Maj 2012
Uncategorized

Förlorade sonen

Kolla vem som är här.. Min vapendragare JW har äntligen kommit hem från Thailand där han har ”tränat” i 5 månader =) Precis som alla andra svenska snuskgubbar drar till med när någon frågar dom vad dom gjorde i Thailand så länge.

Vad är det man brukar säga, bad guys go to heaven and good guys go to Phuket .

Annars så har jag och Paula möblerat om vardagsrummet hela eftermiddagen/kvällen. Känns som att hela rummet blev mycket större.

Snyggt va? Ser bra ut saja.

/Inredaren

Kommentera

Uncategorized

35,000 kr i månaden??

Om det lönar sig så mycket att skaffa många barn så ska jag fan sätta igång med Paula. Läste en artikel häääär om Mirka som är gravid med sitt 12e barn. Det intressanta för mig var väl inte det 12e barnet, utan mer att hon tjänar 35,000 i månaden på att ha så många barn. Någonstans så kan jag känna att 12 barn är lite väl mycket och nu kanske jag har helt fel men det känns typ som att hon fortsätter att skaffa barn för att tjäna mer pengar och publicitet på det.

Vad tror ni?

In och läs hela artikeln hääääääääär

/420,000

Kommentera

 1. Helena

  Till alla läskunniga; det står 35 000 brutto. Alltså det man tjänar inte det man får in på kontot! Och förresten hur många invandrar familjer tror ni inte har många barn? Som lever helt å hållet på soc? Dom har aldrig arbetat någon gång i Sverige och däremot aldrig bidragit till svenska samhället! Mirka å hennes familj spenderar ju iaf sina pengar på barnen. Alltså går dom tillbaka till samhället i form av moms! Det är inga pengar som skickas utomlands för att hjälpa resterande familj som inte fått uppehållstillstånd. Inte heller tvingas mirkas barn att knö i hopp sig i en liten lägenhet utan bor i ett stort hus som dom KÖPT! Mirkas man Peter jobbar ju som vilken farsa som helst och även han betalar skatt! Så vad är problemet???? Vill dom ha 12 barn så ska dom väl ha rätten och skaffa det! Och hur kan man kalka det äckligt? Har hon någonsin kallat någon äcklig för att de bara valt och skaffat ett barn.????

  1. Chris

   Hur får du 12 x 1050 till 22.000??? & hur har hon hunnit jobbat ihop en sån hög föräldrapenning när hon hela tiden skaffar barn?

 2. Anna.S

  Antingen så skojar du… Eller så kan du väl kanske tänka själv hur mycket det också kostar/månad… Sen är hon knappast ensam om att skaffa så många barn i Sverige idag. Det är osvenskt men det förekommer mer och mer..

 3. Simon

  Tycker också att det är sjuka summor! Varför ska vi andra männsikor betala för att någon ska ha orimligt många barn?? Inte bara barnbidrag utan även kostnader för skola, tandvård och sjukvård… Barnbidrag är rimligt upp till fyra barn, sedan tycker jag att man ska få betala om man vill ha fler barn…. 12 barn är ju inte normalt, det är ett sjukt beteende!

  1. Elly

   Men gud va är du för människa då?
   Klagar du på folk som vill skaffa fler än 4 barn? Att vi ”betalar” för andras barn. TÄnk till din iqbefriade tönt, klaga ist på dem som lever på soc.bidrag som inte ens försöker skaffa sig ett jobb..

   1. Simon

    Näee dom får gärna skaffa hur många barn som helst, om dom har råd med det! Jag tycker exakt samma sak om dom som lever på socialbidrag. Varför kommer du med personliga angrepp bara för att jag uttrycker min åsikt? Är det inte du som saknar förmåga att tänka i sådana fall (Men du kanske bara är ung och omogen)? Tänk dom som älskar hundar och vill skaffa 12 st, tycker du inte att det är rättvist om dom fick husdjurbidrag i sådana fall?

    1. madde

     men tänk simon, det blir ju 12 nya skattebetalare sen som kommer att betala för dig när du blir gammal och behöver vård =)

   2. Paulina

    Folk verkar missförstå allt och tro att detta handlar om att föräldrarna har rätt till bidrag eller inte. Det handlar om att varje BARN ska ha samma rättigheter och samma förutsättningar. Hur många syskon varje barn har ska inte spela någon roll. Lika mycket barnbidrag till alla BARN.

 4. josefin

  Haha. Dom bor i märsta. Dom spelar så sjukt jävla mycket i tv. Skriker som fan och bråkar när kamerorna inte är där -.-

 5. Malin

  Hej!
  Sugen på lite spännande läsning utöver det vanliga?
  Kika in hos mig! Om en vecka går flytten 100 MIL norrut mot kärleken. Men bort från både jobb, vänner och familj!
  Följ min resa och mitt nya lev i en helt främmande stad! /Malin

 6. ue

  Haha du är SÅ JÄKLA BLÅST. Du fattar väl att barnen ”kostar” mycket mer än 35 000 kr/månad med mat, dagisavgifter, kläder mmm? Haha iqbefriad du är 🙂

Visa alla 19 kommentarer
Uncategorized

Skjut mig

Det var det jobbigaste jag har gjort på länge. Varje gång som min kropp sa till mig att sakta ner så ökade jag istället farten. Jag ville se om mitt Psyke fortf är starkt. Det är starkt och nu är jag igång igen, skönt.

Ladda ner runkeeper ni också så kan ni se vilket tempo jag ungefär håller och om ni är snabbare eller slöare =)

20120531-143333.jpg

20120531-143344.jpg

/Tröttman.se

Kommentera

Uncategorized

Träningen börjar nu

God morgon,

Har suttit med mail och jobb på förmiddagen, därför jag inte har bloggat. Sen så tar det inte två minuter för mig att göra ett inlägg. När jag väl sätter mig och ska blogga så kan det ta sin lilla tid, ni vet ibland så rullar inte texten som den ska och då blir jag lack =). Jag tror att tjejer är bättre på det där än killar, att skriva alltså. En tjej kan tex beskriva en produkt med en text som är lika lång som en bok. Samma produkt skulle de flesta killar beskriva med 3-4 meningar. Kanske därför bloggvärldens killar består av bögar och mig =)

Skitsamma, jag har i alla fall kommit fram till att jag ska börja hårdträna nu. Jag har ju inte tränat på en månad och det börjar synas =) Jag sitter och funderar på hur lång tid det tar för mig att få bort fettet som jag har och hur jag ska käka för att få ut bästa möjliga resultat. Någon med kunskap som kan hjälpa till lite här?

Såhär såg jag ut innan jag helt plötsligt, helt utan anledningar la av med träningen för en månad sedan.

Och i Mars när jag var i Thailand så kanske jag var i ännu bättre form.

Nepp, nu får det vara nog. Drar ut och springer nu =)

/Kenyanen

 

Kommentera

 1. Bella

  Snälla hugo! Jag börjar få panik, kan du ge något tips om hur man går ner i vikt snabbt? kost/motion? men snabbt ska det gå. / En ångest fylld tjej!

 2. Emma

  Vid lågintensivträning, dvs under 60-65% av din maxpuls (för din del ungefär 120 skulle jag gissa), är fett största energikällan. Så är det fettet du vill bli av med så är det lågintensivt du ska satsa på! 🙂

 3. Ulrica

  Du har svaret själv! Det är bara att köra igång med LCHF igen. Du har ju inte gjort det på ett tag och lagt på dig lite, inte för att du på nåt vis ser tjock ut!! Du behöver inte tappa särskilt många kilon för att vara i kanonform igen.
  Leta fram dina stavar och gå morgonpromenader. Kör ett pass tung styrketräning varannan dag och intervaller på löpband i samband med det smtidigt som börjar om med LCHF.
  På ett par veckor så är du i kanonform igen!

  Lycka till 🙂

 4. alex

  Sluta trolla med LCHF och andra ”mirakel” dieter. Räkna hur många kallorier du trycker i dig och hur mycket du förbränner när du tränar ( förslagsvis använda någon av alla tusen appar som finns till detta, ett annat tips är att köpa en matvåg vilket förenklar mycket när man ska uppskatta hur mkt kcal man äter om dagen) Se till att ligga på ett underskott runt 500 kcal om dagen så ska du se att du tappar vikt fort. Ligger du på mer än 500 kcal om dagen kommer din muskelmassa börja ta stryk. Viktigt för att bibehålla muskelmassan är att äta kopiösa mängder protein också. Finns forskning som säger att ungefär 2g per kg man väger är lagom mängd. Så en person som väger 80 kg ska alltså äta 160g protein om dagen.

  Med vänlig hälsning

  Alex

Visa alla 9 kommentarer
Uncategorized

Flickvännen

Ibland så är Hugo dum i huvudet. Han har ringt och hetsat om myskväll hela eftermiddagen/kvällen. Så nu när jag kommit hem med film och snacks så ligger han och sover som ett ufo.
 
Trots att jag egentligen är lite sur kan jag inte låta bli att le. Vem fan somnar såhär?? Och dessutom med min mammas mössa på sig.
 
Nu ska han vakna 🙂

Hälsningar P to the aula
Kommentera

 1. Lupe

  ”myskvällen” för Hugo skulle vara en skön actionrulle, lite snacks och bazz! men det verkar som att du dröjde en stund Paula så Hugo runkkka och decka helt enkelt haha!

Uncategorized

Spionbild

Såhär kommer den att se ut. Nya Iphone 5. Större skärm och lite tunnare. Inte mycket att längta efter, eller vad säger ni?

Annars så är dagens musikvideo jävligt tung

Och den här är lite rolig. Ångest eller =)

/Steve Jobs

Kommentera

 1. Bryan

  michaela se4ger:Mitt hje4rta tog ett skutt av gle4dje Vilka skf6na skor!!! Mycket he4rlig nyans av grf6nt (favvofe4rg ). Se5g nyss skor av samma me4rke i var det Hobby Hall och har undrat hur dom me5nne ke4nns pe5 Du har en fin blogg Maria!God bless!

Uncategorized

Missa inte

Jag är skadad, annars så hade jag vunnit. Garrat!

/Rambo

Kommentera

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.