Juli 2010

I Segeltorp..

.. På korv fest. Varför inte det är ju ändå pride inne i stan.. Man får väll anpassa sig liksom. Aja ska fortsätta att kröka nu men vi ses säker sen. Hähä, pusspusspuss

Kommentera

 1. Liten

  Ni har tidigare läst om min kompis lilla bebis som är väldigt sjuk, jag skrev även till Paow, Hugo och Dalin och de har skrivit i sina bloggar med, det tråkiga är att fortfarande har ingen donator hittats och Hailey blir allt sämre, hon får genomgå otaliga provtagningar, stick, mediciner, feberkramper och andningsuppehåll..hon får dessutom cellgiftsbehandling vilket får henne att må otroligt dåligt och hennes lilla kropp att svälla upp…vart vill jag komma med det här tråkiga, sorgliga inlägget då..JO, snälla ni mellan 18-35, gå in på Tobias registret och skicka efter en hälsodeklaration, det är kostnadsfritt och du kan rädda liv!

Pride

 Nu är jag hemma igen. Jag har gått paraden med Gudrun hela dagen så jag är fett trött nu. Här är lite bilder ifrån paraden i alla fall..

Jag och Gudrun..

Rossanna såg ut att trivas på flaket i alla fall. Man ser Amir titta fram därbakom också eheh..

Kissie-Rosanna och Anna Anka Per-Robin

Paulina och Jag..

Lillbabbas?

Bobby

Anders Borg.. Gick inte stanna och snacka med henne för Gudrun.

Ikväll blir fest. Klackarna i taket och stänga 5 ställerna..

 

Kommentera

 1. Hugo Rosas

  [quote name=”J e n n y”]honom har jag sett. När han (och du) spelade i ssk J20. Var inte han lite…dampig och alltid snusen under läppen? ^^P[/quote]
  Haha kul att du säöger det.. Jo han är ett dampbarn precis som mig..

Just nu..

Det är fullt ös utanför Paulinas fönster, homos överallt. Prideparaden är i full gång, ganska coolt faktiskt.. Hade ingen aning om att det fanns såhär många homosexuella hehe..

 

 

Kommentera

2010-07-31

God morgon hoppas ni har sovit gott.

Jag vaknade kanske för en kvart sedan av min mobil ringde. Det var min brorsa som ringde han undrade om jag ville hänga med in till stan och titta på gayparaden det var ju inte riktigt likt min brorsa att fråga en sån sak, så Självklart sa jag så nu står jag och lagar mig en frukost innan jag ska dra mig mot slussen..

Tur att jag inte ser trött ut i alla fall….

Kommentera

..

Godnatt! Hörs imorgon..

Kommentera

 1. Caroline Bernadotte

  OCH FÖR DIG DIN MODEKUNG SOM DU NU KALLAR DIG FÖR SÄTT UPP EN BILD PÅ DIG ELLER SKRIV VEM DU ÄR SÅ FÅR VI SE VEM SOM ÄR BÖGEN I HELA LEKEN.. DU E BARA SVARTSJUK FÖR ATT HAN KAN FÅ DIN TJEJ FUCKING SVARTSJUKA PUNGRÅTTA!

 2. bu

  Du som ser så bra ut borde väl kunna få cheryl Cole istället för att ha en jävla cheryl wannabe! Det duger väl inte.. eller? Antingen så fixar du cheryl eller så börjar du uppskatta vackra paow så som hon är och ser ut! 🙂

 3. anneli

  [quote name=”Modekungen”]Haha, hur i helvete klär du dig pojk? Du måste verkligen vara bög, jag har hört många säga att du är smyg bög. Jag håller verkligen med alla efter jag har sett dessa vidriga bilder. Vad är det för outfit liksom? Fulaste jag någonsin har sett 2010 i alla fall. Synd om dig Hugo. Du måste ta 16 åriga tjejer, för inga andra vill ha dig. Du får inga andra, det är därför du behåller Paow. INGEN vill ha en pojkvän som ser ut sådär. BÖG BÖG BÖG säger jag bara. Tack för mina fina ord, hoppas du tar åt dig riktigt jävla mycket, och lär dig utav dina misstag och gör något åt det.

  //Modekungen[/quote]
  hahahaha, han får mig om han vill, jag e 20 och jobbar som modell på Elite!

 4. amanda

  öh.. till modekungen:
  låt han klä sig hur han vill, det behöver ju inte du bry dig om ;o om du stör dig så mycket så sluta kolla på hans bilder då? det kan ju inte va så svårt

 5. jan

  någon har vaknat på fel sida? *host mr.Modekungen*[quote name=”Modekungen”]Haha, hur i helvete klär du dig pojk? Du måste verkligen vara bög, jag har hört många säga att du är smyg bög. Jag håller verkligen med alla efter jag har sett dessa vidriga bilder. Vad är det för outfit liksom? Fulaste jag någonsin har sett 2010 i alla fall. Synd om dig Hugo. Du måste ta 16 åriga tjejer, för inga andra vill ha dig. Du får inga andra, det är därför du behåller Paow. INGEN vill ha en pojkvän som ser ut sådär. BÖG BÖG BÖG säger jag bara. Tack för mina fina ord, hoppas du tar åt dig riktigt jävla mycket, och lär dig utav dina misstag och gör något åt det.

  //Modekungen[/quote]

 6. Sara

  Om det är nån som suger så är det du, och om jag ska vara ärlig så tror jag kanske det är du som vill suga :O

 7. Modekungen

  Haha, hur i helvete klär du dig pojk? Du måste verkligen vara bög, jag har hört många säga att du är smyg bög. Jag håller verkligen med alla efter jag har sett dessa vidriga bilder. Vad är det för outfit liksom? Fulaste jag någonsin har sett 2010 i alla fall. Synd om dig Hugo. Du måste ta 16 åriga tjejer, för inga andra vill ha dig. Du får inga andra, det är därför du behåller Paow. INGEN vill ha en pojkvän som ser ut sådär. BÖG BÖG BÖG säger jag bara. Tack för mina fina ord, hoppas du tar åt dig riktigt jävla mycket, och lär dig utav dina misstag och gör något åt det.

  //Modekungen

Klar..

Fan vad grym jag är. Nu har jag tvättat klart och kolla så fint jag har vikt mina kläder.. Har man talang så har man. Tack för hjälpen med tröjan också. Jag tvättade den i 60 grader som ni sa så nu passar den perfekt på Paulina..

Medans jag tvättade hann jag och Paulina dra ut och käka också. En fet köttbit blev det såklart för mig..

Och jaa, jag använder samma tröja 2 dagar i rad!

Kommentera

 1. Sara

  Hahahha dom var ju skiiit lika! 😮

  åhh va kul man kan välja massa smileys åh vilken ska jag ta
  eeh tar alla^^ 😀 😆 🙂 😉 8) 😐 :-* 😳 🙁 😥 😮 😕 😡 😮 :zzz 😛 🙄 :sigh:

  Haha de va kul^^

 2. anneli

  [quote name=”sara”]Haha det visste vi redan, skriv om nått bättre istället ;)[/quote]
  Jag visste INTE! Bra skrivet och bra gjort Hugo!

 3. anna

  scary, de va de första jag tänkte på när ja va inne på aftonbladet å sen gick ja in här så såg att du tänkte samma sak

Hehe

…..Hähä, behöver jag skriva något här?

 Förlåt Kissie men jag va bara tvungen att göra detta inlägg.. Dont hate the player, hate the game! 😉

Kommentera

 1. Anders

  [quote name=”Helen”]Jisses,jag är så jävla stolt!!!!

  2 SOM KOMMENTERA OH” YEAH[/quote]
  bloggtorka kallas det..

 2. Josefine

  Tycker ni det är kul att se hur kändisar såg ut när de var små och hur de har förändrats till nu? Kolla då in mitt senaste inlägg 🙂

  😀 😆 😛

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.