Maj 2011

Studentmottagning på Ekerö

Sådär ja,

Då har jag och Sebban varit på en student mottagning och uppträtt eller okej då Sebban stod för showen kväll, jag var bara med dom moraliskt stöd kan man säga. Han drog ett par låtar för studentbarnet och det var väldigt uppskattat.

Kanske ska börja köra turné på student mottagningar nu när dom är i full gång, skulle nog vara en lönsam branch 🙂

Jag tog gitarren och körde en låt också, yaaaa

Sebban


Kommentera

Hugo Goes Bieber

Skulle jag passa med Bieber hår och Brad Pitt skägg eller?

Kommentera

Visa alla 104 kommentarer

Hund som pratar

Haha fyfan vad bra asså, jag har nog garvat i 5 minuter nu

Har jag keff humor eller?

Kommentera

 1. Hasse

  är du dum eller?
  vin dieasel går inte på anabola han är ju fan liten till skillnad från the rock som är med i samma film

 2. Emma Starkko

  Haha fail att du eller paow har skrivit bådas inlägg :p
  exakt likadana bara att ni bytt ut ”pappsen” mot ”paulinas pappa” och att hon dregglade och ”jag dregglade” …

  lata eller? 😛

 3. Daniel

  [quote]LCHF skulle passa dig Perfekt. När du äter LCHF så behöver du inte äta lika ofta som när du äter ”vanlig” mat eftersom att fettet ger dig en längre mättnadsperiod än vad kolhydrater gör. Om du jobbar inom restaurang så är det ju perfekt, bara steka på en köttbit?

  Lycka till![/quote]

  LOL det är inte fettet som ger mättnads känslan utan proteinet..

 4. Hugo R

  [quote name=”frågande flicka”]hej hugo. undrar lite om LCHF. jag jobbar mycket sena kvällar osv, blir därmed mycket pommes och friterat(jobbar inom restaurang) och man äter väldigt oregelbundna tider. hur ska jag göra om jag vill köra LCHF? tacksam för svar.[/quote]

  LCHF skulle passa dig Perfekt. När du äter LCHF så behöver du inte äta lika ofta som när du äter ”vanlig” mat eftersom att fettet ger dig en längre mättnadsperiod än vad kolhydrater gör. Om du jobbar inom restaurang så är det ju perfekt, bara steka på en köttbit?

  Lycka till!

 5. frågande flicka

  hej hugo. undrar lite om LCHF. jag jobbar mycket sena kvällar osv, blir därmed mycket pommes och friterat(jobbar inom restaurang) och man äter väldigt oregelbundna tider. hur ska jag göra om jag vill köra LCHF? tacksam för svar.

Som bloggare så måste man

Dagens Hugo Rosas


Kommentera

 1. Nettan

  Finns en gubbe i ett yttepytte samhälle utanför Lysekil som tydligen har en get ist för en hund, geten får snällt stå bunden utanför ica i Brastad när gubben är inne och handlar, å en polare fick en chock en dag när han skulle kolla gubbens bil på bilprovningen å i baksätet sitter en get som gubben tar ut å rastar i koppel medans hans bil checkas. Låter la kanske som en snäll liten get men reta han lite så har du dig nog en förbannad en tillslut ;P haha

 2. Hugos manager

  [quote name=”jonni”]Finns en galen bock i ”spånga by” en liten park/bondgård i Tensta. Den är helt galen, vi kallar han för bababock, hälsa på![/quote]
  Braaaaa! Drar dit idag o kollar. Tack.

  Bababock haha

 3. jonni

  Finns en galen bock i ”spånga by” en liten park/bondgård i Tensta. Den är helt galen, vi kallar han för bababock, hälsa på!

 4. Malin

  [quote name=”Hugos manager”][quote name=”Sara”]Finns en arg getabock i Hammarstrand![/quote]
  Fan det är ju långt uppe i Norrland!! Hittar vi ingen annan så får det bli den. 🙂
  Skicka ditt nr till hugo@myshowroom.se
  Mvh Team hugo[/quote]

  Så långt upp i norrland är det ju ändå inte..

 5. Hugos manager

  [quote name=”Sara”]Finns en arg getabock i Hammarstrand![/quote]
  Fan det är ju långt uppe i Norrland!! Hittar vi ingen annan så får det bli den. 🙂
  Skicka ditt nr till hugo@myshowroom.se
  Mvh Team hugo

Fan, jag har gjort det

Fick precis hem min Ziperall som jag beställde för några dagar sedan. Hehe läcker va?


Kommentera

 1. 121212

  min favo bild på er två är när ni är på nån gala. blogg awards lr nåt kanske det är. paow har beige/rosa klänning o klackar du har kostym. ni står lutade mot en vägg. så himla fint foto!!

 2. Heiudii

  Aww, So cute that you chose this picture because I thought YOU would choose some ”sexbom” picture 😀 but you chose this one and it shows that this picture means somethgin to you and probably you see more in it that we can. Although it is FIN and jättesöt tjej!

 3. blogghett

  Kolla in den nya skvallerbloggen som kommer uppdateras oftare än någon annan med heta nyheter och hett skvaller om de största bloggarna!

  blogghett.blogg.se

 4. frida

  Hej hugo! 🙂 Tänkte bara höra vilken hårfärg du tycker Paulina passar bäst i? Själv tycker jag att hon är grymt snygg i mörkbrunt! Ha det bäst! 🙂

2011-05-31

Godmorgon på er,

Sitter och käkar LCHF frukost tillsammans med Petter, han är lika fast som mig nu.

Vi hörs om ett tag, måste duscha och de..


Kommentera

 1. johanna

  FÖLJ MIN VÄG TILL ETT DROGFRITT LIV… Jag är en 19 åriig tjej som har tagit sig ifrån ett tungt opiatmissbruk, och på min blogg kan du följa min svåra väg mot ett drogfritt liv. Du kan även dela min passion för kläder och mode och den svenska narkotikapolitiken. Vill du också göra en skillnad, så kan vi göra det, med dina och mina läsare. Media är makt ! Kramar Johanna

Han har vaknat upp

Jag älskar mitt liv igen, tack för tipsen.

Kommentera

 1. Maline

  [quote name=”M:et”]Boken – ät dig frisk med riktig mat. Den människan kan inte vara så insatt. Om du tittar hur de var förr i världen så var de inte en människa som e så sjuk som man e idag. Då åt dom kolhydrater till tusen, dag in o dag ut.[/quote]

  Kolhydrater till tusen? Vilket århundrade snackar du om då? För över 1000 år sedan åt människor kolhydrater i form av nötter, bär och rötter etc. Dvs sånt man hittade i naturen, som inte genomgått några kemiska processer. Det faller sig då självklart att tillgången till dessa kolhydratskällor var beroende av årstiderna vilket medför att kolhydrater inte utgjorde en särskilt stor del av vår kost (självfallet varierar det beroende på vart i världen man levde, men vi kan ju utgå ifrån norden i det här sammanhanget) vilket resulterade i en kost med högt protein och fett-intag. Low carb high fat, du vet…

 2. Jessica K

  Alltid lika kul när någon skriver om lchf, det blir sådant rabbalder.
  Till er som frågar om lchf funkar, ja det gör det. Men sen är det som med all annan kost att de som funkar för mig kanske inte funkar för dig.
  Man måste prova sig fram för att se vad som får dig att må bäst ju.
  Jag har själv tappat 14kg på 3 månader med just lchf.
  Och jo man äter kolhydrater men ”rätt sorts kolhydrater”
  Alltså utgår man oftast från högst 5gram per 100gram av vad du nu äter.
  Jag skriver mycket om lchf i min blogg så in och läs om ni vill läsa närmre om just lchf.
  Men sluta för fan klaga på Hugo för hur han äter mår han bra så är väl det bra? Betvivlar att du kan avgöra om han mår bra?

 3. A

  Hej!
  Följer inte din blogg, kollade mest in den nu tillsammans med de andra ”stureplans-bratsen”, mest för att skratta åt er, hej jag vet att jag har fördomar.
  Måste bara säga att jag blev väldigt positivt överraskad att du förespråkar LCHF. Min familj kör på den, pappa hårdast och det är verkligen bra! Fortsätt försöka sprida kunskapen och kanske ändra någon av dessa ”tallriksmodell”-folk m.fleras åsikter! =)

 4. M:et

  Boken – ät dig frisk med riktig mat. Den människan kan inte vara så insatt. Om du tittar hur de var förr i världen så var de inte en människa som e så sjuk som man e idag. Då åt dom kolhydrater till tusen, dag in o dag ut.

 5. M:et

  Visst kan de vara bra o köra på de en stund, men efter ett tag kan kroppen och behöva klhydrater. Säger samma som malin att dom behöver de för o växa. De e inte kolhydraterna som gör att man får diabetes, eller så. De e att man rör sig på tok för lite. Men de kan även vara sjukdomar som gör att man har problem med matsmältningen så att man går upp i vikt. Men även allt godis. äter man godis 365 dagar om år, och rör sig lite så e de kanske inte så konstigt att man får de. Men kolhydrader behövs….

 6. Joanna

  Woho! Kör på Hugo! Härligt att folk inser varför LCHF är bra och att en person som du som når ut till många kan inspirera! Kör på! 🙂

 7. Maline

  Jag kan inte låta bli att undra VARFÖR så många tycks tro att tallriksmodellen är den ”hälsosamma” livsstilen? Det är vad samhället har pumpat i folk under de gånga åren, men ny forskning ger nya resultat så vad är problemmet med att gå vidare i utvecklingen och acceptera att det finna andra alternativ?

  Människor är ju det ända djuret som under utvecklingen har bytt basföda, eftersom vi börjat odla spannmål etc för att kunna ge föda åt så många som möjligt. Av den anledningen har vi många gluten/laktosintoleranta osv som inte tål den ”nya” födan, därför att vi egentligen inte är gjorda till att konsumera den, men gör det av vana.

  Vill man inte äta lchf så fine, skit it! Men kom inte och påstå att den vore mer skadligt än andra mer ”accepterade” dieter. Och framförallt, sluta påstå att unga behöver kolhydrater för att må bra. Om så vore fallet skulle människan dött ut för länge sen.

 8. Maline

  Det känns inte som om du har läst på särskilt mycket om LCHF när du tror att man går ner i vikt av den dieten i hela sitt liv? Björn Ferry, hårt tränande idrottsman, äter t.ex. LCHF och han går inte ned i vikt för det, däremot håller han sin vikt (precis som med vilken diet som helst) och mår fysiskt bättre av den samt presterar bättre.

  Det är som om alla de som gjorde en gastric binding operation skulle gå ned i vikt i resten av sina liv, de skulle ju dö tillslut? Så det resonemanget stämmer inte. Visst går man ned av dieten om man håller sig till ett visst antal kolhydrater om dagen, men vill man bara må bättre och slippa exempelvis ”kolhydratsmage” (dvs svullnad etc) så är lchf ett bra alternativ.

  Alla njuter inte av pizza, tacos, godis etc. Så det är också en dum jämförelse. Många njuter mer av brieost än av chips. Det är ju individuellt.

 9. Lina

  Den där boken är tung, försöker också att följa och äta som de säger i den boken. Som du säger vi skulle ha ett smalare samhälle om alla följde den boken (Y)

  Kolhydrater väver in fett i fettcellerna, äter man bara fett så äre lugnt.

 10. stina

  Men de som går ner med hjälp av LCHF, ska de käka det i resten av sina liv eller? Det är ju en livsstil enligt dig. En konstig jämförelse, men det är det anorektiker brukar säga, att det är en livsstil. Jag vet inte, men ett liv utan att kunna njuta känns som ett ganska tomt liv. För mig är tallriksmodellen det godaste som finns, med alla smakkomponenter blandade. Med njuta menar jag vanlig mat och goood mat som tacos, pizza, restaurangmat.
  Du behöver ju liksom inte gå på någon diet, och jag undrar om du har märk någon större skillnad med LCHF? Du äter ju väldigt mycket mättat fett o transfetter, tar inte din kropp åt sig av det för att du utesluter kolhydrater? Mest nyfiken, eftersom det för mig är en helt gaaalen diet 😉

 11. Hugo R

  [quote name=”aaa”]Haha seriöst det roliga är att du blir bara tjockare av den där dieten? skulle du ha skippat kolhydraterna helt och istället ätit kyckling osv (protein alltså) skulle du ha blivit mkt mer rippad..[/quote]

  LCHF är ingen diet, det är en livstil och jag kör inte LCHF för att gå ner i vikt och bli mer ”rippad” utan jag kör LCHF för att jag mår bra utav det, jag känner mig piggare, starkare och mättare.

 12. Sara

  [quote name=”Mischa”]ANG Du som skrev att han inte blandade ihop dom….
  På Henne lät det som att hon hade typ 1. DVS att antagligen ANTOG han att hon hade typ2. Eller så antog han att det stämde in på båda… Så eftersom om hon har 1 så kan han inte skriva att hon har fel! En person med diabetes KAN diabetes BÄTTRE än de UTBILDADE läkarna….[/quote]

  Jaha okej, jag läste aldrig vad hon hade skrivit ^^ Ja fast vad har läkare med det här att göra? 😛 det är utbildade och kan sin grej, men klart att människor lever med det kan sjukdomen bättre än dom flesta 🙂 men det tror jag gäller alla sjukdomar, inte bara diabetes!

 13. Sara

  Han skrev diabetes två 🙂 han blanda inte ihop dem! Citat : Visste du att många med diabetes typ II nästintill blivit (…)[/quote]
  Ursäkta jag läste fel, du skrev tydligen, du som skrev! haha läste lite fel ^^ ber om ursäkt för de!!

 14. Mischa

  ANG Du som skrev att han inte blandade ihop dom….
  På Henne lät det som att hon hade typ 1. DVS att antagligen ANTOG han att hon hade typ2. Eller så antog han att det stämde in på båda… Så eftersom om hon har 1 så kan han inte skriva att hon har fel! En person med diabetes KAN diabetes BÄTTRE än de UTBILDADE läkarna….

 15. Mischa

  [quote name=”Carolina”][quote name=”camilla”]men till exempel om man som jag är diabetiker, då kan de gå helt åt helvete med lchf, kroppen behöver bland annat kolhydrater för att hålla blodsockret uppe under natten.. Man kan även bilda ketoner vilket gör att man bryter ner musklerna istället för att få energi. Något som är mycket farligt, vilket jag vet utav egen erfarenhet. [/quote]
  Oj så fel du har! Visste du att många med diabetes typ II nästintill blivit FRISKA av LCHF? Diabetes som egentligen är en livstidssjukdom kan alltså nästintill botas med LCHF! I ketos bränner man fett, inte muskler som när man bantar och räknar kalorier, Om du räknar kalorier och inte tränar men går ner i vikt så kan du räkna med att det tar av musklerna. Fett ökar fettförbränningen dessutom. Allt duTROR att duVET är FEL. Det är så logiskt, läs lite om LCHF så förstår du nog ganska fort.[/quote]KETONER står det. Det är när sockret man äter inte kan komma in i cellerna utan skadar venerna.LÄS PÅ innan!

 16. Sara

  [quote name=”Mischa”]Du som skrev om diabetes. Om du vet mer om diabetes innan du uttalar dig kan det hjälpa, jag har typ 1, inte 2, dvs att jag fått det pga en gen eller liknande medan typ 2 är pga livsstil. Som en typ etta måste man äta fiberrika kolhydrater under dagen för att blodsockret ska hållas i schakt. Jag kör halvt på LCHF. Jag väljer sallad och kött framför pommes, potatissallad etc. Men jag personligen mår dåligt- blir trött och ledsen av för mycket fett. Alla reagerar olika på dieter. Men jag skulle själv välja lättmjölk framför mellanmjölk, och jag skulle hellre vela ha yoghurt i en LCHF glass som du även skrivit om. Men jag uppskattar inte som diabetiker själv när folk blandar ihop ettan och tvåan av diabetes. Och vet man själv inte skillnaden på dom så ska man inte syssla med att prata eller lära upp folk om det.[/quote]

  Han skrev diabetes två 🙂 han blanda inte ihop dem! Citat : Visste du att många med diabetes typ II nästintill blivit (…)

 17. Mischa

  Du som skrev om diabetes. Om du vet mer om diabetes innan du uttalar dig kan det hjälpa, jag har typ 1, inte 2, dvs att jag fått det pga en gen eller liknande medan typ 2 är pga livsstil. Som en typ etta måste man äta fiberrika kolhydrater under dagen för att blodsockret ska hållas i schakt. Jag kör halvt på LCHF. Jag väljer sallad och kött framför pommes, potatissallad etc. Men jag personligen mår dåligt- blir trött och ledsen av för mycket fett. Alla reagerar olika på dieter. Men jag skulle själv välja lättmjölk framför mellanmjölk, och jag skulle hellre vela ha yoghurt i en LCHF glass som du även skrivit om. Men jag uppskattar inte som diabetiker själv när folk blandar ihop ettan och tvåan av diabetes. Och vet man själv inte skillnaden på dom så ska man inte syssla med att prata eller lära upp folk om det.

 18. Sara

  Jaja men det är ju enormt viktigt att man äter rätt, men hur många i sverige vet hur man äter rätt? Är det inte därför större delen av sverige är överviktiga? 😉 Jag är inte emot metoden, men jag tycker bara att man bör ha hjälp av folk som vet vad dom håller på med eftersom det är så himla lätt att man tex väljer fel fetter! 🙂 Och jag antar att Björn Ferry har en kostexpert som håller koll på hans diet eller vad man ska kalla det! Sen cheese burgare utan bröd och så där känns väl inte riktigt nyttigt ut, eller är det? För jag har alltid fått lära mig att det är det onyttigaste man kan äta på Mc 😉 (såg att du gjorde ett inlägg om det för ett tag sen)

 19. aaa

  Haha seriöst det roliga är att du blir bara tjockare av den där dieten? skulle du ha skippat kolhydraterna helt och istället ätit kyckling osv (protein alltså) skulle du ha blivit mkt mer rippad..

 20. Carolina

  [quote name=”camilla”]men till exempel om man som jag är diabetiker, då kan de gå helt åt helvete med lchf, kroppen behöver bland annat kolhydrater för att hålla blodsockret uppe under natten.. Man kan även bilda ketoner vilket gör att man bryter ner musklerna istället för att få energi. Något som är mycket farligt, vilket jag vet utav egen erfarenhet. [/quote]
  Oj så fel du har! Visste du att många med diabetes typ II nästintill blivit FRISKA av LCHF? Diabetes som egentligen är en livstidssjukdom kan alltså nästintill botas med LCHF! I ketos bränner man fett, inte muskler som när man bantar och räknar kalorier, Om du räknar kalorier och inte tränar men går ner i vikt så kan du räkna med att det tar av musklerna. Fett ökar fettförbränningen dessutom. Allt du TROR att du VET är FEL. Det är så logiskt, läs lite om LCHF så förstår du nog ganska fort.

 21. Hugo R

  [quote name=”chloé”]Så betyder det att du aldrig äter kolhydrater??[/quote]

  Jag undviker allt med mer än 5g kolhydrater/100g 🙂 Förutom när jag super då 🙂

 22. camilla

  Jag fattar hur man tänker om man för övrigt är en frisk människa ´utan någon kronisk sjukdom men annars kanske är grovt överviktig och vill gå ner i vikt snabbt på ett effektivt sätt, då fattar jag LCHF, eller om man är frisk och vill pröva något nytt bara!, men till exempel om man som jag är diabetiker, då kan de gå helt åt helvete med lchf, kroppen behöver bland annat kolhydrater för att hålla blodsockret uppe under natten.. Man kan även bilda ketoner vilket gör att man bryter ner musklerna istället för att få energi. Något som är mycket farligt, vilket jag vet utav egen erfarenhet. Men som sagt alltså är man frisk så tkr jag att man får väll experimentera som man vill, man märker ju när kroppen inte tkr om det eller hur ? 😀 Kram!

 23. Hugo R

  [quote name=”Sara”]Det dåliga med den metoden är att man missar att få i sig vitaminer och mineraler som är bra för kroppen 🙂 Jag kan rekomendera metoden om man inte tränar på elit nivå då man måste ha kolhydrater för att bygga upp muskler och för snabb återhämtning! Dessutom med LCHF metoden får man i sig för mycket dåliga fetter!! 🙂 varierande kost är det bästa, sen är det upp till var och en hur hälsosam man vill vara ;)[/quote]

  Du får i dig alla vitaminer och mineraler som kroppen behöver, bara du äter rätt. Tex så finns nästan alla vitaminer i ägg, broccoli.

  Hur kan du då förklara att Björn Ferry som tog första guldet på 50 år i skydskytte OS för herrar gick under strikt LCHF?

  Det finns nyttiga fetter och så finns det onyttiga fetter. Animaliska fetter som man ska använda sig utav i LCHF är inte onyttiga..

 24. Sara

  Det dåliga med den metoden är att man missar att få i sig vitaminer och mineraler som är bra för kroppen 🙂 Jag kan rekomendera metoden om man inte tränar på elit nivå då man måste ha kolhydrater för att bygga upp muskler och för snabb återhämtning! Dessutom med LCHF metoden får man i sig för mycket dåliga fetter!! 🙂 varierande kost är det bästa, sen är det upp till var och en hur hälsosam man vill vara 😉

 25. Lina

  Eftersom Paulina har tagit fram en favoritbild på dig, kan inte du ta fram en favoritbild på PAULINA då? 🙂

 26. AA.

  Jag förstår inte varför man ska ta till med dessa metoder varför inte bara leva ett hälsosamt liv att äta endast fett är ju inte heller bra jag had förstått om du åt sallad och kött utan kolhydrater men jag förstår inte det här med alla dessa produkter som för det första inehåller mångha e ämnen som färgämnen aspatman och alla dessa konserveringsmedel det är ju inte heller så bra min pappa fick diabetes en gång han var inte tjock men åt inte det nyttigaste han var 2 m lång och vägde 110 efter at ha ätit efter talriksmodellen och ätit 3 större måltider (frukost,lunch,middag) och 2 små mellanmål med frukt eller en macka så gick han ner till 90 kg och behöver inte ta insulin detta var 5 år sen han har inbte mätt sitt blodsocker på 4 år allt tack vare tallriksmodellen sså jag förstår inte varför alla är så inne på dessa dieter. lev hälsosamt motioner lagom och unna dig något gott ibland laga mat hemma ist för att köpa ute för det är nyttigare då du själv ser vad du lägger i din mat.

Visa alla 34 kommentarer
×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.