Januari 2013
Uncategorized

=)

Jag kommer dra till Paris en sväng. Jag vet inte om ni läste om det på Aftonbladet men där står det också lite om flytten.

Tack till alla er som har trott på mig!!

Kommentera

 1. izabelle

  Hej Hugo!
  Först vill jag bara säga att ja är ledsen att du inte klara uppkörningen, håller tummarna att du lyckas nästa gång! 🙂
  jag har en fråga jag hoppas du kan svara på, jag vet att du har haft körkort innan och klarat teoriprovet galant, och att mycket av vad du läst och så innan fortfarande satt kvar i huvudet, men min fråga är dock, hur mycket läste du? Och använde du dig enbart av böckerna?

Uncategorized

Tack

Jag är så lack på mig själv att jag bommade uppkörningen idag. Även fast jag tycker att inspektören gjorde fel i att underkänna mig så svider det duktigt. Jag tycker att det är konstigt och knappast troligt att jag är sämre på att köra bil nu än vad jag var när jag var 18 år och klarade uppkörningen galant.

Men men. Livet går vidare. Jag har bokat ny tid nu och förhoppningsvis så går det bättre då. Dom senaste dagarna har varit ganska jobbiga.  Sova dåligt och plugga mycket är ingen bra kombination. Jag hade svårt att sova i förrgår pga teoriprovet igår och jag hade ännu svårare att sova inatt pga uppkörningen som jag bommade idag.

Jag måste också säga att jag verkligen uppskattar ert stöd. När jag är lack och helst skulle vilja skjuta mig själv i huvudet med en vattenpistol så finns det inte mycket som kan få mig på bra humör. Paula lyckades genom några gulliga sms och ni lyckades genom era fina kommentarer. Hatten är av för er.

Har någon av er haft problem med uppkörningen? Är det någon som har kört upp mer än två gånger? Och i sådant fall, vad hände? Det kanske t.om är någon som har krockat på sin uppkörning?

/Skengravid

Kommentera

 1. Lilly

  Jag blev osams med trafikverkets förare 😉 hon vilseledde mig i en cirkulationsplats. Bommade. Hon hade en dålig dag. Bytte från norr till söderort och fixade det g a l a n t (trots snedsteg) som kört över spärrlinjen och så. ”Hur många ggr tror du jag har gjort det?” Frågade han efter mitt godkännande. Jag log och tackade artigt.

 2. Ellen

  Jag failade på första uppkörningen på påfarter, med placeringen i högersvängar några gånger och så glömde jag trampa ner kopplingen när vi skulle göra en planerad tvärnit från 70. Lite surt eftersom jag kunde köra ordentligt och körde bra förutom dem sakerna.

  Nästa uppkörning fick jag samma gubbe, och jag körde som en jävla kratta den gången. Gjorde allting fel. Fel växel, ryckigt, oplanerat, höll på att köra ner i diket rätt ner i en hästhage en gång. Efteråt sa han: ”Jaa.. Vad gick mest fel idag då?” Jag svarade: ”Allt..” Då visade han upp sin mobil där det stod godkänt. ”Skojar du…?”, frågade jag. Men det gjorde han inte och nu är jag så lycklig över att ha haft körkortet i en månad snart. Lycka till med ditt Hugo!

 3. Amanda

  jag kuggade första uppkörningen för att tanten tyckte jag var för nära en bil när jag skulle parkera… andra gången kuggades jag för att jag glömde stanna för en stoppskylt. problemet var att det inte fanns någon stoppskylt, så min körledare åkte tillbaka till platsen och skällde ut inspektören som fick ändra beslutet. det tog 5 dagar innan ändringen gick igenom. suuuuurt! men nu har jag haft det i mina år som krävs, men jag avskyr att köra bil pga allt jag varit med om 😉 får på riktigt ångest och sover ingenting natten innan jag ska köra och får ibland panikångest i bilen haha. psykfall 🙂 men när jag kör så kan jag ju!

 4. Denise

  har du testat att köra upp i en liten stad istället? kanske går bättre då. min bror körde upp 5 gånger så du är inte ensam haha 😉 du kommer nog klara det snart 🙂

 5. Fanny

  Lugnt Hugo du sätter det nästa gång. Jag klarade både uppkörning och teori på första försöket men krockade fyra dagar efteråt då jag tappade koncentrationen när jag lekte rockstar i bilen, men nu har jag haft det i två år och inga fler krockar som tur är 🙂 Men körkort är verkligen det bästa man kan ha, det är frihet!! Du fixar det nästa gång snygging!

 6. ano

  haha körde också upp idag o gjorde teoriprovet igår fick 51, så de gick åt helvetet men klarade uppkörningen i farsta idag som faktist var min andra uppkörning!!

 7. Sofie

  Haha stenhårt verkar det vara för er!
  Här har vi INGEN tät stadstrafik och ingen motorväg! Så vi skippa flera moment.
  Behövde inte fickparkera eller göra vänstersväng på landsväg 🙂 körde 10 på morgonen och väldigt lite trafik (liten stad). Haft körkort ett år 🙂

  Min syster klara sig fjärde gången så jag kan tänka mig att hon skulle haft det TUFFT i Stockholm 😉

 8. Linnea

  Jag kuggade första, det var snöigt, halvmörkt och på någon väg utanför staden där jag körde upp. Jag skulle köra över ett järnvägsspår och inser halvvägs över att jag råkat köra in på gångvägen som låg bredvid.. Därefter
  fick jag motorstopp vid rödljus i uppförsbacke och gled in i bilen bakom. Sen sa han att vi nog borde köra hem igen. Hahaha

 9. Loer

  Uppkörningen avgör helt vilken uppkörningslärare man har. Första gången fick jag en surkärring som satt helt tyst hela tiden. Hon nekade mig för jag blinkade fel i rondellen, det var det ända. Sen gå uppkörningen på statistiken. Om det har godkännt många irad så kan de neka även fast man körde hur bra som helst och tvärtom. När jag klarade uppkörningen så körde jag som sämst tyckte jag. Fick kanske ca 8-10 kärringstop och klarade det.

 10. Anna

  Där jag bor kuggar nästan alla på första uppkörningen hur bra dom än är.. Antagligen gör dom det med flit för att tjäna pengar.

 11. Lollo

  Jag kuggade uppkörningen 4 gånger! första gången var jag bara skit nervös och allt gick fel! dem andra gångerna missade jag stoppskylt, körde för sakta och lite andra såna fel. Men ge inte upp man klarar det till slut!

 12. Matilda

  Haha jag är så jävla dålig. Jag var sjukt nervös så jag körde in i ett elskåp när jag skulle avsluta uppkörningen med att parkera.

 13. Cecilia

  Jag klarade min uppkörning på 3e försöket. 1 gången gjorde jag bara ett fel (missade en förbuds skylt i ett villa område) tyckte han kunde haft lite överseende ;p
  2a gången var jag så nervös över att kugga igen att jag gjorde allt fel typ (fast måste skylla lite på tanten bredvid som i princip ställde sig på bromsen redan innan jag startat bilen, hon gjorde mig super nervös och fick mig att känns mig kass -.-)
  3e gången, en as skön ung kille, fick köra där jag aldrig kört innan, råkade missa en vägvisning och fick korsa heldraget för att komma rätt. Men han tyckte jag körde bra och om jag lovade att aldrig göra om det så var körkortet mitt ^^
  Har väl inga direkta tips, kör som du brukar och miljövänligt (y)

 14. Alexandra

  jag kuggade första uppkörningen för att jag lättade med ryggen från sätet när jag kollade döda vinkeln…. det var riktigt surt då jag aldrig hade fått den kommentaren av min körskolelärare någon gång innan! men två veckor senare så klarade jag uppkörningen 🙂

 15. Alexandra

  Väldigt mycket handlar om vilken inspektör man får. Jag fick göra jätte lätta saker under min uppkörning såsom rondell, motorväg, parkera på valfritt sätt, fånga upp bilen, köra på en 30 väg och även vända på en lämplig plats. När jag körde runt i en rondell råkade jag köra med båda hjulen på förarsidan upp mot kantstenen så hela bilen började skaka och tänkte shit jag kuggade nu men tog ett djupt andetag och körde vidare. Berättade även vad jag gjorde fel vilket jag tror räddade mig.
  Körskolan sa dagen innan min uppkörning att jag behövde minst 5 lektioner till (bokade uppkörning i smyg) men klarade båda på första försöket. Så trött på vissa körskolor som endast mjölkar pengar!!

  Hoppas det går bättre nästa gång! 🙂 kör upp i jakan! De är schyssta =)

 16. Hanna

  Klarade första uppkörningen, men var så omtumlad efteråt att jag körde mot enkelriktat när jag skulle ta tillbaka bilen till körskolan. Paniken där! Jag tror aldrig att jag har varit så skärrad som jag blev när jag upptäckte det misstaget. Det var rakt utanför min skola dessutom. Lyckligtvis gick det att backa tillbaka och ingen polis eller kompis såg mig!

 17. Caroline

  Hugo upp med huvudet och var stolt över dig själv. Bra gjort att bara ta tag i körkortet igen ju! Dessutom är det väldig skillnad på kontrollanterna. Körde upp och misslyckades två gånger nere i Skåne, över små idiotsaker. Sen gjorde kontrollanten mig mer nervös än nödvändigt eftersom han var allmänt dryg. Hade samma båda gångerna. Körde sedan upp en gång till här i Stockholn och det gick galant. Kontrollanten var trevlig och gjorde mig bekväm och lugn och då körde jag perfekt, inte en enda kommentar på något.

  Du vet att du kan köra bil. Tro på dig själv. Det är ingen big deal, jag vet att man blir sjukt besviken och förbannad på sig själv men du är inte ett dugg sämre för att du kuggat. Du fixar det innan bebis kommer och det vet du och det är det viktiga ju. Heja dig!

 18. Sara

  Jag kuggade på första uppkörningen! Han tyckte inte att det var lämpligt att hålla 90 på motorvägen när det var snöstorm, hehe… Och jag som hade fått lära mig att man skulle hålla den hastigheten som var så jag var ju självklart skitnoga med att hålla 90 om det var 90… 3 dagar senare gör jag uppkörningen igen och får samma gubbe haha ångest… Men då klarade jag det, men då var det heller inte snöstorm! 😉

 19. Josefin

  Jag klarade uppkörningen på tredje gången, första gången blev jag kuggad för att han tyckte jag hade för dålig uppsikt i bostadsområden när högerregeln gällde – men uppsikt åt VÄNSTER inte åt höger. På körskolan hade jag lärt mig att vara övertydlig med uppsikt åt höger när högerregeln gällde så det kändes ju lite surt…

  Andra gången fick jag i uppgift att svänga av vänstersväng från landsväg och hitta någonstans att vända på – eftersom jag inte kände till området jag körde upp i visste jag inte vilken avfart som skulle funka – slutade med att jag hamnade på en privat uppfart där det inte fanns någon möjlighet att vända bilen. Blev såklart rätt stressad av detta och kuggades mkt riktigt pga denna sväng.

  Tredje gången gillt körde jag egentligen inte annorlunda än de andra två gångerna men inga oturliga situationer uppstod och då fick jag körkortet.

  Kort sagt – du kan bli kuggad på rätt svaga grunder, detaljer som uppkörnings-ansvarig hakar upp sig på. Man ska komma ihåg att de är människor och inte Gud, deras ”judgement” är inte ofelbart. Tror att de går mycket på hur säker och uppmärksam man känns i bilen – förmågan att hantera en situation som uppstår på ett bra sätt – så håll huvet kallt så kommer det att gå bra. Känn ingen press, och berätta inte för alla att du ska köra upp nästa gång – då behöver man inte ha pressen att behöva berätta hur det gick efteråt som faktiskt kan vara mer stressande än själva uppkörningen ibland. Iallafall om man kuggar! Lycka till!

 20. Linnéa

  Kuggade första gången pga att blinkersen inte slog tillbaka av sig själv, som den gör i vanliga fall. DET var surt. Fick körkortet en månad senare och var då en mycket bättre förare än om jag skulle klarat det första gången. Tyvärr måste man ju ta extra körlektioner under den tiden om man vill förbättra sig. Lycka till!

 21. Madde

  Känner en tjej som körde upp 8ggr innan hon klarade det.
  Och känner en tjej som körde på en gubbe men klarade det ändå.

  Och min pojkvän blev underkänd för han stannade innan en rondell för det var fullt med bilar i rondellen. Anledningen: Bilarna bakom kunde ”köra på honom” för han stod still.

  Så finns sjuka personer man kör upp med x)

  Kämpa på!

 22. Patricia

  FEM GÅNGER KUGGADE JAG!!!
  Det var små saker som att jag skulle väja ut från trotoaren, ifall de som gick där skulle snubbla till, skulle fickparkera och då sa uppkörningsgubben att om bilarna stått närmare skulle vi krockat.
  Efter fjärde gången höll jag på ge upp men då var det pappa som bokade en tid och följde med och satt i baksätet, och den gången gick det felfritt.
  Så kämpa, har du barat kuggat en gång är det inget att sura över. Du tar det nästa gång!! 🙂

 23. B-O

  Körde upp förra veckan och kuggade jag med! Hade en riktigt bitter tjej som inspektör och klagade på det mesta… Blir bara lack när jag tänker på det, hade en riktigt kass dag kan man väl säga

  Bokat ny tid tills nästa vecka och ber att det ska gå bättre denna gång, vet att jag kan bättre än så =)

 24. emma

  Jag klarade det också på första försöket, både teori och uppkörning. dock körde jag bara väldigt lite landsväg, stadskörning, fickparkering och vända på lämplig plats hehe, det tog 20 minuter! Min inspektör var dessutom sanslöst ball. Vi satt och snackade fotboll hela uppkörningen tills han i slutet sa att jag hade klarat mig. haha.
  /Det fina med att köra upp i malmö. 😉

  BTW u will make it!!

 25. Klara

  Min kompis körde rakt in i en annan bil men den som bedömde tyckte att hon hanterde krocken på ett bra sätt så hon fick körkortet. Det är sjukt vilken skillnad det är mellan olika bedömare och deras krav om du inte fick det för att du körde genom en vattenpöl!

 26. Emma

  Jag klarade både teorin och uppkörning på första försöket för vanligt körkort (B) men för tungt släp (BE) så kuggade jag både teorin OCH uppkörningen första gången så va tvungen att göra allt två gånger :/ belv med nöd och näppe godkänd på båda den andra gången jag körde och skrev upp. Usch har aldrig vart så nervös i hela mitt liv, trodde jag skulle kräkas..

 27. Elin

  Jag kuggade två gånger mest för att jag var så nervös. Typ grät innan jag ens hann sätta mig i bilen. Men efter två uppkörningar bytte jag körskolelärare till en tuffare och klarade det tredje gången. Att jag kuggade två gånger tycker jag inte gör mig till en sämre trafikant tvärtom tror jag det gjort mig mer uppmärksam och försiktig.

 28. Emmsililla

  Jag gjorde uppkörningen tre gånger!
  Första gången bommade jag för att jag inte körde miljövänligt.
  Jag hade femmans växel i 70km/h istället för sexans växel. LÖJLIGT!
  Andra gången tyckte inspektörn att jag gjorde om logiken för att en annan bil hann svänga
  innan mig. Ville bara strypa denna hemska man. Skitsak lixom.
  Tredje gången satte jag det. Wihooo jag har lovat mig själv att ALDRIG ta körkort igen!
  Nu har jag haft mitt i tre år sååååå skönt…

 29. Sanna

  Klarade på 3e försöket, blev så jävla arg de gånger jag kuggade och tyckte det var så orättvist då jag kört väldigt bra på samtliga uppkörningar, och verkligen kunde köra bil. Det man måste göra är att acceptera att du måste köra överdrivet försiktigt och göra alla onödiga saker som inspektören kollar på – även fast du aldrig kommer köra på det sättet när du sitter själv och kör.. Mina bästa tips:
  – kolla backspeglarna överdrivet ofta, och överdriv ”rörlig blick” vrid på huvudet som fan när du kör i områden med folk, eller smala vägar med skymd sikt.
  – när du kör i villa område stanna vid varje högerregel korsning även fast du ser att det Inte kommer någon, och kör sakta som fan i villa områden (kuggade en gång på att inspektören tyckte att 25km/h var för snabbt i ett villa område -.- )
  – sakta ner vid övergångsställen även om de är personer flera meter bort från övergångsstället som kanske inte ens ska gå över – ha framförhållning och var bredd på allt.

  Det är sökert inget snack om saken att du kan köra bil, och att du borde ha blivit godkänd idag. Men måste helt enkelt acceptera att inspektörerna överlag är idioter som är alldeles alldeles för petiga i bedömingen. Kör bara så som de vill på uppkörningen så får du kortet – när du har kortet behöver du aldrig tänka på idiot saker och får köra precis som du vill.
  LYCKA TILL NU, nästa sätter du. Fatta vad skönt när du har körkort igen 🙂

 30. Sanna

  Jag klarade båda på första men hade en extremt lätt uppkörning. Fick varken backa något eller fickparkera.
  Men du fixar det. Bara att bita i detsura äpplet och göra ett nytt försök. Du fixar det 🙂

 31. Carro

  Ska ha uppskrivning&uppkörning nästa vecka, är mest nervös för uppskrivningen! Kände mig redo bara för några dagar sen men nu är det som bortblåst, jättenervös, ångest och en massa ” tänk om”
  Jag hoppas verkligen jag klarar det:) och även att du klarar ditt Hugo !

 32. Tina

  Kuggade första uppkörningen pga att jag körde 50 på 30 väg 3 gånger!! hehe så kan det gå om man gillar att hålla på gasen 🙂

 33. Ellinor

  Klarade min uppkörning i tisdag för andre gången 🙂 Hon kuggade mig första gången för att jag körde för snabbt i dimma på landsväg, hehe lite sjukt men aja. Sen ska jag göra mitt tredje teoriprov på onsdag så hoppas jag klarar det då =)
  Jag tyckte uppkörningen var lättare än teoriprovet !

 34. M

  Innan jag ens börjat på mitt körkort så hörde jag en historia i skolan om en person som under uppkörningen kuggat för att hon inte bromsat ordentligt för en låtsasälg som sprang ut på vägen framför bilen. Jag berättade detta för pappa och vi skrattade gott. Senare på min egen uppkörning åker vi ut på en 70 väg i skogen. Jag blir tillsagd att komma upp i angiven hastighet och sen skulle han säga till när det kom en älg. Haha jag skrattade gott inombords. Stod på bromsen för ”älgen” och fick gott med beröm :). Berättade aldrig för honom att jag hört om detta innan men känner mig så tacksam idag för att jag hade hört om detta innan 🙂

  Lycka till Hugo och ge inte upp. Du kommer att klara det! 🙂

 35. Helenah

  Jag klarade uppkörningen på första men det var i ett område jag kört jättemycket i osv.
  Sen åkte jag till USA och körde upp utan att kunna öva där och kuggade.
  Det är så mycket som spelar in, inte minst hur nervös man är!!
  Jag körde upp i ett lugnare område nästa gång och då gick det hur bra som helst.
  Du klarar det!!

 36. Lena

  Jag kuggade första gången och kuggade då på SAMTLIGA områden 🙂 Ha ha, man tror inte det är sant men det är det tyvärr… Jag var sjukt nervös är mitt försvar. En månad senare klarade jag uppkörningen galant 🙂 Det kommer du också att göra 🙂

 37. Amanda B

  Jag känner de som både har kört mot rött under sin uppkörning samt inte växlat ner vid rondeller (4ans växel och 60km/h kan inte rekomenderas). Håller tummarna att det går bättre för dig nästa gång! vilket det garanterat kommer att göra 🙂

 38. josefin

  Hugge mannen!! va inte less, jag lovar att du har det inom en snart framtid!
  Jag kuggade inte på uppkörnngen men däremot på trorin och jag får står din frustration, VAD MAN LACKAR!!
  men det är bara att ta sig samman och bita ihop, du klara det nästa gång. Och gör du inte det så är det bara att försöka en tredje gång..ingen är felfri.
  Tänk jag, haft körkort i ett halvår bara…spelade lite FÖR hög musik i bilen och gjorde några moves vilket rusulterade i att jag körde ut på en åker, in i en ladugård och kvadade farsans bil som nyss blivit omlackerad..piiiin.
  men jag har ändå ett körkort så ge för helvete inte upp när du klarat resten!!
  Du är en krigare=)
  KÄMPA HUGE OLE KÄMPA HUGGE OLE KÄMPA HUGGE OLE OLE LEL=))))
  Tänk på när du och lille rubsson sitter där i bilen och sjunger barnlåtar, då är all mörda värt det!

  Ha det! hälsa Paula=)

 39. Helena

  Haha, jag körde in bilen framför..dock tyckte ja den tvärnita..haha , kört upp 3 ggr efter de, sen rekommenderade körläraren automat eller Inge körkort alls.. Efter 5 uppkörningar har ja mitt körkort.hahh och kvaddat bilen en gång:( fick körkort för 2 månader sen faktist..

 40. petra

  jag var med om exakt samma sak, jag blev kuggad på första uppkörningen pga att jag stänkte ner gångtrafikanter och att jag placerade mig fel i en rondell, nervositet! andra gången gick galant, det hade inte regnat då 😉

  Nästa gång fixar du det!

 41. Anne

  Ps: En av mina vänner gjorde uppkörningen fyra gånger.. Han hade visserligen mer problem än andra pga att han inte kan svenska ordentligt, men han skämdes då inte för det och körde bara på! Till slut gick det!

 42. Anne

  Ähmen vafan, det är väl inget konstigt att kugga på en uppkörning eller två! Dem är ju så JÄVLA noga i bedömningen, så minsta lilla fel kan göra att man kuggar! Även dem som HAR körkort skulle troligen kunna kugga ganska enkelt på en uppkörning.. Just för att dem är så jävla noga med varje detalj.. Glöm det och gå vidare, boka en ny så fixar du det ju!

 43. M

  tips, frikoppla inte, dvs. ha inte kopplingen vid svängar. Han kugga mig för att jag frikoppla i tid och otid, det kosta mig en massa då jag var tvungen att ta fler körlektioner.

  1. pernilla

   Vem skjutton åker runt med kopplingen nere den ska ju enbart användas till att växla och dragläget och vid väldigt låg fart på ettan knappt det, jag har haft körkort i 1 år, hade blivit galen om någon körde runt med kopplingen nere i min bil med tanke på kostnaden att byta ut den ^^

  2. Therese

   Hade du inte lärt dig att man inte ska frikoppla i svängar osv var du nog inte redo för en uppkörning! Det är sånt man lärde sig lååångt i förväg 😉

   1. M

    hur i helvete ska jag lära mig det, när jag endast kört med körskolan, de borde säga till om någon. fan vad ni hoppar på en.

 44. erika

  Haha bli inte tjock!
  Jag klarade uppkörningen, där emot körde jag in i garageväggen med pappas bil en vecka senare. Då funderade jag på om det var rätt av han att godkänna mig :p

 45. k

  Jag klarade både teori och uppkörning på första ggn, men helt ärligt så fick jag inte så svåra moment att utföra. det va det vanligt, backa runt hörn, landsväg, motorväg, stadskörning osv. jag va sjukt nervös och var beredd på det värsta.. men iofs så hade jag privat uppkörning. mycket lättare än att gå igenom körskolan, låna endast deras bil för uppförningen. men ja tycker inte att du ska vara ledsen för att du ”bomma” på första ggn, du kanske trodd du skulle klara dig och därför ba ”ääärsh det går som det går” va nervör ist, då ör du mer uppmärksam. och överdriv med dina rörelser, tex när du ska kolla efter andra trafikanter eller människor, stick fram huvudet och leta haha så gjorde ja, allt för att ha skkulle se att jag va uppmärksam 🙂 lycka till på din nästa uppkörning!

Visa alla 53 kommentarer
Uncategorized

Nu blev jag glad igen

Hahah. Tjockisar är roliga.

/Ska bli fet och driva med mig själv

Kommentera

Uncategorized

Jag hatar mitt liv

Jag kommer inte blogga förrän jag har körkort. Jag bommade precis uppkörningen. Mitt eget fel, jag råkade köra på två vattenpölar så att det skvätte vatten på gångtrafikanterna. Nervositeten talade kan man säga..

20130131-090757.jpg

20130131-090816.jpg

Kommentera

 1. Matilda Holmström

  Jag klarade min uppkörning igår och kunde åka hem med ett körkort – nice känsla! Men jag säger som de andra, boka tid direkt och kör upp tills du klarar dig, oavsett hur många gånger du behöver. Det är inget att skämmas för! Plugga lite extra teori innan också så att du har stenkoll på vad som gäller 🙂 Lycka till!

 2. M

  upp med hakan, du klarar det nästa gång. du kunde ha fått körkortet idag, det beror på vilken trafikinspektören man får, vissa är stränga och kuggar för minsta lilla, andra så säger de bara bla bla bla tänk på det nästa gång du kör, men klar att du blir godkänd.

  all lycka

 3. Maddelito

  Kör upp direkt igen!
  Jag kuggade en torsdag, åkte hem o bölade lite samt boka ny tid. Dagen efter körde jag upp igen. Åkte då hem med körkort! Kör upp, kör upp, kör upp!

 4. Nathalie

  Kom igen Hugo! Du fixar det nästa gång 🙂
  Du klarade ju faktiskt skrivningen igår, skönt det. Du har bara en del kvar och den delen fixar du nästa gång!
  Ge inte upp nu på mållinjen!

Visa alla 13 kommentarer
Uncategorized

Steg 3 i kategori körkort

AVKLARAT.

20130130-123302.jpg

Kommentera

 1. Madde

  Hej! Jag undrar om du vet något om tabletterna som är LCHF på burk? Lurendrejeri eller inte? Är nyfiken på dem men tänkte jag skulle fråga någon som verkar ha det här mer på klart 🙂

 2. Ida Lindström

  Hellu! glöm inte att lägga en röst på mig i Gymgrossistens tävling som jag är med i. För att ha chansen att vinna måste jag hamna på en placering mellan 1-20 och nu ligger jag precis på gränsen. Tävlingen avslutas nästa Onsdag och alla röster är guldvärda!♥

  För att rösta kan du gå in här: http://gymgrossisten.bloggportalen.se/top-list och sedan klicka på +1 bredvid min bloggadress (runtheworld.webblogg.se)
  Tack på förhand!

Visa alla 22 kommentarer
Uncategorized

It’s time

Wish me luck.

20130130-113241.jpg

20130130-113249.jpg

Kommentera

Visa alla 7 kommentarer
Uncategorized

Tisdagshumor

Snart är det min tur
20130129-155553.jpg

20130129-155744.jpg

20130129-155837.jpg

20130129-155912.jpg

20130129-155933.jpg

20130129-160143.jpg

20130129-160206.jpg

Kommentera

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.