Januari 2012
Uncategorized

Utslagen tjej

Paula och jag har precis kört boxning i en timma. Det här var Paulas andra träningspass under hennes tjugoåriga liv, igår så gjorde hon det första 🙂 och spytt har hon också gjort, precis som igår.

Kanske taskigt av mig, men jag kan inte annat än att le.

image

Kommentera

 1. Ellabella

  Men snälla, de föesta människor går på gym för att hålla i gång, inte för att bli smala. Ni borde ju tänka med något annat än rövhålet.

 2. Emma

  Men vad folk ska snacka om att ”du inte är nöjd med henne” och ”göra henne smal”. Man märker ju tydligen att dessa människor inte är intresserade av träning. Kul att hitta nåt man gillar att göra tillsammans ju!:) fin tjej du har lyckats hitta också:)

 3. Mackan

  Tips – Behåll henne. Grymt snygg, tyvärr blir du säkert hemmablind om ett år. Eller så tröttnar du vid 6 månaders eller 1 årskrisen.
  Men om du är smart håller du fast vi denna grymt snygga tjej som verkar ha en stor personlighet.
  Vem vet, kanske kommer det en mini Hugge?

 4. ana

  stackars paula hon kanske håller på bli sjuk. jag bara undrar om paula är ifrån sverige eftersom hon ser utlängst ut+hon är söt

 5. Isabbell

  Hej Hugo! Sägs att ni fuskar med besökare och pengar man tjänat och att man inte får pengarna alls? Stämmer det? Hade tänkt börja blogga för myshowroom nämligen. Svara gärna.

Visa alla 19 kommentarer
Uncategorized

Fjällstuga i Alperna

Magaard vilket jävla hus. Ligger i Alperna och är inte helt gratis 🙂 Ibland så är det skönt att drömma sig bort ifrån verkligheten. Ska bli nice att komma hem till 30 kvadrat sen..

Kommentera

Uncategorized

Nästa gång jag tar bussen

Frågan är vad som är värst?

Att farsan tar sin unge på insida lår samtidigt som han glor på ungens dick.

Eller att ungjäveln sitter och pissar ut på vägen och känner sig helt bekväm med det 🙂

Kommentera

 1. Mormor

  Frågan är snarare:
  Vad är värst: Bilden eller hugos fantasier OM DEN? Skäms på dig peddo-hugo. 🙂 Detta är liksom en vanlig situation i ett land där människorna kanske inte har tillgång till en vanlig toalett som vi i Sverige. Du vet, barnen i Afrika är inte smala för att dom bantar om du trodde det? SKÄMMS PÅ DIG HUGO!!

 2. Malin

  Hejsan!
  Jag vill bara kika in och tipsa dig om att jag erbjuder mina läsare 15% rabatt på http://upbrand.se 🙂 Du uppger bara rabattkoden feb12 när du beställer och erbjudandet gäller hela februari månad 😉
  Jag rekommenderar denna sida starkt och jag har själv beställt 88 Paletter där ifrån och är jättenöjd!

  Önskar dig en fortsatt trevlig dag!

  Kram/ Malin

Visa alla 7 kommentarer
Uncategorized

Och…

… Så var det tisdag igen. Dagarna, veckorna och månaderna går fort.

Det var mer än två månader sedan som jag och Paula träffades för första gången, sjukt ju. Det var på Arlanda och vi skulle åka till Argentina och spela in Whipeout. Sedan dess så har vi hängt ihop, hon är rolig. Vi har roligt ihop. Slåss, skrattar, snackar skit och nu också tränar. Castingtjejen som ringde och frågade om jag ville vara med i Whipeout sa att det skulle finnas en tjej i mitt gäng som jag skulle fastna för. Antar att hon hade rätt..

Hon får mig att må bra och det känns inte som att vi redan har träffats i över två månader.

Nu sitter jag på kontoret och kollar på flygbiljetter. Verkar som att det blir Thailand i början av Mars. Min vapendragare JW är ju där nere och kör thaiboxning, så ska väl ner till honom och visa vart skåpet ska stå. Paula åker också ner så det kommer att bli perfekt.

Här är lite bilder från November 2011 när jag var i Miami. Grym resa.

Kommentera

Uncategorized

Måndagskväll

Jag och Paula ligger helt utslagna i soffan och pillar varandra i naveln. Boxningen gjorde sitt, vi orkar inte ens räcka oss efter kontrollen som ligger på bordet framför oss. Paula var svin duktig på att boxas faktiskt. Sen att hon efter träningen tog 40 minuter på sig att komma ut ur omklädningsrummet är en annan femma. Trodde att hon höll på att sminka sig å föna håret men icke sann icke.

Lilla Paula hade bara lite strul med att behålla maten inom sig som hon hade käkat innan 🙂 Så kan det gå..

Nu blir det film, The Gladiator. Weeeei

Kommentera

Visa alla 8 kommentarer
Uncategorized

Snart så blir det boxning med Paula :)

Det här ska bli roligt. Haha, Paula har nog ingen aning om vad hon har gett sig in på 🙂

image

image

image

image

Kommentera

 1. donna

  WTF varför är du inte tillsammans med paow?omg du får ursäkta faktiskt men nu har du ju bytt ner dig ganska halv skapligt hmm hugo vad händer igentligen ??!! din prinsessa du är med nu som du kallar henne ,, ser inte ut som en på långa vägar … Ni passar absolut inte ihop …. måste ju få säga min åsikt utan att du ska bli tjurig .. ha det så bra nu hugo kram donna

Uncategorized

Första motorcykeln med 6 platser

Aperopå körkort och sånt

Kommentera

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.