Januari 2010
Uncategorized

Bilder Hugo Rosas

Hugo Bilder

Hugo Bilder

Hugo Bilder

Hugo Bilder

Hugo Bilder

Kommentera

Uncategorized

Om Mig

Tja, det är jag som är Hugo Rosas. Dom flesta känner igen mig från succén ”den rätte för rosing” som jag medverkade i. Nu när ni börjar följa min blogg så kommer ni få se en helt ny sida av mig. Jag kommer driva Sveriges enda Action blogg där ni kommer få se massor av Action, Galenskaper, lite kärlek och en hel del fest också, med andra ord allt som mitt liv innehåller.

För dom som inte vet vem jag är så heter jag Hugo Rosas. Jag är 21 år och är en blandning av en strukturerad svensk mor och en galen chilensk far. Har även tre bröder som jag har fightats med under min uppväxt vilket har lett mig till den tävlingsmänniska jag är idag.

Annars så tränar jag ganska mycket och försöker njuta av livet så mycket som det går.

Kommer ni ihåg innan ni föddes?? Nä, visste väl det! Precis så händer när man dör. Lev varje dag som det vore den sista. 

 

ODI ET AMO / Hugo R 

Kommentera

  1. =)

    Vem skulle kunna tänka sig att denna galna grabb skulle, endast 3 år senare, bli en lysande fader som nu har fått en ny viktig person i sitt liv. Okej lol, det där lät skit töntigt. Ville bara kommentera ditt första riktiga inlägg 😉 Men hörru, hoppas du har kul på semestern. Hälsa Paula och Molly!! Finaste familjen ju.

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.