AllmäntFamiljeliv

أنا أحبك

Tack för att du finns och förgyller mina och Paulas dagar.

Ni har väl inte glömt tävlingen som jag har tillsammans med Hugo Boss och Spotify. Fina priser ska delas ut så in och tävla med er: https://hugorosas.se/tavling-tillsammans-med-hugo-boss-och-spotify

Kommentarer

 1. Izabella

  Jag håller heeelt och hållet med Mollys kommentar angående Tove W! Kolla upp detta Hugo och prata med henne ellet något, det är inte okej att hon får lön för ett jobb hon inte sköter. URUSEL uppdatering och noll kvalité på bloggen.

 2. Molly

  Så otroligt vacker dotter! Men det vet nog alla redan.

  Har ett bekymmer och tänkte att jag kunde vända mig till dig då det är du som ”styr och ställer” på myshowroom och vimedbarn, antar jag.
  Det är många bloggar på denna plattform som jag klickar mig in på flera gånger om dagen, alla med lika mycket uppdatering och de som inte skrivit något på ett tag har en vettig anledning. Jobb/barn/skola/sjukdom/privata angelägenheter osv.
  Däremot så finns det en blogg som utmärker sig, på ett negativt sätt, Tove W:s.

  Personen som driver den bloggen, skriver knappt. Det kan gå dagar då denne inte bloggar och när personen väl gör det så är det ett inlägg med +/- fem meningar. Jag vet att jag inte är den enda som känner på detta vis, men när man påstår detta i personens blogg så får man inget svar tillbaka, som att vi som läser ignoreras.
  Dessutom så får hon lön, vilket är enligt personen själv, en bra summa med pengar och jag förstår inte varför? Vill denne inte blogga varje dag, fine, men kvantiteten på inläggen börs ta seriöst då.

  Jag må låta som en en riktig avundsjuk bitterfi*ta nu och visst, en bitterfi*ta kanske jag är men inte avundsjuk. Mer besviken på att jag som har gymnasiekompetens har varit arbetslös ett tag nu och söker jobb dagligen medan en som bloggar som varken har skola eller jobb att sköta, ”endast” bloggen, gör det dåligt och får lön för det. Men nu går jag in på saker som inte är så relevanta.
  Kan inte ansvarige prata lite med personen i fråga, eller är det personens egna ansvar som gäller?

  Med det sagt så vill jag tillägga att bara för en blogg inte håller så gör inte resten det. Alla bloggar jag läser, förutom Blondinbellas, är bloggar på myshowroom och vimedbarn. Riktigt bra, ibland roliga och innehållsrika inlägg. Däribland din och Paulas bloggar.
  Ha en bra eftermiddag med familjen 🙂

×

Hugo Rosas

Hugo Rosas driver en av Sveriges största träningsbloggar inom Crossfit. Hugo har deltagit och vunnit flertalet tävlingar under sin Crossfitkarriär. Hugo Rosas är förutom crossfitatlet även författare, entreprenör och tvåbarnspappa till döttrarna Molly och Leonore.

För kontakt gällande samarbeten och annonsering, maila rosas.kvissberg@gmail.com.