Juni 2011
Videobloggar

Stockholm by night

Finns många roliga figurer i Stockholm. Det har jag inte tänkt på förns inatt när vi gick runt och intervjuade lite olika människor 🙂

Cigarrmannen:Skäggmannen:Rubikskubs mannenKnegar mannen:


Vem gillade ni mest?

Kommentera

 1. victoria fredriksson

  jag blev jätte besviken! hon är kanske den som har lyckats bäst bland bloggerskorna, men vem är det att gemföra med? otroligt barnslig gjord och jag väntar hela tiden på att låten ska gå igång. Njäe, kasst 🙂

 2. DarinandJustin

  Besök denna blogg http://Darinandjustinblogg.se
  läs&kommentera, Det handlar om två stora kändisar som Darin zanyar som blev känd när han var med i idol 2004 ?
  Under våren 2004 provspelade Darin om en plats på den första serien av Idol med ”Gudmåste ha spenderat lite mer tid på dig” av N * Sync, var de fyra domarna mycket imponerad och han passerade på teater rundan och sedan vidare till semifinal där hansjöng ”Beautiful” av Christina Aguilera och fick 78% av medborgarna röstar för att nå fram till den levande finalen.
  & Justin Bieber upptäcktes 2008 av Scooter Braun, som råkade komma över Biebersvideoklipp på YouTube och blev senare hans manager. Braun ordnas för honom att träffa Usher i Atlanta, Georgia, och Bieber snart kontrakt med Raymond Braun Media Group (RBMG).
  http://darinandjustin.blogg.se

 3. Linn

  Ha,sämsta jag någonsin har hört. Trodde ej du hade sån kass smak men antar att det har något med myshowroom o göra;)!

 4. J

  [quote name=”Roxanne”]Hallo kalsongmannen! Låten är BRA men tror inte att den kommer att sätta sig på hjärnan som din och Pows låt gjorde![/quote]

  Madonnas låt annars… Det är bara en dålig cover.

 5. ....

  varför alla dessa taskiga komentarer?? jo det är bara för att alla är avundsjuka på henne. hon är ju fan fixat de hur bra som helst!!

 6. Sofia

  Den kommer väl garanterat att fastna i skallen, men hon va rätt dålig på att mima..och börja inte tjafsa mo mig nu om att hon inte mimar, för jag håller sj på med musik!
  Förutom de va den väl bra 🙂

 7. ?

  Måste säga hon är grymt bra och låten svänger och videon är proffesionellt gjort så absolut i annan klass än någon av er andra bloggare som försöker er på musiken. Bra jobbat dessie!! tror hon kan göra sig ett namn om hon verkligen skulle vilja fortsätta med musiken .

Just nu

Svensk sommar 4-life


Kommentera

 1. Fille

  [quote name=”fröken thorén”]hugo rosas!
  nu är det bannemig du som börjar reda ut saker med världens mest charmiga tjej. jag kan inte nog understryka hur fina ni är, both of you.

  NU.[/quote]

  Synd att livet handlar om mer än utseende då.. Förutom för er tonårsfjortisar möjligtvis.

 2. fröken thorén

  hugo rosas!
  nu är det bannemig du som börjar reda ut saker med världens mest charmiga tjej. jag kan inte nog understryka hur fina ni är, both of you.

  NU.

 3. isabella

  varför sover du inte i soffan? 🙂 om den är för kort kan du ju tminstonde lägga ner kuddar som en ”säng” ? hahah:)

Videobloggar

2011-06-30

Kom nyss ut. Fick sova i fyllecell inatt, svin roligt faktiskt och här är anledningen till varför jag fick göra det.


Så farligt var det väl inte?

Måste kamma till mig nu. Hörs om ett tag!

Kärlek/ Hugo

Kommentera

 1. Elin

  [quote name=”ellinor”]du borde gå in på paow blogg och läsa hennes inlägg om er!
  hon älskar dig som fan och du älskar henne.. är det äkta kärlek så kommer man alltid tillbaka till varandra, och jag hoppas ni gör det! för det ska vara du och hon, ni är som ying och yang, det ska liksom vara ni![/quote]

  Men seriöööööööst…. kan inte alla bara försöka lägga av och tjata på dom att ”bli tillsammans igen”, ”jag VET att ni är skapta för varandra!” och allt annat? Gör man slut så vill man nog knappast ha massa såna här kommentarer från helt okända personer.

 2. Anna

  [quote name=”sara”][quote name=”Jerry”]Paulina har lagt ut en bild på din penis. FYI[/quote]
  haha det är ju tummen som syns?![/quote]
  HAHA eller hur, vafan tror folk?

 3. ellinor

  du borde gå in på paow blogg och läsa hennes inlägg om er!
  hon älskar dig som fan och du älskar henne.. är det äkta kärlek så kommer man alltid tillbaka till varandra, och jag hoppas ni gör det! för det ska vara du och hon, ni är som ying och yang, det ska liksom vara ni!

Dj Antoine

Efter att ha lyssnat på den här låten ett visst antal gånger den senaste timman så kan jag inte hålla mig ifrån att festa. Nu kör vi!

Kärlek/ Hugo

Kommentera

Fyfan vad jag älskar er

Sitter och läser kommentarerna till mitt inlägg ”dom 10 budorden till er tjejer”

Nu ska jag berätta lite mer specifikt vad jag menar.

* Prutta eller rapa aldrig under sex = nackskott
För mig skulle det vara en mardröm, tydligen inte för er. Denna punkt gäller självklart båda könen.

* Stöna inte för mycket. Vi killar tycker bara att det blir för överdrivet. Stönet som är naturligt är det bästa.
Jag har träffat tjejer tidigare som har låtit så mycket så att jag tom har tappat fokuset på själva sexet och istället börja fokusera på lätena och börjat skratta för mig själv. Jag skrev vi killar bara för att just denna punkt har jag pratat med många kompisar om.

* Ljug alltid om hur många ni har haft sex med om det är många. Vi killar vill alltid känna oss speciella.
Träffar jag en tjej på fjärde dejten så vill jag inte höra att hon har haft sex med 70 snubbar innan mig. Om jag däremot är kär i henne och hon berättar det, aah då får jag leva med det. Men har jag fattat tycke för en tjej och hon droppar en sådan sak efter 3,4,5 dejten. Då skulle jag få avsmak.

* Skippa dom engelska meningarna som ”fuck me horder” ”I love your cock”. Vi är förfan i Sverige och inte på någon jävla bordell i usa.
Samma där, tidigare erfarenheter som inte gick hem hos mig i alla fall 🙂

* Var alltid snygg för eran kille. Vi killar älskar när våra tjejer ser bra ut så att vi kan visa upp dom och vara stolta. Många tjejer tror att bara för att dom har kille så behöver dom helt plötsligt inte sminka sig längre.
Jag är ganska ytlig, inte jätte ytlig men ganska. Jag älskar att titta på min tjej och kunna säga fan vad snygg du är och det är ömsesidigt. Jag vill heller aldrig vara ful framför min tjej. Jag kanske har helt fel här men så fungerar jag. Jag vill vara attraherad av min tjej 24/7.

* Är du smal så klaga inte på att du är tjock. Är du tjock så klaga fortf inte på att du är tjock utan gör något åt saken istället.
Tidigare erfarenheter från min sida. Någon kommenterade att om det var så, så gav man inte sin tjej tillräckligt med uppmärksamhet och det stämmer säkert till viss del. Men många tjejer vill ha uppmärksamhet precis hela tiden och det blir jobbigt. För även om tjejen är smal och hon säger att hon är tjock och man svara men nej gumman du är inte alls tjock. Asså skitsamma men det spelar ingen roll vad man svarar på den frågan för alla svar är fel. Får hon höra att hon inte är tjock så ljuger man aaah och svarar man ”du har gått upp lite i vikt” då är det ju garanterat slut.

* Lek inte mognare än vad du är för det är bara genomskinligt.
Behöver inte förklara mig.

* Hår under armar är inte acceptabelt under några omständigheter. Även fast det är 2011 och det ska vara jämställdhet mellan tjejer och killar.
Tycker ni att det här är attraktivt? Jag tycker inte det..

* Bli inte för fulla. Tejer som står och spyr bakom träd är ganska osexigt.
Gäller samma för mig, jag brukar också bli för full och det är inte sexigt.

* Tänk inte ens tanken på att stoppa upp en snus under läppen. Riktigt tacky!


P.S Det inre är självklart det viktigaste men inte alls lika roligt att ta upp på en blogg som det ytliga.

Kärlek/ Hugo

Kommentera

 1. Kalasbubblan

  Detta var det sjukaste jag läst på länge. Lääääänge. Du är så ute och cyklar i grön pyjamas att det inte kan vara sant. Kvinnors mission no #1 är att vara sexiga och attraktiva menar du? Att inte anpassa sig efter vad män gillar är fel och äckligt menar du?

  Och vem fan är du att ha en åsikt om hur många någon legat med? Hon ska inte få slappna av och njuta heller för hon måste låta lagom mycket, allt för din skull. Inte ha kul och bli för full heller för då är hon inte längre sexig, det som var så viktigt!

  Till sist, hår under armarna har inte du heller då hoppas jag, eftersom du får berätta för andra vad som är rätt och fel. Skippa att säga åt folk vad de ska göra och hur de ska bete sig helt och hållet tycker jag, det har du inte ett skit med att göra.

 2. Elin

  [quote name=”anonym”]Hugo,läs Paows blogg.. jag tror hon behöver dig[/quote]

  Det bästa botemedlet mot hjärtesorg är knappast att kravla sig tillbaka och snyfta för ex:et, snarare sämre.

 3. angelikaa

  Sköööön dikt Marcus!
  Jag tror att Hugo läser hennes blogg varje dag, så han missar inte det inlägget där hon tycker synd om sig själv.

Visa alla 7 kommentarer
Videobloggar

Intervju samt photo shoot!

Intervju med mig och sen gjorde jag en photo shoot för nåt okänt märke, Gorges hette dom, nåt med Gorgio Ormani tror jag.

Nej men titta på filmen, den är riktigt jävla skön.

Kommentera

 1. Emelie

  Haha du är så skön! Hatar också offentliga toaletter… Dränker mina händer i handsprit efter ett sånt besök… Hör av dig om du skulle ångra dig ang. de där om att bli bög 😉

dom 10 budorden till er tjejer :)

* Prutta eller rapa aldrig under sex = nackskott

* Stöna inte för mycket. Vi killar tycker bara att det blir för överdrivet. Stönet som är naturligt är det bästa.

* Ljug alltid om hur många ni har haft sex med om det är många. Vi killar vill alltid känna oss speciella 🙂

* Skippa dom engelska meningarna som ”fuck me harder” ”I love your cock”. Vi är förfan i Sverige och inte på någon jävla bordell i usa.

* Var alltid snygg för eran kille. Vi killar älskar när våra tjejer ser bra ut så att vi kan visa upp dom och vara stolta. Många tjejer tror att bara för att dom har kille så behöver dom helt plötsligt inte sminka sig längre.

* Är du smal så klaga inte på att du är tjock. Är du tjock så klaga fortf inte på att du är tjock utan gör något åt saken istället.

* Lek inte mognare än vad du är för det är bara genomskinlig.

* Hår under armar är inte acceptabelt under några omständigheter. Även fast det är 2011 och det ska vara jämställdhet mellan tjejer och killar.

* Bli inte för fulla. Tejer som står och spyr bakom träd är ganska sexigt.

* Tänk inte ens tanken på att stoppa upp en snus under läppen. Riktigt tacky!

Kärlek/ Hugo

Kommentera

 1. Pia

  Jag önskar jag kunde vinna din dräkt
  För då skulle jag bli riktigt glad
  Då skulle mitt liv få en välbehövlig fläkt
  och jag skulle slippa äta maskrosblad
  Nej, nej klart att det inte är gräs jag har i magen
  Men det kanske skulle vara gott?
  Men med din dräkt jag skulle vara behagen
  Att på stan och hemma glida flott
  Men nu måste jag avsluta denna dikt om jag ska hinna
  äta en bulle istället för groddar
  För nu måste jag göra allt för att vinna
  och hitta mina borsptugna hästbroddar!

  Tack Hugo för att du och din blogg förgyller min dag!

 2. tessssan

  kära hugo!
  Du är den snyggaste som finns och så himla söt !
  Jag smälter i dina fina bruna fina ögon!
  Du är den bästa bloggaren som finns och bäst enligt mig!
  Jag läser din blogg varje dag och det är det roligaste på hela dagen!

  hihiihihi älskar dig, MIN HUGO!

 3. Roberto

  Jag läser din blogg dag som natt.
  Bara min data inte har fått fnatt.
  Den är roligt och fin, precis som zipperallen din.
  Hugos gåva hade varit bäst, just den dagen man i andra fall hade mått som sämst.

  Skäll inte på Hugo, för att han har sin plikt.
  Det han gör är att välja ut en fin dikt.
  Dikten tog sin lilla tid, men det är det värt om man nu får din gåva röra vid.

  Hugo Rosas Zipperall, hade varit en gåva, som bara en dröm kan lova.
  Med respekt och kärlek kommer jag din overall bära.
  Det är en obeskrivlig ära.

  Kärlek och respekt Hugo, sluta aldrig blogga!

 4. alma

  För dig jag nu bugar och ber,
  att du mig i detta ögonblick ser.
  Sedan jag hoppas att du den till mig ger.

  Att få bära den med ditt namn vore en stor grej,
  eftersom jag verkligen avgudar dig.
  Att få bära den skulle göra mig stolt,
  kanske värt en baklängesvolt.
  Hugo Rosas du är bara bäst,
  du gör mitt liv till en stor fest.

  Alla i din Ziperall vill krypa in,
  men ingen skulle bli så lycklig som jag om den var min!

 5. Sanna

  kärlek är inte kärlek om den
  förändrar när förändringar sker.
  Men ett fast riktmärke som
  skådar stormar och aldrig skaking.
  Kärlek förändras inte med tidens
  korta timmar och veckor.. men uthärdar den
  ända till undergången..

 6. johanna

  Käre Hugo Rosas
  Vars ögon aldrig påsas
  Du är så himla snygg
  Aldrig det minsta skygg
  Så nu när du läser detta
  Låt mig då få sätta
  Pricken över i:t
  För nu åker jag verkligen dit
  Zipperallen måste bli min
  För den är så himla fin
  Så nu ska jag avsluta
  Jag ska inte alls tjuta
  För du är så fin
  Din lilla piggelin

  / Johanna

 7. Emelie

  hugo vad döljer du för mig? i din stora ziperwall
  jag hoppas på att jag den skall få
  även om den är för stoor
  jag kommer gå runt med den på stan
  jag ber dig, kan jag få denskulle bli så glaaad
  åhh hugo rosas du är jättesöt och jag skulle sätta på mig din ziperwall när jag är jätteblöt. Du är min stjärna och jag vill gärna bo i din ziperwall, nära dig

  Länk när jag sjunger dikten!¨

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fio4oRHIehk[/youtube]

 8. jennie

  Elak tävling som ska innehålla en dikt.
  Men att försöka är väl ändå en plikt.
  När man kan vinna ett sådant fint pris.
  Som har burits av en riktig gullegris 😉

 9. Emelie

  hugo vad döljer du för mig? i din stora ziperwall
  jag hoppas på att jag den skall få
  även om den är för stoor
  jag kommer gå runt med den på stan
  jag ber dig, kan jag få denskulle bli så glaaad
  åhh hugo rosas du är jättesöt och jag skulle sätta på mig din ziperwall när jag är jätteblöt. Du är min stjärna och jag vill gärna bo i din ziperwall, nära dig.

  länk när jag sjunger dikten! http://www.youtube.com/watch?v=fio4oRHIehk

 10. ameliawesterberg

  Skönt att vara i dessa kläder de spelar ju ingen roll vad de är för väder. Härligt när men bara slappar men ännu bättre när man dricker snappsar. Att den är svart de är ju inte så illa den kommer säkert många att gilla. Även jag kan tänka mig den den kommer nog bli min bästa vän.

 11. Caroline

  Bara för ikväll kan jag skriva en dikt till dig.
  En dikt om Hugo Rosas, som Tv stjärna och hetast i Sverige.
  Detta är beviset att alla kan lyckas.
  Status och publicitet är nått de alla söker men hugo du förkänar allt. Från rosing till danielsson, lev livet nu.
  Lev livet bara för att du kan.
  Lev idag nu och föralltid.

  Peace Carro!

 12. Tanja

  Att vara en poet innebär att kunna rimma
  Men att rimma är jag inte en höjdare på
  Men att läsa Hugo Rosas blogg ja det är en annan femma
  för vem gör icke de när man ett gott skratt alltid får=)
  Men för att inte fördröja det så klickar jag in mig hos dig senare ikväll 😉

  Love Tanja

 13. Rebecca Sand

  En ros i svart. Blott en knopp. Vilandes med sin kaffe kopp.
  När han står där lugn och from . Och koppen är tom. Rosen skola stå i blom.
  Inte längre svart som natten. Inte fast i sitt blomvatten. Utan fri han nu bli. Ute bland mimosa, blomman har blivit rosa.

 14. Åsa Johansson

  Du är som en vän men ändå något mer.
  Ja känner dig knappt men blir glad när du ler.
  Jag är blyg och vågar inte berätta vad jag igentligen känner för dig, därför skriver jag i min hand tre små ord och hoppas att du någongång ser. Jag älskar dig.

 15. Mathilda - snuskdikt

  Det finns en blondin på vårat kontor
  Hon har bara en önskan, en önskan som är stor

  Att få krypa in med benen i Hugos ziperall
  gnida den mot skötet och slippa vara kall

  Om jag detta plagg fick ge till henne som present
  så kanske det kan vara, det bästa som har hänt

  För dagarna på jobbet är kris och misär
  när blondinen bara pratar om att du inte är där

  Jag förstår att det är svårt att ta detta beslut
  men om jag skulle vinna, vill du då bifoga ett sprut?

  / Mathilda (med en arbetskollega som är galet förtjust i dig).

 16. Mathilda - snuskdikt

  Det finns en blondin på vårat kontor
  Hon bara en önskan, en önskan som är stor

  Att få krypa in med benen i Hugos ziperall
  gnida den mot skötet och slippa vara kall

  Om jag detta plagg fick ge till henne som present
  så kanske det kan vara, det bästa som har hänt

  För dagarna på jobbet är kris och misär
  när blondinen bara pratar om att du inte är där

  Jag förstår att det är svårt att ta detta beslut
  men om jag skulle vinna, vill du då bifoga ett sprut?

  / Mathilda (med en arbetskollega som är galet förtjust i dig).

 17. josefin

  kanske är den lite stor, räcker nog till flera kor.
  Men den är ju från en bloggstjärna, så vad kan man då inte tjäna?
  Långa armar, långa ben man blir väl ändå inte klen?
  Om man myser i denna dräkt kanske man behöver en fläkt.
  Men de Sitter nog inte helt fel, man blir ju ändå hel!

 18. MWiklund - fotoblogg

  Hugo, ja han är ett riktigt slugo..
  För jag menar, vilken annan boy, kan framstå som en riktig girltoy? Ja, genom att visa magen, gör han ju korna brunstig i hagen! Men äh, att dikta om den stora betyder ju inte att han mig kommer kora. Fast kom igen din wannabe-käll, bara för ikväll?

  Känner mig slug 😀 hahaha
  //Martina Wiklund

 19. aurora

  Du bemötte en känsla som talade om tro;
  en tro på det man gör och ett metaforiskt band mellan dig och ord.
  men du saknar färger i ditt liv.. allt är vitt och svart..
  Pappret är vitt, word Fonten är svart..
  Word..
  Låt oss få med dig på en resa, vart den leder kan ingen av oss veta.
  låt oss börja nu för sen är alltid försent.
  låt oss måla bilden av den tomma tavlan för Motivet kan definiera svek.
  tomhet har fyllts ut men lika fort som man utan tanke kan le;
  så kan man bli rörd av bläckets färg i palletten, på tavlan vi ser.
  färgen vi kallar representerar blod och vi kan definiera färgen som KÄRLEK.
  du tyr dig till ramarna, för din konstnär ser inga begränsningar;
  men endå krossas barriärer för inom dig finns det
  orättvisor när vissa saknar värde, konstnären..
  revolutionären med ord mot världen!

  /ett bland många barn.

 20. Marcus

  Jag tänker inte för dig smöra,
  eller okej då, lite kan du väl få höra.
  En kille som du har koll på allt
  Så varför då ha en overall som gör att du ser ut som en palt?
  Vad ska folk egentligen tro
  när du springer runt med denna som en svart ko?

  Kanske den här dikten sög röv
  Men den innehåller då en massa löööve
  Jag ber dig om en liten gåva
  så att du inatt istället kan naken sova

  Fucka ur och spåra kan du alltid göra
  Så ge mig den där jäveln så att mina vänner kan höra
  Att jag fick en present av en stjärna
  Vars namn på overallen jag behåller gärna

  🙂

 21. Jessica

  Sluta aldrig hoppas, Sluta aldrig tro.
  Ibland man ledsen är
  Men bätrre det blir.
  Hoppas och tro,
  För snart ditt liv så mycket bätrre blir!
  ————————————————–
  När det känns som hela världen rasat samman,
  När det känns som om ingenting i hela världen kan göra en glad. När man bara gråter och gråter, När man känner att man inte orkar mer,
  Då måste man försöka att tänka, tänka framåt,
  fortsätta, fortsätta se postivt, fortsätta leva.
  För efter att tag då du starkare är och då du gladare är!

 22. Josefine

  Ja förlorade en anhörig, men samtidigt en nära vän.
  Det är så svårt att acceptera, att jag aldrig kommer se dig igen.
  Du fanns alltid där, genom alla dessa år.
  Och att du betydde så mycket för mig, tror jag ingen någonsin kommer förstå.
  Du var full av energi, och alltid lika glad.
  Men du blev sjuk, och allt förändrades en dag.
  Sjukdomen förstörde och försämrade ditt liv.
  Jag skulle ändrat på många saker, om jag visste hur allt skulle bli.
  Jag saknar dig, och vet inte hur jag ska hantera allt.
  Det är så jävla tomt utan dig, allt är så förbannat kallt.
  Cancern tog ditt liv, cancern tog min vän.
  Hade gjort vadsomhelst, för att få dig tillbaka i liv igen.
  Sov så sött, nu när vi somnat in i dvala.
  Jag saknar dig, vi ses i Nangiala

 23. lina och mikan

  hugo har du hugoboss parfymen för i så fall luktar du gott som en het tequila shott. Jag avgudar dig i dina drömmar kom hit vi blundar. En natt med dig och då är jag gay. Som gud gav mig gav han dig en ära att sträva. må dig må bra för de är det vi vill ha. kuk i mig och kuk i dig, kuk i oss? ganska skönt .. svar: jaa.

 24. Evelina

  Hur kan någon vara så snygg?
  Du måste nog vara jävligt stygg.
  Hugo jag önksar att du var under 20.
  Då kunde man ju satsat.
  Paulina kan dra sin kos.
  För av mig du kommer få en ros.
  Hugo du är så jävla het.
  Inte heller är du fet.
  Finns det någon annan som hugorosas?
  Nej det tror jag ej för aldrig kan det finnas någon annan så perfekt.
  Snyggast, hetast, bäst.
  Tjejerna vill ha dig mest.

  PUSS Kärlek

 25. Ella

  It”s sad to know,
  that even though
  we are meant to be
  you and me
  will never be.
  Cause the best things in life, are better left alone.
  So we”ll walk different paths on our way home.
  But I hope that we will meet, on the last day of my life, and you will say, ”” will you be my wife?””
  So I just have to wait and see, if you and me, ever will be.

 26. Jennifer

  Jag vill gärna vinna din ziperall
  Hoppas den är i storlek small
  Men av din kropp att dömma
  Kan ja ju sluta drömma
  Du är så snygg Hugo Rosas
  I din ziperall skulle det kosas
  Det skulle vara en stor grej
  – Så skicka den till en blond tjej!

 27. wiktoria

  Vad vore ungdomarnas liv utan bloggare som dig själv?
  En snygg kille, men stake och nylle.
  Som susar förbi via alla Stockholms gateeeeeer.
  Du skriver om ditt liv, både i goda och dålig tider.
  Vi lever på ditt snack och du blir som våran bloggarkung.
  Antingen älskar vi dig eller så vi hatar dig.
  Men vi kommer alltid kolla in här för du är så jävla
  bra på det du gör, oavsett dag, väder, sjuk eller inte.
  Du är kung oavsett nykter eller inte.

 28. em

  Er kärlek har gått igenom svåra tider
  och folk säger att ni överdriver
  Men folk är bara avundsjuka, ni har fått hot från den ene och brev från den andre.
  Men herregud ni är bara människor som alla andra som lever och andas. man kan välja att blunda åt sina problem och låta dom samlas. Men ni är smarta och er kärlek gav er mycket glädje, men också en del bekymmer och livet är för kort för sånt, såna bekymmer passerar inte er horisont. Men nu är det som det är, det har varit mycket besvär och ni har glidit isär. Men det är lugnt och ingeting att stressa för, för man veta aldrig vad som finns bakom nästa krök ni har båda ungt blod i ådrorna och studs i dojan, ni måste gasa när ni kan och få bukt med nojjan. Ni fattade ett snabbt beslut och det visade sig bli ett vackert slut, men fast tiden nu känns sur, så kommer det alltid fixa sig till slut.

  Ni kommer alltid vara ett sött par, tillsammans eller inte. kom ihåg att Vänskap är nånting som varar hela livet. hugs!

 29. AMANDA

  Även fast jag inte känner dig.
  Även fast du inte vet vem jag är.
  Tryggheten dina ögon utstrålar.
  Värmen ditt leende ger.
  Känns det som vi är nära vänner.
  Ibland kan jag sitta i evigheter med en bild på dig framför mig och berätta allt. För jag vet att du aldrig skulle svika mig.

 30. mohahahha

  Hej jag heter Herman och är hare
  jag har hellånga öron och hoppar mig fram
  hoppar mig fram
  hundar kan jag inte mää
  dom är så häftiga och hemska i humöret
  när jag ser en hund får jag bråttom
  när jag har bråttom hoppar jag
  två steg i taget
  två steg i taget
  HEJ

 31. linnéa jaktlund

  hugo har ny flyttat till sin egen lya
  så ut med det gamla och in med det nya
  nytt kök, nytt badrum och en ny hall
  inte behöver han längre sin gamla ziperall
  även om den var omtyckt och användes ofta
  så kan han lika gärna byta ut den mot en helt ny kofta
  och skänka den gamla till en fattig tjej
  som vet hur det känns att vara nyflyttad och inte ha koll på en enda grej!
  att få ordning på säng och täcke är inte lätt att ha
  men det får nog även du en vacker da”.

  så skänk nu din ziperall till en tjej i den norra delen av vårt land
  så ska du se att det känns bra sådär i efterhand

 32. Hannah

  Sött som hallonsaft.
  Klibbigt som smält choklad.

  Sommar sex på en filt ute i det blå.
  Svett som samlas.

  Heta kyssar på halsen.
  Du kommer aldrig att få känna den igen.

  Alkohol, cigaretter, kondomer.

  Sommar kväll i Sverige.

  Svett, tårar, blod.

  En oskuld.

  Ta på mig! Smek mig!

  En sommar natt med svett, blod och alkohol.
  En sommar jag alltid kommer att minnas.

  Jag älskar dig nu och en tid framåt.

  Inget mer det blev, till slut. Bara sex.

  Knulla.

 33. sara

  Hugo du är så söt och fin,
  jag skulle byta dej mot min kanin.
  En ziperall jag alltid önskar,
  vinner jag den hela min värld den grönskar.
  Så om jag vinner denna tävling,
  blir jag gladare än en grävling.
  Hugo du äro söter,
  du borde få böter.

 34. Maja Lickiewicz

  Du har en egen plats i mitt hjärta
  en plats fylld av glädje och smärta
  Den delen kan du aldrig ta ifrån min
  inte ens om någon annan skulle få dig
  Nej dig kommer jag aldrig att glömma
  i mitt hjärta ska jag dig gömma
  I ett hörn kommer du alltid att finnas
  för du är en människa jag vill minnas
  Tro de eller ej
  jag kommer alltid älska dig

 35. julia

  Hugo är den
  som får mej att le
  Hugo är den
  som jag ser upp till
  Hugo finns alltid där
  när jag behöver dig.
  Jag hoppas du stannar
  kvar hos mej
  för jag klarar mej
  inte utan dig

  Älskar din blogg Hugo !

 36. jessika

  haha rolig tävling ! 🙂 (ta detta med en nypa salt ! )

  you made me write this poem
  so keep reading challenge boy
  because if you don´t , what happens then
  Nobody know so keep reading challenge boy
  your blog is like a drug , both for cute girls and not so cute boys
  Our challenge boy Hugo rosas knows what to write in his blog to make us read it like a bunch of stalkers
  so please challenge boy never ever stop .

  ha det bra hugo 🙂 !

 37. 20 år och mamma

  Det handlar inte om att hitta den man vill gå till sängs med, utan att hitta den man vill vakna upp tillsammans med. Det handlar heller inte om vem man vill leva livet tillsammans med, utan att hitta den man inte kan leva utan. För i världen är du bara någon, Men för någon är du hela världen… ?

 38. johanna

  Att skratta ofta och mycket, att vinna respekt från intelligenta människor och tillgivenhet från barn, att förtjäna uppskattning från uppriktiga kritiker och tåla att falska vänner sviker, att kunna uppskatta skönhet, att se det bästa hos andra, att få lämna denna värld lite bättre, att veta att åtminstone en människa har andats lättare, därför att du har levt – detta är att ha lyckats

 39. Haha fail

  du vet vad du gillar och det är inte killar
  Det är tjejer som är grejen
  För snubben med koll
  Kanske en ny challenge på gång?
  Jag utmanar dig Challenge Boy att skicka din ziperall till mig.

 40. Johanna

  Hugo rosas!
  När man ser dig smälter man till plast,
  Man Fallar ju pladask,
  Är svärmors dröm är du,
  Även fast du är en lurig fillelur,
  Tatueringar och muskler gillar jag ,
  Men tyvärr är du lite äldre än jag ,
  En kall vinterdag eller en mysig fredagsdag,
  Är ziperall det bästa du kan ha ! 😉

  Tack för mig ! 😆
  Johanna

 41. Izabelle

  Killen är du. Killen som alla ser upp till
  Vare sig man får, önskar eller vill
  Du har så mycket som man kan begära
  Allt det som pånågot vis gör tjejer kära
  Insidan, utsidan, framförallt din humor
  Då dina inlägg, texter alltid har en rolig slutknorr
  Jag avundas din flickvän, din Paulina
  Som får ta del av dig, men ni är ju så fina
  Jag skulle inte vilja ha det på något annat sett
  För ni gör varandra hela, kärleken er är omätligt mätt
  Älska henne, Kyss henne på pannan
  För människor kan inte dela på något gud satt samman

 42. bexie^^,

  Rosor är röda violer är blå,
  jag hatar dikter men än kan du väl få,
  en viskning från finlands skogar
  ”jag i din zipperall vill med ostbågar”
  bläddra i din blogg och se en snygg dig med whiskygrogg

 43. Elizabeth

  Kan inte rimma på sanna ord!

  Helt awsome kropp
  täckt av tatueringar.
  Tjejer blig galna att se dig toppless.
  Underbart vacker ansikte, det ska vi tacka hans föräldrar för.
  På varje bild han har, glittrar hans vackra gröna ögon.
  Han vet hur man charmar en tjej
  men tjejer nu ska vi inte falla
  för han har redan en tjej att tralla.
  Han vet hur man klär sig han vet hur man beter sig
  Han vet hur man älskar med den perfekta..
  Han är Hugo Rosas

 44. Marie

  Söta lilla gosse!
  Gör dig redo att skicka den till Värnamo
  precis bredvid Store mosse.
  Om du själv levererar din Zipperall
  Till min man som önskat sig en sån
  Så kan vi samtidigt bjuda dig på High Chaparall.

  Jag för min del önskar mig en egen Hugo,
  men får väl nöja mig med min gamle man
  förklädd till ditt alter ego. :-*

  Tjing från Marie i Värnamo

 45. Patricia

  Hugo Rosas, killen med stil.
  Han driver inte längre runt i en bil, men han åker tåg med stil.
  Han sin (ex) svärfars bil har krockat, men vad gör väl de, bilar är inte allt, fastän det är jävligt ballt!
  Det är inte alla som lyckas få Rosing på fall, visst blir man imponerad av hans charm. Hugo kan få alla tjejer på fall, likså hans overall (ziperallen)
  När Hugo glider i Södertälje, folk vänder sig om på stan och letar efter hans jetplan, man tror att man är i Afghanistan när man egentligen är på marenplan. Hugo han kan allt – uppnå en hög alkoholhalt, den mannen är överallt!

 46. Cizzy

  Hugo, han är en enkel kille
  Men Hugo, han är också komplicerad
  Du måste förstå det
  Att han snygg som fan
  Med sina tatueringar på kroppen
  Kan han få den han vill ha
  Ingen tvekan där
  Akta dig, han ger dig en riktig utmaning
  Med sin ziperall glider han med stil
  Det finns ingen som rockar som honom
  Inget eller ingen stoppar honom
  Han är självaste HugoRosas

 47. filippa

  titta där, vems skäl står där
  inget annat än hugo den store
  tänk om jag hans ziperall få bära, det vore än stor ära 😀

 48. Kajsa

  Smärta och sorg, plågad av nu
  Tar mig ur träsket, väntar någon minut
  Sömnlös om nätterna, förvirrad av tankar
  Vill inte, men hjärtat slutar banka
  Vaknar upp, stärkt av förtroende
  Det är nu som jag ska visa varför jag tror på mig
  Slutet på början, början på ett slut
  Men jag vet, att jag går vinnande ut

  Tänkte lite på din situation just nu.. Jag vet att det inte gått till så att någon har lämnats med ”brustet hjärta” men ni har ändå haft så lång tid tillsammans. Tuff tävling förövrigt..! Kram

 49. ANNA

  Vältränad kropp och snygg som en knopp
  ska du veta att du gör alla tjejer heta
  även fast jag aldrig har träffat dig 🙁 🙁
  så är du det vackraste jag sett.

  Din blogg är som lyster
  och du bara gnyster
  dina ögon är det finaste som finns
  och att läsa din blogg gör mig stimm

  att beskriva dig är att slösa på energi
  och då kommer jag från denna dator
  aldrig fri.
  Du betyder mycket för mig och jag
  kommer aldrig släppa taget om dig.

 50. Linda

  Nothing is as before.
  pre-loved, I love you, but now I hate it.
  before I liked to think of you, but now it”s like a big pain. before we lived in reality, but now we live in a horrible dream. I never thought it would end like this, the pain is nothing to play with. I can not more. I let your hand and go my own way. we”ll see where I will.

 51. Ida.s

  Tjena pena mittenbena! Hugo rosas en snygg kille är, alla tjejer fnittrar när dom med honom är! Hugo rosas en snygger kille vissa tycker att han är en snuskel medans jag gillar hans muskler, den är så fag och jag läser den varje dag! ( din blogg);) En ziperall jag vill bära utan att dig förtära! En kanon kille du är som alla tjejer vill hålla kär! Ditt utseende de flesta vill ha till och med jag! Nu kan jag inte mer så jag hoppas att du inte får in fler! Puss och kram vi syns på stan!

 52. Lykke

  Nu är det hugo här med hög kvalité
  på med brillor kamma håret och en fet piké
  Sprutar skumpa och spanar in hennes rumpa
  Han skiter i bussbiljett för rosas han fan rockar fett

 53. LIsa

  [quote name=”Molly”]Hugo Rosas
  – Visst han är snygg
  Med sin vältrännade rygg
  Men kanske gör han en och annan tant skygg?
  Nej nu var jag nog lite väl stygg

  Att smöra passar egentligen inte mej
  Det är lixom inte min grej

  Men jag önskar att du faller för min dikt ändå
  För jag vill ju vinna.. Men det kunde du väl förstå;)[/quote]

  GRYYYYYYYYYM!!! 😀

 54. Ari

  Han heter Hugo med antalet brudar över fyrahundratjugo.
  Hugo kan sin grej mer än alla f*cking bratsen från Marseille.
  Han är ju inte gay för han har ju en tonårstjej som ser obegränsat gånger bättre ut än leverpastej.
  Hugo lever drömmen som kommer leva längre än Golfströmmen.

 55. moooaandersson

  Jag vet inte riktigt om dikten var tvungen att handla om dig.
  Så därför skriver jag om mitt liv istället OCH en dikt utav dig.

  ” Smärtan blir starkare och starkare för varje dag som går.
  Mina gyllenbruna ögon blir klara utav tårar.
  Jag orkar knappt bära min egna vikt längre,jag är svag.”

  ” HugoRosas.
  Killen alla drömmer om,wow,vissa skulle nog till och med kunna dö för dig.”

 56. Lotta

  Nu Hugo har du chansen,
  Att göra mig till bästa mamsen.
  Om jag denna overall vinner,
  Min son den i ett paket finner.

  Med detta rim så vet du nu,
  Att även mammor läser… Det du!
  Fortsätt vara den du är,
  Mig som läsare har du här….

  Keep up your good work!

 57. emma

  En ziperall med namnet ”Hugo Rosas”, ni vet? The challengeboy? Han som alltid är så jävla skoj? 😉 Bara för att han är så jävla bra så lottar han ut den ziperall som just jag vill ha! Kan ju räkna med att den kommer lukta lite..snusig? men vad förväntar jag mig?, han är ju busig. Han kommer bli mitt nästa one night stand, och efter det ja då är det.. the end. Grabben som glider runt på stureplan, sätter sig på en uteservering med ett glas vin, och ger alla förbigående brudar ett så jävla sexigt flin. Nu är han ju single and ready to mingle, så haffa det sexiga flinet! Hugo lär bli the next porn star men dom biffiga armar han har. Men denna dikt hoppas på en great vinst. Love to you Hugo 😉 Ta inte dikten personligt, suger på shit like this! haha.

 58. Jossan

  Hugo här kommer min dikt om dig:

  Hugo e en kille med muskler och kärlek han e The Challengeboy en kille som gör farliga saker, han festar och partar han e en kille med kontrol och ett hjärta av stål.

  Inte så bra dikt (suger på att skriva dikter haha)

 59. Elina

  Hugo rosas som har männens kropp,
  tittar man på dig så känner man sig som en fetknopp.
  Alla tjejer är helt galna i dig,
  de flesta har pushup, brunkräm och hårspray.
  Din ziperall vill alla ha,
  vissa skulle till och med kunna åka till Moskva
  för att hämta ziperallen och sedan skrika halleljua!
  Att få åka till Grekland med dig är nog vad alla drömmer om och att få ligga på fina badstränder,
  men du verkar bara tända på tjejer med fula tänder.
  Tyvärr kan jag inte göra mina tänder en smula fula,
  men det jag drömmer om är ändå att med dig få strula.
  Nu börjar dikten gå mot sitt slut,
  denna dikt är min debut,
  som jag nu gjorde akut,
  att hitta på allt tog mig bar en minut,
  hoppas jag ikväll får ett glädjetjut!

 60. Molly

  Hugo Rosas
  – Visst han är snygg
  Med sin vältrännade rygg
  Men kanske gör han en och annan tant skygg?
  Nej nu var jag nog lite väl stygg

  Att smöra passar egentligen inte mej
  Det är lixom inte min grej

  Men jag önskar att du faller för min dikt ändå
  För jag vill ju vinna.. Men det kunde du väl förstå;)

 61. Cimen

  Jag är en enkel kvinna, så här är fan en enkel dikt. 🙂 enjoy.

  Blunda och le.
  Älska och förstå.
  Ge och ta.
  Du är min choklad.

 62. ikram Torres

  Två klar ögon kan jag se fastän det är mörkt ,
  jag letar och letar men sedan vaknar jag.
  Allt var bara en drömm men jag ser fortfarande dina ögon samma gamla bild.
  Jag vänta tills natten är slut, när solen tittat ut från sina mörka moln.
  jag har drömmt varje natt att jag hittade min skatt. Kan inte fatta att skatten va din glatt.
  oh nej tänk! Jag trodde det vad du!!
  Nu går jag på livets stig
  men jag möter aldrig dig, och alla vet att livets stig är sann
  men nu så va min dröm bara din glans.

 63. Angelica

  Jag vet inte vad jag ska göra! gråta eller skrata? ett ors räcker för dig och det ärläcker! jag är inteb ra på det här! skullle gärna vilja ha ditt pris! Du är väldigt ball och jag tror inte att du sitter på en pall, men jag hoppas att du gör ett rätt val bara för ikväll, för vad som helst kan hända 😉 Bye många kramar” love u

 64. Jessica Arvidsson

  Era bidrag är svinbra men gör plats för proffset 😉

  Hugo, du är vacker och fin
  du gör mig fnittrig som av ett glas vin
  Dig vill jag supa under bordet
  sen ska jag sätta fast dig för palmémordet
  Jag tackar och bockar för din zipperall
  medans du skakar gallar på Hall.

  No offence Hugo, men någon måste faktiskt åka dit för det där mordet!

 65. Astrid

  Hugo Rosas, du är rar
  Snygg, snäll, tränad och underbar
  Dina ögon får mig att smälta
  Och t.o.m månen får dem att glänsa
  Alla tjejer tänker ”vill du bli min”
  Och det kan jag förstå eftersom du är så fin
  Tack Hugo för att du läste dikten min
  Och jag hoppas att en vacker dag, blir en snygg tjej… din

  / Astrid 🙂

 66. Emma Richter

  HugorRosas.
  vart ska man börja, bara tanken av dej gör mej galen.
  en så sjukt fin och äkta människa.Jag har lärt mig att det alltid är första intrycket av en person som man bildar sig en uppgfattning på. Egentligen borde det inte vara så. Och den uffatningen jag fått av dej är att du är en kille med båda fötterna på jorden.
  Jag har lärt mig otroligt mycket och har blivit starkare som människa genom att följa din blogg och din vardag varje dag.

  det är något jag vill tacka dej för, när jag såg att man kunde skriva en dikt till dej blev jag jätte glad. Känslan av att du kommer att läsa det som jag skrivit är stor kan jag lova dej.
  Då kanske du kan förstå vilken känsla jag skulle uppleva om jag fick gå omkring hemma i din ziperall, med ditt namn på i vetenskap om att du har haft den på dej.
  du är killen med ett leende på läpparna och glimten i ögat.

  Emma!

 67. julia

  Nu är det regn och ej sol men om jag din ziperall skulle få så skulle jag skina som en sol i detta grååa väder. Den skulle även vara skön i kalla väder.. jag diggar din låt och sjunger ofta med och om jag ej får din ziperall så kommer min mun aldrig att sjunga mer.. så va så snäll och skänk den till mig så får jag hoppas att du får en trevlig helg!

 68. Natalia

  Take this kiss upon the brow!
  And, in parting from you now,
  Thus much let me avow-
  You are not wrong, who deem
  That my days have been a dream;
  Yet if hope has flown away
  In a night, or in a day,
  In a vision, or in none,
  Is it therefore the less gone?
  All that we see or seem
  Is but a dream within a dream.

  I stand amid the roar
  Of a surf-tormented shore,
  And I hold within my hand
  Grains of the golden sand-
  How few! yet how they creep
  Through my fingers to the deep,
  While I weep- while I weep!
  O God! can I not grasp
  Them with a tighter clasp?
  O God! can I not save
  One from the pitiless wave?
  Is all that we see or seem
  But a dream within a dream?

 69. Angelica

  Hugo rosas en snygg kille är, alla tjejer dreglar när man ser honom. han är snygg och nästan alltid glad.. hans blogg han älskar kan jag ej förstå att han lottar ut något sånt pris! Men det är väl bara för ikväll 😉

  P.s välj den som är bäst och den du känner för!:)
  Kram lycka till i livet!
  Love u!

 70. Jenny

  Hugo Rosas är mannen med stil
  För honom skulle jag springa flera mil
  Kan nästan säga att han är den snyggaste som finns
  Han har ett utséende alla minns
  På hans blogg han skriver
  Och på topp bloggen förbliver
  Who doesn´t love Hugo Rosas
  Han får alla dom andra att mosas!

 71. Mikaela

  Du är snygg, du är bra
  i din Ziperall vill jag bo i var da
  Tjejerna dom dreglar
  i stockholms stad det regnar
  Finns en person som känns som solen
  det är när ni ser hugo rosas i poolen.
  Din kropp är värd att dö för,
  att se på dig får en att känna sig mör.
  Puss och hej, lycka till med nästa tjej!

 72. Matilda

  Oh hugo hugo en sjuhelvetes jävla man
  du måste förstå att du är så jäkla grann
  när nu går gatan ner och stilar
  stannar du alla stockholms bilar
  men sanningen är att jag inte är ute efter dig, även fast du är förjävla ball
  utan jag vill bara åt din granna zipoverall

  peaaace!

 73. Lydia.n

  Hugo rosas du glider med stil, skaffa dig körkort så fixar du en nice bil! flytten t norrtälje är över, let”s party and be a girl-löver!
  alla dras t dig, såklart du får varenda tjej. allt de här e sant, o juste glömde att du hjälpte en tant! 😀 en 5-liters vodka e allt, de e faktiskt riktigt ballt. hoppas att jag vinner din onepiece, helst innan jag reser t paris, juste det heter ju ziperall , aja du e iaf asball. du är snygg o allt man kan va , av att läsa din blogg mår jag bra! det var allt från mig , ett fan och en ziperallbehövande chey!” 🙂 copyright ;)))

 74. jennifer

  en ziperall så ball
  på mig ska den sitta det är ju som hittat
  hugo min vän jag hade mig detta på känn
  äntligen en kille som vill göra sig av med sin zirre.
  ta och välj klokt så du inte får en smäll på din snok
  skicka den till mig och jag blir evigt tacksam till dig

  / Jennifer Nagy 😉

 75. Harry

  Hugo är cool och också en sol,
  Han tycker om att festa och gillar att ta en fiesta
  Det han gör är att han kör
  Han är framgångsrik och kör taxin själv för att slippa folk som kör med handbromsen i
  Han på möten går och under svampen står.

 76. Mikaela

  vilken kropp, vilket leende
  är det Guds försägelse
  att himlen kanske finns?
  Hugo rosas är min prins.
  Dig jag aldrig kommer komma nära
  men i din ziperall kan jag drömma att ha dig hära
  vilken utrsålning vilken charm
  skulle inte banga att få känna på din välbyggda arm
  mig dom önskar att dom var
  för jag har din egna Ziperall

  Love, Mikaela!

 77. Alma

  Hugo min hugo väldigt snygg men dess värre stygg. En stämpel som bad boy och player dock skiter han i vad alla säger. Han älskar att festa därför han är den bästa. Kärleken till paow var fin och en dag ska den bli min. Men nu ska jag sluta fjäska för att försöka vinna din sparkdräckt och ta och visa lite respekt för oavsett vad så är du bäst.

 78. Simona

  Rosas Ziperall är alla tjejernas dröm, får dom inte den så blir dom vrång.
  Att Hugo har stil har vi lärt oss förbrilt.

  Alla tjejerna på knä står för att Rosas ziperall få.
  En blir lyckligt lottat och resten får sitta på pottan.

 79. Julia

  Världens hetaste man och jag hoppas jag vann din ziperall..
  Jag ligger hemma och läser din blogg varje dag och i din ziperall skulle det varit väldig bra.
  Hugo rosas silket underbart namn tänk att få bära det på sin ziperall…
  Ziperall
  Ziperall åh ziperall nu ska vi gå in mer på detalj
  vet inte riktigt vart jag ska börja men vi börjar såhära ; du är så grymt snygg, man önskar ju att det bara fanns killar som såg ut som du,om man skulle haft en kille som dig skulle man ju varit världens lyckligaste tjej.
  Från första dagen jag började läsa din blogg har jag följt dig varje dag kommer ihåg för länge sedan när du skrev detta på din blogg: listen to your heart.
  Efter jag läste det så fick denna meningen bli min mening med, är det något som känns jobbig eller något som har hänt så och man inte riktigt vet vad man ska göra då tänker man på Hugo rosas och får upp den meningen i huvudet då blir allt lättare!kram på dig!

 80. amanda

  en framgångsrik man är vad du är, då din ziperall skänks bort utan besvär
  återstår att hålla tummarna&be, om att du min lilla dikt ska se
  du är grym&har en underbar tjej, men det finns patetiska människor som kallar dig gay
  lyssna inte på vad dom säger, det är sorgliga killar&avundsjuka tjejer
  paulina&hugo låter så rätt, söta&goa, precis som en efterrätt
  ser upp till dig för att du lever ditt liv&för att du har allt man skulle kunna önska sig&vilja ha; vänner, paulina&annat som gör en gla”
  resor, kläder&fria andetag, önskar att ja kunde byta liv med dig en endaste dag
  leva sitt liv&vara fri, göra ditt&datt utan hysteri
  nu är ja klar, dehär får duga, tackar för mitt med att bocka&buga
  denhär dikten blev ganska så kort, eftersom 1000 tecken var max, så torrt!
  skulle vara riktigt kul om ja för en gångs skull vann, man kan iallafall drömma minsann
  ta hand om dig och fortsätt lev livet, du kommer att bli något stort, det är givet.

 81. rozi

  Förlåt, vet inte om min kommentar skickats några gånger, stod att det inte gick att skicka, men här kommer den iallafall…

  du är så fin, och jag vill att du blir min. med din stil, åhh den är så gjord av textil. du är en stjärna, jag vill vara din atomkärna. åhh min snygging, var inte en stygging. du är det bästa som har hänt, jag har lämnat min dörr på glänt. för dig att komma in, åhh bli min. te quiero de el chileno, åh spela mig en beleno. med ditt svenska blog, åh sådant mod. nu är du singel, kom in i mitt mingel. men vi dig stötta, åhh du gör oss dötrötta. med ögon så bruna, det är som du vore från kiruna. och med läppar så mjuka, DAMN de ger oss påssjuka. det är dax att ta en kölapp, jahapp. jag vill vinna din ziperall, oh take my ball.

 82. lovisa

  Hugo Rosas, en kille med stil
  Har dig som bakgrund på min mobil
  En liten dikt jag skriver till dig
  För din ziperall jag vill ha, okej?
  Att motstå dig är inte lätt
  Men din ziperall jag lovar, jag hade klätt
  Men om sanningen ska fram
  jag är lite blygsam
  Du är så snygg, så av dig jag är besatt
  Men du, vad som hellst kan hända..inatt

  Puss lovisa

 83. Claudia Hogan

  Hugo Rosas snygg som ett as , men för ”paketet” måste man ju använda förstoringsglas ?
  Äh jag skämta fattar du väl , ditt ”paket” är enormt om inte rejäl!
  Paulina har gjort ett riktigt kap , även fast det hon haffa var bara en hög med djävulskap .
  Ni är sjukt söta tillsammans och det är kanske ni kallas bloggvärldens sötaste par ?
  Äh vafan nu har jag ingen rövslickning kvar ..

  Nu till det viktiga i denna text , just varför jag ska ha din Ziperall .
  Antingen för att jag velat han en sådan hela min uppväxt , ja eller i något år i alla fall ….
  Och som pricken över i så är det ju själva Hugo Rosas dräkt … haha min kompis som typ älskar dig kommer bli helt knäckt !

  Så snälla du skicka hem paketet till mig , du skulle verkligen inte ångra dig !!

  HA EN CHILL SOMMAR OCH FESTA HÅRT !!!

  // Claudia Hogan

 84. Niklas Johansen

  Hugo rosas en riktig legend, fick både Rosing och Paow att bli riktigt tänd.

  Av med körkortet men vad gör det, vinkar åt polisen på väg till Saint Tropez.

  En riktig challengeboy som kan göra det mesta allt från att rappa,åka skidor och festa. Hugo du är fan min idol så kom igen och ge blogg Sverige vad dom tål.

  Ja vad mer behöver jag säga det här är en kille med klass.

  PS! Fadde Darwich du är fett kass!!

 85. Linn

  Hugo Rosas är en stjärna, lika så sitt ex som var en tärna
  två själar som slogs ihop och bildade något fint
  Samma sak med din ziperall som bildade något fint av en tröja och en byxa.
  Jag vill nu vinna, och inte försvinna.
  Låt min dikt vara bäst, så sitter ziperallen på mig next.

 86. Veronica

  Vart jag än vänder mig i världen finns det något som hindrar mig att hitta min väg ut ur denna, att det finns en dörr någonstans i världen men ingen låter mig hitta den.
  Att jag letar varje dag och kämpar gör min kropp mycket mer starkare och det får mig att vilja ännu mer av detta hoppet jag har kvar i världen, att finna dörren är mitt sista hopp ur detta.
  Jag vet att någon kommer ge mig en present med en nyckel som leder till min verklighet, och en karta som leder till min dröm härifrån.
  Varje dröm jag har om nätterna är att jag vill att allt ska bli bra, så jag kan hoppas på en ljus och en rik framtid tillsammans med någon som har samma dröm som jag har.
  Fast i det riktiga livet måste jag kämpa för min egna verklighet först innan jag kan låta någon främling förstöra min största dröm, att jag ska springa min ensam väg är något jag har som ett stort mål i mitt liv, en dröm jag ska vinna min framtid med.
  Att kämpa för sin dröm är det viktigaste som finns.

 87. Sara

  En ziperall kan man ha var da”
  en varm eller kall sommarda”
  Med Hugos namn där på,
  blir dagen aldrig grå.
  Även om jag i denna kommer drunkna,
  kan det ändå funka,
  för du är så himla snygg och bra,
  så denna vill jag gärna ha!

 88. Johanna

  Att få bära din overall skulle få mig att smälta
  Hugo rosas, kan jag dig få välta?
  En kär bloggare som du
  kan jag få underbara du?
  I din ziperall kommer jag att bli känd, för du är fasiken en legend!

  Hoppas den duger, gud så glad jag skulle bli! =) Kramar

 89. Annica

  Sommarvärme och brunbrända ben.
  Träd som blommar och varma kyssar.
  Grilla med vänner och alla härliga kvälldopp.
  Mycket mer behöver man inte! 🙂

 90. Jennie

  Hugo Rosas.
  Du är så fin, och jag skulle gjort precis vad som helst för att få dig att bli min.
  Dina läppar är så fina, och jag vill att dom ska bli mina.
  Hela du är så söt, charmig & fin, diggar dig som honung drar till sig bin´.
  När jag ser dina bilder på bar överkropp, vill du inte veta vad som tänkes i min knopp.
  Hugo, Hugo, Hugo singellivet väntar på dig & vad du än gör, hör av dig till mig! 😉

 91. Dill

  Rosor är röda
  Violer är blå
  Hugo är så kåt, det är svårt att förstå
  Paulina som var hans, försvann efter en lång romans
  Hugo letar efter en chans,
  En chans på en ny romans,
  när han hittar en ny romans,
  får han reda på att hon är trans.

 92. Estelle

  Hugo är fin, han liknar min kanin!
  Han älskar att festa där för är han den bästa.
  Hugo rosas är sjön, han är min lilla bjön.
  Hugo är den bästa, han är snygg för det tyck dom alldra flästa.
  Hugo är min älskling och damn he can sing!

  Puss och kram Estelle!

 93. Maolina

  Hugo Rosas, du måste vara på låtsas
  En kille som dig kan inte blottas
  Hugo Rosas du finns i denna färd, Hugo rosas, du är fan kung i min värld!

 94. jempa

  Zip me up! Zip me down!
  jag vill också se ut som en clown!
  Kanske blir jag lika ball som du?
  Snälla, ge mig den nuu!

  Längre dikter är bara töntigt..
  kanske t.o.m lite pundigt?

  Jag vet att du gillar min dikt
  så hey, skicka hit min ziperall på sikt 😉

  Puss! / jempa!

 95. micaela, b

  I wish I could see through your eyes so I would know what you like to see. I wish I knew your wishes, so I could give you everything you want. I wish I dreamed the same dreams you do, and together we could make them come true. I wish I knew what makes you happy, so I could make you the happiest person in the whole world. And lastly, I wish I were a cell in your blood, so I would be sure I was somewhere in your heart.

  Hihi, hoppas att jag en dag kommer kunna sitta å drömma mig bort i din Ziperall. Det hade varit det bästa, helt klart. För en grymmare kille blir svårt att hitta. Önskar dig allt det bästa nu efter allt som du går igenom, puss!

 96. Anthon Knugen Thor

  Rosor är röda
  Violer är blå
  Hur din fitta luktar är svårt att förstå
  Min åderstock är fan inte lång
  men mina kulor är som en ballong

  Storleken ökar dom börjar bli tung
  kan du börja suga?
  Måste tömma min pung
  Din tandställning skaver men det får duga

  Min kuk står i 47 graders lut
  laddat med krut trycks ut med ett sprut
  in i din trut..
  8)

 97. Katja

  Sommar och varmt och bad i en pool
  ja, kanske i sydliga länder.
  I Sverige – visst kan det stundtals va sol
  men fan inte ofta det händer.
  Så här ligger man hjälplös och deppar var dag
  när regnet det smattrar mot rutan.
  Och för att man åter ska bli glad
  behövs nåt man länge vart utan!
  Jag menar ett plagg som har allt att ge,
  som tillhört en riktig hunk.
  Värme, stil och kvalité,
  och kanske så luktar den skunk?
  Men det kan man ta, den får gärna stinka
  det är ändå kändissvett.
  Men jag undrar, hur fan ska en tjej kunna pinka?
  Det verkar allt annat än lätt.

 98. Emma

  I din ziperall, skulle jag nog vara rätt ball.
  Och med ditt namn på, en av Sveriges hetaste män,
  Skulle jag kunna bära denna overall både offentligt och i mitt hem.

  Kraaaaaaam

 99. Maya

  HUGO ROSAS

  Det känns som att du är min storebror, min mamma är svensk och min pappa är faktiskt också chilenare. Jag känner så väl igen mig själv i dig.

  Du verkar vara en helskön kille men samtidigt riktigt djup.
  Din blogg ger mig så mycket motivation och inspiration.
  Du har fått mig att tro på mig själv utan att ens veta om det.

  Du anar inte vilka fördomar jag hade mot programmet ”den rätte för Rosing” men sen upptäckte jag dig och började följa programmet som en missbrukare.
  Jag skulle stolt bära din zperall.

  Mannen du är äkta, du gör ett grymt bra jobb med bloggen och du har verkligen lyckats.

  Kärlek från mig.

 100. becka

  Hugo Rosas är som en man ska va.
  Inget fjäsk eller rosor varje dá.
  Äventyr och action precis som jag gillar,
  du är inte som andra killar!
  Inga tråkigheter och lama hemmakvällar,
  med sig är det blixtar och smällar.
  För att få din zipperall ska jag få dig på fall,
  jag är nämligen för jävla ball.

  Nu kan jag inte sluta rimma,
  inte konstigt när jag suttit med denna grymma dikt i en timma.
  Kyss!

 101. moa

  Mina tankar dansar runt som om mitt huvud vore en discokula. Men det är inte någon vacker vals eller slowfox, utan mer någon hysterisk krigsdans.

  Jag kan liksom inte få stopp på de. Och ju mer jag försöker, desto mer hysteriskt och förvirrat börjar de hoppa runt.

  Låtarna som de dansar till handlar alla om en och samma sak. Texterna är olika, men jag vet vilken jag gillar bäst. Det är den, där allt är som i drömmarna.

  Denna dikten skrev jag för några månader sen och den handlar om att det enda som snurrade runt i mitt huvud då var mitt ex. Jag ville ha tillbaka honom och kunde inte tänka på något annat. Nu har jag äntligen kommit över honom och det känns underbart! Hoppas att du mår hyffsat bra med tanke på omständigheterna. Det tar tid men det kommer bli bättre, lovar! Och jag måste ju också säga att jag sjuuukt gärna vill vinna din ziperall. Hade varit hur mysigt som helst att gå runt och gosa i den hemma 🙂 Sköt om dig!

 102. m

  Så långt bort men ändå så nära
  Som om tiden står still
  Det handlar inte om tid eller rum
  Bara om att finnas till…..
  Jag hoppas och tror att även
  Om man är utom synhåll är man
  Inte glömd. Tystnader och
  avstånd finns invävda I varje
  Sann vänskap…..

 103. Tove

  ”Jag tänker på dig jämt, och varje gång jag ser dig får du mig att smälta. Ditt leende ansikte lyser mot mig och ger mig hopp om kärlek. Jag vet inte om du gillar mig, men det verkar så. Vi tinar när vi ser varandra, och nu står vi nära och kysser varandra stillsamt. Kärleken blommar ut, nu är det sommar. Denna sommar kommer att bli underbar. Det kommer alltid vara vi.” Tove- 99-06-07

 104. Nicen

  Ett ord räcker..
  Du är skit läcker!

  Jag är skit dålig på dikter och att ens vinna denna tävling kommer jag med stor sannorlikhet nte heller göra, men någon gång i livet så måste man ju i varje fall testa 🙂

 105. Evelina

  Jag vill vinna och få din zipperall att försvinna
  För jag vill va ball, i just DIN zipperall
  Ge mig den nuu, så slipper du höra något bu

 106. Mathias

  Alla vill vara någon speciell. Men man vågar inte Man tror att alla är häftiga och roliga. Men så är det inte Folk tror att de speciella alltid lever livet. Men hur speciell kan man vara När solen går ner och myggen biter av en skara, det är då man förstår att man ska bara ska njuta och vara.

  Like a boss.

 107. Jezzica

  I wish you were here,
  You wish I was there,
  If only we could be together,
  Everything would work itself out,
  So I wish we were together right now and right there

  Kram

 108. emma

  Nu du hugo, nu får du vara smart
  att ge mig din ziperall är ju bara så självklart 🙂
  you are the king, you are the one so give it to if you can
  du är ball, du är cool, du är inte en pool
  du är söt som socker och het som solen så,
  du är galen som en tomte som har rymt från fängelset .
  Med ditt mod och charm kan du väl vara snäll o ge mig den,

 109. Sandra

  En dikt behöver inte alltid rimma som så många tror, då man läser era så känns det som rimmmm… men väldigt bra av er många.

  En liten text/dikt av mig :

  Du är fin och speciell för den du är, de finns bara en av dig och de är du, du är skapad och älskad för den du är.
  I mina ögon är du de vackra, det vackra som ja en gång sett.
  Jag brukar titta på fotografier och sakna din doft som sakna suddas bort. Alla dagarna går och blir till år, saknaden efter dig är stort, så stor. Vart du än är, dit vill ja komma bara för att få vara vid dig, min längtan efter dig är stor, den är så stor.

 110. Alva

  hej hugo. för nästan 2 år sedan fyllde du tjugo men sedan dess har du mognat och växt upp, du har blivit stockholms tupp. Du har haft det hårt, ett liv i stockholm utan körkort är inte lätt men på stureplan glider man ganska fett. Skjorta, kavaj och röda byxor känns inte som din grej, det är ju faktiskt ganska gay. Men att vara med i samma tidning som självaste zlatan är ju ganska stort, nu hugo hoppas jag att inget i ditt liv går dej emot.

 111. Maria Granat-Hamberg

  jag skulle fläta ord till meningar
  meningar till sidor
  och sidor till en bok

  en bok om kärlek
  en bok om dig

  den skulle vara fylld av
  sonetter
  blommor
  och lekande barn

  jag trodde att kärleken skulle få mitt hjärta att sjunga poesi

  men mitt hjärta
  gråter
  blöder
  och dör

  inga ord blir flätade till meningar
  inga meningar till sidor
  och inga sidor till en bok

  bara en massa tomma blad
  men de beskriver mer ändå

  (vet att du är lite hjärtekrossad just nu)

 112. Elin Skoglund

  du har skrivit en låt, glidit runt på en båt. haft ett förhållande, eller två. du har varit go och gla, även lite för full vissa dar.
  du har supit på en krog även kastat dig från en bro, lekt med livet och hoppats på bättre tider.

  Hugo Rosas är inget skämt, han är en fet jävla LEGEND

  /eelinskoglund.blogg.se

 113. Gabriella

  Är du som jag?
  Rädd för kärlek överlag
  Är du som mig?
  Rädd att någon kommer för nära dig
  Men ändå undrar jag om du tänker på mig nu
  För i mina tankar finns det bara du
  Jag vet att kärlek kan vara svårt
  Det tas på ens kropp och själ så hårt.
  Men jag har sagt så många gånger nej
  Men jag släpper allt det där för dig

 114. Jessica

  Hugo Rosas din gamle kruka,
  jag skulle mer än gärna din zipperall vilja bruka.
  Likt en jättebaby på G,
  kommer jag glida runt på efterfesten och le.
  I denna overall, kommer jag göra en grym skål.
  Jag står för festen, Rosas zipperall står för resten!

  Ciao!

 115. Nb

  ”Du tror du kan komma tillbaka, få mig att känna få mig att sakna”

  En text som passar in ganska bra på mig just nu.. Kom inte på nåt annat.
  Har nog ingen chans, brukar aldrig vinna saker. Men skulle vara riktigt kul om jag fick din ziperall ;P mysigt att ha sånna här regniga ensamma dagar.
  Kram.

 116. Jasmin

  säg mig en sak,
  det behöver inte vara bra,
  låt mig bara höra din röst
  den kan nog släcka min törst.
  låt mig hålla din hand
  så du kan ta mig i land,
  för baby du är my only one.

  I världen är du bara någon
  men för någon är du hela världen.

 117. Taggan

  Det tog en minut att lära känna dig,
  Det tog två minuter att tycka om dig,
  Det tog tre minuter att älska dig och…
  Det kommer att ta en evighet att glömma dig!
  kärlek till dig!

 118. Angelica

  Hugo, ja du lilla Rugo.
  Måste du skänka bort allt nu när du precis har blivit en snigel-pojk?
  Oj jag menade en singel-pojk*.
  Fin som du är, hög som du är och bög som du är hade jag önskat att få din fina ziperall.
  Jag menade egentligen aldrig bög men det rimmade ju faktiskt på hög!
  Jag vet att jag suger på att skriva eftersom jag är född till att göra en skiva.
  Du är en snygg man och det är väldigt mycket du kan.
  Tänk om man vore som du, snäll, känd, snygg, het och en get!
  nej, jag ska inte fortsätta skriva nu för jag vet att detta inte kommer att duga och att ingenting jag skrivit hänger ihop.
  haha.
  Men detta får duga, jag bockar och jag bugar!

  Hoppas inte du ser mig som allt för efterbliven, men jag suger verkligen på att skriva dikter och ta inte allt för seriöst!
  Ha det bra killen, kram

 119. Johanna

  Regnet faller och himlen är grå,
  drömmer mig bort om att din zipperall få.
  Du är snygg, ball och helt jävla crazy,
  och den skulle passa mig när jag känner mig lite lazy.
  Så nu ber jag dig att mig låta den få testa,
  för du ska väl ändå ut och festa?
  Med stil du är ute och bara glider,
  men vafan, de är sommar tider.
  Hugo Rosas du är en legend,
  och jag med DIN zipperall kommer att bli känd.

 120. Nina

  Too much of anything can make you sick
  Even the good can be a curse
  Makes it hard to know which road to go down
  Knowing too much can get your hurt
  /C.C

 121. Tamia

  Hugo du är fin och bra,
  En kille många skulle vilja ha.
  Hoppas du en gång kommer bli min!!
  Min egen bloggerking!
  Du verkar så kul och ball,
  Har någon nånsin sagt att du liknar Rafael Nadal??
  The challangeboy concours all,
  Can I please have your zipperall?
  Kärlek från en tjej som önskar dig allt det bästa,
  Hoppas du hittar dig lyckan allra nästa;)
  //Tamia

 122. annie gustafsson

  hugo rosas,
  så grym, så snygg, alla tjejers dröm och alla killars anledning till avund, snygg bil, flashig klädstil, fest i sinnet, ös i hjärtat, vem kan va bättre än hugo rosas?
  ingen, och det bevisar hans blogg, den jag läser varje dag 🙂
  kram!

 123. Aaaa

  Min sol min måne min lilla lilla stjärna…
  Jag vill hålla dig nära bara dig greppa,
  smeka dina kinder känna dina läppar.
  Varje dag du är borta saknaden den växer,
  uttrycker känslor genom denna texten,
  Helt unik ja helt fucking underbar.

 124. HenrikB

  ””Right now, someone you haven”t met is out there wondering what it would be like to meet someone like you.””

  Sjukt vacker dikt som alltid får mig att tänka positivt när allt skiter sig. Inte speciellt lång men sann.
  Ha det bäst Hugo!

 125. Justine

  When life doesn”t seems so easy,
  and finest hope is loosening,
  when the weakness hit don”t hang your head down
  But Smiles even when tears flow! 🙂

  Den här dikten min älskade syster lärde mig när jag var bara 6 år gammal och nu är jag 21! Och den är lika varm då som den är nu!

 126. Emma

  Att ge upp något man egentligen älskar är svårt
  för ingens hjärta är stenhårt
  Styrkan att inse det och förstå
  är inte många som kan förmå
  Hugo, du är inte en i mängden
  du slår alla med hästlängder
  Jag vet att det inte rimma
  men kort sagt du får alla att svimma
  Jag är inte ensam om att tycka det
  kolla nedan – alla säger du är het!
  Och jag är inte sist med att hålla med
  så; dra zippen ned!
  Skicka din älskade ziperall
  till den dikt som fått dig på fall
  Förhoppningsvis är det min
  då mitt rum känns som 10 min(us)

  😛

 127. isa

  Hugo Rosas är snygg som fan,
  och denna dikten som jag nu skriver är sann.
  Han älskar att festa och supa men vi alla må hoppas att han inte en dag stupar.
  Kanske är hugo en kvinnokar,
  men vafan vilken kvinna njuter inte som han tar?
  Hugo är en matchoman, hoppar från broar och moln så snabbt han bara kan. Men innerst inne är han mjuk och ja hugo han kan också vara svag och sjuk.
  Vart du än dig i världen vänder, hoppas jag du Hugo Rosas aldrig slutar sänder oss din blogg varje dag, för ja du och din blogg gör mig svag.
  / inspiredbyisa.blogg.se

 128. Ida

  Hugo rosas är fan kung, 
  Snygg, muskulös, rik och ung.
  Och bara för att nämna hans låt, den är fett tung.
  Det finns inga som han, han kan festa som ingen annan kan. Hugo rosas, han är en kung han. 

 129. Em

  Livet är ett slagfält.
  Allt vi gör är för att överleva.
  Vi lär oss våra läxor.
  Men i krig och kärlek är allt tillåtet.
  Så göm dig för en stund.
  Slicka dina sår, hämta kraft.
  Snart kommer det ljusna.
  Och det är då Hugo kommer tillbaka.

 130. Anna

  Recept : Hugo Rosas
  1 st snygg, sexig & välskapt kropp
  2 st stora varma händer
  1 par jättefina ögon
  1 st brett leende
  1 st välklippt kalufs ( OBS snygg frisyr )
  2 ton kärlek
  3 skopor ömma känslor för omgivningen
  3 famnar charm
  1 nypa världsvana
  1 flaska humor
  1 snygg häck

 131. isa

  Hugo Rosas är snygg som fan,
  och denna dikten som jag nu skriver är sann.
  Han älskar att festa och supa men vi alla må hoppas att han inte en dag stupar.
  Kanske är hugo en kvinnokar,
  men vafan vilken kvinna njuter inte som han tar?
  Hugo är en matchoman, hoppar från broar och moln så snabbt han bara kan. Men innerst inne är han mjuk och ja hugo han kan också vara svag och sjuk.
  Vart du än dig i världen vänder, hoppas jag du Hugo Rosas aldrig slutar sänder oss din blogg varje dag, för ja du och din blogg gör mig svag.

 132. Sophia

  En man snygg som en gud, en bild av dig och min mun gör konstiga stönande ljud.
  Sättet du är, på sättet du gör åh snälla låt mig bli förförd.
  Glidish är din underbara låt när jag lyssnar på den så blir jag ibland … kåt.

  Det var allt för mig, Hugo rosas du är nummer ett för en tjej.

 133. jakob

  ”Han är en man, som föddes som en normal pojke men nu mera är en förebild. Hans fantastiska blogg och vackra utseende har gjort honom känd över hela Sverige. Med sin snygga stil och feta bil kan han få vilken tjej han vill ha. Mannen jag talar om är allas stora idol och han heter självklart Hugo Rosas”.

 134. julia

  Här är mannen alla tjejer vill ha, skulle jag se honom på gatan skulle jag nog honom ta.
  Han kan hoppa, och när han ser dig kan han stoppa.
  Här skriver han till oss, så att vi kan skaka loss.
  Hugo Rosas tack för att du finns för oss ! 🙂

 135. victoria

  You´re to good to be true,
  can´t take my eyes of you.
  You´re my hearts desire,
  you set my world on fire.
  You would be like heaven to touch,
  I wanna hold you so much.
  All I´m thinking about is you,
  and all the things we could do.

 136. Annie

  Varifrån får man sitt mod,
  Sitt mod att våga säga,
  Klara av att greja,
  Hela denna kärleksaffär,
  Hur ska jag säga,
  När du har så många att välja,
  Du är populär,
  Varför blev jag kär,
  Du vet säkert inte ens vem jag är.

 137. julia

  Hugo Rosas mannen så het, kanske han vill ha dig vem vet ?
  Han låttar ut det vad han egentligen älskar, för att visa att han oss läsare mest älskar, och före han hinner säga mest så blir det bara en stor fest 🙂

 138. Sara

  Mannen alla killar vill va, mannen alla tjejer vill ha. Han glider runt i en fet bil med massa brudar och killarna tittar långt efter honom. Med bling bling och stil glider han in på nattklubben som att han äger hela stället. Varje brud i hela rummet ser bara honom. Han kan få vem han villl när han vill. Hugo Rosas

 139. Emma

  Hugo Rosas snygg som få,låt mig vinna din dress så ska du få ett tacksamt mess,På vintern när d är kallt ska jag den flitigt använda och tänka på dig,och värmen känna!!

 140. RINA

  Drömmer om brännvin
  Drömmer om gin
  Vakna på morgonen
  Full som ett svin
  Kliver ur sängen
  Ramlar omkull
  Hur fan kunde jag
  Bli så jävla full

 141. sanna

  Hugo Rosas, mannen med stil, dyr flashig klocka och en fet bil.
  Varenda tjej vill ha honom, varenda liten grabb vill va honom!
  Puss

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.