen säng nu. Självklart ska madrass och dylikt ner också. Sängen är från Babyland.se och faller mig perfekt i smaken. Enkel, stilren och snygg.

 

Mentalt är vi så förberedda som man bli tror jag. Nu börjar vi även bli förberedda praktiskt. Vilket känns skönt, speciellt för Paula tror jag =) Hon har en tendens att stressa upp sig lite mycket ibland. Samtidigt som Paula är grym och alltid ligger ett steg före så kan just det göra så att hon stressar upp sig själv lite för mycket. Jag är lite mer tvärtom, löser problemen när dom väl är framme och det har funkat bra för mig hitills även om det inte heller är optimalt. Jag tror att man ska ligga någonstans mellan mig och Paula, då har man koll på läget utan att stressa upp sig eller vad tror ni?

En annan sak som gjorde mig mörkrädd igår var detta:

Nu håller vi båda på att byta bank till Swedbank och det känns bra. Det är nog ingen jätte förlust för Nordea då vi inte har några miljoner på våra konton men det är principen. Jag undrar hur Nordea hade besvarat mig om det var 500,000 som var borta från kontot och inte som i detta fall 21,000. Jag misstänker att dom hade löst problemet då, då jag säkerligen i deras ögon hade vart värd mer för dom.

Edit: Dom har hittat pengarna nu och vi har fått tillbaka dom, efter 3 dagar. Snyggt Nordea!

/Det kanske är madrassen man ska ha pengarna i

Kommentera

 1. SlamDunk

  Malin: har EXAKT samma problem med Nordea! pratade med kundombudsmannen där och hon tyckte jag skulle stämma av kontot med kvitton jag sparat efter varje litet köp så att jag visste exakt hur mycket pengar jag skulle ha kvar. HELT otroligt! Nordea= Under all kritik.

 2. SlamDunk

  Försökte också gå ifrån Nordea då de behandlat mig väldigt ilal och jag faktiskt varit kund där sedan 90-talet. Swedbank är dock ännu värre så d eär inte att rekommenderas. en vän hade 17 papp på ett konto i swedbank och skulle föra över dem till ett i Nordea och i överföringen till Nordea ”försvann” pengarna spårlöst. Han fick ringa upp dem och skälla ut dem och till slut kom de in på Nordeakontot. 2 veckor efter.

  Handelsbaken ska vara bra men tyvärr är det så i alla banker nu att har man betalningsamärkningar får man inget betalkort trots det inte finns kredit på kortet. man kan ju övertrassera kontot. Suck, löjligt.. Så det är bara att stay out på Nordea mend e tär en helt out of control bank sm lurar folk. den och Swedbank är de absolut värsta.

 3. Linnea v.26 :)

  Swedbank är helt värdelösa!!! Så om ni kan, stoppa det och tänk om. Läs på om olika banker och på omdöme om dem så kommer du få se otroligt mycket missnöjda Swedbank kunder. + att de har sämst låne-avtal & ränta över lag 🙂

 4. A

  Nooo ta allt förutom Swedbank! Dom har bara ställt till det för mig 🙁 riktiga sur kärringar hela högen.. Funderade seriöst ett tag att söka upp tanten som
  Klicka mig när vi prata i telefon. Jävla kundtjänst!

 5. Elinor

  Herregud 😛 hur kan pengarna bara försvinna?! Det hände en liknande sak för mig i somras. Stod på ICA i kassan och skulle betala men det fungerade inte, så gick till en bankomat och provade att ta ut pengar ist. Tänkte att det kanske var något med chipet. Men då ser jag att det står 8000 kr minus på kontot och att det gjorts ett uttag på 19 000 kr och får panik. Tänkte att jag hade blivit skimmad, så åkte direkt till min bank (nordea) för att lösa det. Då visar det sig att min arbetsgivares bank (swedbank) har satt in semesterersättning och sedan dragit tillbaka insättningen igen. Men eftersom att pengarna inte förs över med en gång när man inte har samma bank så har ju alltså swedbank dragit utav mina egna pengar och inte semesterersättningen. Fattar inte ens hur det kan vara möjligt att en ANNAN bank kan dra pengar från mitt konto 😛
  Hur som helst fick jag prata med personen som fört över pengarna från mitt konto och hon sa att ”det blev lite tokigt” som förklaring och sa att hon skulle föra över pengarna direkt. Men då fick jag så snällt förklara för bankdamen att det tar ju en dag innan pengarna kommer in på kontot så det hjälper inte mig nu. Då undrade hon om jag verkligen behövde pengar idag?! Ja antagligen eftersom allting kostar? Då blev damen lite irriterad och sa hon att om hon förde över 1000 kr kanske det skulle räcka.. men det tar ju fortfarande ett jävla dygn att få pengarna från en annan bank. Svårt att göra sitt jobb:) slutade iaf med att jag fick gå till ett swedbankkontor och ta ut 1000 kr kontant som bankdamen fick föra över dit.
  Några veckor senare hade nordea gjort ett uttag på mitt konto eftersom jag hade haft minus på kontot. tack så mycket swedbank 🙂

 6. Malin

  Jag har haft så mycket problem med Nordeas kundtjänst.. Mina köp varken reserveras eller dras förns efter någon vecka vilket är väldigt problematiskt eftersom att jag då tror att jag har mer pengar än vad jag egentligen har. Lite jobbigt när man har en studentekonomi.
  Deras svar var ”du kanske skulle använda kontanter”
  Då kan jag ju skiiiiiiiiiiiiita i att ha en jävla bank om jag ändå ska använda kontanter, kände jag.
  Blev så sjukt förbannad, sedan gav de mig råd att skaffa en kassabok, och de är såklart bra, men man måste väl kunna använda sin internetbank för att kolla hur mycket pengar man har och lite på svaret man får.
  är också på väg att byta bank.

 7. Mari

  för guds skull ta inte swedbank, ICA bank är ett bättre val.Ang. den fina sängen ,ställ inte sängen vid fönstret drag är inte bra för ett litet nyfött ”knyte” Lycka till !!

 8. Jenny

  Vad menar du? Att det på något sett skulle vara orimligt med tre dagar för en bank att utreda en sådan sak!?
  Så du tycker att dom bara ska sätta in pengar hur som helst när en person, som det inte ens gäller, kontaktar dom?
  Tycker tre dagar är en väldigt kort tid och givetvis måste ALLA bankärenden, oavsett vad det gäller, göras grundligt och nogrant. Och det hade nog tagit längre tid att utreda en större summa/bedrägeri/misstag etc.
  Men för guds skull byt inte till swedbank! Nu måste ni tänka om , nu anser jag nordea vara solklart bäst men handelsbanken eller seb vad som helst förrutom swedbank. Vet ingen som någonsin varit det minsta nöjd med dom. Total galenskap!

  1. Hugo Rosas
   Hugo Rosas

   Men vad menar du Jenny? Att det är vårt fel att pengar har försvunnit från vårt konto? Det ska väl inte vara mitt problem hur Nordea löser situationen?

   Tänk om jag verkligen behövde dessa pengar? Ska jag då behöva vänta i tre dagar för att Nordea har klantat sig?

   Tänk om tänk rätt.

   1. Jenny

    Självklart är det inte ert fel? Men tyvärr händer sånt här ibland och givetvis tar det lite tid att klara upp. Jag tycker faktiskt att 3dagar är snabbt för att rätta till ett så pass stort problem/fel. Nej det ska ju inte vara ditt problem och det är ju just därför dom löser det åt dig. Det är klart att ni ska kunna använda era pengar vilken sekund ni vill men ibland blir det fel och det gäller allt här i livet. A-kassan kan ta 12 veckor att få ut och försäkringen på ett hus som brunnit ner tar också sin tid. Jag tror nog att du förstår vad jag menar, klart som fan det är frustrerande men inget hade ju blivit bättre av att nordea inte skulle kolla upp det ordentligt utan bara ta det lättvindigt.
    Men har ni fortfarande chans att ändra er angående bankbyte så tycker jag att ni ska tänka igenom det hela.
    Och man kan tänka olika 😉

    1. Hugo Rosas
     Hugo Rosas

     Det är ganska konstigt. För samma sak hände min bror som har Swedbank som bank och vet du vad swedbank gjorde medan dom utredde sitt misstag? Dom satte in summan som hade försvunnit på min brors konto för dom ansåg att det inte var kunden som skulle behöva lida när det är dom som hade gjort fel.

     Enligt mig, korrekt löst.

     Nu verkar det helt klart som att du eller någon i din familj jobbar på Nordea så jag förstår att du försvarar dom men som sagt man kan tänka olika =)

     1. Jenny

      Vilken tur att du bytt till swedbank nu då!
      Haha nej du nu har du nog blivit lite bloggskadad ;), man behöver inte ha samarbeten för att berätta hur man känner för företag. Och som sagt så rekommenderar jag både handelsbanken och seb framför swedbank. Men absolut tror jag man har lite olika tolerans och förståelse beroende på vad man jobbar med/har jobbat med och därmed har för olika erfarenheter.
      Lycka till med bankbytet!

 9. Johanna

  Jätte fin säng tycker jag!:)

  Så jävla frustrerad jag blir när jag läser sånt? Hur fan kan Nordea bara ta pengar ifrån en kund?!?
  Fy fan säger jag bara! Skönt att ni fått tillbaka pengarna nu iallafall!:)

 10. Anna

  Det är inte så bra att ha sängen under fönstret eftersom att även ifall det är nya och bra fönster så drar det på barnet vilket kan göra att barnet bli sjukt. Kan vara värt fundera på. Väldigt fin säng! 🙂

 11. Izabelle

  Helt sjukt egentligen. Men jag har haft swedbank i hela mitt liv.. Men nu är jag så less på dom så det finns inte. Så jag bytte bank till handelsbanken förra månaden och är supernöjd faktiskt! Morsan har nordea och hon är sjukt less på dom med så jag rekomenderar varken swedbank eller nordea!

Visa alla 21 kommentarer
Uncategorized

Lite bilder från plåtningen med Viföräldrar

Lite bilder från plåtningen med Viföräldrar.

Vilka drar ni mest gill på?

Bilderna är tagna av Johnny Wohlin och vid användning måste källa uppges.

Kommentera

 1. Caroline

  Tjena Hugo!
  Måste bara få veta vad det är för märke på dina jeans.
  Sjukt snygga!! Tänkte nämligen köpa likadana till min kära man

 2. amanda

  Alla säger fyran eller trean, men jag tycker ettan 😀 Man ser i din blick att du älskar henne!
  Självklart var alla bilder sjukt fina 😀

  1. Therese

   Så sjukt omogen o patetisk du är! Seriöst sitta o säga sådär, ingen jävla respekt alls. Kan sätta hela mitt liv på att du skäms över dig själv och mår dåligt för hur du ser ut.. avundsjuk är du också 🙂 Förstår att du tycker om och trycka ner folk och det gör så du mår bra, men ett tips är att börja tänk på hur du själv vill bli behandlad.. vill du att folk ska sitta o säga att du är ful? och om nu folk gör det, synd isåfall.. visa att du är bättre än dom, och va inte likadan själv!!

   Paula är sjukt vacker och era barn kommer bli så underbart fint 🙂 synd att folk ska vara så hjärtlösa bara..
   Kärlek till er, önskar er all lycka och hoppas förlossningen går bra!

 3. Linnea v.26 :)

  Åh, ni är underbar fina på alla bilderna!! Båda två!! (: <3
  Av de här bilderna hade jag dock valt de som ni inte står och håller på magen på, tyvärr! (Ni borde dock ta nya bilder på er tillsammans i kläder och vinklar där magen syns mer!! 🙂 ) jag tycker att fotografen kunde valt kläder/vinklar så det verkligen syntes att det var en liten bebis mage :') annars ser det bara knas ut att stå och hålla på magen, tycker jag^ 🙂

 4. Minna

  Alla bilder är jätte fina på er!! Finaste paret!! Lyssna inte på idioten som skrev att Paula är fet för det är hon verkligen inte. Hon är gravid och då går man upp i vikt. Paula är vacker oavsett om hon är gravid eller inte! Så du som skrev denna vidriga kommentar kan gå och hänga dig för du är bara avis !! Tack o hej

 5. Lina

  hoppas paula går ner i vikt sen.. hon passar inte att va sådär fet.. feta lår o röv usch. Hoppas hon blir lika fit som förut sen när hon fött 🙂 du får hjälpa henne på gymmet 😉

  1. R

   din JUBELIDIOT! fet är det sista hon är, sen om man ändå tycker det (om man är en idiot, alltså!). behöver man inte skriva ut det eftersom det är jävligt elakt ! hoppas att du skämtade, om inte: flytta från jorden!! den behöver färre idioter……….herrejävlar alltså.

 6. Tova Melin

  Tycker ni är superfina på alla, speciellt på första, tredje och fjärde! Fjärde borde ni rama in eller något, ni ser så underbart kära ut, önskar er all lycka! Kramis

 7. Sanna

  Super fina bilder på er tillsammans Hugo! Gillade nummer 2 och 4 på er alla bäst! Men nummer 2 visar Paulas mage tydligare vilket gör den bättre till en omslagsbild enligt mig.

 8. Evelina

  åhh vilka fina bilder. de måste ni ju va riktigt stolta över 🙂
  men vart har paula köpt sina byxor. de va skit snygga 🙂

Visa alla 36 kommentarer
Uncategorized

Jag ska inte vara tjatig

Men glöm inte bort att rösta upp mig i rymden =) Om ni själva är sugna på en rymdresa så kan även ni anmäla er på AXE tävlingssida: https://www2.axeapollo.com/sv_SE

Här röstar ni på mig: https://www2.axeapollo.com/sv_SE/276124/hugo-rosas?image=0

Tack på förhand!

/Andre svensk till rymden

Kommentera

 1. Cassandra

  Tack för din röst. hugo rosas är nu ett steg närmare rymden, men du kan hjälpa honom/henne ännu mer genom att dela din röst. –

Uncategorized

Med maskin eller sax?

En sak som jag kom och tänka på igår när jag klippte mig var hur många frisörsalonger det finns runt om i Stockholm. Jag tror på riktigt att det bara här i Liljeholmskajen finns 4 salonger. Om man sedan åker till Liljholmsgallerian som ligger 1 minut bort så snackar vi säkert 5-6 salonger till. Med andra ord finns det ca 10 salonger i ett område med 11,000 invånare. Är inte det sjukt? Framförallt, hur går alla runt?

10 salonger i Liljeholmen är ändå lite om man jämför med min hemstad Södertälje där det typ finns fler frisörsalonger än människor och då är jag nästan allvarlig.

Det är syrianer som styr marknaden inom hår i Stockholm och Södertälje. Dom flesta syrianer är enligt mig ett sjukt driftiga, dom vet hur man gör cash och affärer. Därför blir jag lika förvånad varje gång som det öppnas en ny frisörsalong i Södertälje nu för tiden. Jag skulle vilja veta hur man tänker när man 2013 öppnar en ny frisörsalong i Södertälje. Det är typ som att öppna en restaurang som endast serveras griskött i Afghanistan.

Och det som är så intressant är ju att någonstans så måste ju personen som skall öppna salongen ändå vara väldigt optimistisk och på något sätt tänka att salongen kommer gå bra. Typ:

Min salong kommer gå bra för jag kommer ha mycket vassare saxar än alla andra”

Min salong kommer ta alla andras kunder för jag kommer endast ta 100 kr/klippning”

Min salong kommer gå bra för jag kommer ha robotar som klipper”

min salong kommer ha massage i stolarna så alla kommer vilja klippa sig hos mig”

Fan, jag gick i konkurs på en gång…..

Ääh, jag vet inte. Jag tycker bara det är intressant med alla dessa salonger. Jag kanske ska öppna en salong själv. Vem vet, det kanske blir en guldgruva. 

Det kommer upp nya headers snart också.

Kommentera

 1. Eve

  Dem tar cashen svart 😉 läser själv till frisör och de är ofta så det är om dem tar 100kr isf måste man klippa väldigt snabbt. Rekommenderat är ta 600 timme

 2. Johanna

  Om en salong tar 100:- för en klippning så är det helt klart svartarbete, för att en salong ska gå runt bra så är rekommenderat pris för en klippning cirka 500:- På varje tusenlapp man tjänar så behåller man ca 300, resten går till skatter och avgifter.. Så¨de flesta frisörer som finns är svartarbetare 🙂

 3. Karlsson

  Hugo, kan du inte berätta hur du först kände när Paula berätta att hon var gravid?
  Tvivla du inte ens lite iom att ni är unga? Kände du någonsin att du inte alls var redo?

 4. Zigge

  Rätt mycket pengatvätt. Salongerna är de nya videobutikerna. För mycket svart deg från pizzeriorna(valfri verksamhet) – dra det genom salongen så är det vitt.

 5. Anonym

  Hugo. Dem flesta frisörsalonger är svarta – dem betalar inte skatt, lön till sina anställda och inte ens är registrerade.Det är ungefär som restauranger i Stockholm – mycket svart jobb (inget kollektivavtal så arbetsgivaren kan göra vad som helst med dig och om du blir skadad..tuff for you)Tex, på en restaurang fick jag min lön i kontanter vid dagens slut. Det är en marknad som dem flesta inte har någon aning om…INGET att sträva efter. Det är en marknad som är lönlös. Fullt av oseriösa arbetsgivare. Fullt av syrianer/utländska som försöker få sin vardag att gå ihop utan att betala någon skatt.

Visa alla 8 kommentarer
Uncategorized

Middag på Bankomat

Som ni vet är gratis är gott =)

20130226-182006.jpg

20130226-182152.jpg

20130226-182208.jpg

Kommentera

 1. Nicole och Albert

  Hej Hugo!
  Vi kan dra slutsatsen att skicka youtube-klipp till dig och hoppas på att du kommer publicera dem är ganska hopplöst men vi hoppas ändå någonstans att det här når fram till dig.

  Vi är två elever på en gymnasieskola i Värmland som valde att i projektarbete gör en film mot rattfylla. Vi har fick kontakt med två drabbade som ville ställa upp. Även en polis och självaste Peter Settman. Filmen har nu på 1½ dygn fått 3500 visningar på youtube men det måste bli fler. Vi vill att filmen ska nå ut till fler hjärtan och hjärnor.
  Så vi hoppas att du vill hjälpa oss med det här. Länken är: http://www.youtube.com/watch?v=fgoHg-rjRqI eller ”Rattfylla – Det drabbar inte bara dig” på youtube. Om du inte av egna skäl vill länka skulle det vara jätte kul om du ville ge oss 8 min av din tid att kolla på filmen och lämna din åsikt. Det skulle betyda jätte mycket för oss!

  Tack på förhand!
  /Nicole och Albert
  pugproduction

 2. Sophia

  asså døøøør på dina kommentarer, så jævla skøn! haha..
  Finns ingen gång man inte får ett leende på læpparna nær man kikar in på din blogg!
  dock saknar jag challengeboy!

 3. Samp

  Jag tänkte på en sak. Tycker du borde söka och vara med i gladiatorerna! du skulle garanterat kunna ta hem det! fundera på det iallafall!

 4. Camilla

  Hugo du är sååååååååååå klockren!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Man kan inte annat än älska dig!!!!:)))) HAHAHA!!!! Gratis är alltid gott;) hehe skojar!!! Kram på er fina H&P❤❤

Visa alla 12 kommentarer
×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.