November 2011
Uncategorized

Just nu

En ordentlig biff ska ner i Rosas mage nu. 400 g ba.. Living the good life 🙂

image
image
image
image

Kommentera

 1. Malin

  Hej Hugo. Tänkte bara säga att det finns ett peddo elr nått på kamrat när jag logga in efter typ 100 år på kamrat som har dig som profilbild. Anders? påstår sig vara dig vän? Dragon är namnet. Tänkte så du vet lixom..kramar

 2. Amelie

  Vad är det för fel på din jävla blogg? Jag kan gå in på vilken blogg som helst men direkt jag går in på din så slutar internet fungera.

 3. Annika

  Hej Hugo!

  Skulle va intressant å se va du ät på en vecka nu när du gå på lchf, ja själv ha just börja me de. Så man kanske kan få nå” kick ass” tips av dig ;D

Visa alla 8 kommentarer
Uncategorized

Mike tyson

Dags för rond 3. Det är så skönt för att argentinskan som jag är med undrar varför jag tar kort hela tiden och ja säger hela tiden ”det är till mitt semester album så att jag ska ha minnen från semestern”

Rond 4 då kommer ansiktet 🙂 om jag klarar mig så långt dvs.

image

Kommentera

 1. HAHAHA

  SKÄMMS DU INTE!? HAHAHA, SAMMA BRUD SOM SITTER PÅ RESVÄSKAN! 😀
  Klart du inte klarar dig till rond 4 (; det är ju ingen argentiare! HAHAHAHA..
  Pic or didnt happen.

 2. Kevin

  Rebecca, vad har du att komma med. Paulina håller väll på lika mycket hon och är med andra killar. IT’S OVER, hur svårt ska det vara. Hade hon kunnat bete sig så hade det inte varit slut, tragiska människa. Får man inte gå vidare och ha kul eller?
  Herregud.
  MVH

 3. jenny

  är det bara jag som tycker det syns hur tydligt som helst att ”argentinskan” hugo har i sängen är tjejen som i ett inlägg lite längre ned sitter vid en resväska utanför flygplats/hotellet? Ganska uppenbart att hon är med i samma ressällskap.

 4. Rebecca

  Tycker synd om paulina nu, även ni gjorde slut för längesen så tror jag hon faktiskt blir ledsen av sånt innerst inne, är man tvungen att publicera ut det så att hon ska se? Man kan ju ha lite respekt för sitt ex

  1. Chris

   Ja för respekt, det visade ju Paulina :s Skulle hon bli ledsen så får det stå för henne.. Det var ju svinlängesen dom gjorde slut. SKärp dig för fan.

Visa alla 24 kommentarer
Uncategorized

Herregud vilken natt

image

Kommentera

 1. hej

  hej hugo, varför umgås du inte med sebastian krantz längre ? ser aldrig honom på din blogg längre men gjorde det förut. hände det något?svara gärna i ett inlägg eller här!

Uncategorized

VÄRSTA RABATTEN PÅ SAMSUNG GALAXY S2!!

Detta skriver dom på Elgiganten! Fett va, det kallar jag PREMIUM MOTHERF…ING  VIP TILL ER BLOGGLÄSARE!!!

I samarbete med MyShowroom,  erbjuds alla bloggläsare 500 SEK i rabatt vid inköp av marknadens hetaste lur, Samsung Galaxy S2. Dessa 500 SEK kan användas för inköp av tillbehör till Galaxy S2, t.ex skärmskydd, hörlurar eller annat, alternativt att du som bloggläsare får 500 SEK i rabatt på din Galaxy S2.

Kampanjen gäller från 20111128 – 20111216  DVS CA 2 VECKOR TILL,  KÖÖÖÖÖP DEN NUU!

KLICKA PÅ BANNERN NEDAN FÖR ATT HANDLA FETASTE LUREN!

 

 

Kommentera

Outfits

Snygga vinterjackor och accessoarer

Här kommer flera sköna plagg som värmer skönt när kylan i Sverige tränger sig på!  Glasögonen när jag springer sjukt fort 🙂 Vilken/vilka produkter skulle du köpt om du hade 4 rödingar att bränna?

Ray-Ban - Ray-Ban Aviator Sunglasses hos MylovebasketAdidas Originals - Adidas Originals by David Beckham Padded Jacket hos MylovebasketASOS - ASOS Lightweight Oversized Knitted Beanie hos MylovebasketD.Brand - Igloo Jacket hos MylovebasketAdrian Hammond - Chamonix Expedition Jacket Black hos MylovebasketPuma - Puma Frost Padded Coat hos Mylovebasket

Kommentera

Uncategorized

Yooo

Efter en heldag på banan så är vi äntligen tillbaka på vårt hotell som vi ska bo på. Igår så fick vi bo på något annat hotell pga knas. Om jag fick huvudrollen i filmen eller inte, det får vi se men roligt var det iaf. Har inte haft tillgång till internet heller, därav den kassa bloggningen.

Vi är ett helt rövargäng här nere. Vissa är sköna och vissa är helt efterblivna. Skulle gärna berätta lite mer detaljer men jag får tydligen inte göra det. Aja, imorgon är vi lediga iaf så ikväll blir det all in i Buenos Aires, kommer ihåg sen förra året att brudarna här är giftiga. 🙂

Ska ta en dusch nu.. Här är lite bilder so fare

Kärlek

image
image
image
image
image
image

Kommentera

 1. Dave

  Tja! Ja var med å spelade in Wipeout fast förra veckan! Hahaha ni har problem med hotellet för vi andra innan er har haft kaos förfester hahaha kör hårt! Dra till tequila det är nice! /dave

Outfits

Så jäkla fett, nu öppnar jag min egen modeshop!!!

 Se upp där ute för nu kommer det flyga fashion babbar, babes and boys! 🙂 Här är länken till min butik! Bli inspirerade, köp som fan och handla till pojkvännen! Självklart kan ni skapa en butik på samma sätt som jag! Alla ni som har en Myshworoom blogg har redan allt detta i ert admin! Det ni behöver göra är att aktivera den och börja lägga in alla era favoritkläder! Och som om inte det vore nog! Ni får 50 spänn direkt när ni aktiverar er shop! Har du inte blogg på Myshowroom registrera en nu och ta del av alla sköna funktioner! 

Kommentera här under om du behöver hjälp med att skaffa en egen butik

 

Kommentera

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.