November 2012
Uncategorized

Rubbe säger hej

Äntligen börjar det hända lite med magen. Trodde ett tag att Paula hade blåst mig =)

20121130-171812.jpg

Kommentera

 1. Anna

  din blogg får en alltid på ett bra humör, alltid ett gott skratt! Tack för de, och lycka till i framtiden med barn och fina Paula 🙂 kraaaaaaaam

 2. Mathilda

  Ååh, mysigt! Himla fin mage 😀 Vore inte så värst konstigt om hon fått större lår heller.
  Jag menar, när man är gravid händer det mycket. Hela kroppen fylls med vatten. Då
  sväller man upp lite varstans 🙂

 3. Linnea

  Kan alla sluta svara på varandras kommentarer och försvara Paula och Hugo? Sjukt töntigt. Ni känner inte dom, ni känner inte folket som kommenterar! Det kan likagärna vara 100% ironi och i vilket fall har ni inte med det att göra!!!!! Alla måste inte älska dom, bara för att jag och ni gör det^^ lägg ner. Bara sjukt jobbigt att läsa!

  1. Jonna

   haha okej Linnea. Om du nu tycker att det är så töntigt att alla ”försvarar” paula. Hur orkar du då sitta här och skriva en kommentar hur töntiga alla är när du inte tar det till någon högre nivå! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 4. Anna

  TILL BAMSE!!! – SVÄLJ HUVUDET OCH BYT KROPP!!!

  Paula du är supervacker!! Vad fin liten bebismage du börjar få!! Mysigt…

 5. Alva

  Jag tycker för det första att det är ganska omoget/onödigt att kommentera paulas bh… Om den hade varit för lite så hade den men det är den inte för jag har nämligen en sån och det är svart spets på bhn som även syns på bilden!
  Puss på er!

  1. louise

   Va? Bhn passar ju? Orka att Hugo har massa fjortisläsare utan något bakom pannabenet. Paula är vacker, naturlig, ödmjuk och jordnära. Verkar fantastisk!

  2. Jenn

   Antar att du tror bh:n slutar där de rosa slutar? Det är svart spets över precis, inte hennes bröst.. Orkar inte va taskig tillbaka, men tänk på vad du skriver människa..

Visa alla 21 kommentarer
Uncategorized

Jag drar till Sydafrika imorgon

Någon som skall med? Bokade den här lilla stugan…

/ Eller =)

Kommentera

 1. Lupe

  Först och främst WOW vilken snygg villa jag önskar att jag hade råd att köpa den…

  Sandra, du som frågar Hugo om lchf är bra att köra under en graviditet, är du mentalt efterbliven? du vill ha råd angående ditt barns hälsa av en total stranger som inte ens är proffs i det ämnet, är du på riktig?? det finns LÄKARE, BARNMORSKOR, PROFFS som kan besvara dina frågor ! shit …så om Hugo hade sagt – SANDRA KÖR PÅÅ, och det visade sig vara skitfarligt för din unge, vadfan skulle du gjort då? shit du är fan sjuk i huvvet..

Uncategorized

TÄVLING

Idag drog vi igång en riktigt stor tävling inne på vimedbarn.se

Vinna julklappar för 15,000. Det skulle inte vara helt fel va…

In och tävla med er: http://vimedbarn.se/vinn-julklappar-for-15-000-kr/

Kommentera

Uncategorized

Dagens Reklam

Hade ni tryckt?

/Jag hade

Kommentera

Uncategorized

Hur går jag ner i vikt?

BRA OCH ENKLA TIPS FÖR ER SOM VILL GÅ NER I VIKT

Viktigt att tänka på att när man ska gå upp i vikt är att man ska få i sig mer energi än vad man förbrukar. När man däremot ska gå ner i vikt så ska man få i sig mindre energi än vad man förbrukar. Ett väldigt stort fel många människor gör är att äta mycket och sällan, eller äta 3 ggr om dagen och väldigt lite. När man ska gå ner i vikt handlar det mycket om att lura kroppen till att aldrig vara hungrig. Ät ofta och mindre portioner.
Svält är alltså inget alternativ då det bara bryter ner musklerna och skadar kroppen mer än det gör nytta.

 • Skippa allt som har med tomma kalorier att göra. Med tomma kalorier menar jag kost som kanske innehåller mycket kcal men som man i stort sett inte får någon energi av, tex godis, chips, bakverk, kakor, läsk osv. Ät mindre snabba kolhydrater(vita produkter) och satsa på fullkorn som håller dig mättare längre). Sikta på att få i dig ordentligt med proteiner(kyckling,keso,lätt kesella,avocado,fisk,kött)  så att musklerna får energi och du inte tappar det du bygger upp.
 • Träna mycket och träna något du tycker är roligt. Om du enbart förlitar dig på kosten som ditt viktminskningsverktyg kommer det att ta lång tid att komma dit du ska, chansen är stor att du tröttnar, likaså om träningsformen är tråkig. Vill du få snabba resultat så rek jag starkt att du kör någon sport där du förbränner mycket kcal, ex kampsport.
 • Minska ditt maxintag av kalorier med ca 500 kcal. Detta är för att det inte ska bli världens jävla hälsorisk. Tränar du stenhårt och förbränner mycket är sannolikheten att om, även om du äter ofta går in i väggen eller blir helt kraftlös om du ställer om kosten för fort. Börja med små förändringar och öka den ju mer du lär känna din kropp.

 Och så här såg det ut på min träning på TMT för en timma sedan.

Den här är snäll. Tappade andan kan man säga

Kommentera

 1. Rita Abdulahad

  Hej!
  Jag heter Rita, 13 år och vill gå ner i vikt. Jag vill också bygga på min muskelmassa. Jag väger mellan 50-55 kg och är 164 cm lång. Vad är det bästa sättet för att gå ner i vikt? Är det normalt att jag väger så mycket som jag gör?

 2. julia

  Det är så att man bör äta vart 3e timma för att gå ner i vikt. Man ska äta små portioner, och helst protein till varje måltid. Jag rekommenderar att man ska äta 5-6 gånger om dagen varav 3 måltider (frukost,lunch och middag) är lite större än de andra 2-3 mellanmålen.

  Här är en video där jag berättar om mina tips till lyckad viktnedgång! http://www.youtube.com/watch?v=2URv-6OaHaE

 3. Jonis

  vet inte om det går att redigera inlägg, men avocado är inte riktigt en proteinkälla 😀
  och godis, om det är något det har så är det väländå energi? 😉

 4. Sara

  Hej Hugo!

  Jag spelar fotboll typ 3 gånger i veckan och jag går inte ner i vikt av det utan det bygger bara upp muskler.
  Så min fråga är vet du vad jag kan börja träna för att gå ner i vikt? Även om jag fortsätter spela fotboll? För jag har gjort det i fem år så det är inte kul att sluta med det. Men jag vill så mycket gå ner i vikt och för att göra det så måste jag få i mig rätt mat men vill fortfarande veta vad jag kan träna extra för att det ska hjälpa mig?
  Vore skit snällt om du svara! 😀

 5. Anna

  det där om att man ska äta ofta är faktiskt inte alls det bästa.. kroppen mår bra av att ”fasta” , då hålls glukosvärdet på en stabil nivå. det är först efter ca 48 timmar utan någon form av föda som kroppen går in i ett ”svältstadie” och då minskar ändå förbränningen med bara 4-8%, alltså inte så mycket. energin från en bra måltid kan finnas kvar i kroppen i över ett dygn och den energin kan man använda sig av vid träning osv 🙂

  ett litet tips är att följa ”styrkelabbet” på twitter, han är riktigt duktig 🙂

Visa alla 7 kommentarer
Uncategorized

Godnatt

Dags att göra som dom här

Kommentera

 1. Katrin

  Du som är inne mycket på mamma bloggar och tipsar! Läser en grym blogg av en ung Mamma som heter Bonnie och bor i Stockholm, Söder vad jag förstår det som. Hon har en dotter på snart fem år (Felice) och är verkligen inte din alldagliga mamma. Hon har kontakt till det flesta mamma bloggare och har även varit med i en serie som gick på tv. Tycker verkligen du ska läsa den o tipsa andra. Hon är super cool…

  http://www.moncans.blogg.se heter hennes websida.

Uncategorized

Nu är det cirkus

Och jag vet inte vad det bästa är. Själva cirkusen eller att Paula och hennes mamma redan står och nyser för dom är allergiska.

Dom tål som sagt inte pälsdjur =)

20121129-180716.jpg

20121129-180728.jpg

20121129-180744.jpg

20121129-180842.jpg

Kommentera

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.