Juni 2010

Hemma..

.. Efter en härlig kväll på Grönan. Nu har jag lekt färdigt för flera veckor framåt. Åkte alla karuseller, bäst gillade jag Insane den gav mig lite flugor i magen.. Ska lägga mig nu så sov så jävla gott Hähä. Godnatt

Paulina och jag på väg in till grönan..

Första priset jag vann. Oohh

Paulina tyckte inte berg&dal banan var läskig.. Näää kolla bara hennes min hahahah

Alla mina priser..

 

Kommentera

Dags..

..för första besöket i år. Gissa vart?? G********

Kommentera

 1. hahah

  [quote name=”rg2weef”]Hugo, Hugo! Du är en så jävla nolla! Du har baby-röst, men du är så jävla dum i huvudet. Ingen tycker du är snygg och din låt är så jävla B!!! Du är dum mot ALLA andra eftersom att du själv är så mobbad! KAN INTE DU TA OCH FATTA DE! PAOW ÄR BÄST, HON ÄR SNÄLL, DESSIES OCKSÅ! DU ÄR EN JÄVLA INGEN![/quote]
  kONSTIGT ATT DET BARA E DU SOM AV ALLA HANS LÄSARE SOM TYCKER SÅ! HUGO ÄR HETASTE KILLEN I SVERIGE!!!!!!!!

 2. rg2weef

  Hugo, Hugo! Du är en så jävla nolla! Du har baby-röst, men du är så jävla dum i huvudet. Ingen tycker du är snygg och din låt är så jävla B!!! Du är dum mot ALLA andra eftersom att du själv är så mobbad! KAN INTE DU TA OCH FATTA DE! PAOW ÄR BÄST, HON ÄR SNÄLL, DESSIES OCKSÅ! DU ÄR EN JÄVLA INGEN!

 3. Linda

  HAHA

  Hugo Rosas – Vinner 100 miljoner lax på lotto och slutar att blogga

  Foki – Blir Hugos Assistent

  du är för sköööööööööön!

 4. melinda

  HAHAHAHHA bäst är du, kollade efter dig när jag va i stockholm men såg dig aldrig, vart jätte ledsen 🙁

HUGO/AMIR TRÄNING DAG 3

FÖLJ GAYBLOGGENS TRÄNING HÄR! BRA JOBBAT AMIR! 🙂

DAG 3

Kommentera

TÄVLINGEN FORTSÄTTER TILLS SÖNDAG! VINN GRYMT PRIS!

Hehe, jag älskar tävlingar och älskar att göra mina bloggläsare glada! Tack för att ni finns!

KOLLA VIDEON OCH FÖLJ INSTRUKTIONERNA..

VINNAREN PUBLICERAS PÅ SÖNDAG DÅ DET ÄVEN KOMMER UPP EN NY TÄVLING!

Köp musiken på Ginza.se

Kommentera

 1. kefft

  vilka röstade fram denna skiten?? Tänk innan vilken som är roligast innan ni röstar. nu är kissielåten garanterat den bästa. Man har ju sett vilka Hugo umgås med (Sveriges Hiphop-elit) så jag tycker synd om kissie då kvaliteten på Hugos parodilåt kommer bli bättre och fett med roligare! hahaha

 2. Hubbe

  Lite odeffad såg du ju faktiskt ut. Om de var det du skämtade om, har du gått upp lite sen Grekland i april?

  Och skulle du inte ha simfötter?

SVAR DEL 1

 

 Vilka länder kommer du ifrån?

 

Chile, Sverige och lite Belgien

Har du fortfarande lika starka känslor för Paulina nu som från början?

Starkare

Vad tycker du om: kissie, dessie, paow, amir, rosanna, baby senorita, kenza, blondinbella, foki?

 Kissie: Har ingen speciell upfattning men hon är rolig på bloggen iaf.. Dessie: En galen pajas men snäll.. Paow: No Comments. 🙂 Amir: Skön bög liksom.. Rosanna: Skulle kunna vara min syster till sättet.. Baby Senorita: Jag får inte skriva något bra om henne för Paulina.. Jag hatar också henne nu iofs. Hon är ju från Brasilien och Brasilien slog ut Chile ur fotbolls VM.. Kenza: Sprallig och snäll tjej.. Blondinbella: Klass för sig.. Foki: Hahaha, ja hon e lite gullig, liten seriefigur.

Ska du åka runt någonstans och träffa bloggläsare i andra län?

Det vet man aldrig men jag ska på semester snart.. Då lär jag träffa massa läsare. Återkommer snart vart jag ska..

Hur många tattoos har du?

 

Hur lång är du?

184 cm

Hur mycket väger du?

84

Har du varit otrogen mot paulina ?

Nej det har jag inte. Aldrig mot min lilla älskling 🙂

När ska du på den där bar skolan eller vad det va?

Jag har ändrat ort, jag ska gå kursen men senare i höst nere på Phuket. Min polare Oliver som va me i Håkans Bar tjatar att jag måste komma ner o köra actiongrejer där med honom så då kör jag skolan där istället. Kommer gå ut i bloggen snart vilket datum. Då kan ni också gå. så ses vi där!

Hur kan du va så duktig på nästan allt du gör, typ ishockey, skateboard, inlines??

Jag är ett underbarn som har otroligt lätt att lära mig nya saker 🙂

Vad är det pinsammaste DU har gjort under sex?

Deckade en gång när jag klippte en brud bakifrån så jag slog pannan i ryggen på henne. Dagen efter hade hon blåmärke på hela ryggen.. Sånt som händer..

vad står det på dina tatueringar?

på Bröstet: Rosas, Odi Et Amo. På armen: Hasta la victoria siempre, 891123. På ryggen: Braveheart. På vaden: Hugo Rosas under korset Challengeboy 🙂

vad är det finaste en tjej kan ha på utsidan respektive insidan?

Finaste på utsidan: Rumpan 🙂 Insidan: Gott hjärta som älskar barn och djur….  och mig! 🙂

Har du sagt till Paow att du älskar henne?

Jag sa det första gången jag försökte få henne i säng men efter det så har jag aldrig sagt det igen:)

Vad är det snyggaste du tycker paow har? ex bröst,rumpa,hår o.sv

Perfekt kropp 🙂 Och hennes leende..

Du som ändå är skapligt vältränad, och även tränar amir osv just nu, vad är ditt bästa tips på att gå ner i vikt men ändå bygga muskler samtidigt? Vill bli av med lite kroppsfett men ändå gå upp i muskelmassa?!?!

Ät rätt och regelbundet. Proteinrik och fettsnål mat. Träna aldrig samma muskelgrupp flera dagar i rad. Morgonpromenader på tom mage. Glöm dock inte sova ordentligt.

Om du fick vara Kissie för en dag, vad skulle du göra?

Ta självmord 🙂

tror du att amir kommer gå ner 20 kilo som han vill, kommer du hjälpa honom att äta rätt och sådant?

Amir är så pass motiverad så jag tror att han kommer klara det. Jag hjälper honom så mycket jag kan, så att han inte får återfall..

 Vem skulle du helst ha ett ”one night stand” med, Kissie eller Tyra?

Båda samtidigt?

snälla svara! tycker DU att det är fult med tjejer som har STORA och vältränade fotbollsvader?

Jag är snäll idag 🙂 Jag tycker det är fult med stora vader på tjejer.

TO BE CONTINUED…

Jag 3 år

Kommentera

 1. jossan

  Hugo är det sant att paow köpte en dildo bara för din *** e inte tillräckligt stor för att kunna tillfredställa henne??:S

 2. mary

  hej , bra att det gick ok på förhöret . Har det hänt något mellan dig och paulina ? 🙁 ni är otroligt fina ihop , synd om det hänt ngt .. 🙂 🙂

Blir trött på folk som inte fattar..

Läste lite på Amirs blogg där folk tyckte jag sög som PT. En del som erkännde själva att dom var feta men ändå VISSTE dom hur man skulle träna: -Man måste börja mjukt. -Man ska inte ta ut sig i början osv osv. (tillåt mig småle)

Dom människorna fattar ingenting!! Så håll käften nu och gör inte AMIR förvirrad! Amir har varit överviktig länge och provat alla jävla bluffmetoder som finns. DET FINNS INGA GENVÄGAR!!!! Allt handlar om att förbränna ordentligt och att kämpa. Ni har ingen aning om vad jag själv och andra som har t.ex ”tränade magrutor” går igenom. Jo, stenhård träning!!! Tror ni Bobby Udunco sitter o äter Pizza varje dag eller ens käkar godis?

Jag har tränat hela mitt liv och även pluggat kost/näringslära. Jag har blivit tränad av Sveriges bästa fystränare. Jag vet hur man gör för att få ett grymt resultat!

Med Amir kör jag ett lite annorlunda program dvs att vi börjar hårt och kör samma längd på träningen tills han klarar det målet. 8 km löpning har han aldrig klarat, men jag garanterar honom att han klarat det efter 2 veckor. Det kommer öka hans motivation ordentligt. När Amir sedan springer 8 km ensam kommer han skratta och tycka att det är roligt.

Man ska helst börja mjukt, och det rekommenderar jag till dom flesta,  men jag skulle aldrig lägga upp et schema till någon som jag aldrig träffat. Har du tex en gammal knäskada, allergi eller astma så måste du börja mjukt. Jag måste göra en grundlig undersökning av en person för att kunna lägga kost/träningsschema. Vad tycker personen om för mat, vilka svagheter, vilket godis m.m m.m. Efter detta sätter jag ett schema och i Amirs fall kom jag fram till att det bästa vore att börja hårt. Han är ung, bra muskulatur (under fettet), inga skador och för övrigt frisk. Jag gjorde även den bedömningen på honom att eftersom han är svag för sötsaker/fet mat så är träningsverk en jävligt bra ringklocka när man står där och ska stoppa godisen i mun. Det räcker med att han känner av träningen ordentligt i 1 vecka för att sötsuget ska försvinna. I övrigt så har jag lyssnat på hans behov, han vill se resultat snabbt, han vill få upp sin kondis och han vill även att det ska synas att han nu för en gångs skull tar tag i sin viktnedgång på RIKTIGT!!!

Jag har facit i min hand… Amir, koncentrera dig nu. Och ni andra som inte besitter min kunskap och som inte ser ut som mig, truten på er!

Nanokredit – lägst avgifter! Låna upp till 5000 kr till marknadens lägsta avgifter.

Kommentera

 1. johanna

  jag tror inte hugo är någon badboy…. tror bara han hade lite otur 😛 men hugo….. du är för jävla sexig! 😳

Träning 3

Kom precis hem igen. Har varit och kört träningspass 3 och det jobbigaste hittills för Amir. Det märktes på Amir att han tyckte det var jobbigt. Han hukade sig flera gånger och sa “nu spyr jag”

Vi Körde lite backe och sedan joggade vi längs Årstaviken.. Meningen var att vi skulle jogga 8 km som det är runt Årstaviken men Amir har lite svårt att orka, hans kondis är inte den bästa. Det slutade med att jag sprang bakom honom och puttade fram honom. Gnäller alla bögar lika mycket?

OBS! JAG MISSTÄNKER ATT AMIR LJÖG I SIN BLOGG ATT HAN HADE TVÄTTAT SINA KLÄDER HOS ROSANNA KL 07.00 IMORSE!!

SO NOT GAYBLOGGAH STYLE! 🙂 

Gå ner 12 kilo med Chili Burner!

Kommentera

 1. Dm

  Du borde jobba som bartender eller något sånt ballt ; ) Tjejerna kommer ju vara i baren hela tiden då så chefen blir säkert glad 😉

 2. caroline

  du kan jobba som .. manager, stand up comic, göra ett eget tv program om alla din challenges ? Jag tycker iaf att jobbet ska spegla din personlighet 🙂

 3. ss

  Det är något fel på din blogg. Kan du försöka åtgärda detta så fort som möjligt?

  Jag har ie så det kanske inte är samma problem för alla, men man ser typ bara hälften av ett inlägg du har skrivit.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.